Ancsa2727! Olvastam, hogy kerestél, bár jobb hírek miatt kerestél volna
Remélem a mai vizsgálaton picit megnyugtattak.
Szóval nekem a 24. héten még 3000-es volt a méhszáj a 27-en 1110. Kicsit mellbe vágott, bár számítottam rá, mivel nagyon gyenge a méhem. De ilyen hirtelen!
Engem rögtön befektettek, valahol örültem is neki, mivel otthon akarva akaratlanul csak elmosogat az ember, kimos stb. A kórházban viszont csak fekszel.
Utána nekem nem is vizsgálták a méhszájat, hogy ne nyíljon még attól is tovább. Hetente 1-2x uh-on nézték a belső méhnyak hosszát. Megemelték az ágy lábát, 3x2 Magne-B6-ot szedtem. Magnéziumos infúziót kaptam, ha többet keményedett a hasam (ált. hetente többször), és hetente 1x kaptam Proluton nevű injekciót (sárgatest hormon kivonat). Így húztunk ki 9 hetet.
Nekem az előző terhességemkor is már a 15. héten nyílt a méhszáj, akkor a 33. hétig jutottunk, ebből a példából okulva tényleg komolyan vettem a pihenést. Emelett pedig csak pozitívan, minden nap elképzeltem, hogy már 36. hetesen nagy pocakkal sétálgatok, és a fejlett, tökéletes kisbabám jól érzi bent magát
Különben a kórházban sokaknak volt már korán teljesen nyílt méhszája, és szépen kihordták a babát (sőt babákat!).
Nekem a dokim inkább a Magne-B6-ot javasolta, mert jobban felszívódik, mint a Magnesii citrici. (Pont előtte vásároltam be belőle jó pár dobozzal
Az agyamban eldöntöttem
Én hiszek a tudat erejében, de a pihenés is nagyon-nagyon fontos!
Remélem, sokáig kihúzzátok egyben!
Üdv
Csilla