A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:49-kor.
hékás

Jó reggelt!

Én is boldog névnapot kívánok Kriszta!

Kép
melike

Ma talán jobb idő lesz.Bár nem mondott rossz időt,nálunk el van borulva.

Kép
melike

Kriszta: Boldog Névnapot!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:49-kor.
hékás

Hékás szorítok nektek.Mi holnap megyünk,félek,hogy hogyan viseli szegénykém.Nem szeretem sírni látni. :cry:

Kép
melike

jó reggelt,

Kriszta, boldog névnapot :)

Milán most kezdi felfedezni a kezeit. egyelőre úgy néz rájuk, hogy "mi ez a kalimpáló izé a szemem előtt", de gondolom így kezdődik a dolog. :D ügyesen megmarkolja a pelusát, hason fekve alszik, és mindig az arcába gyűri az egészet. :D

Márti, szocpol: tetőtér beépítésre csak a fele jár sajna (mi is akartunk tetőteret beépíteni), emeletráépítésre járna az egész, vagy ha alapterület növeléssel jár a bővítés. mi ezért buktuk az egészet hogy úgy mondjam, mert az emelet ráépítés kb 3 millával többe kerülne, mint a tetőtér beépítés, így a szocpolt is beleszámítva is minuszosak lennénk. ezért úgy döntöttünk, hogy építkezni fogunk, de csak majd, ha már meglesz mind a 2 vagy 3 gyerek. arra is kell figyelni, hogy nem tudom hogy jól informált vagyok-e, de csak a 16 év alatti gyerekekre lehet igényelni, ennek nézz utána, nehogy kicsússzatok az időből. :)

az angolosan távozókról: nem tudom, hogy olaj lesz-e a tűzre a véleményem, de leírom, rosszabb már nem lehet a helyzet szerintem. én úgy vagyok vele, hogy van családom, vannak barátaim, szeretteim, akik körülvesznek. van kitől tanácsot kérnem, jól érzem magam az itthoni légkörben. nekem ez a fórum egy plusszt nyújt, tapasztalatot cserélünk (nem 2-3 vagy 20-30 évvel ezelőtti tapasztalatokat hallok), időnként jókat hülyülünk, szerintem jó a csapat. minél több ember jár/ír ide, annál sokszínűbb a dolog. de őszintén szólva lelkileg nem kötődöm ide annyira, hogy ha valaki a stílusomba belekötne, vagy egyébként írna 1-2 mondatot ami számomra sértő, nem vonnám ki magam a forgalomból. igazán megbántani csak az tud, aki igazán közel áll a szívemhez, és az a családom, barátaim. én ettől a topictól 90%-ban csak plussz dolgokat kaptam, a sok dicséretet, a kitartást ösztönző hozzászólásokat, bizonytalanságomban tanácsokat... és ezen nem változtat néhány esetleg sértő hozzászólás. ha mindenki leírná a véleményét, és kivétel nélkül egybehangzóan ugyanaz lenne, akkor valószínűleg magamba néznék, és elgondolkoznék, hogy van benne igazság. senki nem írta az "eltűnteknek" hogy ne jöjjenek többé! csak ha megbántottak minket, akkor leírtuk, hogy ez vagy az nem esett jól. egy házasság is akkor működik jól, ha megbeszéljük a problémát, nem? nem pedig akkor, ha az egyik fél megbántja a másikat, a másik elmondja hogy nem esik jól, az egyik pedig beduzzog és rávágja az ajtót és többet nem szól hozzá. szóval kedves távol lévők, ha olvastok (és bízom benne hogy olvastok) szerintem ezen kellene elgondolkodni, mert igenis jó csapat voltunk/vagyunk. és nem olyan szoros ez a kötelék, hogy néhány véleményt ennyire a szívünkre kellene vennünk. ;)

kicsit hosszú voltam bocsi, most ittam meg a kávém. :D

mia_snow

xxx
hékás

Brigi: ügyesek legyetek, mi jövő hét hétfőn megyünk!

