A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

akkor most bepótolom a kimaradást, visszaolvastam. :lol:

Csiri: Gratulálok!!!

Melike: szép a kardigán!

Én Mercikét szinte mindennek hívom, de a nevén szinte soha :oops: :oops: (anya szerelmének, kicsi kincsemnek, nyuszikámnak... stb)
bszilvi25

JÓ REGGELT!

Aránylag elég jó éjszakánk volt...most ébredt és éjjel egyszer,de az maratoni ébrenlét volt... :?

Oszman!
[quote]l írta:ia0415 írta:
Osszman bátor ember vagy

Ezt mért irtad Bari???

Szerintem azért ,mert linkeltél... :lol: :lol: :lol:

Szilvi!
Haladsz a pakolással?Remélem Mercike ma már nem lesz nyűgö! :wink:

Ma lesz egy szabad délutánom,de annyira ratyi hangulatom van,hogy szerintem itthon fogok punnyadni,pedig elterveztem,hogy kirittyentem magam és csavargok 1et!(ez a projekt is elakadt ott,hogy kirittyentem magam,mert a zsák ami rámjön kimostam,a fejemre való szatyor meg elszakadt...)

:roll:
Vendég

SZEVASZ CSIRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Jó Reggelt!

Nekem nagyon jó van mert a hogy ezt olvastam:

[quote]( írta:ez a projekt is elakadt ott,hogy kirittyentem magam,mert a zsák ami rámjön kimostam,a fejemre való szatyor meg elszakadt...)

akkorát röhögtem, majd leestem a székről! :lol: :lol: :lol:
Kösz Csiri! :lol: :lol: :lol: :lol:

Éjjelem tűrhető volt, már nem vagyok teljesen zombi, csak félig!
9 fele aludt mindkét gyerek, fél 10-kor Én is ágyba kerültem, de egy jó ideig forgolódtam, mert bevallom féltem! Nemrég törtek be a papámhoz, akit jól megkínoztak hogy mondja meg hol tartja a pénzt! Mivel nem volt neki, nem hitték el, és jó sokáig tartott a kínzás. :cry:
Szóval egyfolytában azon járt az eszem hogy na betörnek, jól megerőszakolnak, elvágják a torkom, csak a gyerekeim ne bántsák! Ráadásul új ház, minden zaj furcsa, mint eddig! ÁÁÁÁÁ. Aztán elaludtam valahogy, és 2-kor keltem Levi nyöszörgésére, ugyanabban a pózban ahogy lefeküdtem! 10 perc múlva újra aludtunk, aztán Viki keltett fél 4-kor hogy szomjas, és az a víz nem jó ami az ágya mellett van, neki hideg kell. Persze jött a szöveg hogy maradjak vele a szobájában, na és ekkor vittem át magammal a hálóba, apa helyére, és azóta is alszik! Levi pedig ott ordibált mellette egy darabig.
De ma hazajön apa, yuppppppppi!! :lol: :lol: :lol:
De jövőhéten megint megy 2 napra, és majd mégegyszer 2 napra! :cry: :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia Anna!
bluebox

Helló Blueeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! :wink:

Anna!
Örülök,hogy jól indult a napod!És köszi,ahogy visszaolvastam magam,én is röhögtem a hülyeségemen,ezzel csak az volt a gond,hogy épp ettem és a klaviatura most tele van ételmaradékkal... :evil:
Papáddal történteket sajnálom... :cry:
Vendég

Ma is csavarogni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

SOHA AZ ÉLETBE NEM AKAROK HÁRMAS IKREKET!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 16:02-kor.
hékás

Erről jut eszembe!
Láttam 1 filmet a héten...BAKANCSLISTA!Most jött a tékákba!Morgan Freeman és Jack Nicolson(tuti nem jól írtam,de a kiejtésem az jobb :oops: )
Az a lényeg,hogy sírtam a filmen...amúgy 1 vigjáték!Nézzétek meg!2 pasiról kiderül,hogy megfognak halni,a kórházban 1 szobába kerülnek és ott írnak 1 listát ,hogy a hátralévő időben mit szeretnének még "megtenni"...és azon a listán van többek között,hogy "KÖNNYESRE RÖHÖGNI MAGAD A SAJÁT HÜLYESÉGEDEN"!!! :wink:
Vendég

[quote] írta:pp ettem és a klaviatura most tele van ételmaradékkal...

most már fejezd be, mert Levi épp szopizik, és ahogy röhögök szegény nem tudja mi van. Dilibogyót reggeliztél? :lol: :lol: :lol:

Szia Márti!
Miért nem kell 3-as iker???

