A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia Dóra,

nagyon sajnálom, hogy már 2 babád elment !!!!
De majd a 3. itt marad Nálad, meglátod ! :D

És vajon miért nem maradtak meg a babáid ?...és most hogy tovább ?
rilla_

Szia Dóra,

Na végre valaki írt már!!!! Itt unom magam még ki kell bírnom egy fél órát, de nagyon nehéz. Szegénykém, nem megy ám ez olyan egyszerűen, nekem is sokszor eszembe jutott az a pici valaki, aki bennem volt novemberben, néha nem is akarok belegondolni olyan hihetetlen. Nekem nem volt műszeres befejezés, spontán elment, de azért aznap jól megkínzott, én vetéltem, nem csak elhalt, és hát nem véreztem csak kicsit, de már ilyen picin is eléggé fájt. A lelkem is, bár akkor még föl se fogtam mi történik.
Idő kell ehhez. Abban meg igazad van, hogy jobb előbb, ha már muszály. Később még nehezebb lenne.........és még mindig jobb így, mintha beteg gyereked születne....én is ezzel nyugtattam magam, biztos azért nem maradt meg, mert nem volt egészséges. Úgy meg inkább ne jöjjön erre a világra, mert az szenvedés a gyereknek, szenvedés a szülőknek egy életen át. Persze nehéz nagyon. De most van időd, menj el és csináltasd meg szerintem mindenképpen ezeket a plusz vizsgálatokat: genetika, IR, immunológia, hátha megtalálják mi a gond, és legközelebb nem kell átélned ezt a szörnyűséget. Kitartás, neked is lesz babád.

Mindenkinek jó hétvégét, az enyém érdekes lesz: a férjem most indul 2,5 hétre a Kaukázusba, holnap férjhez megy a kolléganőm, én meg egyedül elkezdek építkezni :D

Ja írjatok azért!!!!
vic12

Sziasztok!

Ha megengeditek, csatlakoznék én is hozzátok, bár nem sok időm van, így ritkán jelentkeznék.
De azért örülök, hogy van ilyen fórum is, ahol egymást lehet támogatni bajban- örömben, s remélem a bajok után csak örömök jönnek majd mindenkinek.

Az első konzultáción már túl vagyunk, de nem szószátyárság jellemző a dokinkra, (amire persze ideje sem lett volna), ezért egy-két kérdés utólag fogalmazódott meg bennem.

Kérlek segítsetek.
Egyenlőre fogamzásgátlót írt fel a doki, és ha kezdeni szeretnénk a programot akkor kell jelentkeznem. Az inszem nálunk kimarad, egyből lombikkal kezdünk.
1. Hogy lesz majd a fogamzásgátló abbahagyása? Egyik napról a másikra kapom majd a peteérést serkentő hormont? Vagy hány nap szünetet kell tartani köztük?
2. Kb. Mennyibe fognak kerülni a gyógyszerek? Illetve hogyan kell beadni? (hasfalba szuri?) Hány napig?
3. KEll-e majd az idő alatt bejárni valamilyen ellenőrzésre? (Naponta UH?) Erre szabit kell kivenni vagy munkaidő előtt reggelente megoldható? (csak hogy tudjam, kell-e tartalékolni a szabimmal.)

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

Előre is köszi.
öcsimama

öcsimama: Üdvözöllek itt közöttünk. Sajna nem tudok pontos válaszokat adni, mert nekem sima inszem volt.

A fogigátlót nem tudom.

A gyógyszerek ára és az hogy hány napig kell szúrnod a protokolltól függ. A hosszúnál elég sokáig kell és emiatt az elég drága (erre majd a lombikosok biztos okosabbakat mondanak).

Menni kell uh-ra többször is a peteérés előtt(nekem 2* egy héten), hogy meg tudja nézni a tüszőidet és az alapján még változtathat a szurid adagján. Hasba kell adni bőr alá a legtöbb szurit.

Nekem volt, hogy sikerült 9:30-ra beérni munkába úgy, hogy 6:30-ra ott voltam. De volt legutóbb, hogy 7-re értem oda és 11:45-kor végeztem, szóval ha a te munkahelyed is olyan rugalmas, mint az enyém, akkor csak azokra a napokra kell szabi vagy táppénz, amikor nem érsz be időben. Én az inszem hetén táppénzen voltam végig. Remélem tudtam azért segíteni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hú, jó nagy pangás van itt......nem hiába nyár van.

Vicky!
Drukk neked!!!!

Öcsimama!
Üdv itt!
A fogigátlóval kapcsilatban nem tudok segíteni.
A gyógyszerek árai is változóak, attól függ milyet kapcs, milyen kiszerelésben, stb. De azt mondhaton az ilyen gyógyszerek árai elég húzósak.
Ha lombikod lesz akkor sűrűn kell menned uh-ra, kb 2- naponta, de ez is attól függ hogy hogyan reagál a szervezeted.

Edóra!
Jó újra hallani felőled.
Örülök hogy már azért kezd jobban lenni a lelked. Ilyen veszteség feldolgozásához idő kell, de utána már csak előre kell nézni!

