A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok,

Hát tuti jön valami hidegfront, Gabi este 10től reggel 6ig húzta a lóbőrt, majd gyors szoptatást követően megint elaludt és azóta is alszik :shock: Remélem, hogy a délutáni ultrahangvizsgálatra azért felébred :D

Romantika... hát én is irigylek mindenkit, akinek sikerül... épp ma akarom megkérni a páromat, hogy költözzön vissza a hálószobába, mert Gabi születése óta a dolgozószobájában durmol... megértem, mert sokáig tényleg zűrüsek voltak az éjszakák, és hát neki dolgoznia kell napközben, de most már szerintem kibírja lent is :)

Anna, én is nagyon sajnállak :( Igyál sokat mindenképp, én is elhanyagoltam mostanában, és érezhetően kevesebb a tejem. Próbálkozz alkoholmentes sörrel is, nekem a Soproni Szűz jött be, de nagyon! :)

Bluebox, Kristóf rém huncut baba :D

Mia, Milán meg egy sármőr :)

Védőnő: én csak jókat tudok mondani a miénkről... Gabi 6 hetes koráig hetente jött, segített iszonyú sokat, nagyon kedves, jó fej lány. Legszívesebben megkértem volna, hogy költözzön hozzánk, komolyan :)

Kép
elan

[quote]L írta:egszívesebben megkértem volna, hogy költözzön hozzánk, komolyan

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszta: az elején voltak ilyen kis féltékenységei, ugyanez hogy szopi közben kell kakilni, meg ilyenek,: "tedd le a Levit azonnal". De már nincsenek. Ez nem az, valami más csak nem tudom mi. Régen amíg a kis házba laktunk simán aludt, akár 8-ig, 9-ig is, meg mikor átköltöztünk itt is átaludta az éjszakát! Mostanában kezdte, de lehet hogy a külön szoba miatt van, és ott is felkelt csak látta hogy ott vagyunk és aludt tovább. Ma kipróbáljuk, mert apa helyén alszik velem. Remélem ezzel nem követek el nagy bakit.

Elan: a sör Nekem is bejött Vikinél, most még nem kellett szaporítanom, de lehet ma iszok egyet magányomban! :)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bakker tiszta sz@r vagyok. A pólóm a gatyám, és Levi badija!
Na most kijött szerintem a jövő heti adag is!! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziazstok!
sz@r éjszakánk volt :twisted: na erről a témáról ennyi elég :?

Melike és többiek akik már kaptak oltást:már kérdeztem de nem válaszoltatok (vagy csak nem emlékszem :oops: )
fakultatvív oltásokat is adattatok????
mert a kötelezőtől állitólag semmi bajuk nem lesz...az agyhártyától viszont a védőnő szerint ordítanak,lázasodnak stb...
szerintetek ez igaz??? :shock:

Romantika:nálunk úgy néz ki,hogy némán kussolunk tv fény minden nélkül,várjuk,hogy kicsi dávidka elaludjon,a férjem néha szeretne a hátáról a hasára fordulni,ekkor én beleboxolok,és eltfolytott ám de ideges hangon ráripakodok,hogy ne recsegtesse az ágyat mert fölkel a gyerek.
Vendég

Szia Bari!

Igen, én pl. már válaszoltam a kérdésedre, de akkor még1x :P Mi összesen 3 db oltást kaptunk. Kettőt lábba, 1 pedig kanalasan :P Nálunk ezt úgy csinálták, hogy beadták előszőr a két injekcióst a két combjába, majd mondták, hogy menjek ki nyugtassam meg a gyereket, utána menjek vissza, és beadják szájon át a 3. dózist :wink: Így is volt. No én úgy megnyugtattam, hogy elaludt. Szóval alvás közben hatalmasakat kortyolva Kristóf lenyelte a közel 7000 Ft-os szmötyit is :wink:
Este aztán kezdődött a műsor. Tök hirtelen felordított, én adtam neki fél kúpot, megfürdettem megvacsoráztattam, aztán elsimogattam és aludt. Reggelre már semmi baja nem volt. Vagyis inkább már a következő etetésnél nem volt baja.
bluebox

na most visszamentem egy oldalt..láttam ott egy sármos pasit :wink:

kinél kell mosogatni?azt az eggyet szeretem

csiri:takarítás kész 8 sittes zsákot raktam meg ,4 föl a padlásra,olyan ruhákkal amiket kaptunk,és szerintem az életben nem fogom használni.és egy nagy zsák játék amit terveim szerint majd dávidnak előveszek idővel.
Kidobásra meg 2 zsák játék,meg 2 zsák ruha.
Ja és szintén a padlásra egy zsák cipő és egy zsák plüssálat.
Na a plüssöket sosem tudom kidobni,mert megsajnálom őket mintha élnének :oops:
Vendég

