A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hát BP-n,a rendezvény neve Sziget. a hajógyári szigeten van. Egy hetes rendezvény,minden évben van. Csupa zene, sok koncert.

Kép
flóra 11

Timi,örülök,hogy itt vagy,de tényleg indulnom kell. A F. várja a telefont, hogy elintéztem neki a dolgait.

Kép
flóra 11

de az csak szerdán, 13.-án kezdödik.
mi is voltunk már ott!nekem nagyon tetszik, csak rohadt drága. idén nagyon elmentem volna a serj tankian koncertre. :lol: :? :?
de sajna nem mehetünk.talán a hagyományos augusztusi balatoni kirándulásunk is el fog maradni /95%/ :evil:
nem baj, én is megyek feküdni. holnap du. benézek

tancsu szurkolok, hogy kihúzd legalább a mai napot! :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Megjöttem,elintéztem. Őrült hőség van kint. Leizzadtam. Szörnyű.

Kép
flóra 11

Timi, igen akkor kezdődik,deaz idén van 0-dik és -1-dik nap is. Hülyeség,deígy van. Ők a -1-dik napon voltak. tegnap csak 2500,- Ft volt a belépőjegy,tehát az ingyenjegyet nem használták fel.Azt lepecsételtették szombatra és tegnap megvették a jegyet. A többi jegy már 8000,- Ft,ezért így előnyösebb.

Kép
flóra 11

Puszi, csajok!
Na, Tancsuék még egyben vannak? :shock:
Timi, fekve írsz, ugye?

KépKép
benó

Jó, oké, látom, minden rendben. Legalábbis még senkinek nem jött az sms Gergő világrajöttéről. :D
Szilzi hol van?

KépKép
benó

Milyen karfiolképekről maradtam le? :shock:

KépKép
benó

Értettem, sehol senki.
Képzeljétek, szegény Vivike tegnap elesett a biciklivel, és tiszta seb az arca, a keze, a lába..... :cry: :cry: :cry: :cry: De így is szép, és örülünk, hogy nem lett komolyabb baja. :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Képzeljétek, nagyon felületesen visszaolvastam! :D

Tancsu nagyon szép kismami vagy! :D :D :D :D Csak pocakod van! :D :D :D Remélem egyben vagy még, ezt a napot tényleg kihúzhatná kedves Gergő! :wink: Remélem minden ok. :shock:

Timi, tényleg vedd komolyan ezt a pihenés dolgot, nincs értelme erősködni, kockáztatni. Drukkolok, hogy minden rendben legyen! :wink:

Benó, sajnálom a Vivit :( Még jó, hogy náluk még minden gyorsabban gyógyul. Olvastam, hogy megsütötted a pogit! És fini is lett! :wink: :D Háát én is remélem, hogy már nem azért kell menned a dokihoz, mert megjött! :wink:

Kép
szilzi

Sziasztok....

Visszaolvastam,de reagálni sajna nincs erőm,bocsi érte...
Jelentem aláirtam,megvan minden,viszont fájok,nyilalok,stb...:(
Azt hiszem 1-2 napom van max....

Amint kicsit jobban vagyok,vagy történik valami,akkor jelentkezem...

Sziasztok...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi :D
Hogy vagy? Láttad, mennyi mindent gyűjtöttem neked?

KépKép
benó

Pussz, Tancsu, most már akkor megszülhetsz! :lol: :lol: :lol: Hurrá! És sok sikert! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Veled leszünk lélekben! :D :D :D :D :D Nagyon fogunk szorítani! :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Pihenj Tancsu, örülök, hogy mindent sikerült elintézni! :D Sajnálom, hogy fáj :cry:

Igen láttam, Benó :D Tegnap éjjel még én is elolvastam a pco-s oldalt, hááát nem lett jobb kedvem! :(

Kép
szilzi

Mindenkinek ez a baja, Szilzi. Ez horror. :x Meg fogom majd kérdezni a dokit, hogy nekem is ez van-e.

Most sajnos már mennem kell, puszillak, és sokat gondolok rád, rátok, ne érezzétek magatokat egyedül, te se, a szülő kismama, se te, akivel együtt leszek babás. :D :D :D :D :D Rendben? :D :D Fel a fejjel és előre! Minden megoldódik, csak türelem. :D

Puszi mindenkinek.

