A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Tappancs:Köszi :D

Kata:Neked is gratula :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Hónapfordulósoknak gratulálok!

TEgnap a kislányom összesen vagy 2 órát vol tfent egész nap. Este is csak 140-et evett és beájult. Féltem is az éjszakától. 0:40-kor kezdett nyöszögni, mondom, na nem, ilyen korán nem eszünk. Szájába adtam a cumit egy párszor, következőnek 2-kor kelt, de annyira felébredt, hogy nem aludt vissza cicizés közben csak 3 után. Aztán kelt 6-kor, szívott hármat és bealudt. Azóta is alszik. Én nem tudom, de már ez a sok alvás is aggaszt. Tiszta hülye vagyok, nekem semmi sem jó :)

TAppancs! Nagyon aranyos a kisfiad!

Bondi! Hihetetlen, hogy ilyenkor még mennyit számít 10 nap!
Nagyon aranyosak.

Most megyek fejek egy kicsit!

Kép
szly27

Képzeljétek tegnap este fél 10-kor elmentem aludni-hát nem elkezdtem csuklani,jó nagyokat :evil: fél órán át csak csuklottam-így aludjon az ember :twisted:
És most jöttem rá,hogy tök furi hogy megtud változni az ember szervezete mikor terhes,soha egyet se csuklottam az idő alatt,pedig előtte is gyakran :lol:
Aztán eszembe jutott hogy hú de jó hogy nem akkor jött rám a csuklás mikor szopiztatok,mert babám ugrált volna a karomban :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!
Mi is ma vagyunk 1 hósak! :)

Gratula a többi hófordulósnak is!

Én ma alig várom, hogy menjünk a dokinőhöz, mert kicsit parás vagyok! Laura előbb aludt el (fél 9-kor már aludt), igy már éjjfélkor kelt. És akkor tök jól cicizett, utána büfizett is egy rettentő nagyot, majd el is aludt. Beraktam a kiságyba, de perceken belül nagyon hevesen mocorgott, és sírni kezdett. Kivettem, és abban a pillanatban egy méteres távolságra hányt el! :shock: Nagyon ijesztő volt! szóval ez tuti nem sima bukás volt! de utána nem lett letört, még egy keveset evett is.

Most a reggel fél 7-es kelésénél, meg ugy beszart, hogy a köldökéig kakis lett (érdekes,hogy nem a hátáig). Jó, átpelenkáztam, ujra nekiállunk cicizni, pont megálltunk egyet 10 perc mulva böfizni, erre megint egy nagyot rottyant (na, ez már nem volt akkora mint az előző, de nem is volt kicsi). Ujra pelenkázás. Most evett megint, és be is aludt! :)

d.dodó

kike!
Én pont fordítva voltam. Soha nem igazán csuklottam...terhesség alatt meg rengeteget :). Na, meg szülés közben is.... :D

d.dodó

Dodó:nektek is gratula :D

Ez tényleg érdekes hogy te meg akkor csuklottál,mikor benn volt a Babó :lol:
Ó,igen a nagy rotyik korát éljük :lol: :lol: Ismerős :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:50-kor.
20150601134430

Dodó! Nekem azt mondták, hogy amíg nem állandósul ez a hányás minden etetésre és nem esik a baba súlya addig elfogadható. Szerencsére nekem egyik gyerekem sem csinálta még ezt, pedig én nagyon figyeltem rá és vártam, főleg Rolinál, mert férjem gyomorszájszűkülettel született és állítólag ez örökölhető és ilyen tünetekkel jár. Apát 3 hetesen műtötték meg.
Úgy láto most is megússzuk kop kop kop.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:39-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:51-kor.
20150601134430

vidokata, szly!
Köszi a megnyugtató szavakat! Kíváncsi leszek a dokinő mit mond!! Mondjuk szerintem ha hízik (és nem csökken a sulya) akkor nem lehet igazán baj! De én azt hittem egy babát nem lehet túletetni. Ezek szerint mégis.

d.dodó

na,nekünk is visszajött a reggeli hamiból egy jó adag-nem csodállom,hiszen majnem 12 órán át termelődő tejcit szopizott ki reggel.most meg csuklik szegényem :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

viki!
Anyjuknál ott van anyu. Tegnap ment. És holnap jön onnan ide.

