A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

bocsika most láttam hogy 3x ment el az üzenetem.
Riskó Gézát valaki nem ismeri? Budakeszin lakik anno főszerkesztő volt, meg a médiában forgott

Kép
sziszike77

Nora: :) Szombattól mi is lógatjuk a lábunkat a tengerbe!

mamiblue

Sajnos az időrendet nem tudom de minden szülinaposnan nagy gratula!
Vendég

Dimet: hatalmas gratula :lol: :lol: :lol:

Nora: szegény, hogy sajnállak, minden nap 35 fok :lol: :lol: :lol:

Nincs valami ötletetek, hol lehet kapni bébi műanyag szandált, amiben tengerbe lehet menni??? Sehol nem találok Fannira valót, csak nagy méret van mindenhol :(

horvviki

Viki, biztos megnézted... de ha mégse, nekem a siesta ugrott be elsőre.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ja, tegnap megjött a játszósátor!! Olyan kivácsi vagyok, de csak szülinapkor lehet kibontani. Férj parancsa :roll:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ja, de Eszti imád játszani az autósülés dobozában, így szerintem a sátorral sem lesz gond :) Bocs, hogy jókor reggelre telelefetyelem a topikot :D

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Viki Pólusban két helyen is láttam -de a méretet nem néztem már meg szal lehet 19-20 -21 én csak azon töprengtem el vajon van-e nekik kettő belőle :)
Dimet szívből jövő gratula -irígy is vagyok meg nem is -mostanában már olyan jókat alszom 8)
Nora rémes lehet a pálmafák alatt az a hőmérséklet...brrr :lol:
Remélem hogy a következő napokban lesz némi jóidő -megyünk Balcsira -sógórnőmék beköltöznek hozzánk addig házőrzés céljából-addig fel kell őket készítenem a helyi szokásokra...
Tegnap előtt este mint valami hülyeamerikai film kezdő kockáin kibattyogok a teraszra lepillantok alant a homokozóban molyoló sarjamra és barátnőjére és oda vetek egy -mi a helyzet csajok-at.Ők meg fel sem néznek csak szintén foghegyről oda vetik hogy közeledik a tűz...Én meg nagyon bambán-Milyen tűz? De ahogy elhallgattam már hallottam is azt a bizonyos pattogást -oldalt nézek és lángol a fél látóhatár...-szóval született jó megfigyelő vagyok :) Gyorsan végig vettem az eshetőségeket de aztán beugrott hogy a filmesek napok óta itt ténykednek -és valóban a filmesfalu állt lángokban én meg megtettem azt a szívességet hogy nem hívtam rájuk a tűzoltókat és tettem tönkre több napi munkát valamint a Robin Hood 2567.részét :) Gondolom :) Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Panni: eszméletlen aranyos az ikred, de fogalmam sincs melyik lehet :oops: :lol: (Pólusban néztem a szandit, de sajna nem volt a méretében, viszont azóta megoldódott a dolog :lol: )

Agnesgoboly: játszósátor nálunk is nagy sláger :lol: Én még nem tudom Fanni mit kap szülinapjára :roll:

Ma teljesen összepakoltam, holnap este 7-kor indulunk :lol: Még jövök, benézek...

horvviki

Sziasztok,
még élünk, bár én néha már alig-alig. Ha minden jól megy, vasárnap költözünk, szóval képzelhetitek - máris dobozhegyek közepén élünk, és hol van még a vége... Minek nekünk játszósátor, lehet itt bújócskázni anélkül is. Lassan már Zita az egyetlen, aki elfér a járatok között. Egyébként nagyon élvezi a dobozok közötti mászkálást, és segít a csomagolásban - mire végre telepakolok egy dobozt, ő elkezdi kirámolni. :lol: Szóval én már annak is örülni fogok, ha a szülinapján lesz hol leülnünk.
Annyira hihetetlen, némrég még pocaklakók voltak, most meg máris itt sorjáznak a szülinapok. Nagyon ne haragudjatok, de nem bírom követni, hogy kinek mikor esedékes - aki már betöltötte, annak óriási puszika, és képeket, képeket, képeket! :)

Dimet,
óriási gratula, ez annyira klassz! :) Hamarosan már az unokatesóm is szül Brüsszelben, szeptember közepére van kiírva, úgyhogy lassan kezdünk izgulni.

