Ha nincs láza, akkor én csak porszívózom. Jó sűrűn. Meg orrcsepp.
Heppi! Szépek vagytok.

2003.12.29 14:17
.
)
. De lényeg, hogy örültek, én pedig azzal vígasztaltam magam, hogy úgyis annyi játék van, ez az újabb tonna már nem oszt, nem szoroz
.
. Remélem gyorsan túllesz rajta Lőrinc.
. Mit írtak volna a lányomról?
. Korral jár
.
.
.
!
, én viszont kicsit félek Macóka miatt. Anyósom nagyon aranyos volt, bevállalta az összes unokát, míg a szülők mulatoznak, de az Ő lakásában lenne a gyerekmegőrzés. Ez tulajdonképpen jobb is abból a szempontból, hogy a gyerekek jobban tolerálják a teljesen ismeretlen szitukat, mint mikor a szokatlan a megszokottal ötvöződik, de nálunk a reggel mindig egy kiadós cicikéléssel kezdődik, és nem tudom, mit szólna Mac, ha nem engem találna ott. Vagy csak túlaggódom? De nem túl kicsi még?
2003.12.29 14:42
Bocsi, de ez vicces, hisz Lőrinc szép szál nagy legény, nem is értem, inkább fejlettebb az átlagnál. Puszi neki!
Nálunk is halomszám jött össze az ajándékjáték Szilárdnak. Most úgy érzem egy gyerekszobában lakom.
2003.12.29 16:54
Ez nekem is nagyon rosszulesett volna. De remélem a többi ajándék azért kárpótolta Ronit
Mikor költöztök?
Artúr is nagyon szereti a szaloncukorpapírt,meg a csillagszórót is.
Kontrollon mit mondtak? Ti melyik rendelőbe jártok? (Mi holnap megünk először a Henger utcaiba.) Étvágynöveléshez sajnos nincs ötletem,de szurkolok,hogy újra jól egyen Zsombi.
De szerencse,hogy nincs baj
3 óra várakozás,szegények
remélem nem kap el semmit.
Náthakor én gyakori orrszívást alkalmazok,meg párologtatót,hogy ne legyen száraz a levegő.
Ez az esettanulmány jól hangzik,biztos működik is, de én már előre tartok attól,mi lesz,ha Artúrnál kezdődik a dackorszak
Volt szülinapi buli?
2003.12.29 17:07
). Kidugott két felső fogat, de nem ám a két egyest, hanem a jobb egyest meg a jobb kettest, így kissé úgy hat, mintha csálé lenne kis pofázata
Mindenhol feláll, kapaszkodva lépeget, csattogósan tapsol, és ... PRÁPÁPÁPÁÁÁ!
Apacukánál a gép, holnap este tudok csak képet feltenni a kis műlovarnőről. 

2003.12.29 17:45
2003.12.29 19:43
2003.12.29 20:34
Negyedik rész, amit a hugim megkapott karácsonyra, ő már kiolvasta, odaadta. Szerintem max 7végéig tart, de igyexem vissza hozzátok
.

2003.12.29 21:12
) haza tudsz menni. Persze tudom, hogy nem azért mennétek szilveszterezni, hogy haza kelljen rohani, de nem árt nektek is egy kis kikapcsolódás.
. A fotók is nagyon nagyon jók
.
!!!Köszi a segítséget.
.
. Édes lehet.
. 2003.12.29 21:28
elhiszem mennyire megijedhettetek
boldog szülinapot holnapra