KépKép
benó

Ja, és figyelemelterelésnek regisztráljatok a tesóm honlapján lévő klubba (mert már ilyen is van, bibibibii!). www.bea.sokoldal.hu Tegyetek fel képet is, úgyse ismer itt benneteket a kutya se, meg hát, különben is. :D

KépKép
benó

Ja, és Szilzi, szeptemberben talizunk! :D :D :D :D
Tancsu, veled is! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Jó légy Benó! :D Hát azt ne várd meg míg én babás leszek! :(

Kép
szilzi

Sziasztok! Benézek megint kicsit főzés közben.

Kép
flóra 11

Tancsu, gratula, hogy a mai napot kibírtad. Most már ne tartson vissza semmi. Inkább szülj meg,hogy ne kínlódj már sokáig. Hiszen már benne vagy az időben. Holnaptó a 38. hétben vagy és ekkor már nyugodtan születhetnek a babák. Mondom, hogy én is két fiamat a 37. és a 38. hétben szültem. A költözést megoldja a férjecskéd, anyukádék, barátok meg aki kéznél van. Te már úgysem tudnál semmit csinálni. Most már nyugodj meg. Egyenes az út előtted. :wink:

Kép
flóra 11

Tudjátok mit csinálok cukkiniből? Egyet félbevágtam, kiszedtem a magokat, kacsasütőbe raktam. Utána csináltam tölteléket:
Hagymát pirítottam kevés gombával, megfűszereztem, ehhez kevertem 1 egész nyers tojást, kevés reszelt sajtot, tejfölt, kockára vágott paradicsomot. Ezzel megtöltöttem a cukkiniket. Aztán kevés fehér rántást felöntöttem tejföllel, kevertem bele reszelt sajtot, 4 kemény tojás sárgáját, a fehérjét lereszeltem, ezt is belekevertem. Ezzel leöntöttem az egészet. Tehát került a cukkinik alá,köré, fölé,egészen belepte őket. Most sül a sütőben. Remélem finom lesz.

Kép
flóra 11

És úgy döntöttem,hogy csinálok egy cukkiniből főzeléket is. Ilyet még nem csináltam,de egyszer ki kell próbálni.

Kép
flóra 11

Azt a mindenit Flóra :shock: Ezt Te magadtól találtad ki?? :shock: Én az életbe nem csinálnék ilyet, főleg nem magamtól! :oops:

Én sem tudom mit főzzek holnap! Ajánlj valamit, de csak valami egyszerűt!

Kép
szilzi

Szia Szilzi!

Itt vagyok, csak közben megcsináltam a főzeléket és sütöttem egy mézes sütit is. :)

Kép
flóra 11

Köszike a dícséretet Szilvi! :D Én találtam ki,igen. Tudod, ha már sokat főzöl, akkor kombinálsz,mit mivel,hogyan, eszedbe jut sok variáció. Te is belejössz. :wink:

Kép
flóra 11

Nem tudom,mid van otthon, mit ajánljak. Egyszerű a lecsó, spagetti, rakott krumpli, gulyás, pörkölt rizzsel, grillcsibe, de bármilyen egytálétel könnyen kivitelezhető,csak esetleg azöldség tisztításával sok idő megy el.

Kép
flóra 11

Sziasztok...cupp....

Na kicsit vagyok...:)

Bár a párom rágja a fülem,hogy éhes,de maga sem tudja mit enne...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Most kicsit jobban vagyok,jót tett a pakolás...:D:D:D

Bedobozoltunk egy halom cucost.kb 15-20 doboz figyel már a szobában.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Nagyon jó kajcsikat találsz ki...:D
Bizti fini lesz majd...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi...

Kivánom,hogy az élet téged se fosszon meg ettől a fájdalomtól,mint amit én érzek az elmúlt napokba.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Magyarra leforditva,éld át majd Te is a várandósság szépségeit... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó...

Neked még mindig a hármasikrekért szurkolok ne feledd!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Pihenj sokat és legalább naponta egyszer irj pár sort.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu!