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="bluebox"]M írta:blueboxa is csavarogni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

SOHA AZ ÉLETBE NEM AKAROK HÁRMAS IKREKET!!!!!!!!!!!!!!!!

Márti!
Még vagy korán van,vagy valamiről lemaradtam?de ezt nem értem! :shock: :oops:
Vendég

Na felébredt a "királylány!"....megyek és adok neki jóreggelt puszit! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Csiri tudod nekünk egyre jár.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na megyek mert ma depressziós vagyok
Vendég

[quote="lia0415"]n írta:lia0415a megyek mert ma depressziós vagyok

Akarsz róla beszélni? :wink:
Vendég

Az éjszakánk jó szar volt nekünk is... Gabi, aki már csak 4-kor szokott kelni, most 1-kor is ébresztett, a 4 órás etetés után meg nem bírtam visszaaltatni, 6 körül aludt el... olyan vagyok mint egy zombi.

Csiri, nem semmi ez a korai fogáttörés, gratulálok! :) Kis koraérett kiscsaj :)

Anna, ez szörnyű :((( Elkapták ezeket a szemeteket?

Melike, nagyon klassz a kardigán! Nekünk is van 1-2 darab, anyukám vette... olyan kis felnőttesek :D

Na, tegnap beruháztam egy pelenkázóstáskába, annyira beleszerettem, hogy nem tudtam neki ellenállni... a babakocsink is narancssárga, nagyon jól megy hozzá, és van benne egy csomó extra: kispléd, pelenkázó-alátét, cumitartó, mobiltartó, használtpelus-tartó meg hőtartó cumisüveg-tároló, van kismillió rekesze... ilyen:

Kép

Kép
elan

Elan!

nagyon tuti a pelenkátótáska!!!

[quote]C írta:siri, nem semmi ez a korai fogáttörés, gratulálok! Kis koraérett kiscsaj

És a húgom anyja szerint túlsúllyos is... :? :evil:
Vendég

Szia Elan! Tényleg frankó a tatyó! :lol:

Ááá nem kapták el, szintem még új lenyomatokat sem kerestek a rendőrök, eleve úgy álltak hozzá hogy esélytelen, azóta le is zárták a nyomozást! Papám háza öreg, és kívül van a villanyóra szekrény, lekapcsolták az automatát, úgy mentek be, papa nem is látta az arcukat. Össze vissza rugdosták, eltörték az ujját, anyu reggel a földön fekve találta meg, a nagy kupi közepén. Mindent kiborogattak mindenhonnan! Papám 86 éves, és fekvőbeteg.
Azóta eladtuk a házát, és anyumhoz költöztettük! Már rég ezt akartuk de nem akarta otthagyni a házát, hát ezek után nem ellenkezett!
Na de elég a rossz dolgokból! Már kihevertük! Csak furcsa hogy az ember ilyet néz a tévében, aztán egyszer csak a családdal is megtörténik! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="csiri-biri"]
írta:
csiri-biri
Akarsz róla beszélni? :wink:

igen csernyus doktor csak most még dóógom van :lol:
Vendég

Ugyanmár! Ilyenkor még nincs ilyen, csak babaháj! Mondjuk a dokinénink a múltkor Gabit is ledagadtozta, de ez tőle bók, hiszen korábban kicsit alultáplált volt...

Kép
elan

Szóval: tegnap meglátogattam azt a csajszit, akivel a terhespatológián, majd a gyermekágyas osztályon is egy kórteremben voltam. 3-as ikreket várt. Mindennap mentünk tömni a majmot jégkrémmel, bár menni már nem bírtunk. A ciki csak az volt, hogy tőlem mindig megkérdezték, hogy UGYE NEM 1 BABÁT VÁROK????????????????? BIZTOS IKREKET?????????????????? Erre én mindig mondtam, hogy de 1 baba, viszont a mellettem lévő kismama 3-as ikreket vár. Gondolhatjátok a nagy D betűket mindenki arcán :shock: :shock: :shock: Ezek után engem már le sem cartak :lol: No, tegnap elmentem Hozzájuk és meglátogattem Őket. 2 órán keresztűl voltunk ott, az abból állt, hogy megetettük az ikreket (3db) + Kristófot is megetettem, majd az ikreket tisztába tette az Anyukája, én ittam egy kávét, majd büfiztettük a kölköket, utána megdícsértem a porontyokat, és hazaindultunk :P :P Ja, + poén, hogy szegénykémnek van egy 3 éves Vivikéje, és egy 7 éves Sanyikája :wink: :wink: Bakker lányok, benéztem a szobába, és azt hittem, hogy bölcsödébe lépek :wink: :wink: 1 nappal születtek később az ikrek, mint Kristóf :P Szóval minden elismerésem Anitáé :P :P :P

