A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Nálunk is a műv. házban szokott lenni!

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:40-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:32-kor.
Vendég

menj fel a ringato haonlapjara:http://www.ringato.hu/
itt mindent megtalalsz, de ha a googleba beirod szerintem hogy zenes foglalkozasok kiad mast is, nem csak ez az egy "ceg" van.
Vendég

sz.andi pü ment

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! ment vissza!

sz.andi

Sziasztok!

Képzeljétek reggel elszántam magam,hogy lemérek egy napot és Adél 80-at szopizott reggel! Tudom, hogy ez nem olyan óriás mennyiség, de nekünk igen!!! Úgyhogy most :):):)

Mégis van értelme ennek a batár sok fejésnek, meg hoy még éjszaka is felkelek emiatt. Remélem....
Én voltam Ringatón és nagyon jó...Remélem a harmadik kerületben is találunk majd...

Tamara! Kitartás Nektek is!

Kata
! Dóri nagyon édes...

Viki! Ti jól?

Andi!!! Merre vagy?

Kép
andkata

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:40-kor.
20150601134430

Viki! Most nincsen képem! Aludtunk egy jót és most mindjárt hamma! 4-kor indulunk a beutalóért!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:41-kor.
20150601134430

Mi is aludtunk...:)

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:32-kor.
Vendég

Köszi Kata, vagyok. Csak tegnap elentünk Lillafüredre kicsit kirándulni. Hát meg volt a hatása. Szegény Vikinek olyan étvágya lett estére, hogy megcsináltam neki 100tápot plusz kiszívta mindkét cicit! Az minimum 170! Sose evett ennyit! Na el is aludt fél10-10 körül és reggel fél 5-ig kente! Akkor evett megint, kicsit görcsölt, de 5-negyed 6 körül visszaaludt és 8-ig nyomta. Hát ilyen éjszakát mindenkinek!!

Az altatás még mindig úgy megy, hogy lerakom, fejére a pelenka! a szemére is. Cumi a szájba és elhallgat azonnal. Nagyon dúrva! Egyem a szívét!

Adél is olyan szép baba, de olyan kevés képet kaunk!

Meg a többiektől is kérek szépen. Kriszta, Viki, Teó és a többiek!
Én úgy szeretem nézegetni! :wink:

sz.andi

Én is benéztem már, mizu veletek... :lol:

Kép
Vendég

Szóval sziasztok!
Csak 2 percem van mert már ébredezik a Törpeterroristám.

Tejcsi ma már több van, tegnap még kapott 1x tápot. Állandóan sír evés közben, fogalmam sincs miért. Ezt azóta amióta kevesebb volt a tejcsi. Most már hiába több, akkor is fel-fel sír. Na mind1.

Légzésfigyelő meg nekem kéne! Hallottatok már felnőttkori légzéskihagyásról? Mert nekem az van! Alvás közben, mint a babáknak. 3 éve is ezel kínlódtam, de akkor elmúlt és most megint! Ne tudjátok meg... :roll:

Na, ennyi szabadidőt kaptam! Mindenkit cuppantok! Olvasok ám, csak reagálni nincs időm! Neharizzatoklécciiii!!! 8)
Vendég

sziasztok
én is félkezes vagyok és lassan megőrülök,vagy egyszerűen csak felborulok mint a hugyosvödörÍ! :cry: :cry: :cry: :cry:
andi nagyon irigyellek
én továbbra is ribgatok megállás nélkül
áron ma alig evett még valamit,kb.2*40-et szopizott,egyik pillanatban jókedvűen rúgkapál aztán ordít
időnként elalsik 20percre
nemtudok ár vele mit kezdeni,ma eddig 1 zsömit ettem
amit tegnap írtak tápot nem eszi,ma vettem mésikat persze azt sem eszi!
üvölt a teától.a víztől,a táptól.............
az előbb próbáltam ciciztetni,azon is ordított :twisted: :twisted: :twisted:
most a kezemben alsik
gondoltam valami a szájéban van,amennyire láttam nincs és a cumit nyomatja ezerrel
nagyon-nagyon elvagyok keseredver!
és nagyon éhes vagyok
szerintetek miért csinálja ezt?
ma még amúgy nem kakilkt,egésznap megy a torna,masszázs,szélcső és semmi!!!!!!!!!!!!!!44
KIVAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :twisted: :cry:

Kép

Kép
ibm

Jaj, Ami kitartás!

