Nekem sajnos nem lett túl jó a Karácsonyom

Remélem a srácaimnak igen, teszek fel róluk képeket az Ismerjük meg egymást/Napsugár című topicba.
Nem tudom hogy jövök e még idén úgy hogy:
Dzsili
2003.12.31 07:56
Pedig a legrosszabb esetlben is csak egy hét múlva lenne aktuális...
szóval a kistesó projekt egyelőre eredménytelen...
Nem is értem, hogy lehettem ilyen elbizakodott, hogy ha az első elsőre
összejött, akkor majd a második is elsőre összejön.
Mondjuk nem is nagyon volt alkalmunk decemberben "dolgozni az ügyön", de akkor is fura, hogy ennyire hamar megjött.
Jaj, úgy várom már, hogy Lacika is kimondja, amit gondol!
Mit ír pontosan a Kismama? Ez a dolog engem nagyon érdekel!
Szegény Párod, mekkora csalódás lehetett neki...
2003.12.31 16:14

, mind Dóriról

tündériek mint mindíg! 

Bár annyira emlegetem lehet hogy lesz éjjelre! 

Ez csak vicc volt, igazi antitálentum vagyok! 

Ezt a szöveget! 

Örülök hogy találtál megfelelő orvot aki szimpatikus számodra, ezek szerint szülésznőt is fogadsz? 

O

/ drukkolok nektek! 2003.12.31 17:14
Volt egy ebéd meg szendvicsek, kis süti. És jókat beszélgettünk. Aztán májusban volt a polgári, arra már összegyűjtöttünk Győzővel annyit, hogy egy viszonylag rendes lagzi jöjjön ki belőle. Azt igazából a barátok miatt csináltuk, de nagyon nem bántuk meg. Nagyon jó ám évente 2x ünnepelni házassági évfordulót!
Hát én is! 

2003.12.31 18:21

2003.12.31 19:18
Az elmúlt hónapban jó 30 dkg-t hízott
úgyhogy most már 7,38 kg
csináltam neki egy tűzhellyel kombinált mosogatógépet
dobozból - majd felteszem, nagyon jó lett
2004.01.01 09:07
Majd lesz fotó?
Mindenesetre szemmel láthatóan húsosodik
, és ennek én örülök nagyon.
. 2004.01.01 12:10
Helena egy tündér volt. 2004.01.01 12:38
2004.01.01 14:46

2004.01.01 16:13
)
És magadtól vállaltad el? Dzsili, ha nem akarsz ilyenket elvállalni, akkor ne menj bele! Inkább legyél egy kicsit önzőbb, mint hogy aztán morgolódj a sok teendő miatt.
2004.01.01 16:14
András kivette a kezemből Vilkát
- na, csináltam róluk néhány képet, és már vissza is adta. 2004.01.01 17:11
Éjfélkor csak egy puszi volt koccintás és pezsgő helyett.
Nagyon furcsa volt, hogy ráérek.
Annyira sírt, hogy alig tudtam megvigasztalni. Mindez azok után, hogy előtte Korina csapott egy fél órás ordítok és semmi nem jó című műsort. Most meg elaludt ülve
Le is fényképeztem. Majd ha előhívták beszkennelem, annyira édes volt.Remélem jól sikerült a kép.
2004.01.01 17:53
Újabb dilemma: az altatása mikéntje nappal. Az eddigi tervem kezd csődöt mondani. Azt szerettem volna ha szopizik, (hogy ne legyek olyna drasztikus), de nem azon alsizk el, nem jön be
(Igaz csak másodjára próbáltam, de teljes kudarc, Azt hiszem olyankor kezd bealudni a cicin és amint megébresztem, hogy ne azon aludjon átesik a holtponton, hiába ringatom (ülve) az ölemben és közben mondókázok neki nem alszik el. (Ma fél órát próbálkoztam, aztán újra üvöltés diidért, én meg adtam
de nem tudtam kivárni, hogy elaludjon annyira kellemetlen volt, meg persze ő is lassabban nyugodott meg, mint ahogy különben elaludt volna.
Vili tavaly január 1-én állt fel (mármint kapaszkodva, kapaszkodás nélkül csak 8-9 hónappal később)
Este megjegyeztem, hogy hülye trombita, Vili egy darabig azt hajtogatta, hogy "hülye vagyok"
, aztán elmagyaráztam, hogy nem ő hülye, hanem akik trombitálnak, petárdáznak , de az is inkább buta dolog. Erre úgy aludt el, hogy közben hajtogatta," bácsi petárdázik", le se mertem rakni az ölemből, aztán ő kérte. Szóval este ilyen ügyes.
2004.01.01 19:38
De azért jó lenne!
Majd januárban Finnországban bepótoljátok az ajándékozást!
Tényleg írhatnál többet magatokról!
Gondolj bele, mennyit dolgoztál az elmúlt hetekben, most kipihenve, rögtön összejön!
Nem irigylem. Úgy vagyok ezzel, hogy örülnünk kell, ha van munka, de azért szervezhetnék egy picit családbarátibban (a megrendelők)... 2004.01.01 21:14
2004.01.01 21:25