Blue:köszi a választ ,de nem értem a 7 ezret...nekem azt mondták a rota 18 ezer az első adag(a második is).
akkor az a 7 ezres mi volt?
Vendég

Na ráéreztem...itt járt a védőnő..ÉS TUDJA,HOGY ALMÁZUNK,BARACKOZUNK...tudjátok mit reagált????JAVASOLTA A SÜTŐTÖKÖT IS,ha már így döntöttem... :shock: :shock: :shock:
(jöhet máskor is,beengedem... :wink: )
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:30-kor.
Vendég

[quote="csiri-biri"]N írta:csiri-biria ráéreztem...itt járt a védőnő..ÉS TUDJA,HOGY ALMÁZUNK,BARACKOZUNK...tudjátok mit reagált????JAVASOLTA A SÜTŐTÖKÖT IS,ha már így döntöttem... :shock: :shock: :shock:
(jöhet máskor is,beengedem... :wink: )

képzeld tegnap az én védőnőm is ilyen pozitívan állt a dologhoz...sőt ő mondta,hogy 3 hós kora körül el KELL kezdeni...hát én is kiakadtam(de tetszett)

mondjuk a gyümölcsöt a főzeléket,és a pépeket javasolta,tejterméket 8 hós ig semmit.
és állitólag van valami pép amit doki ír fel,azt fognak fölirni,és azt lehet gyümölcsel izesíteni
Vendég

nekem is úgy mondta,hogy alma ,banán ,őszibarack...így kell kezdeni...de azért hozzátette,hogy csak egyesével mert dávid hasfájós...hátha valamit nem bír
Vendég

bari irtam.

Kata&Milán

oszman777

Szia Kata és Milán!

Mizu veletek?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Na Kép

Blu lenne hozzád egy kérdésem. Aztán mindenkihez 1.

Olvastam a multkor h.mindig rá kellett segitened a kakira. Hogy csináltad????
Mert mi is tápszeresek vagyunk+pici tejcsi. És Milán már 4-5 napja nem kakilt. Szegény nyomja,de semmi. Már 2*meglázmérőztem. Semmi. Kicsitt pukizik,az jó tudom. De mindig eddig nem kakil,és aztán egy jó nagy adagot. Aztán ismét semmi. Ugy sajnálom. 2 baby hordozonk van az egyik ithoni,a másik autos. És mindig bele rakom,és abba szokta nyomni. Tolyo széknek hivom,mindig abba kakil szegény. Mert abba tudja nyomni.

A másik kérdésem AMI MINDENKINEK SZÓL!!!!!!!!!!!!!

KI MIATT MENT EL GIGI?????? Jelentkezzen már az illetékes. Köszi.

Kata&Milán

oszman777

Esetleg én?
Vendég

Szia,Anna.
Köszike jól vagyunk. Olvasó üzem modban nyomom. És mik derülnek ki???????
Hogy Gigi elment valaki miatt. :cry: :cry: Szomoru. :twisted:
És ti meg ma 2 hónaposak vagytok??? Grattttttttttt
Hány kg,cm???

Kata&Milán

oszman777

Ténleg csiri??

Kata&Milán

oszman777

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:31-kor.
Vendég

433. és 434.oldal!
Oszman ott megtalálod a miértjeidre a választ!
Vendég

Kata köszi! Új adat még nincs, szabin van a doki, csak 22-én kapja a szurit! 2 hete már 6 kg, 58 cm volt. :lol:

Lehet hogy Gigi miattam is ment, mert megjegyeztem hogy rosszul esett hogy leócsárolta a lányom keresztelői ruciját!

