Gyorsan leírom a negatívat, hogy legyek túl rajta. Szombaton telefonált az anyám, hogy kisegít egy zálogházban itt helyben, ha arra járok, nézzek be. Ma pont arra mentem, gondoltam, jó, be,egyek, már vagy egy hónapja nem voltam nála,legalább megnézem őt. Hát egy hónapig bizti megint nem lát engem, mert megint csak veszekedett velem. Szándékosan ilyen helyen látogatom meg, hogy hátha nyilvánosan nem támad le a hülyeségeivel, de nem jött be ez sem. Egy órát elpocsékoltam,mert eddig tartott, míg nagy nehezen szabadultam onnan. Még az üzletből is kijött, az utcán is jött utánam és csak mondta.

Normálisan menekültem már előle. Persze azért volt ilyen, mert nem hagytam magam, ott volt a tulajdonosnő is az üzletben, előtte akart megint engem és az apámat befeketíteni. Én pedig kitálaltam előtte az igazsággal, amitől csak hüledezett a tulajnő,mert ugye ő az anyám verzióját ismerte csak. Aztán leteremtette az anyámat, hogy miért ilyen igazságtalan velem. Na, ez nem esett neki jól, így aztán persze nem hagyta őt nyugton, hogy alulmaradt.