A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari: hülye! :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg 10 ujj luxus, 9 meg minek! Vágd le a többit is!
(jujj de hülye vagyok, de ha visszaolvastál tudod miért) :)

Elan: Szia. Hogy derült ki hogy vérszegény?

Kriszta: :evil: :evil: :evil: :evil:
( :lol: :lol: :lol: :lol: )

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Drága Lia!Üdv a körünkben!
Nem tudom,hogy megengeded-e,de szólíthatlak a továbbiakban Barinak?
Emlékeztetsz egy "régi" topiktársunkra,akinek ez volt a neve... :wink: :lol: És akármilyen "para(terhes)kismami és para(gyerekes)kismami is azért egyéniség és hiányozna az ilyen aggódalmaskodásaival....HOGY LEHET KÖRÖMCSIPESZEZNI DÁVID KISUJJÁT????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: Én még az ollóval is ügyetlenkedek néha!!!!!!!!!!
Vendég

Elan: nem volt! Én meg még 31 évesen is szavakat rakok ki a tányér szélén! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:42-kor.
Vendég

nekem ma a fejem fáj, idén már legalább ötödször, pedig nekem szinte sosem szokott... :roll:

mia_snow

csicsónénak háromlánya után egy fia? :D

mia_snow

Csiri üdv!
Őszintén barinak volt egy pár gázos hozzászólása ami nem árt,hogy "névtelen" lett :lol:
kb 30 topikba írtam anno :oops:

Viki ha így folytatom bejön még a 9,mert ez már a második eset volt :oops:

Csipesz:ez direkt i babáknak való állitólag de semmiben nem más a felnőttekétől csak kisebb és egy műanyag tokja van.
Ollot is akartam de ilyen bumszli izé volt a végén és nem tudtam,hogy az mire is jó :shock:
Vendég

[quote="mia_snow"]c írta:mia_snowsicsónénak háromlánya után egy fia? :D

annyira szeretnénk,de nem lehet.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

[quote="lia0415"]

Csipesz:ez direkt i babáknak való állitólag de semmiben nem más a felnőttekétől csak kisebb és egy műanyag tokja van.
Ollot is akartam de ilyen bumszli izé volt a végén és nem tudtam,hogy az mire is jó :shock:[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NA AZ AZÉRT VAN,HOGY AZ ANYUKÁK NE SZÚRJÁK MEG DÁVID-OT VELE!!!! :wink:
Vendég

JKriszta, eddig kétszer kötöttem magamra, ebből még nem merek messzemenő következtetéseket levonni :)

Anna, a kórházban sápadtak találta a gyerekdoki, és, mivel én is vérszegény voltam, csináltak egy vérvizsgálatot. És hát folyton meg kell ismételni, jövő héten is megyünk, mert ha nagyon kritikussá válik a dolog, akkor közbe kell lépni. Egyelőre napi fél folsavat kap, és sokat kell ennie (ezt teljesíti, hatalmas étvágya van), reméljük nem kell majd neki transzfúzió vagy ilyesmi... :?

Kép
elan

Elan: ÓÓÓÓ szegény. Én is vérszegény voltam terhesség alatt, vasat kellett szednem, de az Én törpémet nem nézték meg! Neked súlyosabb volt a vérszegénységed? Remélem nem lesz gond Gabival!

Nekem az furi hogy nem tudom a gyermekeim vércsoportját. Pont beszélgettük a párommal hogy ha valami baj van, nem tudom megmondani. Aztán apa elmagyarázta hogy a mai világban úgy sem hisznek el a dokik semmit az embernek sem a másik orvosnak, ha baj van (isten ments), akkor 1 perc alatt megnézik a gyerek vércsoportját! Ahogy terhességkor is csinálnak mindig vércsoport vizsgálatot, hiába volt a kezemben az előző terhességemkor készült lelet!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

ja, látom kicsit elírtam!

utolsó táblára gondolok!!! (hogy ki mikor szűlt)
bszilvi25

Halihó!

Anna: a gyerekek zárójelentésén rajta van a vércsoport :P (persze, ha megvan a zárójelentés :wink: )

Körömvágás: én is csipesszel vágtam el Kristóf legkisebb ujját :oops:

BESZART A 7 HÓNAPOS HŰTŐGÉÜNK :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Bari: Üdv újra itt :wink: Én olvastalak máshol is :wink:

KRISZTA, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK
bluebox

hello Bari, üdv újra itt. :)

én korábban rendszeres véradó voltam, hát minden véradáskor megnézték hogy milyen a vércsoportom, hiába van benne a véradó igazolványomban vagy mi az. :D

a terhesség alatt kétszer csináltak vércsoport viszgálatot.. mintha közben változna. :D

na nálunk végül resztelt máj lesz :)

