A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

A lecsó oké, erős paprika nélkül :wink:
bluebox

Tudod Márti miért alszik ilyen sokat? Mert egész nap sírdogál (legalábbis tegnap). Ki kell pihennie magát, hogy erőt gyűjtsön a másnapra! :D 8)
bszilvi25

Szilvi: ami igaz, az igaz!!!!!! Baromi nagy munka és rohadt fárasztó egész nap pityorogni :wink: Sajnos én is tudom :wink:
bluebox

[quote="bluebox"] írta:blueboxHES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hiányoznak a "nagy zabálások" ja és persze mindezt BŰNTETLENŰL TEHETTÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pont te mondod a 40 kilós?? :lol: :lol:
Vendég

Bari, tény hogy annyi VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!!! Te 70 kg-al mentem szűlni, és most még +15 kg van rajtam, amiből örűlök, hogy lemegy még 5 kg. A hasam nekem is úgy lóg mint egy tehén tőgyei :wink: A cicim pedig átment "szivarcicimbe" remélem, csak átmeneti :wink: Egyébként meg most ez a legkisebb problémám. Én aludni akarok végre egy éjszakát. Vagy nappalt. Tök mind1 VALAMIT!!!!!!!!!!! Mert átkozott fáradt vagyok, félek, egyszercsak felborulok. Mostanában sajnos annyira lemegy a vérnyomásom, hogy mérhetetlen. a géppel már nem tudom megmérni. Lehet, hogy nincs is már vérnyomásom?????????? :shock: :shock: :roll: :roll: :wink:
bluebox

90/71 :wink: sikerűlt megmérnem
bluebox

Szilvi, az én fiam is kihagyta az esti etetést és fürdést, büntetésből 1-kor is felkelt enni...

Lányok, a gyerekek csodaszépek! Egytől egyig. Bari, annyira csúcs ez a sapi, nagyon jól áll Dávidnak. Zoé meg egy igazi kis puttó :) Kriszta, Zéti hajkoronáját nem győzöm csodálni... Szilvi, Tomi meg olyan álmában mint egy jóllakott ovis :D De miért van törcsi a fején?

Mi ez a fogzási láz? Az nem csak később kezdődik általában? Vagy felgyorsult az idő, vagy mi? Húú, akkor mostantól én is tapogatom majd Gabi ínyét, ha ilyesmi várható... pedig még a hasfájáson sem vagyunk teljesen túl...

Na megyek ebédelni, mielőtt felébred...

Kép
elan

A Tomi Kristóf akart lenni? A Szilvi meg Márti?? Vagy én olvastam félre nagyon valamit??? :P
bluebox

Jaj, Márti, nem olvastál félre, én írtam félre, kómás vagyok az éjszaka miatt :( :( Ne haragudj!

Kép
elan

elan,Gáborról rakjál képet!!

Blue:miért vagy kómás?nem alszik kristóf éjszaka?
Vendég

bocs !gondolom,már észrevettétek,hogy igen ritkán jut eszembe a neveket nagy betűvel kezdeni!!ennek semmi féle jelentése illetve célzata nincs
Vendég

Bari, semmi gond, kicsivel írom az elant amúgy is :)

Kívánságod parancs, íme egy kis pancsolós:

Kép

Kép
elan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 16:03-kor.
hékás

elan nagyon gyönyörű kisfiú,és ez a speckó tartás :lol: :lol:
Vendég

Bari: nem én vagyok kómás, hanem Elan. Kristóf helyett Tomit írt, Márti helyett pedig Szilvit :P :wink:

Elan: akkor a kérdésedre a válaszom, hogy miért van törölköző Kristóf fején????
Szóval van egy pici olyan kéztörlő nagyságu törcsi. Az Kristóf "alvós rongya" lett. Amikor álmos, megfogja és ráhúzza a szemére. Mint a lepényt bent a pocakban :wink: 1 percen belűl elalszik. Próbáljátok ki, biztos nagyon fog minden babának tetszeni, csak egy nagyon fontos dolog van. AMÍG NEM ALSZIK EL A BABA OTT KELL LENNI, MERT HA ELALUDT A RONGYOT KI KELL VENNI, MERT ÚGY A FEJÜKRE - ORRURKRA - SZÁJUKRA HÚZZÁK, HOGY MEGFULLADHATNAK!!!!!!!!!!!! De mint mondtam, kb 1 perc és el lehet venni Tőlük a rongyot :P
bluebox