Rólam annyi hogy várom hogy megjöjjön a mensim. Ma van a 34. napon, még sose tolódott ennyire ki. Most a 20. nap után volt a peteérésem, mert akkor voltam dokinál, mivel volt egy nagyon kevéske vérzésem és azt mondta hogy van egy nagy tüszőm és még az nem érett meg.
Volt valakinek hasonló szituja hogy a lombik után egy kicsit megzavarodott a ciklusa?

Kép
vucuska

Sziasztok!

Képzeljétek, 7 hetes spontán terhes vagyok!!!

Úgy volt, hogy 26 napos ciklusaim szoktak lenni, de júniusban 31 napra jött meg, ezért nem is gyanakodtam semmire júliusban amikor késett, csak már kezdtük volna a 3 lombikot, ezért kicsit nem örültem neki. 38. napon nem bírtam tovább, csináltam egy tesztet, ami full pozitív lett, és a 40. napon elmentem a BMC-be, ahol Szűcs doki már látta UH-n a petezsákot, majd elbocsátott. Most voltam itt Fehérváron szívhangon, ami szerencsére jó lett!
Én olyan boldog vagyok, még mindig nem tudom teljesen elhinni, hogy ez pont velünk történt meg!

Lehet, hogy a ginseng + méhpempő segített? Azt hiszem, ezt soha nem fogom megtudni, pedig olyan jó lenne ha tudnék valamilyen fortélyt mondani másoknak.

Zsókuci, amúgy köszi az érdeklődést, csak babonából a szívhangig nem mertem megírni, pedig alig bírtam magammal.

Vucuska, nekem csak annyi zavar volt a márciusi 2. beültetés után, hogy júniusban 5 napot késett, addig minden rendben volt. Tesztet nem is csináltál?

Továbbra is nagyon drukkolok mindenkinek!

Maggie
maggie75

Szia Maggie,

nagyon-nagyon gratulálok a babádhoz !!! :lol:
Nem érezted, hogy terhes vagy...állítólag vannak előjelek, vagy Nálad nem volt semmi, csak az, hogy nem jött meg ??

Öcsimama:
Ha most voltál az első konzultáción, hogy-hogy megmondták, hogy lombikra kell menned....nem kell vizsgálatokra menned vagy azokon már túl vagy ?....én 1 hét múlva megyek az első konzultációra !
rilla_

Sziasztok!
Egy kicsit bekukkantok,hogy elmeséljem mi történt velem ma a BMC-ba...
Bementem ma 10-11 körül,hogy kikérem a papírjaimat amiket még annó Én vittem be,hogy holnap tudjak elindulni a másik utamon ami a Cirisbe vezet!
Mit nem mondjak Mártika most nem volt valami kedves és segítőkész velem és Én ezt nagyon zokon vettem!
Tehát belevágok a közepébe!
Bementem mint írtam is olyan 10-11 körül és a lelteimnek a másolatát kértem!
Tisztába vagyok vele,hogy azok az enyémek és ki kell ,hogy adják nekem !
Mártika elkezdte Nekem mondani,hogy nekik 3 munkanapon belül kell kiadni és mit képzelek magamról ,hogy 11kor odaállítok és nekem azonnal kell!
Na itt el is gurult a gyógyszerem amikor még azt is hozzátette,hogy így is csak hétfőre tudja megcsinálni és nem 3 napon belül!
Kérdeztem Tőle,hogy mikor kellett volna jönnöm? Reggel 7-re amikor kint áll a sor vége???így is egy órát vártam mire sorra kerültem!
Megmagyarázta nekem ,hogy hétfőig kell várnom rá ,mert ők csak ketten vannak.... 6 emberből aki a recepción dolgozik 4 szabin van!
Könyörgök! Ez nem az Én problémám!
Most emiatt egy egész hónapot csússzak a lombikunkkal?!
Nem érdekelte Őt!
Én szépen majdnem sírva is fakadtam ,de beültem a kocsiba és elindultam haza...
Útközben felhívtam Witch barátosnémat és Ő közölte,hogy minden jogom meg van ahhoz,hogy kiadják nekem a papírjaimat ,mert azok az enyémek és ha nem adják ki akkor szóljak az ottani főnöknek vagy a betegjogi képviselőnek!
Én vissza is fordultam és Mártikával közöltem,hoyg a főnökkel szeretnék ez ügyben beszélni vagy pedig megyek a betegjogi képviselőhöz aki minden héten kedden 15-18:30-ig van!
Mindjárt azt felelte,hogy megcsinálja,de azt is hozzátette,hogy majd csak munka után mert most nincs áram és természetesen nem működik a fénymásoló,de bent marad és megcsinálja,hogy tudjak menni holnap a másik helyre a papírjaimmal!
Felháborítónak tartom azt,hogy az embernek el kell kezdenie fenyegetőzni,hogy megkapja a saját tulajdonába lévő papírjait!
És azt is felháborítónak tartom,hogy amikor kiejtettem a számon,hogy mert intézményt szeretnék váltani ....onnantól kezdve mintha egy büdös utolsó senki lennék olyan hangnemre váltottak!
Szerintem az ember oda megy és azt csinál amit akar!
Megkíméltem volna magamat ettől az egésztől ha normálisan úgy teszik a dolgukat ahogyan azt kell!
Mégpedig arra célzok ezzel,hogy minden lelet és papírnak a másolatát kutya kötelesek lennének oda adni mindenkinek amikor az elkészül!
Én személy szerint soha,de soha nem kaptam ilyet ...
Csak lombik után és inszem után...,de az viszont nem lelet csak egy elszámolási nyilatkozat ill.zárójelentés!