Panni,
úgy látom, nem vagy épp hőérzékeny... :D

Csoki,
ne aggódj nagyon, még Zita sem rohangál. Ő is a széktologatós mutatványt kezdte a napokban, most azt gyakorolja szorgalmasan. :)

Minden nyaralóra hivatalosan is irigykedem, nálunk most a lakásfelújítás miatt se pénz, se posztó. De mindegy, majd jövőre bepótoljuk, csak éljük túl ezt a ramazurit.

Jaj, annyi mindenre szerettem volna reagálni, de tiszta zizi a fejem, nem bírok már megjegyezni semmit...

Annyit még, hogy sok-sok puszi a kis drágaságoknak! :)

italoman

Hello!

Viki: Sikerült már szandit venni!? Mi rider márkájút vettünk , auchan soron cipőboltban! Nagyon klassz, nagyon szereti Sebi...illetve nem utálja nagyon, szépen megy benne! Jó utat Nektek!
Ja, és 4 :oops: sapkát csomagoltam Sebinek...kiváncsi vagyok, melyiket nem rángatja majd le a fejéről!

Panni: :) Szerintem ellentüzet kellett volna gyújtanotok! Akkor ők is meglepődtek volna!:)

Jó időt, minden nyaralónak és nem nyaralónak is!
Kép
Kép

Sebi, itt még hosszú hajjal!

mamiblue

Sapka próba I. :

Kép

mamiblue

Sziasztok!

Mamiblue: jó utat nektek is! (Nálunk is 4 sapka van a csomagban :oops: :lol: )
És van már szandink is, köszi a kérdést.

Én elköszönök egy hétre :lol: Addig is minden szülinaposnak boldog szülinapot! :lol: :lol: :lol:

horvviki

Viki jó utat és jó pihenést -lécci nyaralj egy picit nekem is :)
Ildi részvétem a költözés és pakolás miatt -éltessen a remény hogy milyen őrületesen klassz lesz amikor elkészültetek és újra ott lesztek :) (mi pont egy éve költöztünk ki -én a tömegoszlatós hasammal pakoltam Barbi 58x csomagolta egy cerbonás dobozba Gyurit a macskát nehogy ott felejtsük)
Judit Sebi remekül néz ki (mégsem modhatom egy férfi embernek hogy szép mint egy lány :wink: ) -de tényleg remek darab :)
Ellentűz -igen fölsejlett Karl May-os emlékeimből hogy felégetem a helyi sztyeppét mintegy a nagyobb bajt megelőzendő aztán főjőn a forgatókönyv író feje hogyan költi bele ezt a fordulatot a történetbe :)

Kép
Kép
panni7

Panni,
felüdítő élmény a soraidat olvasni egy ilyen döglesztő-fárasztó pakolós nap végén (is), mint ez a mai volt számomra. :lol: :lol: :lol:

italoman

Sok szeretettel gratulálunk minden szülinaposnak!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szabina,
nálatok duplán ér a gratuláció! Majd kérünk beszámolót és képeket erről a szép napról! :lol:

italoman

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kaptok néhány képet :wink:

Időnként azért benézek ám... csodálatosak a gyerkőcök :lol: :lol: :lol:
A mieink nagy banditák....
Vendég

Gratula minden első szülinaposnak!
Sabine: nagyon helyesek a fiúk! :)

KépKép
dudu_84

Minden kis szülinaposnak - aki már betöltötte azért, aki még nem azért - boldog szülinapot kívánok és sok-sok képet szeretnék látni. Minden gyerkőc nagyon helyes, aranyos.

Ádám is nagy bandita, mindig a rosszaságon jár az esze, már a lépcsőről is úgy kell leszedni, kész "életveszély". A homokozóba is bemászik egyedül.

Most voltunk a férjemmel moziban, a Mamma Mia-t néztük meg. Mindenkinek tudom ajánlani a filmet, én legszívesebben ott maradtam volna a következő előadásra is. Amúgy is imádom az ABBA zenéjét, ez pedig egy kicsi frissítés volt, nagyon jó. Már alig várom, hogy megjelenjen DVD-n, vagy játsszák az HBO-n, akkor azonnal felveszem, de erre még 1-2 évet várni kell, de megéri.

