A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre van időm.

Most annyira nem vagyunk jól, elég rosszak az éjszakáink. Marcika rengetegszer felébred, és csak cicin nyugszik meg. Már ott tartunk, hogy teljesen ki vagyok merülve emiatt, nagyon keveset alszok.
Tegnap lezsibbadt a jobb karom, foltokban láttam, forróság jött rám, ma egész nap szédülök.
Beszéltem a védőnővel aki azt mondta, hogy éjszaka ne adjak neki cicit. Pszichésen nagyon ragaszkodik hozzám és visszaél vele, erről le kell szokatni. Inkább babatejet adjak neki.

Ti mit gondoltok erről? Volt már hasonló tapasztalata valakinek?

Voltunk a héten fodrásznál, most volt Marcó elsőnek. :lol: Már így olyan nagyfiús lett!!! Hol van az én kicsi fiam??? :cry:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó az nem lehet, hogy csak szomjas? Próbáltál már csak vizet, vagy teát adni éjszaka?

Én szoptatok, de csak hajnalban, de szerintem nálunk is csak szomjoltásról van szó, mert napközben, este nem kell a cici.

Heni
KépKép
heni81

hello,

KTimi: jo pihenest!

Panndi: sajnalo anyosekat! ezt tenyleg borzaszto. fuj fuj!

LMoni: szupik a torta receptek, en is agyalatm, bar Emma a joghurtot imadja, lehet vmi gyumi joghurt meg turo..meglatjuk, bar a repatorta otlet is szupi.

Csomagok: hat a haz kesz csatater, meg semmit nem tudtunk elpakolni, mert napkozben dolgozunk. de este emma szobajat megcsinaltuk, osszeraktuk a kisagyat. olyan edes volt, megszerezte csavarhuzot es ment keresett egy csavart es beleillesztette es csavarni akarta, hihetetlen. olyan ugyes! mindenben segiteni akar, folyton ott van, es segit!
a mosogatogep bezarasa a csucs, de ha barmit tolni kell az is nagyon bejon

tegnap UJDONSAG: megfogott egy ceruzat, ugy ahogy kell es elkezdte firkalni a padlot, na mi gyorsan papirt tettunk ala es folytatta rajzolt az en dragam!!!hat nem edesek. mindent eltarolnak es elovesznek ha szukseguk van ra!!!

most tanitjak itt a lanyok neki hogy "yes" ( igen) es mindig bologat hozza ahogy a magyar igenhez is. nagyon elvezi es mostmar nincs meglepodve hamen figyel nagyon ha beszel vki hozza angolul.

na talan este mar lesz net otthon is. remelem!!!!

Mesi: gratula a jo ertekekhez!

KépKép
kaqk
Debrecen

hello,

KTimi: jo pihenest!

Panndi: sajnalo anyosekat! ezt tenyleg borzaszto. fuj fuj!

LMoni: szupik a torta receptek, en is agyalatm, bar Emma a joghurtot imadja, lehet vmi gyumi joghurt meg turo..meglatjuk, bar a repatorta otlet is szupi.

Csomagok: hat a haz kesz csatater, meg semmit nem tudtunk elpakolni, mert napkozben dolgozunk. de este emma szobajat megcsinaltuk, osszeraktuk a kisagyat. olyan edes volt, megszerezte csavarhuzot es ment keresett egy csavart es beleillesztette es csavarni akarta, hihetetlen. olyan ugyes! mindenben segiteni akar, folyton ott van, es segit!
a mosogatogep bezarasa a csucs, de ha barmit tolni kell az is nagyon bejon

tegnap UJDONSAG: megfogott egy ceruzat, ugy ahogy kell es elkezdte firkalni a padlot, na mi gyorsan papirt tettunk ala es folytatta rajzolt az en dragam!!!hat nem edesek. mindent eltarolnak es elovesznek ha szukseguk van ra!!!

most tanitjak itt a lanyok neki hogy "yes" ( igen) es mindig bologat hozza ahogy a magyar igenhez is. nagyon elvezi es mostmar nincs meglepodve hamen figyel nagyon ha beszel vki hozza angolul.

na talan este mar lesz net otthon is. remelem!!!!

Mesi: gratula a jo ertekekhez!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

A tali nagyon szuper volt, csak kár, hogy el kellett jönnünk, de ahogy beraktam Robeszt az ülésbe már aludt is, pedig még egy kis idő és teljesen feloldódik. Tegnap barátnőztem + babáztam (6 hónapos a kislánya) ott is két óra telt el és bejárta az egész lakást.
Jól el is fáradtunk.
Nagyon örülök, hogy voltunk a talin, jó volt látni Titeket, persze aki nem volt ott azok pedig nagyon hiányoztak.