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:51-kor.
20150601134430

Jó reggelt!

Boldog szülinapot a 3 egyhónapos kismanónknak! :D

Ami - reméljük Áron baba tényleg követi Nórit az éjszakai alvásban! Ez az egy amire aztán valóban nem lehet egy szavam se! Most is alszik. Este 9-kor evett, aztán 4-kor rágcsálta az öklét meg cuppogtatta, olyan hangosan, hogy szerintem a szomszéd is hallotta :lol: :lol: úgyhogy kapott akkor is hamit, 10 perc után be is ájult, azóta is horpaszt. :D Imádom!!!
14-én délután kell mennünk a köv. oltásra. Már előre félek! :? Bár az elsőre fel sem ébredt, de akkor még "álomkóros volt"! :lol:
Nektek mikor kell menni??
Remélem jobb már a kis pocakja, szörnyű lehet hogy nem tudsz vele mit kezdeni. Ebben marhára szerencsém van, Nóri nem hasfájós. Viszont ha kimegyek a képből üvölt mint a fába szorult féreg!!!! :twisted: Egy pillanatra se lehet magára hagyni.
Tényleg! A darázscsípése elmúlt már?

Dodó - ilyen hányás nálunk is volt már 3x is, de nem lett belőle semmi baj. Nekem azt mondták nyelhetett egy nagyobb adag levegőt és ráevett egy csomót, aztán nem sikerült a levegőnek kiszabadulni a büfizés alatt, így kinyomta az egész kaját.
Képzeld! Egyszer Nóri az éjjeli evés közben csinálta ugyanezt. Fekve etettem, kicsit el is bóbiskoltam, valószínű már egy ideje ő is csak nyammogott a cicin és egyszercsak elengedte és telibehányta a cicim, a melltartóm, a hálóingem, meg a kis takarót amin feküdt! Még a hangja is ijesztő volt! :shock: Úgy megijedtem hogy kiugrottam az ágyból :lol: ...

Köldökig sz@rcsizás is ismerős! A következő a "tarkóigkaka" lesz, az is cuki... :twisted: :lol: :lol:

Muffin - 240?! :shock: Atyavilág! És még én voltam kiakadva a 190-től? :lol: Hát most már biztos hogy ez a kis Eliot-fiú irtó hamar meg akar erősödni! Elképesztő hogy mennyire tudja mit kell tennie, annyira jó!!! :D

Csuklás nálunk is van! Nóri legalább 4x csuklik minden nap, dettó ahogy a pocakban csinálta! De elég olyankor 3 korty víz vagy tejcsi (már ha elfogadja - nem mindig) és el is múlik.

Bondi - annyira édes a két kismanó egymás mellett! :lol: Nem csodálom hogy Otival nincs időd annyit foglalkozni mit azelőtt! Nekem sincs Nóri mellett egyetlen szabad percem se. Nemtom mit csinálnék egy nagyobb tesóval. Még jó hogy Oti ilyen jó fiú és hogy a nagyszülők tudnak rá vigyázni. Nagy segítség ez ilyenkor! :)

Babu - én is akartam már írni hogy Szabibébi mennyire hasonlít rád! 100 Szabi közül is megmondanám hogy ő a tied!!! :lol: :lol:

Dodó - Anyukád most dúskál az unokákban!! Nem semmi érzés lehet! Meddig lesz kint nálatok? Gondolom várod már hogy legyen egy kis segítséged! Nekem Anyukám olyan mint a messiás!! :lol: Múlt hétvégén volt itt, szuper volt! :wink:

Mi is megyünk ám nyaralni bi-bí!! :D Augusztus utsó hetét Tiszaújvárosban töltjük a szüleimnél. Már nagyon várom, egyrészt mert állati rég voltam otthon, másrészt mert ott olyan jókat lehet sétálni és van pár volt oszt.társam, meg régi barátnőim, akik szintén nemrég szültek. Tökjó lesz! :D

Andi - na hogy sikerült a fül-átszúrás?????? Remélem nem viselte meg nagyon Vikit!
Nekünk is kéne, de képzeld, elnyelte a föld a védőnőnket! :twisted: Volt kint az 1. meg a 2. héten és azóta nem láttam! Szerinted?? :shock: :lol:

Azta mennyit írtam! 8)
Vendég

Sziasztok, blogot megigazgattam.