Tegnap és tegnapelőtt pedig strandon voltunk a férjemmel kettecskén, Márk nem akart jönni, Ádámot pedig nem is akartuk, egy kicsit ki akartunk kapcsolódni. Itt volt/van anyósom, holnap visszük haza. Nagyon jól sikerült, feltöltődtünk ebben a 3 napban, és úgy érzem hogy újra nagyon közel kerültünk egymáshoz. Hétfőtől viszont apa megy dolgozni, úgyhogy a két gyerekkel egyedül maradok, már előre látom, hogy engem ez a két rosszcsont kikészít. Akkor majd jövök panaszkodni. Addig is legyetek jók. A nyaralóknak pedig jó időt és kellemes kikapcsolódást, feltöltődést stb.

Kép
Kép
márkanyuka

Sabine!
dupla gratuláció!
Nagyon helyesek a fiúk!
Vendég

Jó reggelt csajok!!! :)

Dimet: óriási gratula!!!!!!! :D

Boldog szülinapot mindenkinek!!!Kinek utólag, kinek előre :lol: A képeket én is várom :wink:

Mamiblue, Viki
Jó nyaralást, kellemes pihit így a távolból is!

Ildi
Költözés :? Brrrrrr Viszont már túlvagytok rajta. Legalábbis a dobozok vélhetően átkerültek más földrajzi koordinátákra :wink:

Márkanyuka
Akkor mégiscsak jó, hogy van az az anyós :lol:
Én meg egyedül leszek péntek reggeltől vasárnap délig Atival. Kis égedelem......fel kell kötnöm a gatyámat. Azért a hétköznapokon úgy várom apát haza, mint a megváltást. Bazira el tudok fáradni egy nap. Vagy csak én kényeskedem?! :oops:
Feltöltődés: nekünk jövő hétvégén lesz, akkor lógunk meg egy napra és egy teljes éjszakára. :wink:

Ági
Az átadás óta ki tudod szedni Esztit a sátorból??? :lol:

Sziszike
Gratula Hangusnak a bilizéshez :lol:
Anyagcserediéta??? Edzeni jártál hetente x alkalommal. Nem vagy semmi hallod :) Irigylem kiscsajod alvókáját. Na, ő biztos nem fogja ágyba hordani a reggelit a pasiknak! Bezzeg az én kis Atisom ennyi erőval már leugorhat hajnalba a pékségbe :lol: :lol:

Dudu
Kitartás!! Mondom én, aki örökké fáradt, pedig 6 órát alszom átlagban. És már cicizni sem cicizünk fél éve.

Rólunk:
Megvolt múlt hét hétfőn hármasban a szülinap, szombaton pedig a családi banzáj. Kicsit kikészültem a sok ugrabugrálásban, Atit pedig a rokonság apróságai :lol: Szombat éjjel meg sem nyikkant, és még másnap napközben is egy csomót aludt :lol: Anyós pajti hozta a formáját a szülinapon, de ezzel most nem rontanám sem a levegőt, sem a saját hangulatomat.
Az egyéves állapotfelmérésen Ati eredményei: 75 cm, 10 kg. Ja, és tápszerváltás volt. Szombat este óta HA 2-est iszik - szerintem korábbról emlékezett az ízére. És most megfigyelő állásban vagyunk: lesznek-e pötyök, vagy sem. Ha minden ok, 15 hós korban megpróbálhatjuk a normális tápszert.
Amúgy mostanság a napjaink egyformák. A nagy meleg miatt délutánig szenvedés a lakásban. Aztán irány a kert: fürdés, hinta, barangolás, járunk bicajozni minden nap. (Én tolom, ő meg nagy tudományosan ül a bicajon :lol: A nehéz benne az, hogy dombon lakunk, úgyhogy bármerre is indulunk, mindig van emelkedő út :lol: )
Egyébként kis égedelem. Próbálok vele a lehetőségekhez mérten minél többet játszani. Ilyenkor nagy bírkózások, viháncolások vannak. Tanulunk pohárból inni, tanuljuk az előszedett játékokat elpakolni. Nagyjából nem tartunk sehol :lol:

Pusszantás mindenkinek!!! Szép napot!!! Majd dobok képeket is.