Rájöttem, én nem tudok mindennap írni, de egyszerűen azért, mert olyan sok mindent írnék, és őszintén szólva lusta vagyok, remélem azért nem baj.

Niki, nagyon szép kis család vagytok:)
Gremese, úristen, te mindjárt a felénél vagy, örülök az AFP-nek
Panndi, jaj hát nálatok tényleg mindig van valami
Ágica, Petra nagyon cuki baba
Meryke, most már remélem rendben lesztek fog ügyileg
l.Móni, de jó receptek, Grétike egy duracell nyuszika, jól bírod, tényleg
K.Timi, de jó ez az oldal, Ádi egy kis huncutka, nagyon édes
Hörcsög, Ildike is nagyon aranyos volt
Viranka, hát Míra egy nagy fazon, Bálint pedig tejföl édes pofa, te pedig, mint mondtam szuperül nézel ki, de jó a háti kép is. Azt hiszem szeretnék egy lányt, így Míra után, annyira édes volt.:)
Fleur, akkor várunk Titeket jövő hét után

Na remélem nem hagytam ki a taliról senkit.

Granda, Regi, Viranka nyaralásos képeket majd elküldöma gmailra, mert a legtöbben nincs rajta se pelus, se semmi.
Granda, a tengert nagyon élvezte Robesz, sztem Lindus is fogja, és amit Irina is írt tényleg megéri elmenni, Robesz is nagyonkat aludt, élvezte az egészet.
Főleg, hogy egész nap mindketten csak vele foglalkoztunk, játszottunk, fürödtünk, homokoztunk, és sokat volt az Apjával, azt főleg bírta.

No hát rólunk, Anyukám eltörte a lábát, ma kapott fekvő gipszet :shock: :shock: a férjem holnap hozza ki a jövő héten itt lesz, most én segítek neki, remélem Robesz nem fogja nyaggatni, bár biztos nem érti majd miért nem megy a nagyi ide-oda, de hát azért jobb mint otton egyedül. Így tudok neki főzni, segíteni.
JÖvő héten kap járó gipeszet és állítólag ő azzal dolgozni fog, hihetelen 65 éves, már n yugdíjas, de megy dolgozni, na mindegy, már csak jövő évig csinálja, aztán azt mondta csak unozkázni fog.

Így hát most megyek, holnapra mindent meg akarok csinálni, jönnek a tesómék is.

Kép
Kép
nektarin

Kqak, kitartás, biztos minden rendben lesz

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Utolólag Boldog hófordulót az érintetteknek!

Anitja!
Köszönjük a termet.
Hát ne haragudj,hogy Karcsikám rád hozta a frászt. :)

Nagyon jó volt a tali örülök,hogy ott lehettünk nem bántam meg semmit és a hugom is élvezte,jól össze haverkodott Grétivel. :D
Ildike meg egy valamit ellesett Petrának a grimaszát már többször is csinálta. :lol:
És aminek még nagyon örülök meg nevetettem Bálintot és Zsozsót is :D
Remélem a következőre is tudunk menni.Mikor lesz?

Viranka!
Hát Míra csúcs kis csaj de az én fiam se kell ám félteni :lol:

Tali után még sétáltunk egy jó nagyot meg néztük a Parlamentet,
voltunk a Margit-hídon hajókat nézni és 15 órára értünk vissza a nyugatiba Ildike persze végig aludta a sétát Karcsika is elfáradt
estére rendesen.

Képeket kicsit később teszek.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

És hát Anitja, hát Téged szerettelek volna elsőnek írni, így jól kis is hagytalak, szóval szuper volt a terem, köszönjük, megértem, hogy kicsit aggódtál, és nem bántottál meg sztem senkit.
Nolka egy tünemény, annyira kis édes.

Kép
Kép
nektarin

Csajok SOS tanácsra lenne szükségem.
Eladom a Graco babakocsinkat, mert szűkös már Péterkének és kellene gyorsan valami új esernyőre csukható kis kocsi.
CSajok kinek melyik tipus vált be????

Köszi a segitséget előre is!

Heni
KépKép
heni81

Heni81!