Ne haragudjatok,de ezeket a dolgokat el szerettem volna mesélni,mondani Nektek!
Azt hiszem most már az a kevés kis bizalom és szeretet amit a BMC iránt éreztem elszállt ,de valahova nagyon messzire!

Ettől függetlenül Én vagyok az az 1000-ből egy ember aki így érez és kívánom mindenkinek,hogy ne járjon így mint Én......Mert Én sokszor jártam így a BMC-ba!

Puszi Mindenkinek!
És sok sok szerencsét és kitartást kívánok!
Minden Jót!

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!

Először is Maggie nagy gratula :) Milyen jó hírt hoztál nekünk :)
Egyébként mi volt az ok hogy lombikoztál?

öcsimama üdv köztünk, nekem antagonista protocolom volt ez olyan mint a short (ezenkívűl van még a long )
A long protocolt nem ismerem a másik 2 kb két hét alatt meg van.
LEszívás előtti héten már minden 2. nap kell menni vérvételre, ill. uh-ra hogy megnézzék a hormonok állását és esetleg változtassanak a gyógyszer adagodon.
Én aznap már nem nagyon mentem dolgozni bár votl hoyg délre végeztem.
A leszívás után meg jobb otthon maradni,pihenni beültetés után meg pláne...
A gyógyszerek meg horrorárak...Attól függ mennyire vagy stimulálható nekem legutóbb 220 ezer volt (mondjuk én emelt adagot kaptam mindenből ) + 50 euro volt a progi szuri....

Noki sajnálom hogy ilyen rossz szájízzel búcsúztál, nekem szerencsére eddig csak jó tapasztalataim voltak a recepción is.
Bár néha amikor ott várakoztam annyiszor eszembe jutott hoyg szívesen segítenék, fénymásolnék, felvenném a telefont meg ilyenek, simán társadalmi munkában :)
madrin

Madrin
Az a vicc,hogy eddig nekem sem volt semmi problémám a recepciósokkal....Sőt!
De amint kiejtettem a számon,hogy átmegyek máshova és azért kellenek a papírjaim......na ,de nem ismétlem önmagam!
Leírtam mindent!
Sokszor ég Én is így voltam vele mint Te,hogy segítettem volna szívem szerint nekik!
És hidd el,hogy akár még Én is megcsináltam volna a fénymásolást ha az lett volna a probléma,hogy Ők nem érnek rá,de erről hallani sem akartak!
Tehát ez most úgy jött le mintha az egyik ujjukat harapják akkor az fáj ...ha a másikat akkor meg az!
Lényeg az,hogy nem akartak segíteni! És nekem ez a lényeg!

Kép
noki&potyi

Rilla,

Annyit éreztem, hogy nagyon kellemetlen ülni, lombikosok közül biztos másnak is volt ilyen, nekem mindkét leszívás után közvetlenül napokig az volt, hogy alig bírtam ülni, annyira nyomott v. nem is tudom hogy mondjam. Meg a hasam alsó része néha nagyon feszült, még ilyen rémes gondolataim is voltak, hogy biztos valami folyadék gyűlt fel, belső vérzés stb... A mellfeszülés meg minden mensi előtt jelentkezik nálam amúgy is.

Madrin,

Eredetileg a kiskatonák miatt küldtek minket a BMC-be lombikra, mert inszemet itt Fehérváron is csinálnak. Mondjuk a kivizsgálások után azt mondta Szűcs, hogy határeset, talán az inszemet is meg lehetne próbálni a párom eredményeivel, döntsük el, mi legyen. Rögtön rávágtuk, hogy az, ami biztosabb, így lett lombik. Azért menet közben kiderült, hogy nem épül ki rendesen a méhnyálkahártyám spontán ciklusban, tehát nem biztos hogy csak a kiskatonák voltak a hibásak...

Noki,

Felháborító, hogy néha hogy tudnak bánni az emberrel, főleg hogy még mondod is, hogy csúsztok egy hónapot ha nem adja ki ma? Hihetetlen!
Mondjuk nekem nem volt velük hasonló tapasztalatom, csak jót tudok mondani és ajánlani tudom mindenkinek a BMC-t.
Mielőbbi pocakosodást kívánok Neked a Ciris segítségével (vagy anélkül)!

Maggie
maggie75

Maggie
Ítam Neked Privit!
Puszi

Kép
noki&potyi

Noki,
igen, már válaszoltam is :D
maggie75

Sziasztok!
Bocsi,hogy ismeretlenűl írok,de kérdezni szeretnék igaz én nem BMC-s vagyok.
Szóval nekem 12 napja volt a beültetésem 2 babát kaptam vissza 5 nap múlva AHÁzva+progi szuri.
Az első 6-7 nap nem éreztem semmit 4 napja viszont hasonlóan fáj a hasam mint menstruációkor és fáj a fejem ami nem jellemző,de sajnos terhességi tünet az egy szál se.
A kérdésem az lenne,hogy volt-e köztetek olyan akiknek hasonló volt az enyémhez és mégis ott volt a pocakjában a baba.

