A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Képzeljétek most telefonált anyám, és apám üzente ne haragudjak de tegnap ideges volt! MINDENKINEK ízlett a vadpörkölt! Tudtam én! Az ilyen elit társaság feleségei nem igazán tudnak főzni! :D :D :D

Apám bankár haverja hónapokig szekálta az asszonyt hogy enne olyan csibepaprikást amit az anyja csinált! Na asszonyka rászánta magát, mindenki elmondta hogy csinálja, az ize tűrhető lett, csak a férje megjegyezte hogy nem emlékszik arra hogy az anyja paprikásából a lábakon lett volna köröm! :D

Kép
muzsuzska

Kár hogy nem számoltad meg a pöttyöket!
Most olvastam a magyar olimpikonok ruháit kritizálják, piros pipacsos!

Kép
muzsuzska

Na szép Zsuzsi. Milyen barátnő vagy? Várlak, várlak, Te meg szép csendben elorozod előlem a laptetőt. Hát milyen dolog ez? :lol: :lol: :lol:
Na,jó, gratula. De csak mert Te vagy. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Köszi!

Kép
muzsuzska

Jó az a ruha. Nem az a lényeg egyébként sem. Szerintem aki kijutott, annak teljesen lényegtelen a ruha.Az csámcsog csakilyeneken,aki nem érti a lényeget. Pukkadjon meg. :evil:

Kép
flóra 11

Miért fájt éjjel a derekam? Lehet, hogy a vesém fájt-megfáztam volna?
Görcsölt a lábam is! Nézek gyógyszert, de mind piris görcsre van!

Lehet hogy ez is a hormontól van! Pirit akarok!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Sem a puncibigyót nem tudom kipróbálni, sem a hormonkezelést nem tudom elkezdeni!!!
Pirit akarok!
Ráadásul éjjel megyünk dolgozni! Marha nagy kedvem van!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, a vonalzód szerint most még a ciklus első felében vagy. Vagy ez a vonalzó megmaradt az előző ciklusból és ennyi napot késik?

Kép
flóra 11

Lassan készülünk a szülinapi banzájra, apuka is megjöhetett már pestről! De párom mondja neki sincs sok kedve, inkább felzabálnánk kettesben a tortát itthon!!!!!!

Kép
muzsuzska

Flóra ez még az előző ciklusból maradt, amit gyógyszerrel hoztak meg!!!!!!! :D :D :D :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Értem Zsuzsi.

A lábamat nekem is húzza a görcs. Most is masszírozom. Vagy a hidegfront az oka, vagy nálad lehet a piri előjele. Próbálj tornával rásegíteni.

Kép
flóra 11

Nem szoktam nyafogni, de valahogy minden bajom van! Ja és álomkór, és hízok is! Persze zabálok is rendesen!

Kép
muzsuzska

Akkor készüljetek. Én is elkészülökés indulok a következő beszerzői utamra.

Na,mi legyen a függönyön? Karika vagy fülek anyagból? Mert ha kerike,azt is vennem kell és persze csipeszeket is hozzá.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, vegyél be magnéziumot. Az jó görcsoldóés vérbőséget okoz,talán megjön a pirid is tőle.

Kép
flóra 11

Királyfim elment boltba! Olyan tündér!!!!!!!!! Délután alvás lesz!

Kép
muzsuzska

Még várom a válaszod,addig nem megyek el. :lol:

Kép
flóra 11

Van is magnézium itthon!!! Elfelejtettem!
Nekem a fülek tetszenek!!!!!

Kép
muzsuzska

Királyfid aranyos, ezt tudjuk. :lol:

Kép
flóra 11

Tetszik az is , amikor simán fel van csiptetve, és az agyagból egy stóla szerű rá van fent csipizve!

Kép
muzsuzska

Magnézium pezsgőtablettát kortyolgatom már!!!!!

Kép
muzsuzska

Köszi, akkor csak szalagot veszek, amivel beráncolom a függönyt.

És vegyek a zöld függönyhöz olyan narancsos színűt két oldalra és föl,díszítésként? Ez a zöld sima,az pedig szép hímzett.

Kép
flóra 11

Na, erre gondoltam Zsuzsi,ilyen stólaszerűre fent, a másik színből. :D És ezt két oldalt is leereszteném.