Köszi a tanácsot, de nem szomjoltásra kell a cici! Napközben is többször "lógna rajtam", meg éjszaka is. Kihasznál :lol: !
Próbáltam éjszaka folyadékot adni, de nem kell neki, csak a cici. Van, hogy bekapja és alszik is. :?: :?: :?:

Most kipróbáltam a babatejet, ééééés: szopizás nélkül elaludt! Nem akarom elkiabálni, még előttünk az éjszaka, de bizakodó vagyok!

Babakocsi: Nekünk bevállt a Giraffe Club-os, kicsi, közép-kategóriás (17-20.000 Ft), könnyű tisztítani, autóban elfér.
Itt egy kép róla:

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikónhogy telt az éjszaka???

Köszi a babakocsi tippet!

Ezt néztem ki hosszú keresgélés után:( van valakinek ilyen?)
http://neobaby.hu/index.php?PHPSESSID=d ... d49a5d1437

Heni
KépKép
heni81

Anikó, hogy telt az éjszaka???

Köszi a babakocsi tippet!

Ezt néztem ki hosszú keresgélés után, ( van valakinek ilyen?)
http://neobaby.hu/index.php?PHPSESSID=d ... d49a5d1437

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!Bocsi, megvagyunk, de nagyon el vagyok havazva... :oops: Szuperek az új talis képek, sajnálom, hogy nem tudtam öszehozni a dolgokat úgy hogy el tudjunk menni...de sajna ha összejött volna sem értünk volna oda...szerda reggel hatalmas baleset volt a 4-esen, a forgalmat leterelték ide a városba, gyakorlatilag megbénult a város... :shock: sehova nem tudtunk menni, akkora dugók voltak! reggel 8-este -ig. Szóval a vonatot simán lekéstük volna.Legközelebb igyekszem úgy intézni, hogy biztosan tudjunk menni.Közben Rebeka szülinapi partiját is szervezem. Lesznek legalább 20-an! Foggalmam sincs, hogyan fogok lefoglalni 20 gyereket 3 órán keresztül...

ANIKÓ:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Heni: én majdnem ezt a fajta babakocsit vettem meg, aztán győzött az olcsóbb Pierre Carden. Szerintem jó.

Gremese: szuper eredmények! Elhiszem, hogy nagyon boldogok vagytok!!!!

Húú, majd még írok, csak nem jegyzeteltem... :oops:

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Köszi Timi, biztosan jó, meg most akciós is volna. Na de már ez lesz az utolsó kocsi! Gracoval nagyon nem voltam megelégedve és a barátnőm sem aki ajánlotta.
Eladtam a teszveszen, aztán kellene gyorsan másik.

Amúgy jó hogy végre jelentkeztél, majd képeket is csatolj, kivik vagyunk a gyerkőcökre és persze rád is! Hol tart a fogyókúra??? Biztosan már nagyon dögös vagy!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Hát tegnap már nem sikerült jönnöm de pótolni fogom a képeket.

Heni!
Nekünk is Giraffe Clubos kocsi van és szuper.
Nem bántam meg,hogy meg vettem.

Timi26!
Nem semmi csaj vagy,hogy ennyi gyerkőcöt be válalsz.

Hogy vannak a betegek?

Tegnap elfelejtettem írni minden babuci fantasztikus jó volt látni őket élőben is,és jó lenne a többikekkel is találkozni. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Giraffe Clubbos melyik modell csajok?

Fontos, hogy legyen legyen hozzá lábzsák?

én ezt találtam:
http://www.vatera.hu/uj_giraffe_club_20 ... 50544.html

Heni
KépKép
heni81

Heni!

nekem speciel a PAnndi kocsija nagyon tetszett azthiszem CAM márkájú volt :) azt mondta könnyű és gyorsan összecsukható :)
az enyémet imádom,könnyű a Citroen 3 ajtós csomagtartójába is belefér,egy a gáz vele h. nem tudom ledönteni csak minimálisan a támláját :(
s most már pár napja Bálint is csak reggel-este és hajnalban szopizik :)

Timi!
játékok :) sok szék.megy a zene ,megáll,mindenki leül,aki állva marad kiesik :) no ez minimum 20-30 perc :) pl. :) karaokézni nem szeretnek Rebeka korú törpék?ajándékkereső :) mindenki kap memoriajátékból egy páros felét és az apró ajándékokat megkeresik a kertben(hajgumi,hajcsatt,vmi mütyürke olcsó apróság :) ) de ügyi vagy úgyis megoldod :)

