A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Látom, itt nagy forgalom nem volt ma este. Zsuzsi, veled mi van?

Én is kimerültem ebbe a rakodásba. Most a F. mosogat és ettől már megint mufurc. Hát legyen. 50 kezem nincs! :evil:

Megyek zuhanyozni. Aztán még benézek.

Kép
flóra 11

Hát, ha nincs senki, jó éjszakát.

Kép
flóra 11

Nézzétek meg ezt a szert.Érdekelne a véleményetek,hogy érdemes-e ezt megvenni. Kapható nálunk is.

http://www.energy.sk/hu/menu.asp?id=821

Kép
flóra 11

Amikor férjemmel terveztük a kistesót, az interneten kalandozva bukkantam erre a nagyszerű készítményre. Különböző fórumokat olvasva - ahol csodaszerként emlegetik - egyre jobban el kezdett érdekelni, honnan szerezhető be. Nem mintha lett volna valaha nőgyógyászati problémám, de volt hogy nagyon erős menstruációs görcsökkel küzdöttem, illetve jónak láttam, császáros szülés után a méhemet kiváló formába hozni. Első körben elmentem gyógyszertárba. Sehol nem hallottak róla. Aztán elmentem gyógynövényes boltba, ott is csodálkozva néztek rám... tovább böngészve a világhálón megtaláltam a forgalmazót, nevezetesen az Energy Kft-t.
Egyik munkatársukkal azonnal felvettem a kapcsolatot, aki nagyon készségesen tájékoztatott a Gynex-szel kapcsolatosan. Rögtön meg is rendeltem, hiszen nem hogy csak a női szervezetre van jó hatással, hanem a férfiak termékenyítőképességét is fokozza, sőt, prosztatagondokra is ajánlott. A babaprojekt a Gynex beszerzésével indult, mindketten szedtük napi 2*3 cseppet. Csak fél üveggel fogyott el és pozitív volt a terhességi teszt!
Aki használta, csak pozitívan nyilatkozott a készítménnyel kapcsolatban, számos nőgyógyász és meddőségi szakember ajánlja a Gynex-et. Jó kis reklámot csináltam a cégnek, de ami jó, az jó:)

Kép
flóra 11

5900 Ft egy üveggel, ami kb. fél évig elég, mert reggelente kell 3 cseppet bevenni belőle, utána fél óráig nem szabad enni-inni. Figyelni kell a folyadékbevitelre, mert sejtszinten méregtelenít, és a víz kimossa a mérgeket a szervezetből. Finoman helyreállítja a hormonokat, elősegíti a beágyazódást. A nő a Herbáriában ennek a hatására lett terhes, miután fűhöz-fához járt, és mégsem lett babája. Elmondása és a tapasztalatok szerint MINDENKINEK lett babája, aki szedte, 3-8 hónap alatt!

Kép
flóra 11

Jó reggelt, csajok! :D :D :D :D
Tancsu, örülök, hogy jó hírekkel jöttél, most már Gergő tényleg akármikor jöhet! :D :D :D :D :D :D

Szilzi, önbizalom! Szép vagyok, okos vagyok, ügyes vagyok, meg tudom csinálni, szeretnek, mert van miért, fontos vagyok, gondolnak rám, hasznos vagyok, kreatív vagyok, ha nem is úgy, mint mások, mert nem vagyunk ugyanolyanok! Ezt tessék szuggerálni magadnak! Paprikás krumpli?
Csinálsz vonalzót, amivel mérjük a 3 hónapot, amiből már elment idő?

Flóra, nagyon jó lehetett lepakolni a könyveket! :? Van kitartásod! Biztos fini lett a cukkinis kaja is!

Zsuzsi, jó pihenést! Remélem, nem ébresztenek fel a hülye szomszédok!

Timi, reméljük, te is pihensz!

KépKép
benó

Szerintem nem lehet rossz ez a szer, Flóra. Ahogy leírtad (gondolom, valakinek a szavait idézted). Én viszont most nem vennék ilyet (a saját helyemben, persze), vagy mit tudom én. Majd meglátjuk.