Még jónéhány történet hiányzik ám!!!

Kérdeném, hogy nem érdekel-e Benneteket kendős tanfolyam? Hat főre házhoz jönne/menne, és 3800 Ft/fő. Engem nagyon izgat, mert amit papírról lehetett már kipróbáltam, de pl. hátra nem merem egyedül kötni Őhercegségét. Válaszok, érdeklődés jöhetne püben, mert azt biztos észreveszem. Most pedig húzok felmosni, mielőtt vki odaragad a konyhakőhöz...

potyka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:52-kor.
20150601134430

Viki - persze h lehet! Bár én nem mertem mert bugri Nórinak nagyon nem hiányzik a koffein :lol: . De jó hír h a Nescafé nemrég piacra dobta Relax nevű instant kv-t ami koffmentes! Én vettem is és nagyon fini! :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:52-kor.
20150601134430

Wera! Aranyos vagy nagyon, hogy ilyen dicséreteket írsz! :D

Viki! Én minden reggel iszok tejes kávét! Az a lényeg, hogy 12 előtt igyad és akkor nincs vele gond! :wink:

Gratula a hófordulosoknak! :D
Vendég

Viki!
Nekem még főzős kávéból is van koffein mentesem. :)

d.dodó

...
20150601134430

Látod Viki, jól jön egy kis vendéglátós ismeretség néha! :wink:
Ma eddig szuper napunk van! (kop-kop-kop) Nóri fél 11-kor kelt, kajált, kakilt, nézelődött, fél 12-kor még kicsit visszakunyizta a cicit és 5 percen belül már aludt is. És azóta is durmol, eszem azt a kis dagi pofáját!!!! :lol: :lol:
Lackó mit csinál? Jófiú ma? Csak úgy érzed nincs tejcsi vagy Lackó sem tud szívni belőle? Sógonőm azt mondta h nem mindig kell keménynek lennie amikor van benne tejcsi. Érdekes, de biztos így van ha ő mondja... :)

Képzeljétek, múltkor beáztunk a nagy viharban és most tömítik a panel illesztésünket. Konkrétan lóg egy ember a konyha ablak előtt (8. emelet) és mindig elfelejtem és amikor arra járok állandóan frászt kapok tőle! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

A tegnapi fülszúrás elmaradt! :cry: Ugyanis elfelejtett jönni védőnő. Kicsit ideges voltam! Szeretnék már túl lenni rajta!
Egyébként a kórházban itt nálunk nem csinálják! Meg a fülbevaló sem volt meg!

Viki! Én mindig kapucsínót iszom, mert a terhesség utolsó 3 hónapjától még a szagától is rosszul voltam a kv-nak! Most ott járok, hogy szeretem az illatát, de nem innám meg!

Az én drága Murmucom tegnap este megevett kb. 140!!!tápszert. Soha nem evett meg ennyit. Sőt! 80-tól többet nem tudtam bele erőszakolni. Na aludt 4/4 4-ig. Akkor cicizett, aludt 7-ig, megint cici, aludt 9-ig. De akkor már azért ébredt fel, mert iszonyatosan görcsölt. Én nem bírom már nézni. Segíteni meg nem tudok. Még jó, hogy csak hajnalban görcsöl. Napközben egész jól elvan.

Wera4 Sztem a védőnőd elment nyaralni. Aztán lehet, hogy valamelyik bennszülött nép felfalta. Vagy csak simán beállt közéjük.. :D

Az enyém is nyaral, majd jön valamikor! A dokinéni is nyaral. De jó nekik. Én is akarok!!

