Höe! Reggelt nekem az! Tök sirály tegnap bejelentkeztem a kozmetikushoz mára 9-re, de valahogy olyan jól aludtam, hogy csak most ébredtem fel! Tegnap este apa elkapott egy fordulora mikoözben probáltam felhuzni a frissen vasalt ágynemüt! Olyan kis édi volt! Na most Brid nem a te szívedet akarom ezzel fájditani, de nemsokára te is otthon vagy és minden a tiétek lesz!
És Brid! Én is csatlakozom még pluszban Csucsu igazán helyéntalálo hozzászolásához! Nem is érdemel meg az aki ilyen! És való igaz! Ő miért is nem megy el hozzád?!??!??!
Pendi dráám! Te már biztos dodozol! De rossz neked! De nem baj hamar elmegy ez a 24 óra is! Kezed hogy van?? Jobban van már?? Ugye nem zsibizik már??? A fejed ugye nem fáj??? Mert a kollégémmal is ig kezdödtek a bajok zsibbadt a karja majd az oldala és a végén féjt a feje! De nem ragozom!
Csajok Kéne takaritsak de semmi kedvem mase semmihez. Meg kéne menni vásárolni, holnapra kéne egy kis pik-nik kosarat csinálni! Ha már romantikázni szeretnék akkor az legyen romantika! A balcsiparton! HUUUUUUUUUUU de akarom, hogy már holnap legyen!!!!!!!!!! Na jo megyek takaritok mosok, de még késöbb megnézem mik vannak itt!! Addig is pusz