Cumival adod a tápot?
Próbáltad a kanalat vagy poharat vagy bármi mást?
Hátha a cumisüveggel van baja. A cicin meg azért üvölt nyílván mert már nagyon éhes és nincs türelme szívni, Adél is szokott ilyet csinálni...
Nyílván a hasa is fáj, de hidd el azt lassan kinövi.

Viki! Neked mert a balfékezéseket mindig megtárgyaljuk. Tegnap az okos fejemmel sikerült 50 ml táphoz 20 ml anyatejet csempésznem, habár mér hallottam olyat, hogy nem fogadta el így a baba. Na erre az én mindent ( még a téglapor ízű ) Humana HA-t is megevő lányom, 15 ml után azt mondta köszi. Így önthettem ki. Szidtam az okos fejemet, hogy minimum 15 ml anyatejet elpazaroltam...:D

Kép
andkata

Amika! Nagyon sajnállak! Szegénykém! Nem akarok okoskodni, de mennyi idő telik el a 2 étkezés között? Nekünk a 3 óra kihagyás segít!
Ha úgyis sír, akkor próbáld meg kivárni a majdnem 3 órát, háth nem fog úgy fájni a pci. Na nekünk is fáj, de nem olyan vészes.
A papaverint adtad már neki? Próbáld meg kúra szerüűen adni (5X egy nap, annyit lehet max. ) mondjuk 2 napig.
Jobb ötletem nincs.
Én néha úgy eszem, hogy az ölemben van, mert persze, hogy akkor szereetne a kisasszony, mikor ennék. :D
Nem tudok mit mondani, tarts ki! Elhiszem milyen szar! ++++

sz.andi

Huh, na van néhány szabad pillanatom. Kis szirénámat a babaülésben ringattam el, nagyon bejön neki.
Délelőtt nagyon jó kisfiú volt, ettünk 9-kor meg délben, közben aludtunk, aztán kettőtől ébren, azóta nyűgös. De ez az ülés tetszik neki, egyből beájult.
Úgy ettem, hogy közben alábammal ringattam. :lol:

Teó! Cumi kiköpdösés nálunk is megy. Meg folyton hadonászik a kezeivel, és sokszor maga kapja ki, persze akkor jön a világ leghangosabb üvöltése. Ha meg elalszik akkor kiköpi.

Babuli! Az UH-s jobban látja a dolgokat! Háziorvos mondjon le!

VKata! De édes Dórika!

Timi! Szerintem nem gáz az ingadozó etetési idő! Gyerek se az órát nézi, hanem a hasára hallgat!

Ibm! Totál átérzem a helyzeted! Felénk is ez megy! :roll:
De úgy látszik az édeskömény tényleg bejön. Persze nem úgy készül, mint ahogy rá van írva. Babavízből főzöm és tényleg csak néhány szemet hogy éppen kezd elszíneződni a víz.
Természetesen kinek mi válik be.

Kike! Anyumnál laktam még, mikor ment a kristálygomba őrület. Meg nem kóstoltam, de tudok róla pár dolgot.

És néhány kép:
Kép ilyen pózban szeret aludni

Kép Apa fürdet

Kép és éppen ezt csinálja (hála égnek)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Íme az ígért kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:33-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:34-kor.
Vendég

Halló!

Iszonyat rövid leszek, mert a nagyiék most vitték le Natit egy-két körre, hogy tudjak takarítani.

Ma nekünk is nehéz napunk volt, én fél öt óta fent vagyok. De hát olyan kicsik még, nem tudják elmondani, mi bajuk. Na, ezt a kort várom már nagyon :D :D

Babócák nagyon cukik! Az áramrázott prof Domi, és a csillagszemű Nóri is!!!

Ringató: egyik kórustársam elég sok helyen csinál ilyet ( www. hazay.hu www.ringatok.hu ), és a központi oldalon is nézelődhettek: www.ringato.hu
Én is élveztem, sok új dalt lehet tanulni ott, de mi már kinőttük, mire elkezdtünk rá járni.

Na, megyek takarítani (mártírsóhaj....)

Kép
Kép
bondi

sziasztok csak egy gyors kuukk
vagyok csak olvaso üzem modban
ami tottál megértelek nálunk ugyan ez van csak annyi különbséggel hogy léna eszik
mi is 3 szor váltottunk tápot de nem azért mert nem ette hanem mert nagyon fáj.-t a hasa
nekem megette a táppal elkevert tejet is mindig amig volt

ma különössen jo baba szinte alig bög és alszik már többször megnéztem él e még

péntek az halál volt mondtam apának ha kicsit késöbb jönnek a kukások kitettem volna

örület amit tud müvelni
de ma nagyon jo
ezt biztos elkiabálom és holnap meg fogok őrűlni

Képimg][/url]
Kép
ronix

nem tudom mi az igaz belöle de állitolag a hinta is segit a nyügi babáknak
mi most szeretnénk venni

valamelyikötöknek van ilyenje???