Igazából maga miatt ment el, hisz nem kellett volna. Gyerekes módon törölte a regét, és újra regelt agi78 néven. Minthogy annyit írt volna: bocsi csajok akit megbántottam, nem direkt volt, ilyen vagyok, ami a szívemen, az a számon.

Ha esetleg Én megbántanék valakit, és szóvá teszi bocsánatot kérek, hisz nem szándékosan volt!!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

köszi csiri!
Megnézem mi a francon vesztetek igy össze,hogy egy jó embernek el kellett mennie.
Amugy szomoru vagyok,mert én szerettem Gigit. :cry: :x

Kata&Milán

oszman777

[quote]H írta:a esetleg Én megbántanék valakit, és szóvá teszi bocsánatot kérek, hisz nem szándékosan volt!!!!

ITT AZ IGAZSÁG!!!!!
És részemről téma lezárva!!!!!!!!!!!!!
Vendég

viki! Olvastam anno a keresztelő ruhát. Én nem vettem volna komolyan. Ha neked teszik,akkor ok. Ennyi. mentem. olvasom a történteket.

Kata&Milán

oszman777

Ha visszaolvasol Én sem tettem szóvá, de ha már Kriszti és Csiri szóvátette, úgy éreztem nekem is kellett hisz az Én gyermekemről volt szó! Amúgy nem érdekel mit gondol róla, és egyáltalán nem vettem komolyan.

Ja és mi is szeretjük Gigit ezektől függetlenül. Ő ilyen, mi meg ilyenek. Ez van! Ha ilyen egyszerűen itt tudott hagyni titeket, akikkel már terhességetek kezdete óta beszélgetett, akkor az Ő érdeklődése nem volt elég irántatok ahhoz, hogy maradjon! Szerintem!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 16:00-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 16:00-kor.
hékás

osszman szijjjja :lol: :lol: (mindjárt elolvasom a privit)

Hékás akkor megyek :lol:

Amúgy lehet,hogy Vikinek a keresztelő ruháját leócsárolta gigi(nem tudom nem olvastam),akkor azért tényleg kérhetett volna elnézést,de krisztának ha jól emlészem a linkjeivel volt a baja...
Mit kellett volna írnija:bocsánatot kérek,hogy a felmerülő kérdéseitekre így próbáltam megtalálni a választ,hogy belinkeltem bizonyos cikkeket hiszen én sem úgy pottyantam ki a lukon,hogy mindent tudtam
Vendég

Jó és emberek vagyunk hibázunk,azért nem dől ösze a világ...pl én nagyon csipázom csirit pedig miatta is elment egy emberke akit nagyon bírtam.
talán abban egy kicsit én is ludas voltam,de nem szándékosan,de szerncsére nem haragszik rám mert azóta már priviztünk
Vendég

könyörgöm ne kezdjük már újra ezt a gigi témát!A topik pörög!
Elment!senki nem küldte,csak véleményezte!!!!
ahogy Anna is írta,ennek nem ez lett volna a megoldása,hogy törli magát,hanem leírja,hogy bocs ha valakit megbántottam és ugyanúgy ittvan köztünk és ír,tanácsot ad és "linkel"!50 ember közül 50 nem lehet egymásnak szimpi...
GIGI!GYERE VISSZA ÁGI 78 NÉVEN,ÉS ÍRJ,MERT TE IS RÉSZE VAGY A TOPIKNAK!!!!

NA MÁS TÉMA!összel,télen a babának már venni kell cipőt???vagy sok vastag zokni vagy pléd?mert ugye fél éves kor körül már ülnek...akkor a pokróc nem takarja... :roll:
Vendég

na ezt már szeretem :lol: :lol: :D :P

azt viszont nem szeretem,hogy nem emlékszel dávid menő cipőjére amit le is fényképeztem :twisted:
Vendég

amúgy én még soha nem láttam agi78-at :shock:

ja és tegnap kaptam egy 17-es nike cipőt majd megmutizzam?
Vendég

Mutizd!
Éna brendon honlapján láttam ari nike meg adidas kiscipőket!DE VESZETT ÁRA VAN! :shock:
Vendég

Csiri szerintem elég egy kocsicipő akkor még!! Hisz járni még nem tud, de mégis valami melegítse a lábikóját! :lol:

Rögtön felrobbanok, kellett Nektek felhozni a lóvé témát! Már kaptam tgyást 2x is. Most hiányolom hogy nem jött meg eddig. Most jött egy levél, hogy a foglalkoztatómmal az egészségbiztosítási járulékalapomat képező jövedelme tisztázás alatt!
Frankó mi?