Jó a páromnak. Mennek Európa turnéra! 10 nap!!! Portugália, Spanyolország, Ausztria, stb.-stb. Én meg maradok. Fene a csőrét!
Jó, örülök neki, de azért milyen mákja van! Tuti nem jutna el oda sose.
Na én meg voltam Szlovákiában meg Ausztriában. Ausztriában is csak azé, mert ott zenéltek és mentem velük. De nem tudtam még szétnézni se. Na majd már remélhetőleg hármasban eljutunk valahova.

Egyébként igen, feladtam. Ha nem jön össze, akkor legalább felkészülök a legrosszabbra, ha összejön, csak örülök neki és boldog leszek, hogy mégis szeret a párom.
Ha nem, hát nem. Nem erőszak a disznótól!
Az viszont tuti, hogy Viki imádja az apját. Sztetek lehetséges, hogy már ilyen pici korban tud szereti a baba? Mert Vikin egyértelműen azt látom. Ahogy átveszi tőlem, mikor sír, rögtön elhallgat. Sokkal hamarabb "beszél" neki, mint nekem. Többet is vigyorog. Szerintetek??

Tappancs! Jaj, nagyon tüneményesek a képek! Szép nagyfiú!

Babu! Sztem Viki is vöröses lesz. Az apukája volt fiatal korában vörös, sztem tuti örökölte. A fényben tök vöröses.
Pedig nem akartam, hogy az legyen. Szegénykét nem akarom, hogy csúfolják. Pedig szép a vörös haj!
Apukám azt mondta, hogy legalább nem kell majd festenie.. :lol:

Na elég belőlem, megyek zuhizni meg hajat mosni(böööááá). Aztán tanácsadó. Lemázsálják Vikit!

sz.andi

Wera!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak vigyázz, hogy nehogy ott szoptass, vagy húzd be a függönyt, vagy húzd le a redőnyt! :lol: :lol:

sz.andi

Jah, vettem olyan malátaitalt. Tesco felé nem járunk, de láttam hogy a Kaiser's is hirdeti, ráadásul akciós is, szóval nem hagyhattam ki! :lol: Lányok! Hogy ez milyen rohadt rosszízű!!!!!!! :twisted: Úgy definiálnám, hogy Borsodi sör (mert az jó keserű) málna szörppel és citromlével! Borrrrzalom! De iszom mint a kisangyal! Mire nem képes egy anya a gyermekéért... :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:53-kor.
20150601134430

Andi - lehet h így járt a védőnőm... :lol: :lol: :lol:
A tiéd meg... no comment! :evil:
Szerintem szeret téged a párod, csak még idő kell neki hogy megszokja az új helyzetet, az új Andit, mert hát mi is változunk, nem is kicsit... ÁMEN! :wink:
Igen, itthon állandóan melltartóban rohangálok, de most azért fölvettem egy pólót, nem kéne kivillantanom a bájaimat, még a végén leszédül a krapek a kötélről! :twisted:
Vendég

Andi! Szerintem Szabi nem marad vörös mert Én is bebarnultam! :D Lányban Nekem tetszik a lángvörös! :D
Vendég

De várj! Nem az én védőnőm szúrja a fülét Vikinek! Ez egy nyugdíjas öreg néni, aki nagyon szépen megcsinálja, és lét sem kér, ráadásul házhoz is jön, ha úgy akarjuk.

sz.andi

Hoztam nektek kepet a skacokrol:

Kép Nagyon ritka pillanat
Vendég

Viki - ha békésen alszik, akkor bizti elég volt neki! Pihenj sokat, attól is jobban termelődik. És van ez a mennyei malátaital is... :D Majd megírom h nekem mennyit használt!
Nah, most megyek vasalni, aztán 2 körül jönnek a sógornőmék, anyósom meg a barátnőmék is. MIÉRT MINDIG EGYSZERRE??? Vááá!! :twisted:
Ja! Hozzák Emmát is, lehet h emlékeztek, ő a hajasbaba keresztlányom. Most 7 hónapos és mostanra aztán brutál hosszú haja lett (már egy csecsemőhöz képest), el se hinnétek! Majd lefotózom, remélem nem felejtem el! Cuppa!!!
Vendég