Blue:dávid is rongyal alszik...én úgy hivom,hogy a babája,pedig csak sima pelus de anélkül nem alszik.
én is el szoktam venni mert mentem már be arra a szobába,hogy az arcán van és ott nyöszög alatta csóri

Nagyon szertnék olyan rongy testű babát neki...nem láttam még sehol,az emlékeimben van,hogy valamelyikőtök már vett!!
nem akarok oldalakat visszakeresni,megmutatnátok??
már alig emlékszem :oops:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 16:03-kor.
hékás

Bari: én voltam. IKEÁS!!!
Kép
bszilvi25

Hékás, Bari, köszi :) A speckó tartás az apuka találmánya... teletöltjük a kádat vízzel, megfogja Gabi fejét két kézzel (van, hogy csak egyel, de akkor én kimegyek :lol: ), és úgy tarta, és úsztatja a kádban, Gabi meg kalimpál, tekereg, röhög és rém boldog :) Imád fürödni.

Gabinak nincs alvós rongya, de én is szeretnék neki... keresek is egy mini törcsit, és kinevezem. Kiváncsi vagyok, mit szól majd hozzá... Márti, köszi az ötletet!

Kép
elan

jaj de tetszenek.köszi a képeket!!
mindkettő tetszik.
és itt van is c&a,még nem is láttam ilyet!
az auchanban és a kenguruban néztem de nem volt(vagy éppen nem volt)
ma a corába megyünk remélem lesz!!
ha lesz majd megmutatom
Vendég

Sziasztok! Babák nagyon tündériek! Elolvadok tőlük! Zoé a gyönyörű csini ruháiban! Én azért szerettem volna kislányt, hogy így öltöztethessem :)
Gábor ahogy néz a fürcsiben :) Kristóf a sármos szépfiú másnaposan, Zéti a gyönyörű hajkoronájával, Dávid a csálé kalapjában, Mercike, amint a nyuszival huncutkodik :)
Mi meg ismét voltunk vérvételen, mostmár talán sikerült is :shock:
Ééééééééééés megvolt délben az első hangos kacagás :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

A legifjabb munkásembör Kép

Így ébredünk reggel
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Figyusssssszatok mit kaptam Apától!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kérdeztem, miért kaptam?????? Azt mondta CSAK ÚGY, MERT SZERET!!!!!!!!!!!!!

Most boldogságos vagyok :P
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 16:04-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 16:04-kor.
hékás

blue:nálunk ez nem dívik :( :( :(
de tényleg szép :lol:

nem volt baba a corában,csak nagyon pici...de vettem szivacsot a kád aljába :lol:

de vettem magamnak és a szindinek egyforma HIGH SCOOL MUSOCAL-es pólót...tini póló pont nekem való :lol:
meg szindinek HIGH SCOOL MUSICAL-es hátizsákot :lol: :lol:
Vendég

xxx
hékás

és akkor búcsuzóul egy kép rólam egy RÉGI farmeremben
szindi szobája ő tehet róla,hogy koszos a tükör

Kép
Vendég

Hu Bari!!! De csini vagy!!!

Kata&Milán

oszman777

Bari: tényleg jól nézel ki!

Márti: szép csokor!

most végeztem már megint. kezdem unni egy kicsit.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(de ma összeszereltük az egyik szekrényt, amit a kicsinek vettünk, és belepakoltam a kis ruháit. )
Vasárnap jön a konyhabútor hiányzó része, és akkor már oda is be tudom pakolni a kis dolgaimat. :D :D
Igaz lassacskán, de alakulunk.

Jó éjt mindenkinek! (én még biztos benézek)
bszilvi25

bszilvi!!!! Alergiára a homeopátiás golyó amit a párom szed.
pulsatilla pratensis 9ch NAGYON JÓ. Nyelv alatt oldani.5 golyocskát.

Milánnak hasfájásra meg ezt használtam,
colocynthis 9ch,nekik meg pici meleg vizbe kell feloldani 5 golyocskát.

Fogzásra is van. Azt keresd az oldalon.

Számitogép,tévé,elektronikai dolgok mellett nem szabad tartani mert elvesziti a hato erejét.

UHHHHHHH!!! Milán már 18:30 ota alszik. Meg sem fürdettük,nem volt szivünk felébreszteni. Egyébként nagyon jo alvo,mint mi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

Kata&Milán

oszman777

Már rég szeretném megkérdezni hogy ki hogy védekezik.
Holnap megirom mért kérdem. :lol:

Kata&Milán

oszman777

jó reggelt!
Oszman mi egyszerüen védekezünk.én jobbra fordulok ő balra!! :lol: :lol: :lol:
Jövő héten megyek 6 hetes kontrollra de szerintem nem kérek semmit!
Minek dávidtól úgy sem lehet
Vendég

derűs reggelt!