Szülinap :) Mi nem fogjuk Bálint 1. szülinapját nagyon nagy banzájjal ünnepelni :) Majd Míráét :) Ő már érti mi lesz az a felfordulás :) ma is megyünk szülinapi gyerekzsúrra :)
Viszont,mivel mindkét gyerekem normális emberi időben született ezért mindig csinálunk közös fotókat uabban az órában percben mikor született :) e hagyományunkat Bálintnál is folytatni fogjuk :) s érdekes módon mindig Ő a legkipihentebb :)
04-08-25 vmikor kilenc után :) (8:15-kor nem készült családi :) )
Kép
05-08-25 8:15
Kép
06-08-25 8:15
Kép
07-08-25 8:15
Kép

S olyan édi volt lányom :) csütörtök reggel felkelt,első kérdése az volt:Anya ma megyünk valahová? mikor azt válaszoltam h. nem akkor felsóhajtott,h.jaj de jó :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Viranka ti nem mentetek el Sahyba? Vagy nem most van a buli?

Szuperek a képek, és te pedig évről évre csinosabb vagy!!!!!

Nekem fontos, hogy dönthető legyen a kocsi, mert Péterke sokat alszik kocsiban is.

Heni
KépKép
heni81

Szaisztok :)

Csak gyors beköszönés, és reagálás a babakocsi témára: nekünk Cam portofino van, én esernyőre csukhatót akartam, de Zsófi sokat alszik babakocsiban is, így előtérbe került az ő kényelme. Ez lapra csukható, de Zsófival a kezemben is össze tudom csukni, teljesen ledönthető, nagyon jókat tud benne aludni, amúgy négy fokozatban dönthető a háttámlája, van hozzá esővédő, lábzsák,, tolókar magassága állítható, elől bolygókerekei vannak, de fixálható is, összecsukva önmagában megáll, a tolókarnál fogva húzható, de van hordozófüle is, úgy is cipelhető. Én nagyon szeretem, hamar bedobom a csomagtartóba, de tömegközlekedni is jó vele. A súlya is könnyű, kb hat kiló. Végül nem bántam meg, hogy ilyet vettünk, 30 ezer volt februárban.
Vendég

viranka: ez nagyon jó, Zsófinál mi is bevezetjük szerintem ezt a fotós dolgot, szerencsére 17:55-kor született, kivitelezhető :lol:
Vendég

Ja, és egy kép a babakocsiról. Kép
Vendég

Heni!
nem :( kissé érdekes lett volna kocsi nélkül eljutni oda ... min. 3 átszállás és az csak a határ... majd jövőre :) addigra csak ráveszem Apát vegyünk 1 autót :) bár kezdi Ő is belátni 2 gyerek mellé nem ártana :)
PAnndi bkocsija élőben még jobb :)

KépKép
viranka

Panndi szuper a kocsi! Ha most születne Péterke tuti ilyet vennénk, de ez már a 3. lesz, és 20e a határ :(

Viranka hát én nem is tudnám elképzelni, hogy Péterkével buszra szállni hogy lehetne, lehet ha ott járna kézről kézre, vonattal meg nem járunk. Szerintem, ha egy kis kocsi is van az nagyon jó!

Tészta evőversenyt játsuik itt mellettem Péterke, még nem evett eddig, de nagyon rajong érte :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni81!

Ilyen lett volna a másik babakocsi amit megvettem volna, ha nem a Giraffe Clubosat találom. Szerintem ez is szuper, sok ilyet látok az utcákon!

Köszi, az éjszakánk jó volt, "csak" háromszor ébredt fel Marcó, ebből csak kétszer szopizott, egyszer elég volt, ha ringattam. Szóval mostmár céltudatosabb vagyok, csak fáradt aggyal elég nehéz!

Timi26!

Semmi gond, van most neked elég gondod. Köszönöm szépen utólag is a köszöntést!

Gremese!

Gratulálok a szuper eredményekhez!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Ha jól emlékszem, Gréti cicának is ilyen babakocsija van. Móni, jól emlékszem? :lol:
Vendég

Heni!
s csak újat akarsz venni?Mert ezt a típust láttam használtban is 22e-t. :wink:

KépKép
viranka

Sziasztok Mamcik!
Nyaralóknak jó nyaralást!
Betegeknek jobbulást!
Ünneplőknek sok boldogságost!

Irina! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!

Nectarin! Sajnálom Anyukádat! Kitartást kívánok!

Niki! Ha hazaértél feltétlenül jelentkezz, hogy milyen volt, hogy éreztétek Magatokat?