Babu! Nekem is tetszik, csak nem akarom, hogy csúfolják. Egyébként fiúban is tök cuki!
Engem a nevem miatt csúfoltak. Még a tanár is. Én meg jól megsértődtem. Mindezt általánosban!
Hát a hülye tanár: "Akkor jöjjön a táblához Szőllő!" Mondom nem vagyok szőlő! Erre ő: "Akkor szilva, vagy narancs ..."Azt hittem lelövöm!
Nagyon szarul esett. A gyerekek meg szemetebb módon tudnak csúfolódni.
De nem baj, majd ha hazajön én megvigasztalom! :lol:

sz.andi

Maverick - jaaaajdeédeseeeeeek!!! Kizárt hogy ezek olyan sírós babák, hát csak rájuk kell nézni! :twisted: :lol: (Látnád, ha vendégek jönnek hozzánk, Nóri mindig egy angyal. És mikor mondom hogy egyébként úgy tud sikítani hogy a görcs beleáll a fejembe, nem hiszik el. Hát ja! Nekem szereti produkáni magát... :lol: )

Na, most már tényleg húzok!
Vendég

Jaj! Soha nem izzadt a lábam! Most meg még szaga is van! Fúj! Ezt hogy csináltam??
Banyásodom! F@sza!

Na felébredt Vikk, mennem kell.

sz.andi

Maverick! nagyon aranyosak!! Hú, nagyon nehéz lehet!! De tünemények!

Jaj, megyek, mar sír is, és a zuhi meg a hajmosás is későbbre maradt!

sz.andi

Wera!
Meg hogy nem sirosak?????? A kep most keszult. Abban a 2percben mikor Csaba reggel ota elaludt. Most is ordit mellettem. Latom hogy faradt,hangja sincs mar neha csak tatog, de egyszeruen nem bir aludni. En nem ertem...
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is csak, Adéllal egyedül és ma egész nap sír...nem tudom szerintem ha összesen aludt eddig fél órát sokat mondok. Tegnap meg itt volt a nagyanyja tündérbabát játszott, szinte egész nap aludt ( Wera, nálunk is ez van, ha vendég jön édesdrága, csak az én fülembe süvölt különben- lehet hogy szereti a társaságot? :))
Az éjszakák viszont remekek, tegnap szopi után mindössze 60 tápot kapott a kis drágánk és negyed4-ig aludt...Majd szopi és 6.45-kor kelt...elég baráti.

Viki, végül Aventet vettünk, irtó drága, de a tesóm is használni fogja és nekünk is lesz még gyerekünk- Így befektettünk....

Annyira édes minden baba, Laura, Szabi, Dávid, Bence-Csabi és esetleg akit kifelejtettem még....
Kata, Dóriról rég láttunk képet!

Andi, reméljük minden egyre csak jobb lesz s pároddal. A 10 napos turnéért nem irigyellek. Lesz segítséged? Én eléggé ki lennék 10 napig egyedül..bár egy hónap múlva már lehet hogy nem annyira..

Potyka, nem tudom, még agyalok rajta...Lehet hogy hasznos lenne, csak a kimozdulás Adéllal. Na mindegy, majd írok. Nem ragadt oda senki? :)

Kép
andkata

Sziasztok lányok!

Minden babó, tesó és uncsitesó nagyon tündér!

Wera, te egy hős vagy, ha azt megiszod, úgy,h nem ízlik,egy üveggel még én is becsaptam, de a 2. már ki lett öntve. Nagyhajú Emma fotót ne feledd!

A csuklás témánál nem tudom, szóba került-e, h a ciciretétel is segíthet! Nekünk bejön!

Tátott szájjal olvasom a kajarekordokat, nálunk, ha 40-et cicizik, már örülök.

