Sziasztok!
Annyira jó ötlet volt a sírós babákról. Nekünk nincs is.. Nem azért, mert sosem sír, hanem, mert ha sír, akkor az ölemben van. De csinálok már én is.
Egyébként a 3 órát mi nagyon ügyesen betartottunk, mert ha már kezdett éhes lenni, akkor egy kis vízzel lehet húzni rajta, meg elszórakoztattuk. Játszottam vele, beszélgettem, lefoglaltam. Ha végképp nem ment, én nem hagytam sírni. Egyszer próbáltam meg, de 5 perc után én is sírtam és felvettem. Rögtön megnyugodott.
Én szeretem, ha az ölemben van, neki is jó, nekem is jó. És ha lenyugodott, jól elvan, akkor akár le is tehetem és beszélgetünk. Állandóan nevet, sokat beszélget már.
Már a 3. napja nem sír, csak este, ha már fáradt vagy éhes. (kopp-kopp-kopp)
Nekem marha nagy szerencsém van Vikivel. Oké, hasfájós, de akkor sem sír, csak ha már egy fél órája fáj neki, vagy ha hírtelen begörcsöl. Csak tekeredik, nagyon fájdalmas fejet vág, meg sírásra áll a szája, de nem sír.
Ne haragudjatok, de tényleg nem tudok rosszat mondani. Vannak ugyan nehezebb napok, mert Ő is lehet nyűgösebb, de tündér!
Egyre jobb a helyzet!
Kitartás mindenkinek!
Maverick! Te kérdezted, hogy a papaverinből egy kiskanállal adok neki kis vízzel. Tündériek az ikrek!!
Minden baba annyira cuki! Komolyan!
Vkata! Szerintem ne költsd fel4 ha éhes, úgyis felébred magától. Én nem szoktam bántani. Nekünk 12-kor kellett volna enni, de alszik. Majd ébred magától, ha akar.
Én csak este nem szoktam hagyni. Ha már fürcsi idő van, akkor költöm, mert egyen és aludjon pizsuban. Lehet korai még, de próbálom szoktatni!
Pelenka: Hát mi is kipróbáltuk, de az a háló, ami benne van annyira rátapadt a fenekére, hogy ott maradt a nyoma, ráadásul nekünk is kifolyt többször belőle.
Mi a tesco-sat használjuk, nagyon meg vagyok vele elégedve! (Szétvágtam a pisis pelust, mert nem tudtam elképzelni hogy nem folyik ki a pisi és miért olyan száraz, pedig tele van! Hát tiszta kristályos trutyi olyan zselé szerű valami lett a pisiből. Érdekes!

)
Valamit még akartam, de nem emlékszem. Maj ha eszembe jut, leírom.