És legalább olyan vidám,nyújtozkodós ébredést,mint amilyen a Kristófé!nagyon tetszik a kép!

Blue!
Megszeretgetted apát a csokorért?Én is szeretem az ilyen meglepiket,nagyon ritkán van,de annál jobban esik... :wink:

Bari!
Mi túlestünk a HIGH SCOOL MUSICAL-es korszakon,most a playboy nyuszis korszakba léptünk... :shock:
Nekem nem nagyon látszik a kép a monitoron,de azt látom,hogy csini vagy!

Oszman!
Mi egyelőre megszakításos módszerrel akciózunk,de ez nem jó...ha befejeztem a szoptatást,majd valamit "nézek"...

REGGELRE MINIMUM 3 LITER TEJBEN ÚSZVA ÉBREDTEM!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

[quote="lia0415"]j írta:lia0415ó reggelt!
Oszman mi egyszerüen védekezünk.én jobbra fordulok ő balra!! :lol: :lol: :lol:
Jövő héten megyek 6 hetes kontrollra de szerintem nem kérek semmit!
Minek dávidtól úgy sem lehet

Bari!
A párod nem kéri a "jussát"? :wink:
Vendég

Csiri!
ÁÁÁÁ nem követelőzik a férjem,úgy is tudja,hogy az van amit én akarok és akkor amikor én akarom :lol:
Báááár tegnap lebeszélte egy haverjával,hogy jövő héten 3 éjszaka megy neki segíteni festeni valahova :shock:
Éjszaka?festeni?? :shock:

Csiri elmondani nem tudom mennyire tetszenek a playboy nyuszis dolgok!Hol lehet olyan fölsőket venni??
mert az auchanban van egy kis bolt de ott csak pénztáérca meg kulcstartó ilyesmik vannak.de úgy érzem valami olyan ruhára szükségem van
Vendég

[quote="lia0415"]
írta:
lia0415Csiri elmondani nem tudom mennyire tetszenek a playboy nyuszis dolgok!Hol lehet olyan fölsőket venni??
mert az auchanban van egy kis bolt de ott csak pénztáérca meg kulcstartó ilyesmik vannak.de úgy érzem valami olyan ruhára szükségem van

Félre értés ne essék,ezen a korszakon nem én vagyok túl és nem én estem bele a playboyos korszakba,hanem a lányaim... :wink: :lol: :lol: :lol:
Itt Egerben van valami bolt ahol minden ilyen cuccot lehet kapni,valami horror áron...én még nem voltam,csak a csajok mindig "áradoznak" róla...
(nekem a playboy nyusziról mindig az jut eszembe,amikor annó vagy 50 évvel ezelött,megboldogult lyány koromba a helyi menő csávók olyan fülcsit hordtak a fülükbe...brrrrrrrrrr...) :wink:
Vendég

sziasztok,... húú mennyit írtatok, és mennyi témában! és még csak ezt az oldalt olvastam el! :D

elan: pancsis kép nagyon jó, nálunk is apa fogja így Milánt és akkor ezerrel megy a locspocs, úszik a fürdőszoba. tegnap már a nagykádban fürdött a manó, egy müanyag ien... tartó-szerű izébe kell beleültetni, és jósok vizet engedtünk, hogy szinte csak a feje látszódjon ki. hogy hogy élvezte... mutatok majd képet. :D

stella: ébredés nagyon cukii :D

Márti, ez a csokor... legutóbb 2007.05.19-én kaptam csokrot apától. akkor volt az esküvőnk. :lol: viszont ma hozott reggelire lángost. 8)

Bari: nagyon csini vagy... mikor lesznek nekem ilyen lábaim??? :cry:

Oszman: pulsatillát nekem szüléskor kellett szednem. adjam apának is allergiára? meg ne szüljön nekem... :lol:

védekezés: mi sehogy... 8)

Szilvi: azért elég jól haladtok a pakolással sztem - legalábbis ahogy írod, abból ez jön le. :)

képzeljétek, a fiam azlvásban már csúcs! eddig is jól aludt esténként, magától aludt el este 9kor, és reggel 6ig nyomta. viszont megszokta hogy a nappali alvásoknál a babakocsiban van tologatva, és úgy alszik el. na most tegnapelőtt betettem az utazóágyba (hogy szokja azt is ha megyünk valahová esetleg), na hát vagy 1 órán át altattam el a seggét ütögetve, arcát simizve.. nem tetszett neki. tegnap ebéd után is beleraktam, gondoltam odakészülök mellé a kertbe, viszek egy széket meg egy flakon vizet, és mire visszaértem, elaludt. :shock: 3 órán át aludt. :D