Lányok a gyerekorvosnak szokás pénzt adni? Mert egyrészt mi úgy gondoljuk, most fizettünk eleget az orvostársadalomnak, másrészt viszont, ha szokás, akkor nem akarjuk, h hátránya legyen esetleg a kiscsajnak, mert nem fizetünk.
Azt tudom, h múltkor írtátok, h van, aki ad pénzt, de az a rendkívüli kihívásokra vonatkozik?
Mert mi lecseréljük a kezet nem mosó, helyi orvost és egy másik településről fog majd holnap átjönni a dokinő. De fogalmam nincs adjak-e neki és ha igen akkor mennyit?

Kép
teó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 19:40-kor.
Vendég

Teó:tudtommal nem szokás a gyerekdokinak pénzt adni,miért is adnánk? :roll: Szerintem nem kell neki adni!

Maverick:Nagyon édesek a Fiúk!El tudom képzelni milyen nehéz lehet velük :? Kiratrás!

Nálunk Domi baba szerintem egyre jobb Fiú.Szépen alszik most is.Eszik,nézelődik,és alszik.Kivéva ha fáj a poci,mert nem volt büfi.Ma már lebüfizett engem is,és le is kakilt.Szép dolog ,mondhatom :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Teó! Én akkor adok a dokinak pénzt, 2000-t, ha én hívom ki! Ha magától jön, ami mostmár nem lesz, mert csak újszülöttekhez megy, akkor nem adok.
Azért adok neki, mert a saját szabadidejében jön, a saját autójával és nekem nagy segítség, ha pl. nem az ügyeletre kell mennem a gyerekkel, mert persze mindig hétvégén lesz beteg.

Maverick! Nagyon aranyosak a fiúk és tényleg nagyon hasonlítanak!

Kike! De jó neked! Nekem Jázmin most kezd "elromlani" . Ma is alig tudtam elaltatni. Gondoltam, mostmár mindent bevetettem, nem tudok mit csinálni vele, azon kívül, hogy fogom. Úgyhogy hagytam sírni. Nagyon kitartó a kiscsaj. Sírt vagy fél órát. Na ekkor már inkább felvettem. Nekünk nem jön be ez a hagyom sírni dolog. Én nem is tudom meddig bírná.
Szóval kivettem, és fekve szopiztattam, kb három korty után bealudt. Gondolom nagyon kifáradt a sírásban. Kíváncsi vagyok meddig alszik, mert jönnek barátnőmék, lenyírjuk a kisfia haját, meg a Roliét is. Jó lenne , ha azt átaludná!!

Kép
szly27

Sziasztok!

Jöttem egy gyors bekukra amíg a főnők engedi! :lol:
Én reggel óta mást se csinálok mint szélcsövezek,hasat maszírozok,etetek,altatok és mindjárt összerogyok!
Áron nem nagyon tud ma pukizni így segítenem kell neki!
Most éppen beájult de nemtudom meddig,eddig max. 1/2 órákat aludt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aztán síkít!!!!
Akkora hangja van,hogy szerintem az egész utca hallja!
De. nagy nehezen összekészítettem hogy megyünk a védőnőhöz de mire odaértünk elaludt,így nem csináltak vele semmit,mivel úgyis jövőhét csüt. kap oltást majd akkor!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Őrület!!!!
Irigylek minden jó alvó és jó evő baba anyukáját!!!
Én már kivagyok!
Ma megint van,hogy 100-at eszik,de legútóbb 40-et! :twisted:
Mondtam Anyunak,hogy ha igaz,hogy a sok szoptatást serkenti a tejet már hordókban kéne,hogy itt álljon! :wink:
Lépnem kell,sakállka kidobta a cumiját és Anyáért síkít,hogy tegye vissza!! :lol:
Persze ezen én már nem röhögök!

pápá

Kép

Kép
ibm

Minden baba nagyon aranyos.

wera!
Anyu holnap jön, és jövő pénteken megy vissza!

