Sziasztok Lányok!
Na, jól lemaradtam megint. Remélem, azért nem hagyok ki senkit.
Judit!
Miért kellett a méhszájadat műteni? Sajnos a cukorról nem tudok mint mondani, nincs ilyen tapasztalatom. De ha a dokid nem mondott rá semmit, akkor sztem nincs nagy baj. Csak nem hagyta volna figyelmen kívül, ha rosszat jelentene...
Ancsa!
Köszi az infókat a haskeményedésekre vonatkozóan, jó, hogy ilyen szorgalmas vagy!
Hú, nem semmi, ami veled történik. Majd el ne felejtsd megírni a citológia eredményét is. Ez hogy derült ki????
Felháborítónak tartom, hogy mindenki a másikra mutogat, hogy kinek is kellene megmondani, hogy szoptathatsz-e vagy sem!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és hogy kiderüljön, hogy akkor most mi is a helyzet!!!!
És köszi a hivatkozást - holnap nekifutok majd, most már nagyon fáradt vagyok...
Katica!
Köszi a topikot!
Vizesedés: én is olvastam amúgy, hogy várandóasan nem nagyon ajánlott vízhajtó teát inni, de hogy hol és ki írta (mármint hogy mennyire szakember), arra már nem emlékszem. A homeo bogyót nekem orvos ajánlotta, de tény, hogy ő is hangsúlyozta, hogy csak addig szabad szedni, amíg fennáll a vizesedés.
Amúgy a kilókból simán lehet valamennyi víz is: amikor kicsit dagadt a lábam, kb. 1,5 kg-val több voltam, mint miután lement rólam (pedig nem hiszem, hogy fogytam volna közben).
Kilókban én most összességében nézve +1-nél tartok, ha a teszt óta nézzük, de az elején fogytam, szóval mióta elkezdtem újra hízni, azóta +3kg. (De szerintem most azért is jóval kevesebb, mint anno BEnivel volt, mert állandóan rohangálok a fiatalúr után.)
Szörnyű kívánalom??? Igen, már egy hete áhítozom dinnye után. Ma végre vettünk.
Pipal!
Köszi az infókat! Most már nincs energiám végigolvasni, de holnap, kicsit kipihentebben újra nekifutok.
Klarissza!
Nem semmi ez a sztori a vizsgálatról...
Bea!
Neked is köszi a plussz infókat. Amúgy mi van veletek???
Reni!
Hát, forgolódáshoz már tényleg túl nagy a poci...

Amúgy én Benivel nagyon jól viseltem, hogy ekkora volt, sose volt gondom az alvással. De most, Picitesóval, egyre nehezebb. Mi lesz még????

Ti hogy vagytok ezzel???
Amúgy melyik kerületben laktok itt a nagy Büdipesten???
Harivera!
Hogy vagytok? És arra mondtak valamit, hogy mit lehet tenni azért, hogy idő előtt ne öregedjen tovább? Vagy erre nincs semmilyen módszer?
Képzeljétek! Ma betévedtünk a Cora-ba - amúgy csak nagyon ritkán szoktunk ott vásárolni. És 5000 ft-ért sikerült vennem egy szoknyát és három felsőt!

Igazi kismamásat - nem is gondoltam, hogy azokat ennyiért is lehet már beszerezni. Épp kiárusítás volt. Teljesen fel vagyok dobva, tök csinosnak érzem magam ezektől az új cuccoktól - pedig hát alkatilag messze állok a mai szépségideáltól...