A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mit szólsz? Már van egy ezüst érmünk. Úszásban.

Kép
flóra 11

Nem tudok cukkinis receptet! :oops:
Hajrá! Most én is le tudnám uszkálni a mérgem! :D

Kép
muzsuzska

Megpróbálok visszabújni az ágyba hátha sikerül picit aludni még, bár kétlem Fejfájásom lett az ébresztőtől!
5 kor indulunk itthonról, párom 12 órázik és én kiviszem, de már nem jövök vissza, elmegyek a barátnőmhőz 9ig.

Kép
muzsuzska

Inkább írd ki magadból.

Tegnap megvettem a barackszínű függönyt is. Még szerencsére volt belőle. De a varráshoz még nem jutottam hozzá. Először ablakot kell mosnom,takarítanom,aztán tehetem majd fel.

Kép
flóra 11

Próbálj visszapihenni. Hátha sikerül.

Kép
flóra 11

És úszásban van egy 5-dik és egy 6-dik helyünk is.Ez sem rossz.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Cupp...:)

Aludtam több mint 1 órát...:)
A párom simizte a hátam és arra aludtam el,de olyan jó volt...:D
Viszont sétálni nem volt kedvem elindulni,ma pihi van...:)

Vagyis a beépitett szekrényből akarunk kipakolni,mert ott még kartonokban áll a cuccm,azt sem tudom mi van benne és átt kéne válogatni,hogy kell e az új lakásba és már úgy vuisszapakolni,válogatva...

Kép

Kép[/
tancsu

Közben hivott anyósom,elhozzuk onnan a nagy franciaágyat ami a Rolié volt.
Mondtam neki hogy nekem arra nincs lepedő,azt mondta jövőhéten vesz rá párat,hogy legyen....
Meg emlitettem neki,hogy ha beköltözünk,akkor pici mellett nem lesz időm függönyöket venni...
Azt mondta hogy azt is elintézi....
Ilyen szempontból megbizok benne,mert náluk egyik szebb mint a másik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na megint eltünök...
Menünk pakolni,meg jön le anya,hoz nekem szedret (a nagyobbik hugom küldte),meg körtét is..:D

Később még jövök...:)
Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu.

Nem csodálom,hogy aludtál.Képzeld én is aludtam délután. Nem, tudom,mi ütött belém. Talán kikészített a vásár fizikailag,meg az anyám szellemileg. :twisted:

Kép
flóra 11

Képzeljétek,már délelőtt is alig volt nálunk nyomás, vagyis a melegvíz alig csorgott. Délutánra pedig teljesen elállt. Nincs melegvíz. Nem tudom,mi az oka.

Kép
flóra 11

Állitólag vivásból van egy negyedik helyünk is már...

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Flóra

Hát Te sem sokat pihentél az elmúlt éjjeleken....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Volt itt anya,hozott nekünk gulyáslevest,savikáposztás húsgombócot,meg rántott patiszont.
A hugom meg küldött körtét és szedret...:)
A szedret szétválogattam és csináltam belőlle 6 csomaggal fagyóba,jó lesz télen sütibe majd....:D

Meg ha már fagyóban pakoltam,akkor kiválogattam az egésszet ,átpakoltam,stb....:)
Tavalyról maradt bent véletlenül pár doboznyi főtt kaja,azokat már nem mertem megkockáztatni,olvasztom és öntöm ki,vagy küldöm le anyós kutyijának...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ma még hajat kéne mosnom,mert már nagyon koszos...
Viszont beszáritani semmi kedvem...:(

Jah és még vasalnom is kéne,mert a páromnak nincs pólója...:(

Na meg ott az ágynemü is még...:(

De már semmi kedvem,megint olyan fáradtnak érzem magam...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Hihihihihi....
A vonalzómon a gólya már érinti a 9 hónapot...!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Teleettem magam szederrel,most meg ettem rá jégkrémet....
Ügyi vagyok mi???

Tuti kicsinálom megint a bélrendszerem...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Jah és kiválogattuk délután a beépitett szekrényt is...:)

Külön kartonba ami marad és külön amit majd viszünk magunkal...:)

Több doboznyi nippem,vázám,kütyüm,stb van,amit nem tudok kipakolni,mert semmi helyem....
Szerintem az új lakásban sem lesz hely,igy marad itt is szép számmal...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Egyébként ki merre van???