KÖSZÖNÖM HA VALAKI VÁLASZOL!!!!

Kati76
kovacsne.kati

Kati!
Küldtem privit!

Kép
noki&potyi

Noki!
Küldtem privit!
Sajnálom a történteket, de a lényeg hogy megkaptad a papírokat és új lappal kezdhetsz egy olyan intézetben ahol nagy reményekkel kezdesz holnap.

KOvacsne.Kati!
Üdv itt!
Miért nem csinálsz tesztet? Nálunk a leszívástól számítva a 14. napon vesznek vért és abból mutatják ki a terhességet. Te ezek szerint már a 17. napon vagy. Nálatok hogy megy a tesztelés?
Drukk neked és kérlek tájékoztass mindek a fejleményekről!

Maggie!
Gratulálok!
De jó ilyeneket olvasni!
Ha a 40. napon se jön meg akkor talán csinálok tesztet, mivel a 20. nap után volt peteérésem és tudomásom szerint a peteérés előtt és után ugyanannyi napnak kell eltelnie. Remélem jól tudom.

Trinky!
Mi újság veled?
Mostanában kell lennie az eredményhírdetésednek vagy már meg is volt?

Anett!
Mi újság veled?

Kép
vucuska

maggie75: Ezer gratula neked!

noki: Én is kértem már leletet tőlük azzal a címszóval, hogy az endokrinológusomnak kellene. Hát nagy nehezen kiadták a 3. cn-es vérvételemet, de a 21.cn-est sem és a teljes vérképet sem. Azt mondta Irénke, hogy majd a másik orvos kér magának a saját kórházában. Akkor nekem is eldurrant az agyam. Ráadásul még ezt a papírt sem ők másolták le, hanem a dokimtól kellett kérnem, aki kézzel írta meg! Valahol követelnünk kéne, hogy mindenből automatikusan adjanak egy másolatot, mert szerintem ez az egész azért van, hogy megnehezítse az intézményváltást. Undorítónak tartom ezt a hozzáállást. Akár ki is fizetném azt a rohadt fénymásolást. Néha úgy bánnak velünk, mintha mindenhatóak lennének.
vicky79
Budapest III. kerület

Noki:köszönöm elolvastam a privit.

Vucuska:tesztet csináltam beülti utén 8 nappal ami negatív lett sajnos.Nálunk beülti után 21 nappal kell visszamenni UH-ra ha nem jön meg addig,így 3 hét izgalom,mert itt nem csinálnak vérvételt.
Lehet a vérvétel előbb kimutatja a terhességet mint a teszt?

Kati76
kovacsne.kati

Kati!
És ha holnap reggel csinálnál tesztet? Hátha.......
3 hét az olyan hosszú.
Szorítok!!!!

Kép
vucuska

kovacsne.kati!

Én is csináltam tesztet az elején, és negatív volt, aztán beülti után a 14. napon is, az halványan pozitív :). És most várom a manót :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok,

Sajnos most nincs időm mindenre reagálni, de azért a BMC-s recepciósok védelmében szeretném írni, hogy mindez köszönhető annak, hogy nagyon sokan kihasználták/-ják azt, hogy itt ingyenesek a vizsgálatok, és ezt követően átmennek fizetős intézményekbe az itt elkészült eredményekkel, kihasználva az itteni team munkáját, idejét, és nem utolsó sorban a babára váró-vágyó párok nem kevés idejét. Szóval valahol megértem őket, bár tény, hogy Te Noki nem ezért kérted ki, csak azért akartam leírni, hogy ezt is tudjátok...

Persze tényleg jó lenne, ha alapból megkapnánk mindent másolatban, de a fentiek fényében ennek nem látom sok esélyét.

Amúgy szerintem én tuti megkattannék, ha ott dolgoznék. Rengeteg ember minden nap, és hát néha-néha hormonoktól felfűtve :lol: Nem irigyelem őket érte, nincsenek könnyű helyzetben az ott dolgozók, a rajtuk lévő felelősségről és nyomásról pedig ne is beszéljünk, mert arról külön topikot lehetne indítani :wink:

Noki,
remélem, nem értettél félre, egyáltalán nem bántásból írtam, csak, hogy mindenki tisztában legyen ezzel is.

Puszi és jó éjt mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Maggie,

Szívből gratulálok! :D:D:D:D Micsoda hír!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Ha mi a Kaáliba mentünk volna, akkor is a vizsgálatokat pont ezért végeztettem volna itt, hogy ne kelljen érte fizetni. Oda csak a beavatkozásért mennénk. Lombikozni szerintem én is átmennék, mert a sógornőméknek elég jók a tapasztalatai. Nem értem mi ezzel a baj? A te és az én tb-mből csinálják ezeket a vizsgálatokat. Akkor miért baj, ha kapok a papírokból? Nem tőlük veszem el a pénzt, én ezért keményen fizetek hónapról-hónapra. Ti nem?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,

Sajnos ez szerintem nem túl jó így. Megértem, hogy mindenkinek fontos a pénz, de csak azért itt megcsináltatni a vizsgálatokat, hogy máshol ne kelljen fizetni érte, de átvinni fizetősbe, és a beavatkozást ott megcsináltatni szerintem nem túl etikus :(
Persze mindenki a saját szíve joga ezt eldönteni, én így látom.