2003.12.29 21:36
2003.12.29 21:53
. Azt ötlöttem ki, hogy mivel két helyre mindenképp bekukkantunk, és az egyik viszonylag közel van, ott leszünk kb. fél 11-ig, addig kiderül, hogy milyen éjszaka várható Macnál. Ha nincs gond, átmegyünk a másik helyre, ami messzebb van. Viszont ha nyüszizik, akkor anyasas odaszáguld
.
. Mi lehet a belvárosban? És mi lesz szilveszterkor?
.
. Na majd januártól
. 
. Úgyhogy sajnos tápi lesz a menü
.
!
. (így szép magyarosan
) Régi szép időkben egy teli tányér kaja lecsusszant, ma meg pl. délután négykor fogyott el az (ex-?)kedvenc paradicsomoskrumplihallal 3/4 része. Mi lesz így az én nádszálkisasszonyommal?
2003.12.29 22:34
Most majd leeg a bor a kepemrol, amikor uj idopontot kerek...
Az viszont nagyon jo, hogy nincs gond Lorinccel.
A kategorian pedig ne izgasd magad, Lorinc igenis egy szepen fejlett ugyes nagyfiu!
Es boldog szulinapot! (Megtudhatjuk hanyadik?
)
. Es vegul mi lett szenteste a fagyott hal sorsa?
Koszi meg egyszer az SMS-t, tok jol esett!!! 

A nemeves miatt otletem sincs, ossze kene a gyerekeinet zarni, aztan majd egyutt ehsegsztrajkolhatnak Zsombival...
) Fogyokurat ne is emlitsd, eddig koplaltam, mozogtam, most meg sokszorosan jott vissza mindaz, ami eddig lement.

2003.12.29 22:37
2003.12.29 22:54

Drukkolok majd, jó? Te meg bulizz helyettem is.
Bencének is felül4+alul2 az állás, hát nem pont így írják. Ja és ebből az egyik alsó jött utoljára.
Fura, hogy ennyire önállósodott, de hát így van ez rendjén. 2003.12.29 23:07
, ahogy a vizet és a bébiitalokat sem

Na ilyenkor nehéz megállni nevetés nélkül.
Lőrinc igenis jól táplált és jól fejlett, aki nem ezt mondja az hazudik és kész.
, pedig a mienk nem hullik (mű)
Roni nem issza a vizet, a teát és a bébiitalokat sem
Mivel próbálkozzak még?

2003.12.29 23:08

hahahaha....

hát nem hiába akik április 28.-án születtek......

Olvasgass csak!!!!

Szóval mégegyszer nagyon köszönöm Neked a közreműködést!!!!!

) 2003.12.30 00:14
is kinövesztették
. Igaz, csak 10 hónapos korukra, úgyhogy még bőőőőőőven ráér Marci
.
)
. Rémes lehet karácsonykor
.
. Másik alternatíva a répatorta volt (nem olyan rémes, mint ahogy hangzik
), de nem találtam recipét, és olyan rég gyártottam ilyent, hogy nem ment fejből.
. Apasas kapta karácsonyra, de én is nagyon örültem neki
. Szegény Mac fel is ébredt egyszer a visításomra
, hiába, kicsi a lakás.
2003.12.30 00:38

. Kisasszony a szoba közepén, mindentől és mindenkitől távol feláll és vigyorog. Sőt, ma nagykegyesen végre a nagyanyjának is benyögte, hogy MAMA
, volt nagy csóközön. (szegény mama már Daninál is utsó volt, mármint megszólításilag). Képek kicsinyítésre várnak... Ja, Zulu, ha vígasztal minket is elöntött a játékáradat
... ezvan. De merjen beszólni a bébiszittyó, ő hozta a legnagyobb autót
...
, sértődjél is meg
és különben kiderült vmi? Vagy csak rátok hozta a manó a frászt?
2003.12.30 09:39
2003.12.30 10:12
Meg perzse a lego doboza is sokkal klasszabb, mint ami benne van. De én egész jól eljátszottam a legoval, bár előjött belőlem a mérnök és szóltam apának, hogy menjünk vegyünk még kettes elemeket, mert nem elég jó így az elemek kötése, túl sok az egyes
Szegény Lőrinc
És a sima mentőket hívtad? Én sose tudom, hogy mit kell csinálni vész helyzetben. Aztán kijöttek és ők vittek be titeket a kórházba?
Nem lehet könnyű, hogy karácsonykor kell lemondani a sok jó falatról
De remélem hamarosan beáll a cukrod!!!
2003.12.30 12:39
Így csak nemrég mentük dokihoz, illetve gyógytornászhoz, ahol megállapították, hogy SEMMI baja nincs, csak lusta, és kicsit segíthetünk neki a mozgásban. De aggodalomra nincs ok. 2003.12.30 14:20
Ez most a 28. - hát igen, örexik az ember

2003.12.30 14:53
, utána is nézek egy receptnek még ma.