Flóra:passz...
Benó:anyuzik asszem...
Timi:remélem pihen...:)
Szilzi:asszem elutaztak...vagy nem... :wink:
Zsuzska:barátnőzik este 9-ig... :lol:

Kiváncsi vagyok mennyit tévedtem....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok...:)

Sehol senki???

Lányok...
Nagyon megilyedtünk az este a párommal...!!
Itt ültem és hirtelen belémhasitott a fájdalom....
Aztán kb 25 perc múlva újra.....!!!
Most kereken 70 perce nem volt semmi,de azt hittük hogy szülés lesz ma éjjel...
Hát még nagyon nem szeretném... :wink:

Gergő feje most olyan méllyen van lent,hogy egésszen a szeméremcsontom felett érzem kidudorodni és elég kellemetlen..... :cry:

Szoritsatok nekünk,hogy kibirjuk a keddi aláirásig....

Na menek is lefeküdni...

Sziasztok...
Jóéjt!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Tancsu,jöttem volna este is,de nem voltunk itthon.Napközben sokszor benéztem, de rajtad kívül nem volt senkiés téged sem csíptelek el.

Este hatkor hazajött a párom, evett,aztán azt mondja,hogy menjük ki a levegőre. így hétkor kimentünk,jó nagyot sétáltunk, beszélgettünk, fagyiztunk, fél tízkor jöttünk haza. Akkor melegítettem a fiúknak kaját. A F. is evett. Én pedig elkészítettem az üvegeket a holnapi befőzéshez. Hozott a F. megint sok uborkát.

Elmostam az üvegeket és elkőszítettem beléjük a fűszereket. Holnap megmosom az ubosrkát,bele az üvegbe és megy rá a lé, aztán kidunsztolom.

Kép
flóra 11

Tancsu, remélem nem jön rád a szülés. Talán csak jósló fájások voltak.

Jó éjt!

Reggel jelentkezz!

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Mindenki alszik még?

Tancsu,mi van veled? Te elég korán itt szoktál lenni.

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! Helló, csajok! Jó reggelt mindenkinek! :D
Én már itt voltam 7-től, de kikapcsolt a gép, ezzel szórakoztam. Közben gyorsan elmosogattam a felgyűlt hegy 1/3-át (annyi fér a szárítóra).

KépKép
benó

Tancsu, szorítunk, hogy kitartsatok még egy darabig, ameddig szeretnéd! :D :D :D
Flóra, anyukád hamar elment végül? Nem volt balhé?
Zsuzsi, milyen volt a szülinap? Tudtatok még du. aludni?
Mi anyuéknál voltunk, kipróbáltunk minden eszközt: ostor, dob, íj (csak vessző nélkül), a fiúk pingpongoztak meg boroztak az új fakupájukból (amit most vettünk mind a háromnak - apu, tesóm férje /Józsi/, Gy.), a Kittike megmutatta, hogy tanította meg a papa biciklizni kétkeréken!!, ügyi, nagyon.
A Vivike arcfestéssel bíbelődött, saját magát festette ki, anyjától tanulja a mesterséget, és nagyon jól megy neki. Szuper szép lett! A Kittikét is kifestette. És a legnagyobb szenzáció: kint állunk a Vivikével az utcán, nézzük a Kittikét biciklizés közben, erre jön egy autó, megáll mellettünk, és egy fiatal pár van benne (egy kisbabával persze :roll:), és azt kérdik tőlünk, hogy tudunk-e eladó házat errefelé. Egyből ajánlottuk apuék régi házát, amit már évek óta árulnak. El is mentek megnézni apuval meg a tesómmal. A Vivikével mi a sors kezét láttuk ebben, de persze lehet, hogy nem lesz belőle semmi, már sokan megnézték....

KépKép
benó

A Gy. elment íjászni, utána átmentünk a Tündiékhez, hogy majd dobolunk meg meghallgatjuk a cd-t, amit vettünk (írtam, hogy vettünk a Sólyomtól egy cd-t?), de aztán végül csak duma lett belőle, mert sokan szüttyögtek gyerekfürdetéssel, meg volt is náluk valaki.
Na, ilyenek voltak.
Senki nem tudja, mi van a Szilzivel? Nem írta, hogy hová ment kirándulni?
Tancsu, neked végül jó lett a gesztenyés sütid?

KépKép
benó

Na, végre! Szia Benó!