Képimg][/url]
Kép
ronix

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:42-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:43-kor.
20150601134430

[quote]p írta:éntek az halál volt mondtam apának ha kicsit késöbb jönnek a kukások kitettem volna

:D :D :D

Viki! Nagyon édes ez a kisfickó!
tudom hogy foglalt Nonó által:D , mi meg Csabónak vagyunk igérve ( tényleg mi lehet a vőlegényünkkel?), de azért majd megmutatom Adélnak....

Kriszti, Levi is cukorfalat!

Mi is úgy vagyunk most csöndben, hogy pihenőszékben anya fél lábbal ringat minket...
[/quote]

Kép
andkata

Kata, egyetértek Vikivel, pedig rám is visszamászott 2 kg...Hiába a malátaital, alkoholmentes sör...

Kép
andkata

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:43-kor.
20150601134430

....
20150601134430

Néhány kép csöndes pillanatainkból...:)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
andkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:44-kor.
20150601134430

Mi meg apát várjuk aki lakógyűlésen van...Éljen a panellprogram!
Apa reszortja a fürdés, hogy fogom megcsinálni nélküle???:):):)

Egyébként z én párom is csodásan bánik a lányunkkal, de sajna házimunkát még mindig nem csípi annyira. Mindegy ha Adéllal szeret foglalkozni, nekem az a legfontosabb...A lakás meg szaladgál...

Kép
andkata

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:45-kor.
20150601134430

Hat csak egy gyors helyzet jelentesre futja. Hasonlo napjaink vannak mint Ibm-nek. Csak dupla korus :D :D :D

Papaverines cuccbol mennyit adtok egyszerre?
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Viki, köszi a hiányolást! Most éppen egy gyerekes anyuka vagyok, Bence a Mamánál van! és ott rosszalkodik! igy mi Szonjával csajos napokat tartunk, sétálunk, vásárolunk és nagyokat alszunk! 8) :D
Mini Laci nagyon Édes!

Adél is gyönyörű! :D

Ami sajnálom, kitartás! Nekünk i s nagyon nehéz volt az első 3-4 hónap Bencével,de kinövi! Nekünk akkor kezdett elmúlni, mikor már kapott gyümölcsöt is, a tej mellé! (4hónapos kortól) Kitartás!

Maverick nem lehet egyszerű neked, egyedül vagy egész nap a két lurkóval?

Most lépek fürdeni, még lehet benézek4 Bár mikor jövök sehol senki! :(
bencuri

[img[/img] :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2009.03.07 10:49-kor.
bencuri

Meg kell mondanom ebben a topikban vannak a leggyönyörűségesebb babakuszok!
Tényleg kár hogy nem egy háztömbben lakunk mindannyian! Rendezhetnénk közös délutáni kitudhangosabbanüvölteni vetélkedőket!! :twisted: :lol:

Ma Nórinak is határozottan a hasa fájt. Úgy feszítette magát hátra még szopi közben is, pedig egyébként mindig összekuporodva szeret hamizni. Annyira sajnáltam szegénykét!

Ami - nagyon sajnállak benneteket, borzasztó lehet hogy Áronnak nem javul a pocakja! Majdcsak kinövi már, csak tarts ki addig! Küldön neked poz. energiákat!! +++++ :D Na nem mintha nekem olyan sok lenne, de azért csiholok mert muszáj!!! :wink:

Képzeljétek, Nóri utánozza a hangokat! A torokban nyálgargalizálóst, meg a kurjongatóst! Ha jó kedve van és én elkezdem, csinálja utánam! Meg kell zabálni!!

Lassan el kellene kezdenem újra felnőtt társaságba járni, mert úgy érzem kezd az agyam leépülni a sok nyomjadakakííííít, büfikézzzéééél szépeeen, prüntyi-müntyi, utyulu-putyulu, hihí-hehe-huhú-tól :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, ennyire futotta tőlem mára! Cupppaaa
Vendég

Sziasztok!
Ma el kell mennem a fogdokihoz-fujj de utálom :? :evil: Szorítsatok,hogy tényleg elmenjek-mert hajlamos vagyok viszakozni.Még annó,ha emlékeztek rá-terhesség alatt letörött egy darab a fogamból,azóta érzékennyé vált a hidegre,melegre.Mivel ma úgyis megyünk be autóval,le kéne végre tudnom.De inkább még egy szülés,mint a fogorvos :oops:

vera:szerintem minden Anyuka,akinek első babája,úgy érzi hogy kezd megzakkanni-már bocsi- az állandó utyulu-putyulutól.Ne félj mire harmadik gyerkőcöd lessz :lol: -arra már nem lessz időd megbugyanni-megvigasztaltalak,mi?? :lol: :lol: Bocsi!