Motiot! Veletek mi van? Ti is jöttök Mo.-ra? Szerintem Veletek is szívesen találkoznánk!

Viranka! Csúcs ez a fotósorozat!

Hoztam Nektek egy videót:
http://www.youtube.com/watch?v=fAvzXQGMkfI
Nolka így hintáztatja a maciját, és közben "énekli" hozzá, hogy hinta palinta...
Imádja a hintát, sokszor abban alszik napközben (teljesen dönthető a támlája), amióta nincs szopi óriási segítség (addig cicin altattam...)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!

Nagyon édes Nolka a videón!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok, drága Lányok!

Isten éltesse sokáig a kis/nagy ünneplőket! Külön köszönet a babaképekért és a családi fotókért (Viranka!!!), gyönyörűek vagytok! Jut eszembe: Juba, rég láttam már Bertusról képet, tudnál feltenni?

Gremese: éljenek a szuper értékek! :-)

Nagyon jólesett az érdeklődésetek (nyaralás), a barátnőmék családjának van a Velencei-tónál egy nyaralójuk, ott voltunk 4 napot, remek volt. A tavat nem nagyon láttuk, mert a gyerekek (a bnőm kisfia is ott volt) -- különböző időpontokban zajló -- alvása, evése, szórakoztatása elvitte az idő nagy részét, viszont este ment a dajdaj ;-) Rakok fel pár képet is. Talán jövőre már bátrabbak leszünk és messzebbre is elmerészkedünk nyaralni, de ez így most tökéletes volt.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
irina

Sziasztok Lányok!
Úgy látom eléggé pangás van,mert simán vissza tudtam olvasni. :D
Na ja. Hát itt a nyár!

A szerdai tali szuper lehetett. Tulajdonképp még szerda reggel is gondolkodtam, hogy el kellene menni, de nem volt kedvem felkerekedni. Aztán most meg sajnálhatom! :cry:

Granda!
Jó, hogy jelentkeztél. Ikertesó igazi nagylány lett! Csodaszép. És mennyire értelmes tekintete van! De már annyira nem is ikertesó... :lol:

Marica!
Nagyon szorkolok, de biztosan minden a legnagyobb rendben lesz.

Kakq!
Húú. De izgi ez az utazás. Amint lehet dobj képeket is!

Alvás:
Még Botond is 3x alszik napközben. Először reggel 8 körül ( :twisted: ), dél körül majd 3 körül.
Este 8, 1/2 9 körül tesszük le, éjjel rengetegszer ébred, és reggel max 6-kor már ébren van...

Panndi!
Ez nagyon durva!! :evil: :evil: :evil:

Emese!
Éljenek a kismamis számok! :wink:

Anikó!
Nálunk ugyanez volt szopi ugyben. Amikor már nem bírtam tovább a fáradtságtól, akkor jött a suttogó módszer, és Apa kelt fel Botondhoz. Pár nap alatt sikerült is leszoktatni az éjszakai 5-6 ciciről (csak a hajnali maradt még meg). De ennek az lett az eredménye, hogy most legszívesebben ölben alszik el a kis drága...

Anitja!
Nolka irtó cuki a videón. És hihetetlen mennyire tiszta a hinta-palinta!

Irina!
Annyira bírom Ádó fejét. Van egy bizonyos arckifejezése, ami annyira ééééédes!

Rólunk!

Botondnak 4-5 napja esténként hőemelkedése vagy enyhe láza volt. Voltunk dokinál, azt mondta, hogy vmi gastroenerior vírus. Semmit nem kell vele csinálni, majd elmúlik. Tényleg elmúlt, már nincs hőemelkedés sem. Egyébként Botondnak teljesen jó kedve volt végig.
Vinnünk kellett pisit. Hát nem volt egyszerű mutatvány. A zacskós módszer nem jött be, úgyhogy egy hippes üveget tartottam a fütyijéhez, amíg méltóztatott pisilni. Egy órát vártunk így!!!!!

Közben udvart rendezünk, és készülünk a nyaralásra. 15-én éjjel indulunk BRAC szigetre. Már nagyon várom.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Panndi receptet majd felteszem a gmailre
Igen, nekünk is pont ilyen babakocsink van :lol: :lol:
Anyu szegény lesett is a lakodalomba, hogy hová viszitek :lol: :lol:
Miként juttassam el az anyagot?