Kép
flóra 11

Helló, helló! :D

KépKép
benó

Anyám tegnap itt volt vagy egy órát. Mondta a hülyeségeit, de nem reagáltam rá. Szerencsére pont megjött a F. üzletből,nem maradtam vele egyedül. Aztán elment a F-val együtt. A F. ment az anyjáékhoz, anyám meg haza. 5 perc múlva visszajött,hogy valamit elfelejtett. Akkor telefonált az én telefonomról,mert neki nem volt már a kártyáján pénz. Aztán még ült itt, de én mosogattam közben, aztán elment.

Kép
flóra 11

Tancsu, kösz a képet, de nagyon picike.... :cry: :cry: Nincsen nagyobb felbontásban?

KépKép
benó

Helyes. :wink:
Akkor tegnap nem sikerült felidegesítenie?

KépKép
benó

Képzeljétek,tegnap séta közben láttunk egy autót,megállt a temető előtt, kivett a csomagtartóból egy csomagot és bedobta a kukába, megfordult és elment. Mondom a F-nak,hogy ez mi volt? Ő csak azt látta, hogy kidobott valamit. De én valamiért (ugyan miért?) aggódni kezdtem,hogy mi van, ha egy csecsemőt dobott ki? A F. kérdezte,hogy nézzük meg? De nem akartam tök hülyének mutatkozni. Azt mondta a F.,hogy nehogy az agyamra menjen a baba utáni vágy. :lol:

Kép
flóra 11

Benó,mikor lesz nálatok pontosan ez a rendezvény,amit említettélés mi az pontosan?

Kép
flóra 11

Aztán nem néztétek meg, mi?
Nekem is tegnap ikét bajom volt a Tündiéknél:
- irigykedem a baba miatt (és félek, hogy látszik)
- nem lehet tőlük szóhoz jutni, még ÉN se tudok, pedig az már durva, ha még nálam is többet beszél valaki
A szerencse az, hogy náluk nem beszélünk a mi gyermek iránti vágyunkról, szarakodásunkról stb., egy büdös szót sem.

KépKép
benó

Jó reggelt,sziasztok...

Hát nagyon vacak éjjelem volt...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Ismét óránként keltem,nagyon fáj a hasam....
Most meg alig látok ki a fejemből is a fáradtságtól...:(
Zúg a fejem,hányingerem is van.....

Kép

Kép[/
tancsu

Talán azért beszélnek téged túl,hogy nehogy esetleg szóhoz juss,ésakkor elmondoda baba utáni vágyad. Szerintem ezt látni mindenkin.

Kép
flóra 11

Néptáncfesztivál és most kezdődik aug. 12-én és 22-ig tart.

KépKép
benó

Benó

Csak igy van a gépemen ez a kép sajna...

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra, ne legyél Csernus, jó? :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szia Tancsu.

Végre itt vagy. Tancsu, mi van veled? Nem lehet, hogy benyeltél valami vírust?

Kép
flóra 11

Bocsi lányok,azt hiszem eszek valamit,mert a gyomrom is vacakol és bújok vissza az ágyba inkább....

Még a hideg is ráz,csak nem tudom mitől...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Más képet nem szeretnél küldeni? :wink: Telhetetlen vagyok, mi? 8)
Na, miért volt vacak éjszakád? Ó, szegény, ilyen csehül vagy! :cry: :cry: :cry: :cry: Flóra, mi ilyenkor a teendő? :shock:

KépKép
benó

Ki az a Csernus?

Kép
flóra 11

Nem tudom mi van velem.....
Olyan gyengének érzem magam....
Mint akit kifacsartak!!!

Szerintem ez a sok nemalvástól van már...
Kimerült a szervezetem.....

Kép

Kép[/
tancsu

Menj, feküdj le, pihenj! Most! :shock:

KépKép
benó

Benó...

Fél éjjel fájásaim voltam, majdnem kórház lett a vége...ezért vagyok szerintem most szarul,mert kimerültem....

Kép

Kép[/
tancsu

Csernus egy mélyrelátó pszichológus, aki mindig megmondja a frankót. :D

KépKép
benó

Majd napközben ha tudok benézek...
Ha bármi van,akkor telcsin üzenek...

sziasztok

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, ez nemlehet csak a nemalvástól. Mérd meg a lázad. Biztos lázas vagy. Ha az vagy,azonnalhívd a dokidat,hogy mi a teendő. A múlt héten a szomszéd csaj is így volt, aztán felment a láza.Pár napra befektették őt a kórházba,de már itthon van és semmi baja.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?