mikegirl

Sziasztok :)
Újra itthon -rövidke nyaralás nagggyon jól sikerült :)
Ildi hogy áll a költözés ?-gondoltam rátok a 120% -os páratartalom alkalmából... :wink:
Szabina utólag is gratula a szülinaposoknak -szépek a fiúk szép az egész család ...- belegondolok hogy amikor kimentél akkor egy teljesen idegen környezet volt számodra a képeket nézve tökéletesen az otthonoddá vált :) .
Mike gratula Atinak -tortás képeket kérünk tőled is
:) Ha itthon vagyunk akkor a napirendünk hajszálra úgy alakul mint a tiétek -még a domb is stimmel ahova felküzdöm a hölgyeket :)
Nekünk a kis kiruccanás roppant sikeres volt -igazából senki sem akart még hazajönni -az viszont igaz ha nem vittük volna anyuékat is akkor nem boldogultunk volna ennyi gyerekkel.. Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
panni7

Jah és akkor végre teszek fel képet apáról is ..csajok bemutatom a férjemet... :DKép
..ami a képen nem látszik az az általam viccből elhelyezett betonkocka ami számára a viszonylagos stabilitást és egyhelybenmaradást biztosítja :twisted: :twisted: :D

Kép
Kép
panni7

Panni
:lol: :lol: :lol: :lol:

mikegirl

Sziasztok!

Mikegirl: hát igen, mindennek ellenére jól jön az anyós a háznál, ha másra nem, hát ingyenes bébiszitternek. Csak az "üzemanyagot" kell állnom, de elég alacsony a fogyasztása.

Atinak nagyon boldog születésnapot!

Panni: zabálnivalóak a lánykáid. A férjed pedig nagyon jóképű pasi.

Ma van apósom halálának első évfordulója. Még mindig hihetetlen, hogy nincs közöttünk. Nagyon hiányzik.

További szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
márkanyuka

Az 1 évet már betöltött babáknak utólag, a napokban ünneplőknek pedig előre kívánok nagyon boldog szülinapot! Minden gyerkőc tündéri!
:lol:

Kép Kép
bee73

szupik a képek!
végre kibújt a 6. foga a drágámnak!megszenvedtünk érte!

KépKép
dudu_84

1-2 kép tőlünk is:

Kép imádok homokozni! Kép szemeim Kép ezzel a kutyussal még a mami is játszott...

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok

Köszöntjük a gratulákat szülinapunkhoz,mi is minden babónak utólag és a továbbiakban sok boldogságot kívánunk.:)

Gyönnyörűek a képek ,olvasgattalak titeket egyszer egyszer amikor épp hazatévedtünk a nagy jövés menésből,de ma ismét indulunk nemsokára és most már erőtbvettem magamon ,írok nektek egy pár sort.Most tojaba a borfesztiválra megyünk,majd hétfőn haza és kedd irány a balaton/kemping,igaz faházba :)/ szóval megyünk megyünk és megyünk.
Kicsi fiam nagyon édes ,kb. annyira mint a nagylányom vagy mégjobban :):):):) mindegy imádom őket ,mindenkin azzal csesztet hogy tudtunk ilyen angyalt összehozni.Komolyan néha úgy érzem már már kínos.,de valóban egy angyal.Sugárzik róla a kiegyensúlyozottság ,állandóan mosolyog /még akkor is amikor nincs minden rendben,említettem nektem :(/
Szülinapból nem volt nagy faxni ,kép sajna nincs mivel gép elázott minta fene.Kapott vagy 3 vödör vizet.Így kép az ablakba.DE majd csinálok most az újjal egy párat és abbóül dobok.Szépen megy ,fut homokozni imád,fadarabot enni mégjobban ,hinta a tuti, pöcörőkeresés és huzogatás nekünk a sláger,mert ugye sokat hagyom szabadon és akkor itt ott pisi ,közben meg huzogatós piszka .
81 cm és 11.15 dkg
Kép apa és fia Kép Kép a nagyculám aki immár 9 éves
Kép és a pöcsösöm :)

Kép

Kép
jucu

Naggyon jók a képek!!!! :lol:

És mi sem szeretnénk kimaradni :wink:

Ezek a képek 07.28-án készültek, amikor hármasban ünnepeltük Atis szülinapját. Volt picúr totra, néhány ajándék, aztán bicajavatás, és állatkert.

