A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Flóra

Biztos jó volt a vásár tegnap is....
Én is szeretem az ilyen rendezvényeket...
Koncz Zsuzsa számait pedig imádom....!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Húúúú.de régen volt laptetőm...:)

Nem alszok mostanában jól,éjjel vagy 4-5 alkalommal kelek,igy hulla vagyok....:(
Mire megszülök,nem fogok tudni felkelni hozzá éjszaka...:(

Viszont pár perc és megsül a meggyes-muffinom,lejár a mosógépem....
Szóval annak is megvan az előnye,ha valaki korán kel.....:P

Kép

Kép[/
tancsu

Egyébként eszméletlen tömeg volt, reggel, mikor mentünk, 10 percenként egy métert se haladtunk, úgyhogy bandáztunk, átmászkáltunk egymás kocsijához dumálni, míg álltunk a sorban. :lol: :lol: :lol: Hunor egész jól bírta, de szerencsére jött a nagyi is, ő foglalkozott főleg vele. :oops: (Nem én vagyok ám az anyja! :lol: :lol: :lol:)
Este akartunk maradni a Gy.-val (a többiek már leléptek) egy óriási közös dobolásra, amiben én is dobolhattam volna (mondta a S.), de 1. a Gy.-nak még haza kellett utána vezetnie 2. nem lehetett tudni, mikor lesz és lesz-e egyáltalán 3. a legnyomósabb ok: képzeljétek, szegény dob, amit én egész nap mint attribútumomat cipeltem magammal, óvtam széltől-naptól, megnedvesedett és megereszkedett! Úgy megijedtünk, hogy most tönkremegy örökre! :shock: :shock: :shock: :shock: Semmi hangja nem volt, egy lábos jobban szól, ha hátbavágod. Úgyhogy hazajöttünk.
Mikor hazaértünk, kiszálltunk a kocsiból, hozzáütődött a lábamhoz és újra a régi volt! :D :D :D :D :D :D :D :D (Kiszáradt a kocsiban, fújtuk a meleg levegőt.) A sors nem akarta, hogy ott maradjunk. :roll:

KépKép
benó

Nem lehet egyszerű, de sajnos, később sem hiszem, hogy az lesz..... :wink: :wink: :wink: :wink:
Viszont ügyi vagy, hogy már itt tartasz. :D

KépKép
benó

A főzés-takarításban és a babában is, persze. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na a sütit már ki is szedtem a tepsiből,nagyon guszta lett....:D

Ezt a párom kérte,én kitaláltam hogy magamnak gesztenyés muffint fogok sütni.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megyek fürdeni, mert tegnap este már nem fürödtünk. :oops:
Utána szeretnék csinálni egy sütit, úgyhogy bizonytalan, hogy mikor leszek. Majd jövök, jó? :D

KépKép
benó

Hát ez tényleg akkor a sors volt Benó....
Valami miatt neked még nem kell dobolnod,de majd eljön annak is az ideje!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Oksa...

Én leszedem a tegnap mosott ruhákat,elpakolom...
Kimosom a tepsit és csinálom a gesztenyés sütimet...:)

Majd később én is benézek...:)
Szép napot!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Képzeljétek.....
Megint van egy szeptemberi baba...
És a csaj csak szept 8-ra volt kiirva és éjjel0,33-kor megszült!!!!
Most kicsit irigy vagyok.... :wink:

Viszont a párom azt álmodta hogy megszültünk!!!!
Kisfiu lett, 51 centi és 5000gramm!!!!!
Jah és azt is álmnodta hogy ő vágta el a köldökzsinórt...:)
És állitólag könnyü és gyors szülésem volt!!!!

Na téleg menek...

Majd jövök...

Cupp....

Kép

Kép[/
tancsu

Fini sütiket készítesz! :D :D :D
Gy. azt üzeni: Kenjed neki, Tancsu! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Most már teljesen visszaolvastam.
A dobolás biztosan tetszett volna, Flóra, igazad van. :D
Timimami, pihizzél, és a laptopra szerezz internetet! És vigyázz magadra! :D
Zsuzsi, csodaszép lett a tortád! :D
Tancsu, én sem bírom az ilyen szomszédokat, meg általában az ilyen embereket. Én is sajnálom a gyerekeket, akik így nőnek fel. Az ilyenekhez pedig, sajnos, nem tudom, miért mennek a lelkek. De majd megtudom! :D A katicát is! :D Meg mindent! :D

Na, most jön a szórakoztatás.
Bekevertem a kuglófot, és beleöntöttem a szilikonformába. Vigyázni vele, csajok! :x :x :x :x Kinyitottam a sütőt, hogy betegyem, és képzeljétek, kifordult a kezemből, és rá a sütőnek az ajtajára az egész! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Banyek. A Gy.-nak meg se mertem mondani. Gyorsan kevertem másikat, ő meg szegény várta a reggelijét, azt meg csak utána csináltam (tükörtojás + sóska, nyami, pedig óvodában ki lehetett volna vele kertegni a világból, fuj, fuj, fuj). Úgyhogy most sül. Gazdaságosan sütök, mi? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nem jön ma senki? :cry:
És a Szilzi hol van? Otthon?