Mellékelek egy jelenlegi állapotot, ami most honol nálunk :wink:

Kép
bluebox

nekem meg soványnak nevezik...de vigasztalásul,hozzá teszik csupa izom :lol:
Vendég

Ja, és elfelejtettem írni, hogy Zoé nyomdokaiba lépett Kristóf baba is :wink: (fogzás ügyileg) én sem akartam elhinni, de tényleg. Bari, azt hiszem Te kérdezted az oltás árát. Nos rosszúl írtam az egyik 5800 volt, a másik 17000 :cry:
bluebox

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:26-kor.
Vendég

No megyek gyorssan, takarítok egy ici-picit :wink:
bluebox

Úgy látszik már a kezem is remeg gyorssan=gyorsan :wink:

Kriszta, közen pont elküldtem a kérdésedre a válaszom az ikrekkel kapcsolatban :wink:
bluebox

Á, nekem órákig tart egy hsz....
közben, puzzleösszarakásisegítség volt
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:27-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:27-kor.
Vendég

Vendég

na jó én ezt nem értem de minha dávid is elkezdett volna erősen nyálzani és mintha neki is történne valami az inyével,de nem is mertem írni,nehogy azt higgyétek,hogy utánnozom csirit :oops:
Vendég

10 perce keresem mi történhetett viki apujával de sehol semmit nem találok :shock: :oops:
Vendég

Csináltam nektek fotót! :wink:
Kép
Kép
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 16:02-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:28-kor.
Vendég

nem semmi már akkor is betörnek ha az ember fia otthon van :shock:
Vendég

csiri:zoé továbbrais gyönyörű :lol:
ő is kis vörös mint kristóf :lol:
és nagyon jóurkás(mint tudjuk hurka mániám van)
hány kiló?
Vendég

6150 gramm :oops:
Vendég

Kép

ez tegnapelötti
Vendég

jó reggelt!

képzeljétek megint kimaradt a késő esti kaja, és ma 5-kor :shock: kelt fel először. Lehet, hogy ezentúl így lesz? Vagy ne éljem bele magam??? Bementem hajnalban érte, és még a pocija is kakis volt :shock: :shock: :lol: :lol: :shock: :shock: .
Talán azóta egy picit nyugodtabb, de nem kiabálom el!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 16:03-kor.
hékás

[quote="csiri-biri"]6 írta:csiri-biri150 gramm :oops:

nem semmi a lányom fél évesen volt ennyi,pedi 3700-el született
Vendég

Azok a szemek,(baridávidja),az a haj(krisztazétije)és blue Kristófja!!!(mintegy igazi kislegény,aki másnapos migréntől szenved és borogatja a homlokát!!!ZABÁLNIVALÓAK!!!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:28-kor.
Vendég

Csiri, ez nagyon tetszik :P Lehet, hogy Kristóf éjszaka már "legénybúcsút" tartott?????? Elég sokáig aludt, nem szokott ennyit :wink: Csajok, lehet,hogy valamiről MI TOPICOSOK csúnyán lemaradtunk????????? Miket csinálnak ezek a babák????? ÉJSZAKA??????? Bár nekem a leggyanusabb Szilvi Mercije?? :shock: :shock: :shock: Ennyit aludni???????
bluebox

ÉHES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hiányoznak a "nagy zabálások" ja és persze mindezt BŰNTETLENŰL TEHETTÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Talán bundáskenyeret csinálok :wink:
bluebox

Lehet, hogy Csirinek tényleg igaza lesz. Kristófnak "ég a pokol". 2 óránként iszik "eszik" és utána érthetetlen szófoszlányokat gagyorászik. Lehet, hogy félrebeszél??????? :wink:
bluebox

Ja, és eszméletlen sokat mosolyog :wink: Na meg kacsingat :wink: Ki érti ezt????? :roll: :roll:
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:29-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:29-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?