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl

A tortás kép lemaradt:

Kép

Más. Tegnap véres volt Ati pelusa, amit rágcsált. Apa meg vérrögről beszélt a szájában. Ma fejvesztve rohantam az orvoshoz. És bizony kibújt a bal felső örlőfog.
Egy kis infó, ha vki hasonlót tapasztal: előfordul, hogy a zsák, amiben a fogkezdemény van nem szívódik fel, és az vérzik. Szerencse nálunk nem ez van. Viszont azt is mondta, hogy ha pár nap múlva is vérezget, akkor vigyem gyerekfogászatra, ugyanis fokozottabb a fertőzésveszély. (Mert hát ugye mindent az megkóstolnak. Nálunk a cipő a sláger. Ha más nincs, rábukik a saját lábára, ha azon cipő van. :? )

Ja, és amilyen kis ügyesen tudtunk régen fogat mosni, most annyire nem szeret. Pedig minél több a fogacska, annál fontosabb lenne.

mikegirl

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűntem.... Úgy volt, hogy már le kell mondanunk a nyaralásról, mert apa ezerrel dolgozik, de a szüleimmegleptek minket és 1 hetet Horvátországba pancsiztunk :D :D :D Annyira aranyosak voltak!!! Mondták, hogy igazán ránkfér a kikapcsolódás......
Utánna meg Ausztriába kellett mennünk, úgyhogy a gyerkőcbe beletettünk egy kis km-ert :wink: Feltűnően jól viselte az utazást,600km alatt 1-szer álltunk meg 1 órára. Mondjuk reggel mikor elindultunk benyomtam egy homeós kúpot neki, de úgylátszik a kis örökmozgónak jót tett!

A kis huligánok zabálnivalóak! Látszik a kis huncutság az arcukon!
Már sok baba 1 éves lett!!!!! SZERETETBEN TELJES BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK A DRÁGA BABÁKNAK!
Szabina, ez a torta valami tüneményesen szép!!!

Lassan már minden lurkó elkezd szaladni! Mivel már Szaffi elég biztosan karistol, gondoltam veszek neki klumpát, amolyan kopogós, csecsét! De csak 26-ostól találtam. Szerintem cucin állna a kis lábukon.http://www.klumpa.hu/index.php?item=cik ... d=229&tit=

Mikor lesz babatali??????????? Szeptemberbe már ráérne mindenki??

Kép
h.bogesz

Mégegyszer átnéztem a sztárfotókat és továbbra is állítom, hogy az augusztusi babák különösen szépek, jó évjárat volt!!! :D

Kép
h.bogesz

Hahó :)
Hát csajok télleg ' nagyon édesek a lurkók -1 év alatt mi lett a kis cserebogarakból :)
Holnapra szeretnék Mandala Mesi-ének boldog boldog szülit kívánni -(ezt megjegyeztem mert egy napon jött világra a kisasszony az én almommal :) )
Holnap mi is ünnepelünk - jön a család grillezni fogok isteni meggyes csokitortát rendeltem szal adunk a kilóknak
:) Tortás képpel majd én is jelentkezem -addig is pusszantás :)

Kép
Kép
panni7

Bogesz cuki a klumpa megnéztem -de menni még tuti nem tudnának benne -még az ötévesem bokája sincs biztonságban a pumpában -ahogy ő hívja.. :)

Kép
Kép
panni7

.... :) no hogy a saját szavamba ne vágjak (ahogy mondani szokták) szülinap megvót jóvót -de a legjobb hogy mindenki el és végre magunk :) Grillem (elektromos) nem indult -nem baj megsütöttem az összes mindent a sütőben finomabb lett mint terveztem :) 24 szeletes tortát 12 személyes rokonság utolsó morzsáig el -annyira finom volt :) Kép A fotel osztatlan sikert aratott :-) Kép Kép Kép

Kép
Kép
panni7

Panni,
nagy-nagy gratula a két egyéves tündérkének és persze hősies szupermamijuknak is, aki csodálatos nyamikat alkotott. :lol:

Ami minket illett, vasárnap sikeresen átköltöztünk, de ez tényleg csak annyit jelent, hogy más földrajzi koordinátákra kerültek át a dobozhegyek. Itt állunk-ülünk-fekszünk (mikor hogy) a káosz közepén, és csak alig-alig akar változni a kép. Lassan legalább a bútorok a végleges helyükre kerülnek, és jobban lehet majd pakolni, de még mindig sok a fúrás-faragás is. Amúgy meg bármit keresek, minden dobozban csak könyveket találok - sosem hittem volna, hogy egyszer még a könyvutálat határára sodródom. Ezenkívül előkerült az össze télikabátom, magas nyakú pulóverem és bélelt cipellőm, ellenben nyári ruhákból pocsékul állok. A netet is csak tegnapra sikerült végre összeeszkábálni, de legalább már ennyit kulturálódtunk, továbbá a tévét is sikerült beüzemelni, ami csak azért jó, mert legalább az olimpia néha összeköt majd a külvilág civilizáltabban élő részével.
Mára ennyit bírok írni, én még csak most tervezem a szülinapi tortát, legfőképp pedig azt, hogy kit melyik dobozra fogok leültetni. Szóval amúgy is viszonylag szűk családi kört terveztem, de így meg pláne.

Millió puszi az összes kis egyéveskének! :D

italoman

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból :lol: Szuper volt :lol: Fanni hihetetlenül élvezett mindent, nagyokat pancsolt a tengerben. Egyáltalán nem volt nyügös, az egy hét alatt szerintem egyszer sem sirta el magát. Az utat is nagyon jól birta. Ja, és jó nagyokat aludt délutánonként, igy mi is tudtunk pihenni. Egy perc nyugtunk sincs már tőle, szalad mindenhova, már nem mászik, mindenhova eltotyog. Majd holnap rakok fel képeket, csak mára már elfáradtam :)

Minden szülinapost isten éltessen! :lol:

horvviki

Jaj, nagyon jó a szülinapos képeket nézegetni!

Sabine!
Helyes a kis családotok! Nagyon tetszik a lurkók tortája!

Mike!
Nagyon kis fickós Ati, ahogy ül a szupi új bringáján! Ati tortája miből készült?( mert hogy neki is "diétáznia" kell a bőre miatt. Én még itt tartok, hogy miből csináljam a tortáját, hogy azért szegény HA-s tápon nevelkedett csajszikámra ne zúdítsam rá egy tortában az összes számára ismeretlen élelmiszert.)

Panni!
Oltári csinik a kalapos hölgyeid, mintha egy divatbemutatón készültek volna a képek!

Nagyon helyes a torta! Tényleg te csináltad? A fotelek szupik!
Hol vettétek? Jó ötlet karácsonyra mi is beruházunk egybe.MIra mindig felmászik a kanapéra és ott nézegeti a könyveit, kicsit biztonságosabb lenne, ha egy ilyen fotelbe tenné ezt.

Italoman!
Kitartást a káosz elviseléséhez!

Ja még korábban kérdeztétek: A nyaralós képeink Ausztriában készültek a Millstatti tó környékén.

Képzeljétek Mirában volt ma egy kullancs... remélem nem fertőzött...

Kép
mirosz

Hello!

Mi is megjöttünk! Szuper volt ez a nyaralás!:) Apát győzködtem, hogy maradjunk még egy hetet...de úgy látszik neki nem volt kedve vagy azt hitte csak viccelek, így hazajöttünk!
Visszaolvastam...nagyon klasszak a torták és a bébik is! Majd én is jövök képekkel, de egyenlőre még a cipőm is a kocsiban van...semmit nem pakoltunk még ki! Utat gyerköcök nálunk is jól bírták szerencsére, pedig még nekem is hosszúnak tünt!

mamiblue

Kép
Kép
Kép
Kép

mamiblue

Minden mostanában ünneplő egy évesnek nagyon boldog születésnapot kívánok!!! :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Na akkor a nyaralásos képek :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki

Hello!

Mirosz: Ha pirosodik a helye, akkor mutasd meg dokinak!

Viki: Szépek a képek! Olaszban nem volt ilyen szép kék a tenger :( ...

Hugomnak meg nővéremnek is ma van a szülinapja, és én még semmit nem vettem nekik!:( Szerencsére csak vasárnap jönnek! Már úgy várom az első szülinapot!!! Ja , és még Sebinek sem vettem meg a bicit! :roll:

Mike: örlőfog!!! Jól belehúzott Atis. Még van 1 éve, hogy kijöjjön minden foga :)

Panni: Klassz a Ti tortátok is! Hatalmasak a lányok!

Ildikó: Azért biztos szuper lesz az "új" lakás!