Ja, és továbbra is hangsúlyozom, hogy nem arról van szó, ha valaki intézményt vált, hanem, ha alapból így csinálja, a félreértések elkerülése végett.

Kép

Kép
zsókuci

Köszi a segítséget.
És milyen a hasba szuri? Én ha már injekciós tűt látok, rosszul vagyok, és a párom még úgyse bírja a látványát.

Egyébként az mitől függ, hogy rövid v. hosszú protokoll?

Rilla
A vizsgálatokon már túl vagyunk. Az első érdemi konzultációra gondoltam.

Maggie
Gratulálok nektek! :D
öcsimama

Zsókuci
Nem értelek félre és teljesen igazad van....részben!
Nekem szinte csak a beavatkozásokat csinálták a BMC-ba....Én minden leletemet oda vittem és nem ott csinálták meg!
Nekem semmihez nem kellett nyúlniuk csak el kellett kezdeniük az első inszemet és utána folytatódott a többi!!
Egyedül a Férjem tenyésztését csinálták a BMC-ba és az az egyetlen ott készült lelet!

Tehát!
Azt hiszem teljesen jogos a felháborodásom!!!!!!!
A saját papírjaimat adják ki !
És vicces,mert ki fogják velem fizettetni a fénymásolást,de legyen ez a legkevesebb gondom,mert valóban nekik sem adják ingyen a papírt a festéket és az áramot sem, és valóban ez már nem tartozik a TB támogatás közé :shock:

Kép
noki&potyi

Még annyit,hogy Vickynek teljesen igaza van....
"A te és az én tb-mből csinálják ezeket a vizsgálatokat. Akkor miért baj, ha kapok a papírokból? Nem tőlük veszem el a pénzt, én ezért keményen fizetek hónapról-hónapra. Ti nem?"
A másik dolog amit megint csak idézni tudok.....
"Valahol követelnünk kéne, hogy mindenből automatikusan adjanak egy másolatot, mert szerintem ez az egész azért van, hogy megnehezítse az intézményváltást."
Tehát akivel egyet tudok érteni az Vicky!
Nem kívánom senkinek,hogy ilyen helyzetbe kerüljön!
És tudjátok az is röhej,hogy ma 15:00-ra kell mennem a papírokért!
16:00-ra meg Óbudára a Cirisbe!
Sajnos nincs helikopterem, se repülőm és amint írtam is Vucuskának...
A nagy rohanásba nem szeretnék balesetet okozni ,se szenvedni,de van egy olyan érzésem,hogy ha ma megyek.....(és 14:00-ra megyek)....Mártika nem fogja egyből a a kezembe nyomni a papírokat...hanem még úgy lesz vele,hogy szívassuk meg ezt a balhés picsát még így utoljára...nehogy már jó legyen neki !

Kép
noki&potyi

Hu Lányok szerintem ne menjünk bele ilyen vitába.
Én Zsókucinak adok igazat, de tényleg ne kezdjünk el ezen vitázni...
Azt hiszem elég terhelt ez az intézmény annélkül is hoyg más intézmény betegeit kivizsgálják,istápolják.És itt nemcsak a pénzről van szó. HAnem arról hogy az ott dolgozok idejét rabolják, illetve a mi időnket is,mert ugyanúgy sorba áll (vagy csak előre tolakodik) kartonja van, hsg időpontja, sperma vizsgálat időpontja, stb stb...(nekünk pl több hetet kellett várni hoyg időpontjalegyen a férjemnek )
HA korrektek lennének a magánintézmények máshonnan hozott leletet nem fogadnának el. NA én befejeztem és természetesen akinek nem inge ne vegye magára....

Noki Te meg próbálj meg nem arra gondolni hoyg úgyse kapod meg időben, reméljük minden ok lesz,megkapod a papírokat és oda is érsz időben. Szerintem már össze lesz készítva minden.
HA meg gond van és csúszol biztos oda lehet szólni hoyg nem gond e, ha kicsit késel.

kovácsné.kati a vérvétel a tuti sztem, sokan jártak már úgy hogy a teszt negatív volt és utána mégis pozitív csalódás érte. Drukkolok :)

öcsimama az hogy ki milyen protocollt kap gondolom függ attól is mi volt a meddőség oka, mennyire stimulálható stb stb.
Én mindkétszer ugyanolyanban voltam és a vicc az hoyg az elsőnél alig lett tüszőm így a tanár úr felemelte a 2.-nál duplájára az adagot hátha több lesz de a végén ugyanannyi tüsző lett amiből az egyik nem is indult be...
Úgy úgy látszk nekem ez a max :(
madrin

Egyébként Noki nagyon kiváncsi leszek mit mondanak NEked.
Én hiszek a több szem többet lát...
:)
madrin