Kép
flóra 11

Akkor egyre gondoltunk!!!!!!!! :D :D :D De igérd meg képet küldesz róla!

Kép
muzsuzska

Küldök, ha elkészül. Akkor veszek ilyet is. De akkor meg talán jobb lenne a karika csipesszel,nem? Nekem nincs garnizsom,csak rudam. Tehát ha csipeszelni akarom,akkor kell a csipeszhez karika is.

Kép
flóra 11

Örülök,hogy eszembe jutott a magnézium. Remélem segít is. :wink: Aztán majd én is kipróbálom. Nekemmég8 nap a Duphaston.

Kép
flóra 11

És ha a kisérőt és a stólát ráteszed szalaggal!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Varsz rá masit (picit) és rákötöd a rudra! Hmm?

Kép
muzsuzska

Már mint a fülekkel? Most ezt nem értem.Valamivel fel kell raknom a rúdra. Vagy karika vagy fülek. Fülekre gondoltál?

Kép
flóra 11

Masnikra is gondoltam. Hajnalban nem tudtam aludniés neten nézegettem a függönyöket. Volt ott is ilyen megoldás. De nem lesz sok, hogy masni is meg stóla is?

Kép
flóra 11

Úgy gondoltam hogy a stólára varsz masnit és felkötözöd, vagy a stólát simán átbujtatod a rúdon, a szélén pedig csak lelógatod!

Kép
muzsuzska

Felteszed a függönyt ,középen valahogy áthajtogatod a stólát és lelógatod a rúd széle felé, ott tekersz egyett rajta és lóghat le a szélein!

Kép
muzsuzska

végül is majd meglátod hogy tetszik! csak a létráról le ne pottyanj!!!!!!!

Kép
muzsuzska

na megyek készülődni! :D :evil:

Kép
muzsuzska

Közben öltözködöm és készülök.

Kép
flóra 11

Köszi Zsuzsi. Majd lefényképezem a szobát előtte és utána. Persze a teljes átalakítás majd később lesz, most csak a függöny.

Kép
flóra 11

Elkészültem. Ideje indulnom.

Pá...
Majd jövök. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok kismamik!
Bocsánat, hogy betolakodtam közétek, de van néhány szép téli kismamáknak való holmim! Mikor terhes lettem 55 kiló és 168 cm voltam, tehát a ruhák 36-38-asok! Egy kertész farmer(Mamma mia, eredeti ár 12.000ft), egy Esprit farmerszoknya(eredeti ára 17.000ft), egy babaházas barma kockás térdnadrág(eredeti ára 8.000ft), egy C&A-s fekete sportosabb 3/4-es naci(eredeti ára 5000ft), és egy fekete 3/4-es ujjú hosszú tunika, szintén C&A-s(eredeti ára 4000ft). Az összest odaadom 20.000 ft-ért. Ha valakit érdekel írjon privit! Kép Kép Kép Kép Kép

zsebianya
Kép
Kép Kép
zsebianya

Sziasztok...

Úgy elment a mai napom hogy csak na!!!!

Délelőtt lidl,tesco,anyáék...
Délután tópart,de persze olyan hideg volt,hogy melegitőben voltam, nem tudtam megmutatni habtestemen a fürdőrucit senkinek...:(

De most nektek megmutatom azért is!!!!

Kép
Kép

Ugye nem borzalmas??????

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek eszek,mert most estünk haza...
Vagyis csak én,mert a párom még hazavitte anyukájának a kocsit és olyan fél8 felé ér majd haza....:D

Este jövök,,
Cupp....

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, a fürdőrucit nagyon klassz. És te is.De nem értem,hol fér el benned ez a Gergő. Vékonyka a karod és a tested, csak a hasad hatalmas.

Egyébként a szomszéd csajnak is ekkora hasa van. Már 40+2 -nél tart. Alig vonszolja magát.

Kép
flóra 11

Most elment a párom üzletbe, aztán még elugrik a szüleihez. Ha nem lesz fáradt mire hazaér,kimegyünk még fagyizni.

Kép
flóra 11

Én ma délután lekvár vagyok. :( Biztos a nemalvás is hozzásegít, meg hozzánk ma ért el a vihar. Most délután állandóan zuhogott az eső, aztán kisütött a nap,hirtelen megint zuhogott. Most jelenleg süt a nap, de fújdogál a szél.