Viranka milyen lett a főzelék szilvából?
ha finom én is megfőzőm :wink:
Nagyon jók a képek :lol:
Szép hagyomány

Irina de jó, hogy tudtatok egy picit nyaralni.
Ádika tünemény :lol: :lol: :lol:

Kolbi ha találsz jó receptet gesztenyetortára tedd már kérlek közkinccsé :roll:
Köszönöm :lol:

Meryke kibújt már a fogacska?

Grétikémnek hőemelkedése van :(
Fogalmam sincs mitől, miért.
A kedélye jó, rohangál fel-alá csak közben panaszkodik.
Az előbb sikerült elkapnom és akkor megmértem a lázát.
37,7 és azóta mintha melegebb lenne a homloka.
Remélem "csak" a foga és nem lesz beteg.
Mindjárt készülődünk fürdéshez és akkor újra megmérem :roll:

Most mennem kell.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: én is megkérdeztem Apától egyszer, hogy hogy került hozzátok a babakocsi :lol: Grétinek jobbulást! Anyag jó kérdés... hát mi most nemsokára elutazunk nyaralni, szerintem utánára kitalálok valamit, jó? Hazafele nem mentek a következő két hétben?

sense: ez a pisis dolog jó móka lehetett egy órán át :shock:

irina: jók a képek nagyon :)
Vendég

Sziasztok!

Tegnap megérkeztünk! Nagyon jól éreztük magunkat. Szeli jobban érezte magát, mint itthon, egy hatalmas házban voltunk, mindenféle érdekesség volt számára. A strandolást is jól viselte, eljátszott a pléden, a vízben pedig elfeküdt az úszógumiban! :D
4 órákat kibírt ébren, annyira elvolt ott. A strandon sajnos nem aludt, se a pléden, se a babakocsiban, de nem baj, mert 4 óra ott nekünk is bőven elég volt egy-egy napra! :)

Sajna híztam is egy kilót... :cry:

Dobok pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

És akkor az ünnepeltek:

Robesznak boldog hófordulót!
Boginak boldog névnapot!

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! :shock: Én még ott tartok, hogy szőke vagy... :)
Nagyon jók a talis képek! Olyan szép mindegyik bébi!!! :D
Remélem, a következőre most már tényleg eljutunk!!!!!

Szelit is sokszor kisfiúnak nézik (piros szoknyás ruhában is)... Vettem neki hajcsatot! ;)

Heni! Szeli a nyaraláskor 2x aludt naponta (nem jött ki úgy a lépés, mert akkor egész nap a házban lettünk volna, így nem tettük le. A babakocsiban meg nem aludt, csak ha toltuk... De nagyon jól viselte, mert újdonság volt minden). Viszont hazajöttünk, és már most látom, hogy visszatérünk a napi 3x másfél órára! ;)

Ezt most elküldöm, mert kopácsolnak, és nem kizárt, hogy Szeli felébred rá.

Komolyan mondom, én még maradtam volna Balatonszárszón! Olyan csöndes helyen voltunk! Szeli jókat aludt a szobában, és egyáltalán nem ment át a zaj a nappaliból, bármit lehetett csinálni. Itthon meg minden áthallatszik. Arról nem is beszélve, hogy a kisszobában 27,5 fok van... :evil: Ott meg olyan jó hűvös volt! Családi házban akarok lakniiiii!!!!!!!!!!!!!!!! :D
(A légkondi üzemel, csak még nem hűtötte le a másik szobát.)

Kép

Kép
regcsiken14

Kolbi! Máténak szerintem citromtorta lenne jó a szülinapjára! ;) :lol:

Szeli éjjel olyan 8-tól 6-ig alszik kb.

Ágica! Nekünk nagyon bevált ez a cumilánc (ami selyemszalag egyébként, a csatot meg olyan helyre teszem, ahol nem nyomja. Így mióta megvettem, újra átalusszuk az éjszakát! Esetleg egyszer nem találja. De vége az éjszakánkénti 3-4x-i ébredésnek!!! :D :D :D

Én is ajánlom mindenkinek a nyaralást!!!!! Semmilyen fennakadásunk nem volt. Talán egyszer sírt Szeli, de már nem is emlékszem, miért...
Tegnap ahogy hazaértünk, Szeli egészen addig nyűgös volt, míg apja haza nem ért (elment motorozni egyet, már hiányzott neki). Megszokta a nyüzsit. Ma már jó kedve volt reggel! :)

Mesi! Gratu a jó AFP-hez! :D

Heni! Nekünk is Giraffe Club babakocsink van, csak pirosban! :D Imádom!!!
Szerintem jó, amit kinéztél! Csak azt nem látom, hogy mennyire dönthető??? Bár ha nem altatod benne Péterkét, akkor mindegy!
Na, ilyen van nekünk, mint amit belinkeltél.