Madrin
Sajnos Én sem akartam ebből,hogy vita legyen és szerintem nincs is az....
Hangsúly nem megy át a leveleken és Én nem erélyes hangsúllyal
"mondtam" amit mondtam, hanem elkeseredetten!
Amikor mi mentünk a dokihoz Nekünk is 1 hetet kellett várni mire kaptunk időpontot,de ez nem arról szól!
Én eddig nagyon megvoltam elégedve a BMC-vel és szerintem még mindig meg is lennék vele elégedve ha most nem kéne elmennem máshova!
És sajnos itt a lényeg az ,hogy kell!
Lehet ,hogy a doki azt fogja mondani ma ,hogy nem is kellenek neki azok a papírok, leletek amiket viszek,de mivel Én azt az előző helyen csináltattam ezért ragaszkodtam ahhoz,hogy vissza is adják nekem és ne üres kézzel menjek..!
"Biztosra" szerettem volna menni,de lehet,hogy nem is ez kell hozzá....
Annó amikor mentem a BMC-ba üres kézzel mentem és W doki kérte tőlem a leleteket....és az előző helyről szó nélkül azonnal ki is adták Nekem,pedig ott is recepciósok voltak és ott is marha sokan voltak......,de mindezt mosolyogva csinálták!
Csak ha ebből indulok ki akkor most ugyan úgy cselekszem mint akkor és kikérem a papírokat!!
Igazad van....
Most már lepattanok a témáról,csak szerettem volna ha megértitek,hogy miért vagyok dühös és miért vagyok elkeseredve!
nem akartam ezzel senkit megsérteni és nem akartam fikázni a BMC...csak elmeséltem,hogy hogy jártam és ,hogy Mártikának is milyen jó napja volt tegnap!
Cirisen írok majd!

Minden jót mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Na, ma -35 napra- végre megjött, aminek kivételesen örültem, mivel negatívat teszteltem és már vártam hogy végre újra beinduljon a folyamat.

Zeke doki nem tudjátok meddig van szabin?
Nekem annak idején azt mondta hogy a ciklusom 10. napján menjek. Más dokinál is ez a szokás hogyha valaki menne a fagyikákért akkor a ciklus közepe felé kell menni? Szóval az elején nem kell menni? Remélem érthető voltam?
Csak azért kérdezem hogyha esetleg nincs a dokim és más csinálná akkor ugyanúgy jár el mint az én dokim?

Kép
vucuska

Sziasztok lányok!
Megtudná valaki adni a Koncz doki magánrendelője számát?
Előre is köszi.
börni

Szia Börni !

Dr. Konc János magánrendelőjének száma :
06 13/ 110 788
03 30/900 84 29
rilla_

KOvacsne.Kati!

Most találtam egy oldalt, ahol írhak a kora terhesség tüneteiről és közte van a fejfájás is.
Íme:
http://www.informed.hu/eletmod/terhesse ... hid=114972

Kép
vucuska

Vucuska!
Én Konchoz megyek a fagyikért, ő is azt mondta, hogy 10-12. napon kell menni. (Ha Nálad is az a helyzet, hogy nem kell a ciklusra más hormonokkal rásegíteni. Ha jól értettem, tüszőrepesztőt azért fog adni, utána pedig annyi nap múlva lesz a beültetés, ahány naposak a fagyikák. Én a 11. napon, aug.11-én megyek UH-ra, beültetést aug. 18-ra saccolom.)

Noki!
Sajnálom, hogy máshova mész, és a távozáshoz ilyen rossz élmény kapcsolódott, de nagyon drukkolok, hogy mielőbb teljesüljön az álmotok! És alig várom a híreket!

Öcsimama!
Üdv itt, mielőbbi babásodást!
Nekem antagonista (short) protokoll volt, de nem tudom, mi alapján. Úgy éreztem, hogy a longra is hajlott volna a doki, de végül emellett döntött, talán mert látta rajtam, hogy minél előbb el akartam jutni a beavatkozásig.
A hasbaszuri nem olyan vészes. Én is féltem tőle, de meg lehet szokni (a párom szóba se jött, hogy beadja).

Maggie!
Gratulálok!!! :lol:

Zsókuci!
Azért félek a fürdőktől, mert sajnos hajlamos vagyok mindenféle fertőzésekre. :oops: Bár fürdőtől függetlenül is, de főként most inkább nem kísértem a sorsot. Azért vasárnap mi is kimentünk a strandra, de én csak az árnyékban hűsöltem.
Teszek föl pár képet az Oroszországi útról:
Kép pétervári naplemente éjféltájban

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.1451.jpg[/img] Finn-öböl Petrodvorecnél
Kép Vörös-tér
Kép Moszkva - űrhajózási emlékmű [/img]
vuki124

Kép Petrodvorec még egy próba
vuki124

Vuki!
Köszi a választ. Akkor én 14-én megyek.
De ha te 11-én mész uh-ra, azaz a 11-ik napodon akkor miért gondolod hogy a 18. napodon kapod vissza a babákat? Vagy neked hány naposak a ciklusaid?
Ha nekem 25 nap körül van a ciklusom akkor szerinted én mikor kaphatom őket vissza? 3 naposan lettek lefagyasztva.