KépKép
benó

Hamarosan eljön a te időd is, Tancsu, ne aggódj! És reméljük, tényleg gyors és könnyű lesz! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Na, jó, teregetek.

KépKép
benó

Helló Benó!

Jöttem, hogy ne legyél egyedül.

Napközben leszek.

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! :D :D :D
Mi hamarosan megyünk anyuékhoz. Kész van a kuglóf. :roll: :lol:

KépKép
benó

Még azért nem megyünk, mert a Gy. hajtogatja a ruháit. :D

KépKép
benó

Én majd hajtogatom később a sajátomat.
Ma is mentek a vásárba?

KépKép
benó

Szia, Marha jó lehetett a tegnapi kirándulásotok. Ilyeneket nagyon szeretek.

Kép
flóra 11

Ma már nincs vásár, ma már nem megyünk. De elég is volt a három nap belőle. Bár azért még kimennék valami rendezvényre. Pénteken pl. amikor a gulyás verseny volt,gyönyörű asztali díszeket faragtak dinnyéből,almából, avokádóból meg mindenféléből.

Kép
flóra 11

Képzeld, pont mondta a Gy., hogy a Flórának biztos tetszene a Kurultaj. Sajnálom, hogy ilyen messze vagytok. :cry:

KépKép
benó

Ügyes vagy Benó a kuglóffal!!! :lol: Hozod a formádat. :lol:

Benó,képzeld,tegnap annyira hiányoztál,hogy éjjel veled álmodtam. :lol: Méghozzá a Gy.-val elvittetek engem magatokhoz és akkor derült ki,hogy itt laktok Galántán albérletben. Mondtad, hogy csak egy ideje van ez így,mert most a Gy. ideköti a munkája. És hogy nem szóltál,mert nem tudtad,hogy én is itt lakom. :lol:

Kép
flóra 11

Nagyon szépek lehettek a dinnyeszobrok. :D
Egy hátrányuk van ezeknek a rendezvényeknek (ópusztaszeri nyílzápor, Kurultaj stb.), hogy az emberek csak külső szemlélők, nem részesei igazából a dolgoknak, csak megfigyelők. Tehát pl. én örültem volna, ha van egy ismerkedős, barátkozós program is, ahol a rokonainkkal lehetett volna találkozni, meg egy közös íjászverseny stb., vagy közös tánc, hogy ők tanítottak volna minket a saját táncaikra. Miért is nem szóltak nekem, hogy segítsek a szervezésben? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Klassz ez az álom! :lol: :lol: :lol: Én szívesen elmennék érted és elhoználak! :D :D :D :D :D Majd egyszer még erre is sort kerítünk! :!: :D :D :D :D

KépKép
benó

Igaza van a Gy.-nak. Imádom ezeket a rendezvényeket. Biztosan sokat mesélsz neki rólunk,ha így ismer. :D

Kép
flóra 11

Persze, hogy sokat mesélek, hisz ti az életem egyik legfontosabb része vagytok. :D

KépKép
benó

És a csúcs, hogy kiságyat meg babakocsit vittünk hozzátok lerakatba,hogy ott elfér, mert három szobás lakásotok volt,ebből egy szobát nem használtatok, csak tároltatok benne ezt-azt. Leraktuk ott a babacuccot, hogy ott jó helyen lesz,majd akinek kell hamarabb, az használja.Ésaz egészet az ablakon raktuk be,mert földszinten laktatok,mint most is.Én is az ablakon mentem be,de nem tudom,miért. :lol:

Kép
flóra 11

Képzeld, jövő héten kezdődik nálunk egy olyan rendezvény, aminek az a neve, hogy Summerfest, ez egy nemzetközi folklórfesztivál és vásár, mindenféle országból jönnek népitáncosok, ez is tetszene neked, az tuti! És 10 napig tart! Ekkor a táncosok helyi családoknál és a környező településeken élő családoknál laknak, barátságból, és így az emberek is bevonódnak végül is a rendezvénybe, tehát ez jó, meg minden este van diszkó is, ahol magyarok és nem magyarok találkozhatnak, ismerkedhetnek, nagyon jó ez is szerintem. (Mi persze ilyen diszkókba nem járunk, de a fiataloknak tök jó.) Ezen a fesztiválon fog a tesóm hennázni (én is talán :? ), és én meg megyek vele, ha kellek. Van nyitó- és záróceremónia, amikor minden nemzet táncol. Egyszer voltam már egy ilyenen, vagy kétszer is, és csodagyönyörű volt. És mivel lerövidítettem az IDB-tábort, így a záróceremóniára idén is el lehetne menni (a nyitón is itthon leszek, de egy elég lesz anyagilag).