és most pedig tegnap este 9től, ma reggel fél8ig aludt! mi van ezzel a gyerekkel? :D

rongy: nekünk úgy van/volt, hogy a kiságyban egy textilpelus volt a feje alatt. na most azt gyűri az arcába már elalváskor, de én nem szoktam elvenni tőle.

na megyek, visszaolvasom a többi oldalt is. :)

mia_snow

Bari: te nem akadtál ki az éjszakai melón? én már akkor hisztizek, ha a zuram szombatonként dolgozik... :twisted:

mia_snow

[quote="mia_snow"]B írta:mia_snowari: te nem akadtál ki az éjszakai melón? én már akkor hisztizek, ha a zuram szombatonként dolgozik... :twisted:

Én akkor vagyo kiakadva,ha szombat,vasárnap nem ér haza délután 5 ig... :shock:
ÚÚÚÚgy irigylem azokat akik tudnak hétvégén apázni.... :?
Vendég

csiri:én is gondoltam hogy a lányaid vannak túl :lol:
de nekem akkor is nagyon tetszik már pénztárcát majdnem vettem is magamnak :lol:

Mia:jó értelmezem,hogy akkor nem bánnád ha jönne a következő gyerek?

éjszakai munka:óóó engem hidegen hagy az ilyesmi,féltékenykedésre csak viccből vagyok képes,vagy azért mert tudom,hogy így szokás és nem akarok kilógni a sorból...de őszintén szólva nem izgat a dolog :lol:
ha választanom kéne,hogy a gyerekem egy evésre 10 grammal kevesebbet fogadjon el,vagy megcsaljon a férjem..hát az utóbbit választanám :lol: :lol: :lol:
Vendég

attól én is ki vagyok akadva ha nem ér haza..neki is legyen dolga a gyerekkel,nem mondom,hogy etesse vagy fürdesse,de ha nyüglődik akkor legyen ott,adja a cumit a szájába stb
Vendég

DÁVID BOY MA 2 HÓNAPOS Kép
Vendég

Dávidnak (és anyukájának is) Boldog hófordulót!!!
bszilvi25

sziasztok!

Akkor most írok!

Este fél 10-kor evett, és ma 6-kor kelt! Hihetetlen, nem??? (nekem az)
Utána 10-ig simán húzta még a lóbőrt.

De kajcsi után csináltunk végre képeket ahogy mosolyog! Még ezek sem az igaziak, de igyekszünk. (apával)

A pakolás halad, de még hol a vége? Holnap végzek szerintem!!!! :lol:

1-2 kép akkor a kis tündéremről! (a harmadikor mutatom, hogy szokott szugerálni, és ott egy kép a szekrényről, ami azért sötét, mert már aludt és nem akartam villanyt kapcsolni)
Kép Kép Kép Kép
bszilvi25

sziasztok!

a mi kis aranyunk ma két hónapos!!

édesek a babák nagyon!
mi is küldünk pár képet

imádunk fürödni..

Kép

nevetni és csacsogni...
Kép Kép Kép

blue szép a csokor

Mirabel is egyik nap 9től fél 8ig aludt, meg is lepődtem

holnap lesz a keresztelő, sütöttem almás krémest
pussz mindenkinek

Kép
Kép
eyi

Eyi: Mirának is Boldog hófordulót!
bszilvi25

akkor jó éjt ha már ilyen lightos napot zártunk
A szilvi eiy nagyon szépek a csajok :lol:
Vendég

Eyi:szerinted miért vagyok képtelen megjegyezni az i,és az y helyes sorrendjét?lehet,hogy szellemileg leépülőben vagyok...de az még korai nem?
Vendég

Helló csajok!

Csak pár mondat erejéig jöttem.Anyóséknál voltunk ma is meg holnap is,mert apa ott jobban tud tanulni. :?

Zabálni valók a babák!De komolyan,tündériek ezek a mosolyok!
Az én Mátém ma nagyot alkotott a mamánál.Alvás után kb. fél óráig folyamatosan produkálta magát.Mosolygott,dumált.Anya meg olvadozott a gyönyörű fiától! :oops:

Holnap este is jövök.

Jó éjt!

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?