Grrrrrrrrrrrrr....................... Amíg meg tisztázzák mi haljunk éhen!
(Jó nem halunk, de ezt Ők nem tudhatják)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!
sír a kincsem. Lehet, hogy elkezdett dolgozni az oltás??? olyan borzalmas hallgatni, és semmi sem jó!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

Na,itt vagyok. Közbe Milán ébredezik,épp hogy a cumival,altatom vissza h.itt tudjak még lenni.

Vissza olvastam. Csak gigi hozzászolásai nincsenek már fent. De értem miről van szó. Én akkor sem töröltem volna magam a helyébe.

Kata&Milán

oszman777

Csiri minnyá mutizom!

Viki én még sehonnan nem kaptam semmit,de élvezem legalább egyszerre jó sok lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan rendesek direkt gyűjtik nekem,el ne költsem :lol: Kép
ezt vettem
Vendég

frankó! :wink:
Vendég

Oszman!
gigi hozzászólásait azért nem tudod olvasni,mert ezután NEM REAGÁLT SEMMIT!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép

na ezt meg kaptam a barinőm fiáról,de mostmár tényleg húzok mert megint csak itt ülök :twisted:
Vendég

Jampi cipik!!

Bari és nem is tudsz a lóvéról semmit? Nem hiányzik semmi, és pénzt sem kapsz? Ez azért már idegesítene!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Viki :Minden papírom renben van ezt mondták,lóvé mégsincs :?
Tegnap jött a családi a két nagyra és semmi más...
De gondolom mindent kiküldenek visszamenőleg...legalábbis remélem
Vendég

[quote="bszilvi25"]S írta:bszilvi25ziasztok!
sír a kincsem. Lehet, hogy elkezdett dolgozni az oltás??? olyan borzalmas hallgatni, és semmi sem jó!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na én már semmit nem értek,ti ilyen hamar kaptátok az oltást :shock: :shock:
Még 2 hetetek van nem?????Vagy több :shock:
Vendég

Az tuti hogy meg kell kapnod visszamenőleg, de hogy ennyi ideig húzzák! Én mérges vagyok helyetted is! :evil: :evil:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Megjöttünk már egy ideje csak visszaolvastam meg ettem.

Vettem Máténak egy cuki kardigánt őszre.
De tényleg valami kis cipő is kéne majd.

Máté ma is eszik-alszik! :lol: :lol:

Tegnap este gyrost csináltunk apával és még ma is azt ettem ebédre.

Bari az a második cipő mekkora?Én nagynak látom.
Mi is csak a kötelezőt kaptuk és mint írtam semmi baja tőle.
Azt mondta a doki,hogy várjuk meg a szeptembert hátha ingyenes lesz a pneumo.

Amúgy Máté 5210gr. és 59cm.

Kép
melike

Szilvi még a kórházban kapott BCGre gondol,nem?

Kép
melike

másodjára laptető!!!!

Kép
melike

Melike: jól látod, a BCG-re gondoltam. ......
Most alszik, kiváncsi vagyok ha felkel megint lesz-e műsor.

Képzeljétek el először fordult elő nálunk az tegnap este, hogy megetettem este 8 körül valahogy, és nem kelt fel 11-12 között (éjjel) csak hajnali 4-kor. Nem hittem a szememnek, amikor ránéztem az órára. Utána evett 7-kor, fél 10 körül, és most alszik... (pedig már kelhetne). Én meg csak pakolok, pakolok, és még sehogy nem állok. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

Melike a cipő olyan 8-10 hónaposra való,majd tavaszra jó lesz :lol:
Vendég

LÁYNOK NAGY HÍREM VAN!!!!
(legalábbis számunkra nagy)

Ezennel tudatom kicsikkel és nagyokkal,hogy Horváth Kata Zoénak 2 hónapos 2 hetes 3 napos korában ÁTTÖRTE AZ INYÉT AZ ELSŐ KISFOGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
(mostmár értem az elmúlt napok nyűgjeinek az okát...)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?