Nálunk anyukám meg kicsit átrendezte a lakást mire hazajöttünk. Pld. tegnap éjjel vettem észre, hogy az egyik csodatornázógépem levitte a mi hálószobánkba...meg arébbtolta Tamika szekrényét... :D Biztos unatkozott itt!:)

mamiblue

Csajszik, el vagyok ájulva a képektől!!!!! Szülinap, nyaralás - mind-mind nagyon szuper :lol: :lol:

Ildi
Nem keseregni, egy kis idő múlva már vidáman emlékeztek vissza. Mi amikor beköltöztünk a házba, nem volt konyha, helyette lavór....nem volt függöny, szekrény. A ruhákat egy-két filléres ikeás gurulós karnison tároltuk, ezt tettük az utcafront plafonig érő ablakai elé, mert Budapest kicsi, de a belátás nagy volt :lol: :lol: Este lefekvéskor és felkeléskor egyaránt laposkúszásban közlekedtem, mert nem szeretem, ha az utcai járókelők is tudják, milyen szinű bugyi van rajtam - vagy éppen nincs :oops: :lol:
Ja, és szerintem ennek a szülinapi bulinak is meglesz a varázsa. Nem kell, hogy minden tökéletes legyen :wink:

Mirosz
Hát én kegyetlen voltam, Atis nem kapott a tortájából. Kettő is volt neki, de egyikből sem :oops: :oops: :oops: Eljön a sütikének is az ideje. Egyelőre a HA-s tápszerrel jól haladunk. Másfél hónap, és ha addig sem lesz semmi baj, próbálhatjuk a simát.
Kullancs - reméljük nem lesz semmi gáz.

Mamiblue
Az én anyósom nem ilyen diszkrét. Ha kell, előttünk rakja arrébb pl az összes virágot, hogy az ő frissen hozott virága a fő helyen lehessen :lol:

Rólunk
Túléltük a hétvégét apa nélkül. Ati egy kis angyal volt, egy szavam sem lehet. Mintha csak érezte volna, hogy egyedül vagyok, és így korlátozottabbak időnként a lehetőségek. Viszont szerintem így többet voltunk együtt, mint egyébként. Pl nem főztem magamnak, mire apa elment minden házimunkát megcsináltam - már ami az én reszortom, még ki is vasaltam mindent az utolsó szálig - volt egy kis elmaradásom :oops: . És vessetek meg, de kifejezetten jó volt Ati lefekvése után egyedül korán ágyba bújni, olvasgatni valamit, meginni egy deci bort, és laziítani. Jó néha egyedül lenni.
Állás - már totál kész vagyok. Még mindig nem kaptam választ, és rettegek a kudarctól. Apát most léptették vissza, céges kocsiját szeptembertől le kell adnia. Így most egy darabig egy kocsink lesz. Mondta a főnöke, hogy szuper a munkája, továbbra is számít rá, és várja, hogy ugyanilyen lelkesen dolgozzon, de inkább hoz "kintről" egy vezetőt, aki ugyan semmihez nem ért, és találn még nem is ismer olyan embert, aki értene hozzá. És apa 15 éve dolgozik ezen a munkahelyen. Na, szóval ezek után még egy kudarc, és padlót fogok.

Pusszantás mindenkinek, szép napot!!!

mikegirl

Mike: Munkahely....ez ismerős! Apukámmal is ugyanezt csinálták, az osztrák "főnők" felvette a milliókat, nem csinált semmit, ők meg dolgoztak ugyanúgy mint elötte...bosszantó! :evil: Neked legyen szerencséd, és vegyenek vissza!:)

mamiblue

Én sem szeretnék lemaradni a nyaralós képekkel!

Kép csókolózós

Kép Nagyival Krk.ön

Kép pool patrol

Kép hőőőőő

Kép
h.bogesz

Bee,
Leilának nagyon boldog szülinapot, nagyon édes kislány! :) Téged pedig lássunk ám gyakrabban, ne csak évente egyszer! :D Remélem, csak azért nem jössz, mert annyira leköt a három kis pindur-pandúr, amúgy nagyon is jól vagytok. :lol:

italoman

Bogesz: jók a képek! :lol: Én úgy visszamennék........

Tegnap voltunk súlymérésen, Fanni végre hízott. 3 hét alatt 250 grammot, most kereken 8 kiló, de persze dokinéninek ez sem elég... :twisted: Csütörtökön kell mennünk a hasi ultrahangra, de vérvételt egyelőre nem ismételjük meg....

horvviki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?