Jucának, mórahalmi JUDITNAK boldog névnapot!!!!!
Juca!
Csodaszépek a csajok!! Elgondolkodtam, h nálam is indított szülés kéne és akkor nem agyalnék, mi van, ha Bence vidéken és szülhetnékem van, ki marad Ábival??? Ha délelőtt szülnék egy kolléganő 1-2 órára elválalná és akkor jöhetne apa szülni megint. Szóval irigykedem és agyalok
Luca!
nagy ölelés!!
Erika!
Lehet, h megyünk felétek a közeljövőben, majd jelzem sms ben!!
A szentesi ügyhöz annyit, h egyszer lehet tévedni, de ........ez a doki volt annak a családnak a dokija, ahol a kislány hiányos végtagokkal született és a nyitottgerincű kisfiunak is......és még kitudja mennyit hibázott..........
Napsugi!
Nem hinném, h belelőznélek!!!!! Ábel a 42. hétben bújt ki, Konstantin sem hinném, h elkapkodná.......bár, amennyire idegroncs vagyok, még minden lehet...
Köszi a hiányolást, olvasni szoktam, írni nincs erőm. Imádom a fiam, de egyre kevesebbet birok és nagyon nehéz. Segítségem nincs és nem igazán sikerül kielégítenem a hatalmas mozgásigényét. Kéne neki a társaság, de a magánbölcsi anyagilag nem megy.Azt mondják a hozzáértők, h veszélyezetett terhesként fel kell vegyék bölcsibe, de a férjem hallani sem akar róla. Igaz én sem vagyok még felkészülve, h idegenre bízzam a Kincsemet. Így viszont nagyon nehéz. Rengeteget bőgök, ami keményedést okoz, szóval gáz......
Nem rossz a fiam, csak unatkozik. Kértem a férjem, h vegyen ki egy nap szabit, elmennék fodrászhoz, kozmetiika, csavargás...., , de ki sem látszik a munkából, 7végén is dolgozik.......
Tegnap aztán becsapott a mennykő, megtörtént az eslő komolyabb balesetünk. Indultunk du.sétálni és Ábel nekimotorozott a lépcső sarkának......
Szerencsére rosszalkodik, de próbálom óvni, h meggyógyuljon.
Hát ez a helyzet nálunk.......
pussz Mindenkinek!