Remélem jó idő lesz ma, mert a nagy hőséget már én sem bírom. Szegény Kitti babára tegnap már csak egy pelust adtam, de még így is nagyon melege volt! :(
Szerintetek az gond, hogy izzad a tenyere? Ez utal valamire, vagy csak arra, hogy melege volt?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

hékás: ha te feszült vagy az oltás miatt, inkább azt érzi. nálunk is ez volt.. már előző nap tiszta ideg voltam a szuri miatt. aztán miután megkapta, se nyügös nem volt, se nem fájt neki, be sem lázasodott. csak azzal a hülye kúppal szívtuk meg amit beadtam (de minek????), de többet meg ilyet nem csinálok. megy a drukk, minden rendben lesz! ;)

mia_snow

Azért én megpróbálok nem bőgni. :lol:

Andóca: :lol: Máténak is izzad a tenyere,de ő ökölbe is szorítja szinte egész nap.

Kép
melike

És én még csodálkoztam,hogy a húgom miért parázott annyira mikor a kislányának 2hónaposan lyukasztották a fülét?!Nem merte fogni.Az apja fogta.

Kép
melike

xxx
hékás

Sziasztok! Jó Reggelt Mindenkinek!! :lol: :lol:

Kriszti Boldog Névnapot!!

Brigi: nyugi! Tudod mi lesz? Én megmondom! Marci észre sem veszi a szurikát!! Ne izgulj! :lol: :lol:

Mondom ezt Én aki szintén bőgős vagyok!! Képzelhetitek a kórházban mikor vizitelték Levit mert jöttünk haza, mondja a gyerekdoki hogy picit le van tapadva a nyelve! Kérdezi felvágják-e, mert később a beszédben gátolhatja. Mondom persze, csinálják meg! Na de amint megláttam az ollót kész voltam. Bőgtem mint a hülye! Csak nézett rám a doki, meg a csecsemős is! Doki nagy homeopátia párti egyből adott egy nyugtató bogyót! :)

Andi: azt hogy fázik-e Kitti a tarkóján kell megnézni! Az hogy izzad a kis tappancsa, vagy éppen jég hideg nem számít! Ha hátul a tarkója hideg akkor fázik, ha izzad, melege van!

Na este Levi fél 10-kor kajált, előtte fürcsizett, jól elhúzódott az este. Na mondom, hátha nem kell éjjel, csak reggel. Nem a fenét! Bele van építve egy vekker. Ugyanúgy 3-kor kelt! Nem tudjátok hol kell átállítani rajtuk az ébresztést? :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok!
Kriszta: Boldog névnapot!!!!

Melike: a mi tenyerünk is izzad, és szintén azért meg ökölben van szinte mindig.....

itt is érezhetően lehűlt a levegő !! :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:50-kor.
hékás

Ja, de a szurikáknál nem sírtam! :lol: :lol:

Itt is tűrhető az idő. Levinek lassan ébrednie kell, kajál, és el kéne menni a postára! Rokonoknak, barátoknak akarok képeket feladni, már múlt héten beborítékoltam, de még nem adtam fel! :oops: :oops: :roll: :roll:

És nem tudom mit kéne főzni ma!?? Ki mit főz?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:50-kor.
hékás

én még nemtom, anyu mondta hogy átjön ma és kitaláljuk... kertészkedni akar. ő lakótelepen lakik, de egyébként kertész a szakmája de már nem dolgozik, csak bébiszitterként+pótanyaként+takarítónőként+lelki társként egy családnál, és hiányzik neki a gazolás. hát itt van mit. aztán modnta hogy majd főzünk valamit. én krumplilevest kívánok ő paradicsomlevest főzne... nemtom mi lesz végül. másodiknak anyu tepsis krumplit csinálna, de én meg jobban kívánom a rántott patisszont vagy a rántott husit. tegnap túrós csusza volt meg egy kis maradék babgulyás. remélem adtam pár ötletet. :)

mia_snow

Jó éjszakám volt, nem aludtam nagyok sokat ma sem! Levi 3-kor evett, fél 4 fele aludtunk vissza, 4-kor jött Viki hogy kakaót akar inni, és kapcsoljam be a Mézengúzt, mert nézni akarja, :roll: :roll: :roll: , aztán apa, hmmm, hát hogy is mondjam, szóval apa bújt hozzám, :lol: :lol: :lol: és 6-kor Levi kelt megint enni! Azóta fent vagyok! :cry:

Ja és beszart a 2 hónapos tévénk a hálóban, én meg megveszek tévé nélkül. Nem szeretek a nappaliban tévézni, Én az ágyikómban szeretek!! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

xxx
hékás

Mia: köszi az ötletet! A parileves jó ötlet, bár mostanában nem nagyon eszünk levest, de egy keveset lehet csinálok. Van itthon egy tököcském, anyu szedte nekem pénteken, azt is kiránthatnám, de nincs kedvem pepecselni! :cry: :cry:
Elküldöm neked a patiszon mellé! :lol:
Valami tészta kéne, az rég volt! Mondjuk spagetti?! Van itthon daráthusi! A párom imádja, megenné egy héten keresztül!
Jó megbeszéltem magammal! :lol:

Úgy érzem a hajnali hancúr megtette hatását, kicsit bolond vagyok! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Brigi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:44-kor.
Vendég

Tényleg nem kedveltél ?ez kedves tőled!
Azért szerencse,hogy a topik többi lakója kedvelt. :wink:
Vendég

Jó reggelt!!!!