én rendes, hegyes végű felnőtt ollóval vágom Milán körmeit úgy, hogy apa büfizteti, gyerek félájultan, és akkor ráérek neki lenyisszantani. :)

betütészta vs. rizs: én mindkettővel szeretem, de újabban apának kedvezek minden ilyesmivel... elvégre ő az aki dolgozik egész nap, legalább ennyi jó legyen neki. 8)

mia_snow

Márti: nincs rajta! Tuti nincs, mert megkérdeztem!
Neked rajta van? Hol is szültél?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: ezt találtam magamnál, amit lementettem. Nem tudom van-e frissebb...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mia Te nagyon rendi vagy! Végül Én is rizzsel főztem, hogy kedvezzek neki, de abban nem értek egyet, hogy mert Ő dolgozik egész nap. :lol:

Én ma boltba megyek és postára, egy adag mosás lejárt, teszem a következőt, van egy adag vasalnivalóm is, főzők, ki szeretném takarítani a fürdőszobákat, Levi a kezemben nyűglődik, Viki enni kér!
Nem panaszkodom félre ne értsetek, de ez sem szórakozás!!
:lol: :lol: :lol:
Mi is megérdemlünk némi jót, azért mert itthon vagyunk!!
Főleg hogy Levi megint nyügi, tegnap is az volt! Vagy az idő, vagy a Bcg. A Ti babótok nem volt nyügi mikor kifakadt?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: én is ezt akartam írni, hogy Kitti tegnap is meg ma is nyügi, mi majd jövő héten kapjuk a Bcgt... ezek szerint az időjárásban van valami!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Anna: én Budapesten a Jahn Ferenc kórházban szűltem, és szóltam a gyermekgyógyásznak, hogy nem találom a gyerek vércsoportját, mire közölte, hogy pedig ráírta. Kértem mutassa meg. Sűrűn elnézést kért elvitte a papírt és ráírta :P
bluebox

Andóca: köszönöm szépen!!!
bszilvi25

Andóca: újra kapjátok?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bocsi Anna, hülye vagyok.... nem a Bcg-re gondoltam, hanem a 2 hónaposra... azt kapjuk jövő héten, remélem a Bcg-t nem, remélem azt csak mélyre szúrták neki!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Lányok nektek hogy van időtök egy egész menü megfőzésére, nekem pl. tegnap arra sem volt időm, hogy egy tésztát kifőzzek. Mert állandóan kézben kellett Kittit vennem...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hát úgy hogy egész nap főzünk! :shock: :lol:

Nekem a leves kész, az hamar megvan addig Levi aludt (20percet), most elvolt 5 percet a hordozóban míg kiteregettem, újra indítottam. Most szopi van, remélem bealszik utána, és megcsinálom a spagettit!
Hogy vasalni mikor fogok, ne kérdezd! Lehet holnap. Amúgy Én csak minden másnap főzők, 2 napra!
Holnap csípőszűrés!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:51-kor.
hékás

Én is felnőtt ollóval vágom Gabi körmét, szoptatás közben :D Eddig még nem történt baleset.

Különben a mi zárónkon sincs rajta a vércsoport, sőt, a haematológián sem nézték meg, azt mondták, ezt külön kell igényelni, mert macerás. Még ilyet!

Annak idején még a személyinkben is benne volt, most meg...

Kép
elan

Paradicsomleves: én nem szeretem, de a betűtésztára szavazok

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vércsoport:Engem is érdekelt volna és most a 2 hós szurikor megkérdeztem a dokinőt,aki azt mondta,hogy azt nem nézik automatikusan és majd kicsit késöbb megnézethetjük... :shock:

Kaja:Én minden nap főzök általában,Zoé velem van a hordozóban a konyhába...ma húsleves és pácolt csirkeszárny krumplipürével a menű...de általában csak 1félét főzök vagy leves,vagy második...

Ti mivel szeditek ki a foltokat?Mi vált be?Ugyanis Zoé ruháiba rendszerint bennemarad a kakafolt,ha kifolyik és az alma,barack leve is beletörik rendesen az előkébe... :cry:
vagy az áztatás a tuti?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:52-kor.
hékás

Na most nagy hülyeséget fogok kérdezni!!!
És 60 fokon nem fakul a ruha????Én próbáltam a pervolt..na az nem ért semmit nekem!tudjátok,ami a reptéren,balettelőadáson és városnézésen is ott lapul 1 tenyérnyi retikülben,hogyha megkérdik új-e a rohám,akkor csak előkaphassam a fejemmelé emeljem,mosolyogva belenézzek a kamerába és mondjam,hogy NEM!PERVOLLAL MOSVA...)!!! :shock: :!:
de én 40 fokon mosok,csak az ágyneműt és törülközőt 60-on!(
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:52-kor.
hékás

hékás!
szerintem nemcsak a kötött cuccokhoz van,hacsak a reklámba a sármos(nak hitt) faszinak a fekete ingét nem a nagyija kötötte vászonnak tünő fonálból... :lol: :lol: :lol:
Vendég

hékás az utcai sáros folttal szerintem az a baj hogy tuti van benne olaj is meg minden ilyen dzsuva, azért nem jön ki. ecetes olló? :lol:

anyu multkor vett a dm-ben fehérítős mosóport. sima denkmit márka. én folyékony tomit használok a saját ruháinkhoz és folyékony persilt Milánéhoz. na hát apa fehér melós pólói tudnak szépek lenni (víz- és fűtésszerelő, sok a vésés, stb...), beáztattam ezzel a fehérítős dm-es mosóporral, majd kimostam 60fokos programmal tomival, és HÓFEHÉREK lettek! a színes ruhákat nem fehéríti ki mint a hipó, de egy nagyon picit fakulnak.