Kép
flóra 11

Még mindig senki? :(

Kép
flóra 11

Voltunk kicsit kint a vásárban. Az árusok már elmentek,a körhintások szintén. Nagyon lehült a levegő, sokkal kevesebb ember volt most este kint,mint tegnap. De a hangulat jó. Épp egy Koncz Zsuzsa számot játszottak,mikor jöttünk haza...

Bárhogy lesz,úgy lesz...

Kép
flóra 11

Ettünk fagyit,ittunk sört.

Ez a mai nap nem épp a fogyókúráról szólt. Pescenye, fagyi,sör...

Ajjaj...

Kép
flóra 11

Jó reggelt, csajok! :D :D :D Hiányoztam? :lol: :mrgreen:
Jól vagytok?
Első ránézésre, míg betöltött:
Tancsu, nagyon jól nézel ki, nem híztál meg debellára, és nem lettél vizes, mint egy lufi. Pont jó, nem is túl sovány, jó! Ilyen alaknak kell lenni. :D :D :D :D :D
Zsuzsi, örülök, hogy anyukád bocsánatot kért tőled, és hogy ízlett a pöri. :D :D :D :D
Flóra, örülök, hogy megint voltatok a vásárban! A vásár sose a fogyókúráról szól! :D :D :D :D
És igen, bárhogy lesz, úgy lesz.....

KépKép
benó

Garnizsnak hívják nálatok a karnist, Flóra?
Tancsu, klassz a fürdőrucid, először csak az alakodat néztem!
Zsuzsi, túléltétek a szülinapozást?
Milyen lett a függöny, Flóra? Megcsináltad végül?

Nekem se tetszett az olimpiai ruha, se a férfiaké, se a nőké, lehet, hogy én sem értem a lényeget, de szerintem úgy néztek ki, mint akik valami szedett-vedett népek, akiknek se múltjuk, se jövőjük, csak valami konfekciót felvesznek és kész. Szép, szép, ilyenben lehet menni hajókirándulásra vagy tárgyalásra, de ebben képviselni az országot, szerintem gáz. Mert ez mitől magyaros? Nem értem.
Na, mindegy, ez az én véleményem.

Tegnap fantasztikusan jó volt a Kurultaj, nagyon sok nemzet jött az őshaza környékéről, volt 100 dobos egyszerre dobolása, 300 ostoros egyszerre pattintása, lovasbirkózás, lovasjáték, amiben egy levágott fejű! kecskét kellett megszerezni, váááááá! Nagyon vadak voltak! :D :D :D :D :D :D A Detti is ott volt, meg a Tündiék, a Dettinek ugye, nincs pasija, meresztettük a szemünket, hogy melyiket kéne neki megfogni. De sajnos nem fogtunk meg végül senkit. :cry:

KépKép
benó

Jó reggelt,sziasztok..:)

Cupp Benó...

Örülök hogy jól éreztétek magatokat és hiányoztál!!!... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Csodálatos ruhákat viseltek a magyarok is és a vendég rokonok is. :D
Gy. vett egy ostort, nagyon szépen tud vele bánni. :D :D :D :D :D

Képzeljétek, egyszer ülünk a fűben, és jön egy hosszú hajú pasi, hosszú, díszes ruhában, olyan megnyugtató fejjel, hogy csak na, és mondom a Gy.-nak, hogy ez lesz a Sólyom. Miből gondolod? Semmiből.
Mentünk utána (észrevétlenül), és láttuk, hogy a cd-ihez megy, amiket árul. Akkor már tuti biztos voltam benne, hogy ő az. Odamentem, bemutatkoztam, bemutattam a Gy.-t is, tudta, ki vagyok :oops: :D :lol:, aztán vettünk tőle egy cd-t. A többiek is utánunk jöttek, őket is bemutattuk, a Tündi és a Detti is jön majd velem (nem 100%) a tanfolyamra, de nagy bennük az elszántság. :D Nem tűnik megszállottnak (főleg a Flórának írom, vele elmélkedtünk erről :D :D :D ). De persze, lehet, hogy az első benyomás nem az igazi. Van olyan is.

KépKép
benó

Helló, Tancsu! :D :D :D
Jól aludtál? :D :D :D :D
Örülök, hogy hiányoztam! :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?