Kriszta boldog névnapot!

Oltástól ne féljetek!!!Én is azt tettem és nem volt vészes!könnyen beszélek,már túlvagyunk rajta,de 2 hét múlva jön a 3 hós...

Vikianyuja!!!!
Úgy érzem a hajnali hancúr megtette hatását, kicsit bolond vagyok! --------------------------------------------------------------------------------
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mia!
1etértek veled,csak nem szerettem volna én tovább nyújtani a húrt...(ami már elpattant...)!

Itt semmivel nincs hűvösebb mint tegnap,ráadásul anyósomék is bejelentkeztek,úgyhogy forr az agyam és igazán melegem van... :twisted:

Ja és Zoénak átmosattuk kb 3 hete a könnycsatornáját,erre ma reggelre teljesen be van "gennyesedve" a szeme!Lehet már allergiás ilyen korban??? :shock: :shock: :shock:
kamillázom,remélem,hogy javulni fog
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:45-kor.
Vendég

Na többek közt ezért nem is írok ide és ez után sem fogok.
Viszont a babanetet még kb 16 hétig nem hagyhatom itt mert,a "mészáj" topikban van egy kedves ismerősöm akinek még megvárom,hogy megszülessen a babája(megigértem neki)
Utána ezt a regisztrációmat is törlöm.
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt hittem,hogy a téma lezárva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

[quote="jkriszta"]N írta:jkrisztaa, helló!!

Nem mintha TE kedveltél volna.... (nem lehet mindenkit megkedvelni, és minek is)

Viszont nagyon örülök, hogy jelentkeztél... :lol: :lol: :lol:

tényleg?és miből szürted le ezt a következtetés?bunkó voltam veled vagymi?
na jó szerntem haggyál békén
Vendég

Hihihi mint a dedóban már bocsi. Gigi is újra regelt agi78 néven!
Könyörgöm felnőtt emberek vagyunk, miért kellet törölni, miért nem egyszerűen csak nem ír ide többet?? No comment!

Szia Bari! Szerintem tuti mindenkinek megvan a "nem kedveltje" azért mert nem mondja ki!! De ez a topik nem erről szól! Maradj!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hééé, hééééé vita lezárva inkább! :oops: :oops: :cry: :cry: :evil: :evil:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:46-kor.
Vendég

Vikianyuja!
ugyanezt akartam írni!!!!!!!!!!!!!!!!

ANYUKÁK VAGYUNK VAGY GYEREKEK????????????????????

Én konkrétan agyilag kezdek visszamenni gyerekbe...a kommunikációm és szókincsem lassan de biztosan hanyatlik és redukálódik arra,hogy agyalabagyala....egész nap itthon,este meg mire megjön apa annyi mindent mondanék,hogy tök hülyeségeket beszélek!!!!!!!!!!!!!!
Anyum közölte tegnap,amikor mondtam neki,hogy van 1 kis hányingerem,hogy ez tuti depresszió,Ö olvasta a kiskegyedbe,hogy sdzülés után van ilyen!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Depresszió = hányinger?????anyum forradalmasította a magyar orvoslást!!!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:46-kor.
Vendég

[quote="jkriszta"]C írta:jkrisztasiri

Hányinger??????? :wink:

Félre értés ne essék,nem regisztrálok a 2009-ben újra szülünk csapatához... :wink:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:47-kor.
Vendég

Mi is, már ki is vettem a fagyóból a husit, csak sajtért kéne átmennem a boltba! Elindultunk már, de a saroktól vissza kellett jönni, mert eleredt az eső! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Csak hogy értsétek!
Nekem 5000 hozzászólásnál több volt már...2 évvel ezelöttiek is.
Amúgy is gondolkodtam már egy újitáson...vannak olyan témák amihez ma már hozzás sem szólnék és nem is aktuálisak.
Pont itt volt az ideje,és igazán nem is akartam már írni,ha csak olvasok abból is látom az aktuális dolgokat(oltás stb)
Vagy megkérdezem a nyáriban ha végképp érdekel valami.
De ők ugye késöbb szültek,tehát mindíg azok a témák amiken mi túl vagyunk

Lehet,hogy furcsa de nekem itt senkivel nem volt bajom krisztával sem főleg azért mert olyan ritkán írt,hogy nem volt érkekezésem sem,hogy eggyáltalán megismerjem.

