Ibolya!
Nagyon boldog névnapot!
Már az aranyhalak se a régiek! Bár, ha úgy nézzük, valóban nagy szerencséd volt, hogy nem nagyobb tempónál történt!!!
Szandra!
Engem is érdekelne, hova jártatok Lőrincen babaúszásra!
Sajna az aprókat már én sem látom csak kinagyítva, pedig szemüvegem is van..., hát a 75-ös évjárat sem a régi már!
Én még kihagyom a vonatozást, főleg az elmúlt napok alapján. Tegnap jógán is tök rendicsek volt, mert míg tornázni kellett, azt hagyta, de mikor a többiek relaxáltak ő bömbölt, hogy véletlenül se tudjak pihizni! Dehát így jártam, lehet hogy már ő is úgy érzi, hogy anyjának nem ártana lefogyni, és csak ebben segít!??
Gyöngyi!
Amikor neked jó, csak szólj, és nagyon várunk!
Merci!
Üdv köztünk!
Engem érdekelne, hogy mi a véleményed a babaúszásról!! Akár írd meg nekem priviben! Bár én szeretném mindenképpen vinni valahová. Én ugyanis allergiás és asztmás vagyok, és nagyon sokat segített nekem az úszás.! Lehet, hogy nem így van, de én mindent szeretnék megtenni, hogy Dóri ne legyen az, vagy ha elkerülni nem tudjuk, akkor minél többet legyen tünet mentes, ezért szeretném, ha úszni járna, és ha a tüdeje erősödne!
Kata!
Köszi a tegnapot, és a teát is persze. (Igázából nem tudom, hogy megköszöntem-e tegnap rendesen, lehet, hogy egy kicsit szét vagyok hullva???
Ildi!
Előre is köszi a zacskónyi jó levegőt! Én annak idején hoztam haza 1,5 liter tenger vizet!!!
Mennem kell hívnak!

nem kapkodta el a dolgokat,de szerintem annál zökkenőmentesebb és könnyebb lesz a további probálkozása. 2-3 nap és már futhatsz utánna