Nektarin! Anyukádnak jobbulást!

Viranka! Ez a fotózás nagyon jó ötlet!!! :)

Felébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Ádónak boldog hófordulót! :D

Tündi Dominikjának boldog névnapot! Tündi rég jelentkeztél, hogy vagytok?

Mesi: Örülök, hogy jók az eredmények! :D

Anikó: Új frizurás kép Marciról? :wink:

Kaqk: Nagyon ügyes Emmácska, várjuk a képeket is! :)

Nektarin: Jobbulást Anyukádnak!

Viranka! Szuperek a képek, és a vonalzók is! És tök jók az ötletek, amiket írtál a szülinapi bulira, vannak még hasonlók a tarsolyodban?

Anitja: Annyira aranyos Nolka, ahogy hintáztatja a macit!:)

Irina: De jó, hogy kikapcsolódtatok egy kicsit! :) Olyan jók a képek, látszik, hogy Ádó is mennyire felszabadult! :D

Sense: Az a pisigyűjtős mutatvány nem lehetett semmi, egy óra ?

Móni:Hogy van Gréti?

Regi: Nagyon jók a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat! :D Remélem, hogy a következő talin már megcsodálhatjuk Szelinát is! :wink:

Köszi Móni az érdeklődést, meg mindenkinek a drukkokat, szombaton kibújt a fogacska :D! A Viburcol kúp sokat segített, én csak éjszaka adtam neki, és így végig tudta aludni az éjszakát. Csak ajánlani tudom, aki hasonló cipőben jár...

KépKépKépKép
meryke

A Babanetes tali képeket pedig feltöltöttem! :D

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Meryke köszönöm az érdeklődést.
Sajnos nem jól van Grétike :( 38,9 a láza most is.
Voltunk reggel orvosnál, sajnos csak helyettesítő volt bent :?
Torokgyulladás. Írt fel antibiotikumot (nem váltottam ki, még van fluimucilom itthon amit szintén torokgyulladásra adott a doktornője, mégsem antibiotikum, természetesen ha nem javul akkor beadom neki.) lázcsillapítót.
Olyan rossz látni, nagyon elesett cica. Egész nap alszik vagy ha ébren van csak szorosan hozzám bújva viseli el a világot.
Remélem, hamar rendbe jön.
Jók a képek
Éljen a kibújt fogacska :lol:

Panndi most voltunk hétvégén, most sokáig nem megyünk haza.
Lehet feladom postán Virankának.

Regi jók a képek nagyon
elhiszem, hogy maradtál volna még :lol:

Mennem kell, Cica felsírt :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Drága Gréti! Gyógyulj meg hamar!!!!! +++++++++++
Kép

Sikerült feltöltenem a Nikis tali képeit is! :)

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!
Tegnap voltunk strandolni, hát Péterke nagyon élvezte, csak sajna estére belázasodott, torokgyulladás:-( kapott antibiotikumot rá.

Lmóni milyen gyógyszer a fluimucil? Péterkének már 2X irt fel a doki antibiotikumot, most nem tudom eldönteni, hogy egyes dokik miért irnak rögtön A mások pedig nem.

Csajok köszönöm a babakocsis tippeket! Még gondolkodom

:roll:

Regi szupe lehetett a nyaralás! jaj de mennék én is....

Kép

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Bocsánat, de én tegnap azt hittem, hogy 3. van... :oops:

Dominak boldog névnapot! :D
Ádónak boldog hófordulót! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Szegény Gréti! Jobbulást neki! Péterkének is! :(
(Mi ez a sok torokgyulladás??? Ilyen melegben... :roll:)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Köszi REgi!

Valózsinű valami hideg lemarta a torkát és gyanitom, hogy az apa dinnyéje lesz a ludas :oops:

Az éjszaka ahoz képest, hogy beteg ,jól tel. Igaz 2kor mellettünk landolt, de 7.30 ig 2 között kersztben aludt:shock: érdekes pózokat tud felvenni.

Menni kell...

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Heni a fluimucil vény nélkül kapható gyógyszer vagy inkább gyógyhatású készítmény.
Semmi köze nincs az antibiotikumhoz, viszont ez is hatásos.
Kifejezetten torokfájásra, köhögésre ajánlják. Köptetőként is használható.
Nekünk nagyon bevált. Grétikém ma már kicsit jobban van és reggel sem volt láza csak hőemelkedése.
Szerintem egy próbát nektek is megér ha még nem kezdtétek el az antibiotikumot :roll:
Jobbulást Péterkének.