Amúgy nem tudtam róla,hogy Gigi is itt van..de örülök neki.
Vendég

és zárójelben még annyit megjegyeznék,hogy több privit is kaptam szinte idegen emberektől akik "csak miattam"olvasták a topikot,sőt olyanok is akik csak és kizárólag az én hozzászólásaimat olvastak,őszintén magam sem értem,hogy miért.
De persze lehet,hogy mindenki kapott ilyesmi priviket :oops:
Vendég

és egyébként ma amúgy is tiszta ideg vagyok mert dávidnak elvágtam az ujját körömcsipesszel,és nagyon sírt :(
Úgyhogy a negatív dolgoktol kíméljetek meg..ja és frontos is vagyok :lol: :lol:
Vendég

Na látod Bari, akkor meg pláne nem kell lelépni! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nyugi, Ők még nagyon gyorsan regenerálódnak! Anno Vikinek is belevágott apa picit, nem is vágja azóta neki! :roll:

Gondolom nem a fél ujját vágtad le! 8)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

nem tudja valaki, hogy az tolsó táblát kb merre keressem? jun. vége vhogy........
bszilvi25

Nálam is nagy baj van. Apa rizzsel szereti a pari levest, Én meg betűtésztával! :lol: :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: :?: :?:
Mivel főzzem?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Viki nem a fél ujját az egésszet :shock:
De még van neki 9 :lol: :lol:
Vendég

Jóreggelt mindenkinek :)

Nálunk az éjszaka a szokásos volt... fürdetés után bealvós szoptatás, aztán 4kor megint álom-nasi, és 7-kor ébredés... igaz, fél kettőkor fel kellett kelnem fejni, de igyekeztem rövidre fogni :) Ez nálunk amúgy így megy olyan 2 hetes kora óta, azelőtt egyáltalán nem ébredt éjjel...

Tegnap kötöttem magamra először Gabit hordozókendőben. Nekünk egy nandus van, LL méretű, mert úgy vettük, hogy a párom is használni fogja, és ő 2 méter magas. Egyelőre bevált, Gabi nem tiltakozott nagyon, ma pedig kifejezetten elaludt benne. Én ezt a megkötési módszert használom:

http://www.youtube.com/watch?v=E2jSMPv1pew

Ti hogy kötitek meg? Jó lenne, ha Gabi megszeretné, mert a lakásunktól az utcáig rengeteg lépcső vezet, és az utca is meredeken ível felfelé, a babakocsival elmenni sétálni kész expedíció... Mondjuk a comb- és fenékizmaimra legalább jó hatással van :D

Ami a dokizást illeti, sajnos Gabit vérszegényen hoztuk haza, és a körzeti dokinéni jónak látta elvégezni egy kontroll vérvizsgálatot. Én nem voltam bent, a folyosón hallgattam, hogy ordít a fiam; az apja volt vele. Zokogtam kint...

Aztán kiderült, hogy a tovább romlott vérkép miatt el kell mennünk a haematológiára... az ottani vérvételre már bementem, vigasztaltam Gabit meg énekeltem neki, és egyáltalán nem sírtam! :) Rá kellett jönnöm, hogy kint a folyosón sokkal rosszabb hallgatni, és mindenféle borzalmakat képzelni, mint bent lenni, és látni, hogy mi történik.

Szóval a 2. havi oltásra már harcedzetten megyek.

Kép
elan

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:48-kor.
Vendég

Szilvi, mit keresel?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna, természetesen betűtésztával, az az igazi :D A párod nem volt menzás? :)

Bari, szia :) Szerintem ne vedd a szívedre, ha van, aki nem kedvel, szerintem ez mindenkivel így van. Nem vagy te egy drámakirálynő Anna Karenyina, aki azt akarja, hogy mindenki szeresse, nem? :) Az igazi egyéniségek arról (is) ismerhetőek fel, hogy megosztják a társadalmat ;)

Kép
elan

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?