én is naggggyon útálom
Nincs valakinek ötlete mit tegyek??? Ha egyedüll eszegethet(alma,keksz,kenyér) az is csak átmeneti enyhülést hoz, az eredmény nem számottevő.
Help please!!! 2003.12.30 17:35

2003.12.30 18:41
Jó kis köhögős, taknyos vírusunk van, amit én már másodszor kaptam vissza...brrrr. Ja, és évvégi slusszpoénként ma rátelcsiztek a férjemre, hogy felmondták a telepi őrző-védő kft. szolgáltatásait, vagyis sz...nak rá kifizetni nekünk az autót, ha kiteszik a szűrüket...marad a pereskedés

És persze a kis önálló legényke is nagggyon helyes
Nálunk se a fa a lényeg, a szaloncukipapír a befutó

2003.12.30 19:26
. Képtelen végigülni az evést, én pedig nem vagyok hajlandó a kajástányérral kergetni. A napi kajamennyiség drasztikusan csökkent, mert azt sem akarom csinálni, mint a sógornőm, aki egész nap falatkákkal tömi a kölköt, hogy egyen végre valamit. (nyáron egyszer összeszámoltam, több, mint 2 LITER cukros löttyöt nyomott a gyerekbe, plussz a tápszer, és roppant csodálkozott, hogy a srác nem éhes)
És a fátok is nagyon szép
. Azokat a kockákat, amik abban a kis szütyőben vannak, hol vettétek? Síelésen volt ilyen játék, és Mac imádta, csak itthon nem láttam sehol.
. Az építési engedély már megvan, most készül a kiviteli terv és a belső. Lap.hu oldalakon vannak építkezősek, sajnos most nem tudom a pontos címet, de a lapok listáján rajta van. Tavasszal kezdenétek?
Merrefelé?
.
2003.12.30 20:24
2003.12.30 22:52
Az unnepelt mar szunyal, igy en szamolok be
). Ettol fuggetlenul azert benyomott a tortajabol 1 szeletet
Ja, elorebocsajtom, bababarat torta, tej, tojasfeherje es cukormentes, szal igazi 1 eves szulinapi torta
Ha valakinek kell a recept, szoljon
Ja es almatorta, egyebkent tok fini, en is szeretem
Jol viselkedett, nyomatta be a rostonsult csirkemellet mogyoroburgonyaval
Nyamm....
Szoval nem volt nagy buli, a nagyszuloknel mar megunnepeltuk a szulinapjat, mindket helyen torta stb. Na meg ajandekhegyek. Ferjem szerint a lakasunk ugy nez ki mint egy jatszoter
Tolunk egy allvanyos hintat kapott
Bocsi hogy igy megkesve, de tegnap este ertunk vissza a karacsonyozasbol
2003.12.30 23:01
2003.12.31 00:22

, és pár órával később sem röpül rá a kanálra, szóval lehet, hogy most csak ennyi az igénye.

2003.12.31 01:03

2003.12.31 09:34
Ma lesz az első "pihenőnap", bár még ma is jönnek vendégek hozzánk,de már csak teljesen babaüzemmódban zajlanak az események,mert a vendégek hozzák magukkal a Petrával egy napon született kislányukat.
Apa most rohant el trombitát,szilveszteri sapkát meg egyéb kiegészítőket venni....

2003.12.31 09:42
Szóval igyexem kicsit visszaolvasni.
vagy

) 2003.12.31 10:34
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|