Megjártuk a védőnőt. Laura 3700g 51cm, fejkörfogat 35,4. A nagy bukira azt mondta a védőnő, hogy ilyenkor még normális, főleg hogy nem minden evés után van.... azt mondta vagy tuleszi magát, vagy hiába van böfi, mégis levegő marad a pocijában. azt mondta ugy 8 hetes korukra tudják kb, hogy mennyit kell enniük, és nem eszik tul magukat. Kaptunk D vitamin cseppeket. két éves koráig kell kapja minden nap az 5 cseppet (ingyenes...mindig mikor elfogyna kell szólni hogy adjanak uj üveggel).

d.dodó

Sziasztok!

Mi is megjártuk a védőnőt, de csak súly mérés volt. 4910g! 3620-al született. Én meg be voltam tojva, hogy keveset eszik! Örülök neki nagyon.
Még majd lemérem a köv. cicinél, hogy mennyit szopik. Ugyanis a tápszerből megint megevett 110-et. Ez nagy szám!

Úgy néz ki így jó lesz a kajálás. 1X cici, következőnek tápszer. Így elegendő a tejecske is, ha kihagyok egy kajálást.
Nálunk ez a kereslet-kínálat dolog nem jött be. így van elég tej, és ha kevés, akkor a tápszert már nem fogadja el utána.

Ami! Én tudom mi az a szélcső, azt is tudom hogy kell használni, (felnőtteknél már alkalmaztam :lol: :lol: ), de azt nem tudom, hogy hol lehet beszerezni? A doki írja fel, vagy Neked is az osztályodról van? Nálunk fel sem ajánlották ezt a lehetőséget.

Ja, és képzeljétek!! Megmutatta a védőnő(nem az enyém), hogyan kell masszírozni a baba hasát, mikor hasfájós.
Ezt minden pelenkázásnál meg kell csinálni, és áll. nagyon hatásos.
Szóval ezt is megpróbálom. Nem vesztek vele semmit..

sz.andi

Sziasztok!

Babócák és tesók tündibündik! :lol: :lol: :lol:

Konakion
MI is havonta 1szer kell adjuk, mint Viki.

Hófordulósoknak nagy-nagy gratula!

Andi!
MIután kilyukasztja a fülét a babónak, azonnal beteszi a fülcsit?
kórházban kitől kell kérni a fülilyukasztást? CsecsemőstőL?

NÁlunk még nem alakult ki a szopirend... néha bevág 70ml-t ciciből, máskor meg csak 40-et és a többi megy cumisüvegből :?
de haladunk lassú léptekkel.
énb fejek minden kajcsi után, talán akkor könnyebben jön neki is és lendületesebben szopik :lol:

Teó!
mi megkérdeztük a dokit pénzügyben, azt mondta, majd ha mi hívjuk ki. amíg a kötelező vizitek vannak nem fogad el pénzt.
esetleg egy pár alkalom után egy kis ajándékcsomi? :roll:

Kép
kimma

sziasztok

anyucik már irtam van 2 doboz beba ha start aktivom nincs megbontva a doboz senkinek nem kell??????????

látom többen irjátok hogy tápot is esztek ha fizeted a postaköltséget ingyen oda adom
2024 ft egy doboz a gyogyszertárban
én ugyis csak kidobnám

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix!

Én szívesen kipróbálnám, ugyanis nem a humana-t nagy kínnal eszi.
De kifizetem neked!
Bocsika, nem láttam, hogy írtad!

sz.andi

Kimma!

Örülök, hogy jelentkeztél! Emcikéről teszel fel képet?

Nekünk a dokinéni ajánlotta ezt a nyugdíjas védőnőt, aki szúrni fogja neki. A kórházban fel sem ajánlották, de a csecsemősök sztem tuti kiszúrják neki, ha megkéred.
És persze, rögtön beleteszi a fülbevalót.
Én nagyon félek tőle, tuti fájni fog szegénykémnek. Még utána is. Hát remélem annyira azért nem.

sz.andi

andi ha kell ird a cimet és küldöm amugy pedig tényleg kidobnám a gyogyszertárban nem veszik vissza mit kezdjek vele ?
ha tudok segiteni igy az jo :lol:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?