Regi épp a meleg miatt, leizzad, felforrósodik a kicsi és aztán ha csak egy kicsivel is hidegebb a megszokottnál a víz vagy esetleg étel máris leforrázza a torkát.
Kész is a baj. Sajnos.

[b]Hófordulósainknak gratula, Ádó és Vikdan :lol:
Névnapos Domit isten éltesse :lol:
[/b]

Én is felraktam a póttalis képeket a gmailre.
Szép napot nektek.

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Tegnapra visszamenőleg boldog hófordulót Ádónak!

Regi, Irina, Heni! A strandolós-nyaralós fotók isteniek! Irigyellek Benneteket! :oops: :D Én a (mostani) bálna testemmel nem megyek ilyen helyre. :(

Meryke! Sokat gondoltam Mátéra, örülök, hogy kigyött a fogacska! :D
Zsófinál még nem jön a következő menet, de az egész ínye duzzadt, fehér.

Hajmosás: Ezzel kapcsolatos a KÖRKÉRDÉSEM!
Nálunk egy rémálom! :(
Nem engedi hátrahajtani a fejét, rettenetesen sír (szerintem fél :roll: , meg nem akarja - persze), tök vörös lesz szegénykém, pedig takarom a szemét (ellenzőt tartok a tenyérélemmel a homlokánál).
Ilyenkor sietünk nagyon, de nem tudunk semmit sem tenni. Nem lehet elterelni a figyelmét. :(
Ti hogy csináljátok? Mivel? Sír a baba vagy nem?

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi! Hajmosás nálunk úgy megy, hogy egy műanyag játékpohárral leöntjük a fejét, (előtte szólunk, meg mutatjuk neki, azért ne érje túl váratlanul), aztán besamponozzuk, megmossuk (ülő helyzetben, közben játszik) és utána ugyanúgy pohárral az öblítés. Zsófi nem szereti, ha víz megy a szemébe? Amúgy létezik hajmosó karika is, nem drága, esetleg érdemes kipróbálni. :roll:
Ilyen: http://www.teszvesz.hu/item409084235_hajmoso_karika_uj.html
És köszi a ránk gondolást :) Nálunk is várható a következő menet, mert ugye nemsokára követi a mellette lévő, remélem az nem lesz ennyire durva :? .

KépKépKépKép
meryke

Emeském bálna test??? :shock: ne viccelj!
A strandon volt egy kb.8 hónapban járó terhes anyuka is a medence szélén, a hasa le volt takarva és csak a lábát úsztatta.

Hajmosás ( igaz nálunk nagyon kevés haj van :( ) mi úgy csináljuk, hogy belefektetem a vizbe, olyankor nagyon kicsi a viz a kádban és játéknek fogja fel, igaz nem mindig teccik neki, de van hogy eltűri.

L móni én már elkezdtem az A, de szerintem Péterke eléggé beteg, nem hiszem, hogy segitett volna F, most is alszik, gyakorlatilag tegnap is csak aludt, valószinű altatja az A meg a kúp is, de legutób is 2 nap alatt túestünk rajta.

Ja és vettem Cebion multivitamint neki, mert most már 2x beteg 1 hónap alatt, és gyümölcsöt egyáltalán nem eszik.

Heni
KépKép
heni81

Meryke vicces dolog ez a hajmosó karika:-)
Na Pérkének ezt soha nm tudnám a fejére tenni, nem nagyon szereti még a sapkát sem, csak 1 kalapunk van amit úgy ahogy elvisel, mert az nagyon vékony, nem is tudom mi lesz velünk télen.

Heni
KépKép
heni81

Heni! Péterkének is jobbulást!++++++

Mesi! Ja, tényleg bálnatest :shock: , nem is igaz!!!!!

És erről jut eszembe, nincs kedvetek egy strandolós talihoz, ha újra jobb idő lesz? Itt Csillaghegyen annyira jó a strand ilyen kicsikkel, mert egy teljesen külön részen van a gyerekmedence és befelé mélyülő, úgyhogy a szélén simán önállóan is eljátszhatnak.

KépKépKépKép
meryke

Meryke nem is rosz ötlet :idea:

Hány fokos a viz? Mi ahol voltunk 27 volt csak és termálfürdő :shock:
De viszont szép hely és új, tiszta.

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?