Kép
flóra 11

Tancsu, de jó, hogy jobban vagy. És már csomagoltok is. Hajrá!

Mikor tudtok költözni? Tudom, most meg kell várni,míg megjön a pénz, ugye?

Kép
flóra 11

Drága vagy Tancsu! :P Ne is fosszon meg, de azért olyan rossz mikor fáj valami! :lol: :lol:

Flóra, én soha nem fogok olyan jól főzni mint Ti. Most mondjuk olyn álmos vagyok, hogy úgy érzem semmit nem fogok főzni, csak kukoricát!:lol: :D :D

Kép
szilzi

Tancsu, már megvacsiztunk a cukkinibőlés tényleg fini lett. Még a fiamnak is ízlett,aki nincs oda ilyen cukkinis ételekért.

Kép
flóra 11

Azt mondták,hogy 5 munkanapon belül utalnak,ami jövőhét csütörtökön telik le.
Szerdán nincs utalás mert ünnek lesz,tehát vagy kedd,vagy csütörtök.
Azért megpróbálnak sietni vele.......
Beszéltünk ma az eladóval,mondta hogy már ő is csomagol,amint megkapta a pénzt,pár nap és költözik ki...
Ha pozitivan gondolkodom,akkor talán jövőhét végén mehetünk a saját lakásunkba!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Hát tényleg nem kellemes Szilzi...
De tudod...
Valamit valamiért!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ez nagyon jó hír Tancsu! :D :D

Kép
szilzi

Szilvi, dehogy nem fogsz így főzni! Én sem tudok kitudja hogy főzni, csak megcsinálom. De néha nem is jó. Néha sikerül, mikor hogy. Csak csinálni kell, belejössz. És ha fáradt vagy, akkor ne is főzz,mert akkor nem is sikerülhet. A főzés is egy művészet, kell hozzá az ihlet. :lol:

Kép
flóra 11

Na menek alkotok valamit a páromnak...:)
Nemsokára visszanézek...

Jujj ma még ki kéne vasalnom is... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, ez fantasztikus! Talán azért voltak fájásaid, mert izgultál. Lehet, hogy most alábbhagy és ott lehetsz a költözködésnél.

Kép
flóra 11

Benó, nagyon sajnálom a Vivikét. Gyors felépülést kívánok neki.

Kép
flóra 11

Tancsu, ne vidd túlzásba. A vasalás megvár holnapra is. Ma már rengeteget csináltál. Ha jobban vagy, akkor vigyázz magadra, ne jöjjenek vissza a görcsök. Most már piánóban csomagolgass és készítsd a dolgokat, inkább ne siettesd azt a szülést. Tényleg készítsd el a baba helyét,hogy oda tudj haza menni vele.

Kép
flóra 11

Nekem rendet kellene teremtenem a könyvtáramban. De ez a leghosszadalmasabb munka. Rengeteg könyvünk van, úgy 700 vagy több, és elég kevés a hely rá. Nagyon be vannak zsúfolva a polcok velük. Időnként át kell rakniőket, hogy amiket ritkábban veszünk kézbe, azok kerüljenek hátra.

Kép
flóra 11

Rászedtem a Petit, hogy jöjjön segíteni a könyvekkel. Befejezi a fórumozást,aztán jön. Közben legalább én is be tudom fejezni veletek. :wink:
Nem is megszállott a családunk, igaz? :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, gondolom most Királyfizol és majd este jössz, ha Királyfi elment melóba.

Szilvi,nálad megint vannak?

Kép
flóra 11

Igen Flóra, engem egyfolytában nyúznak ma valamivel! :evil: Elég gáz egy nap ez! Olyan hülye emberek vannak, hogy azt el sem hiszitek! :evil:

Bocsánat :oops:

Kép
szilzi

Lassan bezárunk! :D

Jó éjt Mindenkinek, lehet, hogy még otthonról jövök!

Kép
szilzi

Hát, elrakodtam a könyvekkel. Jaj, ez egy olyan sziszifuszi munka! A Peti is segített vagy 2 órát, aztán magamra hagyott. De elkészültem vele. Hu...

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?