KépKép
benó

Gy. tegnap újratelepítette a gépet, de most meg állandóan felugrálnak ilyen idegesítő ablakok, hogy engedélyezed-e ezt, azt, megőrülök tőlük. Eddig is felugrottak, de most még több ugrik. Nem, nem, nem. Ezért is nem jöttem.

Tegnap a Vivike nem sebes arcára festett az anyja virágot meg ilyeneket, így messziről úgy nézett ki, mintha dísz lenne a másik oldal is, és már nem kérdezgették tőle, hogy mit csinált. :D 8-ig voltunk kint, keresett némi pénzt a tesóm, na, nem olyan sokat, iszonyat emberek vannak itt is, Szilzi. Totál gázosak, gyerekek is. Ilyenek laknak általában itt nálunk (nem írom le a nevet, nehogy megkövezzenek). Jó, tudom, nem szabad általánosítani, de azért komolyan.... Minden idióta megtalált minket tegnap is. Ezért nem szeretek kiülni itt helyben. Akkor már inkább ott, ahol nem ismernek. Még azt se mondhatod, hogy nem érsz rá, ha csak ülsz és lógatod a lábod. :lol: :lol: :lol: De ha a Vivike is ott van, akkor kibírom, akkor mindent! :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ja, és még a sebek nem voltak elegendőek szegény gyereknek, míg ott ültünk, kiszedtük egy fogát is, nagyon mozgott, aztán almával kijött. :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Egyébként köszönöm az együttérzést az esés miatt. :D

KépKép
benó

Nagy kaki így a gép :evil: , mivel nem engedélyezhetek semmit, ezért nem nyitja meg a vipmail-t se, marha jó.
Ha tudtok, regisztráljatok, légy szí', a tesóm oldalára, hogy klubtagok legyetek és felkapottnak tűnjön az oldal. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na, jó, csajok, idegörlő ez a gép így, úgyhogy leléptem.
Puszi és mindenkinek minden jót! Ha tudok, jövök valahonnan (suli vagy anyuék, de ott meg korlátozva van, na mindegy). Du. tesómmal üldögélés, este hastánc. Majd jövök. Pussz

KépKép
benó

Jó reggelt...

Jelentem az éjszakát túléltük...!!!!!
Jah és még 2in1 felállásban.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó...

Pont most lépsz le????? :cry: :cry: :cry:

Úgy aludtam éjjel, mint akitm leütöttek!!!

Pocaklakó nem csinált magánszámot,nem keltem fel pisilni és mintha az összes jóslómat valami manó elvitte volna az éjjel!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ma reggeé már kitakaritottam a konyhát,a barack elkezdett nagyon romlani,igy gyorsan megpucoltam,hűtőbe tettem,ebből lesz este gyümileves....:)
Kivasaltam egy nagy kosárnyi ruhát is már!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, Tancsu, még nem léptem le! Nagyon profi vagy már megint! És örülök, hogy jól aludtatok 2 in 1! :lol: :lol:

KépKép
benó

Tök érdekes, hogy az újságokban az ilyenek, mint Angelina Jolie meg akárkik, tök hamar megszülnek, nem? Tehát megtudod, hogy terhes, aztán két hétre rá már meg is szült. Lehet, hogy a SZTÁRoknak a terhességük se 9 hónapig tart? Te meg már mióta babás vagy, nem? Legalábbis nem olyan rövid ideig, mint Angelina Jolie, aki már meg is szült, pedig csak most derült ki róla!

KépKép
benó

Na, akkor te se lépj le, mert nekem ádáz kattintgatásba kerül itt maradnom!

KépKép
benó

Nekem meg már csak 9 napom van! :D :D De jó! :D :D Vagy baba vagy új ciklus!

KépKép
benó

Szóval leléptél.
Még a frissítgetéshez is 8x kell kattintanom. :cry:

KépKép
benó

Lassan menek a fürdőbe készülni, 9,50-kor lesz NST-m,aztán át a dokihoz tanácsadásra,pisileadás,talán újra meg is vizsgál...

Amint tudok jelentkezem...