mia_snow

Mosás:én dávid ruháját kézzel mosom...és még nincs folt,de már alig várom!(mármint a kajafoltokat :lol: )

Vércsoport:dávid 0 RH-
és a koriban egy napos korában a vérképpel eggyüt nézték

Osszman777 ezuton is köszönöm a kedves privit csóóók
Vendég

Én Ariel-el mosok, és Anno Viki kakis, kajás foltjait ha nem vitte ki az első mosás, icipici domestosos vízbe áztattam, rövid időre! Gyönyörűen kiszedte a foltokat, és a ruci nem fakult ki! Persze résen kell lenni, hogy tényleg csak rövid ideig hagyjuk benne! :lol:

Viszont egy jó fehérítő nálunk is elkelne! Némelyik fehér pólóm kicsit már "törtfehér"! :shock: :shock: :lol: :lol:
Kipróbálom Mia amit anyud vett, ha kapok, és azt mondod tényleg jó!

Megyek vissza vasalni! Néha bekukk! :roll:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bari: vérkép??!! Szerintem nálunk az sem volt, csak kaptam volna róla valami papírt!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

viki nálunk volt,szerintem mindenhol van csak legfeljebb nem mondták
Vendég

Csajok lehet,hogy kiröhögtök,de én mióta megszültem kb. kétszer csináltam valami gyors kaját.Ennyi.De azért,mert nem vagyok "rászorulva",mivel a szülők hordják a kaját.
Lassan már azért jó lenne elkezdeni. :oops:

Én is felnőtt ollóval vágom Máté körmét.

Mosni általában kézzel szoktam a ruháit,de ha több van ,akkor gépben.Én csak öblítőt használok sensitiv-et az ő ruháihoz,a mosószer ugyanaz,mint nekünk.

Kép
melike

A vércsoportját én is úgy kérdeztem meg,mert a babanaplóba be "kellett" írni és nem tudtam.A másik,hogy én negatívos vagyok és nem kaptam ellen anyagot.Ezért is érdekelt.Aztán a doki megnézte nekem a kórházi papíron és negatívos Máté is.

Kép
melike

Én foltokra az Amway Prewash nevű spray-jét használom... anyu szokta beszerezni nekem. Mosás előtt kell befújni a foltot, kicsit rajtahagyni, és aztán a szokott módon mosni. Eddig még mindent kiszedett.

A kisfiam ruháit DM-es folyékony mosószerrel mosom, ami babáknak van... nem vagyok elájulva a szagától, szerintem majd kipróbálok valami mást.

Kép
elan

ja akkor lehet,hogy csak azért nézték dávid vércsoportját mert én is negatív vagyok :shock:
Vendég

Szerintetek szőlőt ehet,aki szoptat?Én azt eszem,de csak most jutott eszembe.Szedret már ettem,"megengette" a doki néni. :lol:

De jó,itt volt Annya és kitakarítottam,kivasaltam.Most meg elaludt Máté,így van pár percem nyugisan netezni!

Kép
melike

Meli szerintem lehet! Van aki azt vallja hogy mindent lehet, csak figyelni kell a babádat hogy esetleg utána nem ízlik neki a tej, akkor tudd miért lehet!

Ufff kész vagyok a vasalással, és kiteregettem a 2. adag ruhát is! Most jönnek a fürdik! :oops: Már kicsit kezdek elfáradni, de ha abbahagyom nem lesz megcsinálva, ismerem magam!
Most jut eszembe milyen gyagya vagyok? Mindig ezt csinálom, egy nap alatt akarom megváltani a világot! Holnap mit csinálok így?

Ja megvan. Elő kell szednem a ruhás dobozokat, és eltenni Levi kinőtt cuccait, és elővenni nagyobbakat! Azt is kimosni, kivasalni! Áááááááááá sose lesz ennek vége? A mosónők korán halnak! :lol: :lol: :lol:

Levi fél 1 óta szuszókál! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

xxx
hékás

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:43-kor.
Vendég

Kriszta csak nem sírtál??

Zéti hogy viselte?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kriszta:sírt?Te fogtad le?

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:53-kor.
hékás

Hékás egyszerre és majdnem ugyan azt kérdeztük! :lol:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?