A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tancsu,nálunk irtóra fújt a szél, dörgött az ég, aztán esett is az eső, de olyan szép csendesen.Aztán olyan kellemes volt a levegő.Most is jó.

Kép
flóra 11

Tancsu, persze,pihenj csak.

Szép álmokat. Jó éjszakát!

Kép
flóra 11

Tudjátok mit vettem észre? 5 laptető zsinórban az enyém. Ez az én napom. Megyek babát gyártani! :lol: Soselehet tudni,mikor jön össze. Hiszen vannak csodák is.És majd sámánkodom hozzá egy sort, meg kérem is az égieket,hogy az érdekemben járjanak közbe. És persze nagyon megköszönöm a segítségüket. Mindenkinek. :wink:

Pá...

Jó éjt!!! :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Éjjel 3-tól nem tudok aludni. Melegem volt. Hiába tárogattam az ablakot,meg sem moccant a levegő. Aztán hirtelen szél kerekedett, akkor meg lejjebb kellett eresztenem a redőnyt. Aztán kicsit esett is az eső. Na akkor szundiztam valamit, de 4-kor már megint ébren voltam. Azóta nem alszom. A redőnyt megint felhúztam,mert persze csak 10 percet esett az eső. Kicsit mozog a levgő,most kellemes.

Kép
flóra 11

Küldök fotókat a klotyóról. Tegnap felszerelte a rdőnyt is a Flórián.
Nem tudom,mennyire lesz kivehető a képekből, valami ilyesmi lett.
Kép
Kép
Kép

Kép
flóra 11

Az utolsó kép nem tudom,miért ilyen rózsaszín. Pedig fehér a vécé. Fent pedig kékre festettem. Az volt az alap.megcsinálom a fürdőt is. Tetszik, csak kár, hogy nem zöldre csináltam. De majd ha megunju,átfestem. Most már tudom,hogyan csináljam. :D

Kép
flóra 11

Még pihengetek kicsit, aztán reggelizek,majd kimegyekpiacra paprikáért és tojásért. Elugrok a temetőbe is locsolni,mert ez az eső semmi sem volt. Csak szitált.

Nálatok volt végül vihar?

Kép
flóra 11

Jó reggelt...:)

Látom Flóra nem csak nekem volt szar éjjelem...:(
Óránként felkeltem,de azt nem tudom hogy mire....
Nem volt vihar,ahogy jött a kis eső és szél,úgy el is ment.....
Nagyon messze a távolban láttam villámokat,de ennyi...

Most elmegyek a postára,kifizeten a netet és a tv-t,hazafelé beugrom a zöldségesbe,meg a 100-as boltba...

Aztán főzés ezerrel....

Annyi hogy most felhős az ég és kicsit hüvös van kint , de ez jól jön...:D:D:D

Délelőtt benézek még...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, gondoltam rád.

Többiek? Ki merre?

Kép
flóra 11

Olvassátok el. Ez szerintem nekünk is szól.

http://www.med-courier.com/fprint.phtml ... 000&id=420

Kép
flóra 11

Gyógyítás gyümölccsel és zöldséggel
A mensturációs időszakban a panaszokat kiváltó, gyakran megemelkedett hormonértékeket káliumban dús, fehérjékben és sóban viszonylag szegény táplálkozás csökkentheti. Ideális táplálék az avokádó, de hasonlóképpen jó hatású a só nélkül elkészített brokkoli, banán, zeller, a káposztafélék, valamennyi hüvelyes, spárga, burgonya.

Célzott tápanyagpótlás is javíthatja ilyenkor a hormonszintet, és csillapíthatja a panaszokat, ilyen tápanyag a B6-vitamin (szójabab, banán, brokkoli, spenót, avokádó, káposzta, karfiol, bimbóskel, kukorica tartalmazza), a magnézium (szójában, minden sötétzöld színű leveles főzelékfélében és salátában, banánban, burgonyában, paradicsomban, a hüvelyesekben), karotin (a sárga, vörös vagy zöld gyümölcsökban, zöldségekben).

Kép
flóra 11

Növényi eredetû ösztrogének (fitoösztrogének)
Fõként szterolokból, coumestanokból és izoflavonoidokból állnak, számos képviselõjük elõsegíti a peteérést és a megtermékenyítést is. A lucerna (Medicago sativa) koumestrolt, a vöröshere (Trifolium pratense) formononetint és biokanint, az édeskömény (Foeniculum vulgare) és az ánizs (Pimpinella anisum) pedig anetolt tartalmaz. Az édesköményt régebben kimaradt havivérzés kezelésére, az ánizst pedig a tejtermelés serkentésére használták.

Kép
flóra 11

Az édeskömény felhasználható késő, rendszertelen menstruáció kezelésére is. A legújabb kutatások kiderítették, hogy női hormonaktivitású hatása is van.

# A petrezselyem serkenti a természetes szex-hormonok képződését a szervezetben, és ezzel elősegíti a normális menstruációs ciklust, valamint csökkenti a menstruációs fájdalmakat. (ÁNTSZ)

# A menstruáció zavarai elleni gyógytea.
Citromfű, fehérárvacsalán-fű, pásztortáskafű, zsályalevél.
(A felsorolt gyógynövényeket 1:1 arányban alkalmazzuk.)