Onnan tervezem,hogy megyek anyáékhoz,mert ma itthon vannak a hugomék is és egy hónapja nem taliztunk.... :wink:

Elvileg csak este jövük haza a párommal,de ha tudok akkor anyáéktól jelentkezem... :lol:

Szép napot mindenkinek!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Még itt vagyok,csak lassan mennem kell készülődni....:)

Vár a punci-dokibácsim..... :wink: :wink: :wink:

Na asszem agyamra ment valami.... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Szép reggelt mindenkinek! :D

Kép
flóra 11

Oké. Akkor minden jót, vigyázz magadra! :D :D :D

KépKép
benó

Helló, Flóra! :D Most ne kérdezz, csak írj, mert szörnyű ez a gép.

KépKép
benó

Tancsu,látom készülsz ma nst-re,dokihoz... Várjuk a híreket,mit mond.

Kép
flóra 11

Benó,mai programos? Megint pólózol a suliban?

Kép
flóra 11

Cuppp Flóra...

Neked is jó reggelt!!!!!

F. mufurc még?????

Kép

Kép[/
tancsu

Közben mosokés oda kellett mennem a géphez.

Kép
flóra 11

Én meg engedem a fürcsivizet....
Aztán majd becsobbanok egy alapos mosakodásra....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Gergő most kelt fel és alaposan a tudtomra is hozta eme tényt..... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem igen, reggel csak egy röpke puszit adott,mikor ment el.

Tegnap megint mindenben a hibát kereste. A főzelék ritka volt neki, mikor a létra tetején voltam,akkor kért tőlem valamit, este ette a mézes kalácsomat,kérdem, hogy ízlik-e, arra azt mondja, hogy ez nem mézes, annak sűrűbb a tésztája...

Kép
flóra 11

Aztán figyelmeztettem őt,hogy már megint mindenben a hibát keresi. Erre elhalgatott,megsértődött, hogy már nem is szólhat semmit....

Kép
flóra 11

Aranyos ez a Gergő. Csak mocorogjon is,most mentek nst-re ott mocorogni illik. :D

Kép
flóra 11

Atyavilág!!! Már megint mi van ezzel az oldallal! Benó,írj már a szerkesztőnek! Múltkor is levették a hülye zenét meg a csíkokat is.

Kép
flóra 11

Látom ti is kínlódtok vele.

Benó, nálad végképp bekrepált a gép?

Akkor visszaolvasok. Sok nincs most, de legalább azt.

Kép
flóra 11

Olvasni tudok, de mást nem nagyon én se. :cry: :x

KépKép
benó

Na én már csobbantam is közben....:D
Gyors vagyok????

Kép

Kép[/
tancsu

Gyors. :shock:

KépKép
benó

Nekem most elég jól müxik az oldal...:)
Én vagyok a ritka kivétel.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Le kell vágnom a körmöm,mert beazskitottam....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Füstölt Tancsu sajtot eszem. :lol: :lol: Fini. :lol: :lol:

KépKép
benó

Tancsu, hogy Te mi minedent nem csináltál már ma! Őrület egy nő vagy.

Benó, az milyen sajt? :D

Kép
flóra 11

Tegnap este elkezdtem a homis-bogyómat szedni...:)
Tök jó édes.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Anikó sajt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

És biztos jó gyors is lesz.... :lol:
Anikó sajt. :lol:

KépKép
benó

Pont tegnap emlitettem a páromnak,hogy még sosem ettem Anikó sajtot.... :wink: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Nálunk az időjárás nem tudja eldönteni,mit akar. Őrült szélfújásra ébredtem,be volt borulva.Gondoltam vihar lesz. Pedig nem jelentettek mára. Most a felhők egy része elmentés félig süt a nap. De szél az van.

Kép
flóra 11

:D :D :D :D :D :D Szerintem állati jó fejek vagyunk. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Flóra...

De már fél6-kor kint kukorékoltam a konyhában...... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Miért Benó???

Kép

Kép[/
tancsu

Hát, nálunk ilyen sajna nincs... Sokszor bánom,hogy nem Magyarországon élünk. Sokkal jobb lenne, egyszerűbb lenne az életünk.
Most pl. nem kellene szlovák sulin kínlódnom.Mindegy lenne melyik suliban dolgozom,mind magyar lenne.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?