KépKép
benó

Sziasztzok...

Vagyok...

Vagyis pill és vagyok!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Az ablakon biztos azért jöttél be, mert írtam, hogy kiugrottam egyszer az ablakon! :lol: :lol: :lol: A Gy. meg azt mondja, hogy most is csak egy szobánk van, de még ebbe se férünk be, mert itt tárolunk mindent! Jöhet az a babakocsi, azt még bezsúfoljuk valahová az íj és az ostor és a dob mellé. :lol: :lol: :lol: Még jó, hogy a kajakok és a horgászcsónak nem itt van, hanem anyuéknál. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Pussz, Tancsu! :D
Felhasználhatjuk a fényképedet a tesóm honlapjára? Ha igen, küldd már el a fényképedet!

KépKép
benó

Megyünk anyuékhoz, most már tényleg. :D
Jó szórakozást egymással, szép napot mindenkinek! :D
Timi szigorúan pihenjen! :D

KépKép
benó

Na vagyok is...
Most vettem ki a gesztenyés muffinomat a sütőből...:)
Közben történt 2 baki is...
Hozzáértem a forró tepsihez és megégettem a karomat...:(
Aztán kevesebb volt a vajam itthon mint emlékeztem,igy olvasztottam a gesztenyéshez csokit,mivel abban is van vaj (kakaóvaj).
A mikróbal olvasztottam és hirtelen nagy füst lett a konyhában....!!!
Kiderült,hogy az a müanyag tálka,ami elvileg hőálló,na az nem az!!!!!!
Megolvadt az alja!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Igen,majd küldöm..

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

puszi

KépKép
benó

Elküldtem!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Menek felvágom a gesztenyés-sütim...
Kiváncsi vagyok milyen lesz,mert a tésztája sürübb lett mint kellett volna... :wink:

Sietek vissza... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Nem semmi álmod volt...:D
Néha én is olyan ökörségeket tudok álmodni.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nincs itt senki?

Menek akkor pihizni,mert ma még nem feküdtem...
Délután 3 körül pedig elmegyünk kicsit sétálni a párommal...:D

Este benézek,vagy még délután...:)

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Benó, bocsi,lekoptam,de beállított az anyám.

Vett a fiúknak rétest és elhozta. A fiúk meg nem akartak találkozni vele,kettő gyorsan átment az apjához,a Peti még aludt,mikor jött,közben felébredt, de inkább nem jött ki a szobából. Szerintem ez a viselkedés a fiúk részéről magáért beszél.

Kép
flóra 11

Tancsu, ne parázz, bírni fogod a kicsivel is a dolgokat. Csak arra kell ügyelned,hogy szülés után alaposan kipihend magadat.Legalább két-három hétig ne csinálj semmit,ne főzz,ne takaríts. Ezt akkor hagyd másra.De komolyan. Mert nem bírnád rögtön. Egy kismama sem bírja. Persze megpróbálkoznak vele,aztán nem megyés ilyenkor jön a terhesség utáni depi,mert azt hiszik,hogy nem jó anyukák,nem tudnak semmit megcsinálni,közben meg nincs más oka,csak fáradtak. Tehát szülés után előszörkötelező pihi, ha erősebb vagy, akkor hasznosabb leszel mindenki számára és főleg boldog. :D :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt!

Tancsu! Hihetetlenül csinos vagy! Hátulról még kismaminak sem látszól! :D :D :D

Benó, örülök hogy jl éreztétek magatokat! Hiányoztál!
Nem találnád ki mit kapott G. szülinapjára apukától! Egy camping gázfőzőt 2db palackkal! :D :D :D

Flóra kitartás anyádhoz! Ne fojtsd meg! :D

Kép
muzsuzska

Nem önként ébredtem, a közös képviselő liba az ablakból beszélgetett az utcára! Meg tudnám ölni! Utálom ezt a lakást! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Flóra!!!!! Hahó!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!!!! :D

Szép jó reggelt! Kialudtad magad?

Kép
flóra 11

Bocsika,közben elmerültem az olimpiában.

Kép
flóra 11

Nem aludtam ki magam! :evil: :evil: :evil: Nem hagytak! :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Ja,igen,már olvastam közben. Hülye emberek. :evil:

Kép
flóra 11

Zsuzsi,kaptam sok cukkinit. Tudsz cukkini receptet? Kirántani szoktam,tölteni,meg találtam egy receptet,puffancsokat lehet csinálni belőle. Mit lehet még?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?