Kép
flóra 11

Megjöttem...

Vettem paradicsomot,paprikát,krumplit,karfiolt,újhagymát..:)
Csekk befizetve, és még Rossmannban is jártam...:D

Azóta már megreggeliztem...
Menthetetlen vagyok, ismét házi zsiros kenyér,sok-sok zöldséggel és tejjel.... :wink: :wink: :wink:

Flóra:jók a klotyó-képek...:D

Menek főzni majd még bekukk...

Kép

Kép[/
tancsu

Én is vettem tojást,paprikát a piacon. Vettem még koszsavú paprikát is.Ezt befőzöm savanyúságnak.Ma úgy is befőzés van soron.Uborkát teszek el télire.

Meg voltam üzletben is,megvettem a befőzéshez a fűszereket.

Kép
flóra 11

Benónak biztos elromlott a gépe.

Benó,telepítétek újra a windowsot. Hátha segít rajta. Mondtad,hogy vírusos a gép.

Kép
flóra 11

sziasztok lányok!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

jaj Tancsu nagyon jók a képek!
én is akarok ilyeneket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

zsiros kenyér tejjel? :shock: :shock:

fura, hogy nincs Benó. ilyenkor már rég le szokta irni a heti tudnivalókat nekem meg Tancsunak meg a pocaklakóknak

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

bettin kivül van még itt valaki akit nem ismerek?ö mindig ilyen ritkán jön?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

nem akar megmenteni valaki attól, hogy magamnak irogassak?
ha nem vigyáztok elviszem a laptetöt! :twisted:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

éjjel szörnyen aludtam, melegem volt!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ma megint fáj a pici pocim. ugyanúgy mint múltkor. alig várom már a csütörtököt, megyek dokihoz és elpanaszolom neki.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Cupp Timi

Vagyok!!!

Megmentelek!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na az nem jó...:(
Sztem is beszélj a dokiddal,lehet egy fertőzéstől is pl fájdalom, vagy gyulladás...
Egyik sem jó

Kép

Kép[/
tancsu

Timi.Találtam neked egy jó oldalt. Lehet, hogy találsz magadnak valamit.

http://www.prisababy.sk/

Kép
flóra 11

Én is szörnyen aludtam, óránként keltem fel...:(

Amúgy kész a paradicsomlevesem és a káposztasalim is a hütőben érik már...:D
A krumoli és a hurka-kolbi majd este frissen készül el
:D

Kép

Kép[/
tancsu

szia társam!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Megnéztem én is...
Valaki forditson nekem hogy ez milyen oldal!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Helló lányok! Jókor jöttem?
Egyszer remélem eltalálom,mikor kell jönni. :wink:

Kép
flóra 11

Timi...

Van msn-ed???

Kép

Kép[/
tancsu

köszi Flóra. majd megnézem.
IMÁDOM a paradicsom levest föleg sok sajtal!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ügyi vagy Flóra!!!

Kb 3 perce vagyok itt én is..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, nekem van!

Kép
flóra 11

mi az az msn?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Fordíthatok Tancsu, ha gondolod. Timinek ajánlottam,mert lehet onnan rendelniés jó áraik vannak. A kiságyak és a hozzávalók legalább is olcsók. Nem tudom,ágyad már van Timi?

Kép
flóra 11

baba holmi áruház

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Adol cimet Flóra?

Kép

Kép[/
tancsu

igen, van, csak még nincsen össze rakva.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Köszike...
Biztos jó lehet az is.sok mindent érdemesebb rendelni,erre már én is rájöttem...

Kép

Kép[/
tancsu

Persze, csak olyan rég használtam,hogy hirtelen nem is tudom. Mindjárt megnézem. :lol:

Kép
flóra 11

Az msn egy levelezőprogram,közvetlen összeköttettéssel a gépek között....
Közben lehet kamerázni és ha van mikrofon akkor beszélgetni is rendesen élőszóban....

Kép

Kép[/
tancsu

még a múltkor megvettük, amikor azt a sok mindent vettük egyszerre.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

az jó dolog. nekem nincs olyanom!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

nem ám, hogy ti most egymással fogtok szórakozni én meg itt csak magamnak fogok irogatni :!: :!:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ha jól tudom akkor a netről simán le lehet tölteni a programot Timi....
És ha megvagyunk egymásnak listán, akkor pl ha gép előtt ülsz és én is bekapcsolom a gépeme,akkor neked egyből kiirja hogy én bejelentkeztem...
Azt nem kell frissitgetni.lehet rajta képeket küldeni,stb....

Én mindig azon kukkolom barátnőm gyerekeit,akik az ország másik végén laknak... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nyugi én itt vagyok,Flóra meg bizti keresgéli a cimét...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, mindjárt aktiválom az msn-t,mert mikor a windows múltkor újra lett telepítve, azóta még nem aktiváltam.

Kép
flóra 11

majd megkérdezzük benótól, hogy honnan lehet letölteni. ö az internet zseni :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

A babakocsi huzata a mosógépben van és olyan fekete a viz alatta,hogy tuti legalább kétszer ki kell majd msonom egymás után!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?