Kép
vucuska

Vucuska!
Lehet, hogy kihagytam egy logikai láncszemet. Nekem 26-29 napos ciklusaim szoktak lenni. Úgy számolom, hogy ha 11-én este adom be a tüszőrepesztőt, s így 13-án lesz a pé, akkor az 5 napos babáimat kb. 18-án kapom meg. De lehet, hogy az egész folyamat tolódik még 1-2 nappal, attól függően, hogy 11-én mit lát a doki.
Ha jól számolom, Te is 19-20-a körül mész majd beültire.
vuki124

Vucuska!
Lehet, hogy kihagytam egy logikai láncszemet. Nekem 26-29 napos ciklusaim szoktak lenni. Úgy számolom, hogy ha 11-én este adom be a tüszőrepesztőt, s így 13-án lesz a pé, akkor az 5 napos babáimat kb. 18-án kapom meg. De lehet, hogy az egész folyamat tolódik még 1-2 nappal, attól függően, hogy 11-én mit lát a doki.
Ha jól számolom, Te is 19-20-a körül mész majd beültire.
vuki124

Üdv Mindenkinek!

Ti ebben biztos jobban járatosak vagytok: ha szept-ben meglesz a biopszia, akkor rögtön lehet kezdeni a lombikkal vagy már előtte kellene valami gyógyszert szednem? Mennyivel előtte érdemes bemenni? Azt sem tudom hogy Szűcs doki hogy van bent és nem akarok feleslegesen bemenni a nyár folyamán ha nem muszály, mert mesélték hogy elég sokan vannak most.
Vagy azt meg lehet tenni, hogy inkább megvárnánk az eredményt, hogy használható-e és akkor nem kellene előre, feleslegesen gyógyszerezni magunkat? Nektek mi a véleményetek?

Noki!
Sajnálom, hogy nem sikerült a dolog, pedig nagyon bíztam benne! Az biztos, hogy csak a belső hangodra hallgass és ha úgy érzed, hogy a másik helyen esetleg több esélyed lenne, akkor tedd azt, mert úgy lesz a jó. Persze sajnálom hogy átmész máshova :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Bocsika, hogy nem írogatok de egyenlőre még nem történik semmi. Várom a szeptemberi konzultációt.

Azért mindig olvaslak benneteket. Látom eléggé felborzolta a kedélyeket ez a kórházas, magánkórházas téma.
Én azt vallom, hogy ki kell, hogy adják a papírokat, de nem is ez a legnagyobb baj.
Fizetjük mindannyian a TB-t, nem is keveset. Akkor miért kell ennyi pénzt kifizetni egy lombikprogramra? És tényleg az inszemnél is ilyen sokba kerülnek a gyógyszerek? Mit fog mondani a doki, hogyha közlöm esetleg vele, hogy a lombikra majd csak március körül gyűlik össze a pénzünk?

Meg például miért kell elmenni főleg itt vidéken (nem tudom, hogy pl. Budapesten vagy a nagyvárosokban hogy működik) magánrendelésre súlyos tízezrekért, hogy kiderüljön, hogy az embernek mi a baja. Nekem pl. az ötödik orvosnál sikerült a PCOS diagnosztizálni (és hozzá nem magánrendelésre mentem).
Biztosan nem vagyok egyedül ezzel problémával ezt jól tudom. Csak ezzel nem tudok megbékélni. Egy orvos arra esküdött fel, hogy gyógyítson, miért kell még ezért külön pénzt is adni? Én sem kapok a munkahelyemen plusz pénzt azért amiért elvégzem a munkámat!!!!

Vicky!

Mikor tesztelsz? Nagyon-nagyon szorítok ám!

Maggie!

1000 millió gratula!!!!!!!!

Üdv Timi voltam

Kép
gyorfitimi

Rilla!

Izgulsz már? Remélem, hogy nagyon jó tapasztalataid lesznek!

Pá-pá

Kép
gyorfitimi

Úgy döntöttem hogy holnap bemegyek a BMC-be és megbeszélem a dokival. Ez a legbiztosabb.
Ha nem felejtem el, megkérdezem hogy hogy lesznek a dokik szabin.

Kép
vucuska

gyorfitimi: Most hajlok a csütörtöki tesztre, csak félek és nem akarom, hogy túl korán legyen. Szóval vagy csütörtök, vagy csak vasárnap.

A magánkórházas dologgal kapcsolatban már én is gondolkodtam ezen. Sajnos szerintem nincsenek rendesen megfizetve és csak ezzel tudnak bosszút állni, csak sajnos nem azon, akin kéne. Én azt az elvet vallom, hogy vagy magánrendelés és a kiírt tarifa, vagy ingyen tb-alapon. Én nem vagyok a zsebbe-pénz híve. Hálistennek nekem eddig elég jó dokikat sikerült kifognom itt pesten, a pcos-emet elsőre felismerte és még gyógyszert is tőle kaptam az elején. Még cushingra is kivizsgált, nagyon lelkiismeretes doki. Egyyébként a Kaáliban a lombik ugyanúgy tb alapon megy, csak az inszem nem. Ha nem kellett volna 40.000 Ft pluszt kifizetnem én is inkább oda mentem volna. A sógornőkék ott lombikoztak és még a drága vizsgálatok ellenére is nagyon meg voltak elégedve velük.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Voltam ma is a BMC-ba és mindenkitől elnézést szeretnék kérni ,de mindenek előtt Mártikától a tegnapi kitörésem miatt!
Megkaptam a leleteimet és amire számítottam ...hááát ...nem úgy alakult ahogyan azt Én gondoltam!
Mártika leült velem beszélgetni a tegnapi viselkedésem ellenére és annyira aranyos volt,hogy azt elmondani nem tudom!
Megérdemeltem volna azok után amit tegnap mondtam és tettem,hogy miután a kezembe adja a papírokat páros lábbal kirúg onnan!
És még meg sem sértődhettem volna!