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:45-kor.
20150601134430

Wera, majd arra figyelj, hogy ha felnőtt rársaságban mész vhova, ne töröld meg az asztaltársad száját, és ne vágd fel neki a húst cuki apró falatokra. És akkor nincs is olyan nagy baj :lol: :lol:

potyka

Sziasztok!

Ibm! Nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz a helyzet Nálatok! A 3 órát szerintem is érdemes betartani! Mi is betartjuk és azóta sokkal jobb a helyzet! A poci nem fáj azóta!

Maverick! Neked is kitartás!

Lackó, Nóri, Domi, Levi, Szonja, Adél mindannyian tündériek! :D

Wera! A gügyögés már Nekem is jobban megy mint a normál beszéd! :D Van egy felesleges légzésfigyelőnk! :wink:

Viki! A hupikéket Mi is nagyon szeretjük! :D

A lakás Nálunk is szalad de nem érdekel mert Nekem csak két hetente kéne takartanom mert a másik hét a tesómé, de ha Ő is szarik rá akkor Én is!
Vendég

Tegnap beszéltem Tappanccsal és mondta, hogy meghalt a számítógépük úgyhogy egy darabig nem jön! Amúgy jól vannak!

Egy pár Szabi fotó!
Kép
Kép
Kép
Vendég

Ugy latom hasonlo nap ele nezunk mint eddig.

babuli!
te hogy tudod kihuzni a 3orat? mit csinalsz vele ha ordit? az mar nem erdekel hogy esetleg ehesek,mert duplajat hizzak meg tudom hogy van mit enni es azt rosszabb nezni hogy kihanyja az egeszet es szenved mert faj a pocija. De mas nem nyugtatja csak a szopi,sztem nem is a kaja miatt, alig nyelnek.
Vendég

Maverick! Lehet, hogy kegyetlen de hagyom sírni! Ha nem tartjuk a 3 órát akkor nem ürül ki a pocija és akkor meg azért ordít!
Vendég

Jó reggelt!

Ami! Kitartás! CSavarogjatok sokat, hátha babakocsiban, autóban jobban elvan. És az idő is jobban telik. + akihez mentek tuti szívesen dajkálja beszélgetés közben!

Babu! Már nemsoká költöztök, ugye? Addig meg csak kibírod.

Wera! Az a bekukkantok kép nagyon édes, az ötlet is nagyon tetszett! :lol:

Minden baba aranyos!

Bencuri! De jó neked! Egyedül a picivel! Mondjuk én is megtehetném, ha nagyon akarnám. De most itthon van apa, így azért sokkal könnyebb. Lefoglalja Rolit!

Jázmin továbbra is egyszer kel éjszaka. Tegnap nappal nem aludt egy rendeset, csak szunyókált, vagyis néha be kellett adni a cumit, de alapjában jó kisbaba. Mindent meg tudok csinálni, amit akarok.

Vidokata! Nyugi! Nekem is feljött egy két kiló. Kb 1, de van amikor kettőt mutat a mérleg. Diétázni persze nem fogok. Nekem Rolival is pont addiigra mentek le a kilóim, amikor terhes lettem Jázminnal, szóval kellett vagy másfél év! Ja és ugyanolyan soha az életben nem leszek, mint terhességek előtt. Ez van.

Jövő héten pénteken kapjuk az első oltásunkat! Hogy telik az idő!

Kép
szly27

Szly! Igen már csak parkettázni kell és utána költözhetünk! :D
Vendég

babuli!
En is ezt csinalom. Nem kegyetlen hisz nekik akarunk jot. Csak mikor egesz nap ordit,latom hogy hulla faradt es megse tud elaludni mar majd meg szakad a szivem hogy alig kap levegot es olyan mint a rak. Gondoltam hatha van valami tuti modszered :)

Dobok nehany kepet:
Kép Csaba utazik
Kép Bence utazik
Kép Bence pancsizik
Kép Csaba ujjszopi
Kép Neha ez is elofordul
Vendég

Maverick! Nálunk ugyan ez van de sajnos nincs jobb ötletem!
Édesek a fiúk! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?