Réka: nagyon ügyi vagy, én még sehol nem állok ablakilag.
És bátor vagy, hogy vasárnap nekivágsz a vásárlásnak! Biztos millióan lesznek. Nekünk is kell még menni, igaz csak kajáért, de képzelem mi lesz...brrrr.
Ki mit főz Karácsonyra? Én halat hallal.
Meg beiglit sütök, mákosat, diósat, hú csajok akkora leszek mint 1 ház!
Zit! Szerintem csak átáll, vagy éppen nem kíván annyit enni amennyit te gondolsz neki. Van ilyen, Daninál is volt, ne aggódj. Ő tudja mennyi kell neki!
Amúgy mit adsz neki, tejcit??Zit jó lett a tábla! Remélem lesz nekem még egy sor majd? Nagyon bizakodok. Bár lenne már kedd. Kata! Hogy sikerült a vizsgád? Ajándékokat akkor sikerült beszerezni? Remélem éjjel már tudsz pihizni!
Sziszike! Külön alszol a férjedtől??
Képzeljétek ma találkoztam a házban a szörnyűséges szomszéd asszonnyal:
, nem köszönt, én sem, de csönd volt és Dani aludt!! Viszont este jött a férje aki a csengővel babrált és képzeljétek, ha megnyomja a csengőt, akkor a másik szomszédnál szól a csengő
Marha jó, nem? Szegény szomszédék szóltak neki, de az csak a fejét ingatta, hogy nem létezik, hogy ez miatta van...Na, mostmár jó lesz ha befejezik áldatlan tevékenységüket. Puszi nektek:
Bellana

Egyébként hogy tetszik a mi kis közös hálószobánk a fiúkkal? Már amennyi látszik belőle???

Már akkor is olyan rossz nélküle, ha időnként éjszakás. 

Nálunk is külön vonult párom, hogy tudjon éjjel is tanulni, mert túl sok az anyag. Jó rossz, de legalább jól elférek az ágyon.
Minket is soron kívűl behívtak a csípőszűrésre az Sztk-ban, nem kellett várnunk.
Nem baj, ha nem olvasod végig a topicot, csak írj majd, ha tudsz.
Beni kap Bundazsákot, meg hálózsákot, én meg sapit, mert nagyon hideg van már. 

Nem örülök arról amit a Coráról írtál, mert mi vagy holnap, vagy azután megyünk kajáért és apróságokért valami nagy helyre, de akkor inkább bele sem gondolok mi lesz... 
GRATULÁLOK A VIZSGÁDHOZ!!!
!!!

Nemsokára lesz pocak is, de jó!