Kaptam Tőle egy privát üzenetet amit szerintem nem szeretett volna ide írni,pedig megtehette volna,de még ezek után sem akart bántani!
Én úgy vagyok vele,hogy Én lennék az utolsó ember aki bántana bárkit is ezen a földön,de tegnap nem egyszerűen kiakadtam...
Az a baj,hogy nem tudom lereagálni a dolgokat normálisan és ez ügyben már próbáltam intézkedni ,mert ahogyan azt írta is .....úgy viselkedtem mint egy Fúria....
És igaza is van!
tegnap ahogyan azt le is írtam a dolgokat Én így éltem meg,és valószínű ,hogy túl is reagáltam....Sőt...nem csak valószínű,de ki vagyok akadva mostanság!
Nem magyarázkodni szeretnék,bár tudom,hogy most úgy tűnik,de aki ismer azt tudja,hogy ez már nem Én vagyok!

Pihenésre van szükségem és ezt Mártika javasolta ,hogy Nekem mindenképpen arra lenne szükségem!
És ezt neki köszönhetem,hogy így döntöttünk!
tehát ha kell 100x leírom, hogy nagyon sajnálom a tegnapi kitörésemet,de nekem akkor összedőlt a világ amikor azt kaptam válaszul ,hogy csak egy hét múlva hétfőn mehetek a leletekért!
Én akkor egyből körbe is telefonáltam mindenkit aki ez ügyben tudott segíteni és ezt javasolták,hogy tegyem azt amit tettem!
Betegjogi-képviselő vagy a Főnököt kéressem,mert nincs sehova kiírva a tájékoztatás,hogy csak egy hét múlva vagy 3 munkanapon belül kaphatom meg a leleteimet!
Tudom és tisztában vagyok vele,hogy nem ez lett volna az eljárás részemről,de akkor ha kell ezt is 100x leírom,hogy akkor Én így láttam helyesnek a dolgokat ha Fúriaként kezdek el viselkedni!
Pedig NEM szoktam!

Tehát Elnézést kérek mindenkitől és nagyon sok jót kívánok!
Mi most elmegyünk egy kis pihenőre és majd talán újra elkezdjük a baba projektet!
Az ember a hibáiból tanul és sajnos mi már fútószallagon csináltunk ,műveltük ezt az inszemet és lombikot is!
Igaza van mindenkinek aki azt vallja,hogy pihenni kell!
És köszönöm még egyszer MÁRTIKÁNAK a kedvességét amit kaptam ma Tőle!

Üdv

Kép
noki&potyi

Noki!

Örülök, hogy akkor mégis sikerült egy kicsit pozitívabb irányba terelni a végkimenetelt.
Mártikához: Amikor legelőször telefonáltam a BMC-be (persze rögtön Koncz doki irodáját hívtam utólag megtudtam :lol: ), mondták h visszahív majd az illetékes. Kb fél évig vettem a bátorságot hogy telefonálni merjek Nekik. Na és szerintem a Mártika volt aki visszahívott és olyan kedves, megnyugtató volt a hangja és segítőkész volt, hogy egyből tudtam, jó kezekben leszek.
Nem irigylem Őket, rengeteg a munkájuk és mindig meglepődöm, amikor fejből tudják, ki miért van ott.
Amikor ott öntik a lelket a sírás határán álló emberekbe....
Szóval ezzel csak azt akartam írni, hogy nagy nyomás van rajtuk.
Noki téged is megértelek, elhiszem hogy kiakadtál, annyi minden történt Veled mostanság. Ez a babaproject teljesen megváltoztatja az embert. Ha tudsz, inkább kapcsolj ki egy kicsit. Apropó, van újdonsült kis férjed: Vele valami kiruccanás? Hm? :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

noki: Ha itt vagy, akkor írtam egy privit.
vicky79
Budapest III. kerület

Rony
Megbeszéltük,hogy most ezek után elmegyünk valahova!
Lemaradt a nászút és minden szép és jó ami esküvő után van!
Megyünk 7végén Moto Gp-re, azzal indítunk aztán a többit meglátjuk!
Megpróbálom azt a FÚRIÁT kiűzni magamból....és szeretném ha visszatérne a régi énem!
Szívem szerint minden levelembe leírnám,hogy mennyire sajnálom azt a tegnapi napot!

Kép
noki&potyi

Ja még annyit,hogy!
Párom azt mondta,hogy nem megy inkább külföldre dolgozni ,de Én legyek a régi!
A pénztől nem lesz családja....hanem ettől elveszít még engem is!

Kép
noki&potyi

noki: Akkor hajrá pihi és kikapcsolódás.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?