2004.01.01 21:48
nekem is vannak ilyen időszakaim
Szívből kívánom, hogy már legközelebb is ennél sokkal szebb legyen minden és idén meg azután is rengeteg örömben legyen részed!
, csak jó időnk legyen.
Azt én is szeretem. 2004.01.01 22:08

2004.01.01 22:18
), ha sétálni mentek a parkolótól egyenesen tovább az aszfaltos úton, akkor jobb oldalon sárga épületben (családi ház) van az étterem, isteni a vadas, és nagyon finom grilleket készítettek!
2004.01.01 22:27
2004.01.01 22:39
2004.01.01 22:48
Hát ez az itthonlét tényleg nem volt felhőtlen, de lehetett volna sokkal rosszabb is
Pityergés
mármint azért
, mert ez tipikus kismamás elérzékenyülés
Anyóssal már rég rendeződtek a dolgok, mint kiderült volt rá indoka
, de olyan jó, hogy megint olyan minden, mint régen
Hát jó sokmindent fog ez az év hozni nálatok is
Áráról tudsz valamit?
A férjem egyetemi csoporttársa no meg gimis évfolyamtársunk volt nálunk a feleségével(februárban születik meg a kislányuk), társasoztunk, dumcsiztunk... naggyon jó volt, valahogy nem is hiányzott most más. Talán majd egyszer elmegyünk egy igazi buliba is pár év múlva
2004.01.02 01:30

!! 

/Ez csak vicc volt persze!/ 2004.01.02 09:51
De szerencsesen tul vagyunk mar reg rajta. Nalunk az orvos nem ajanlotta az oltast, ugyanis ehhez a virusfajtahoz meg nincs vedooltas. Hat honap kell ahhoz, hogy az uj virusfajbol oltast tudjanak csinalni. Az oltas amit adnak most, az annyiban jo, hogy gyengiti a kitorest a betegen. Nem ijesztegetni akarlak, de itt ket olyan ember is meghalt, akiket beoltottak elozoleg
Nalunk azt mondtak, hogy arra kell figyelni, hogy ne huzodjon a tudore. Ugyanis a szovodmenye a tudogyullasas lehet halalos, ha nem idoben veszik eszre. De ha a betegseg alatt a doki tobbszor megnezi es idoben kezeli a beteget, akkor egy amugy is egeszseges szervezetnel nagyon kicsi az esely hogy nagyon komoly szovodmeny lepjen fel. De az is igaz, mondta a doki, hogy a kismamaknak ajanlott.
Nagyon ugyi!
!
! Azt kivanom, hogy kovetkezo karacsonyod es szilvesztered legyen sokkal jobb!
puszi az allara!
Biztos nagyon ari lesz.
):
) Madike titokban megkozelitette a fat.
) 24.-en megvacsiztunk, majd a ferjem levitte a szemetet a lanyokkal en addig az ajandekokat a fa ala csempeztem, volt nagy orom amikor hazaerve meglattak a sok ajandekot. A ferjemnek en is szamitogepes jatekot vettem
Madike azt sem tudta, hogy mivel jatszon. Az este tovabbi reszet jatekkal toltottuk. 25.-en barataink jottek ebedre hozzank. 26.-an pedig elutaztunk. Ezzel leptuk meg magunkat pluszban. Igazi meglepi volt, mindent az utolso pillanatban inteztunk. 23.-ara lett kesz az osszes szallasfoglalasunk. Igy 26.-an este elrepultunk New York-ba. Harom napot Washington-ban es harom napot New York-ban toltottunk. Az egesz utazas nagyon jora sikerult. A lanyok is nagyon elveztek.
Jan. 1-jen jottunk haza delelott. 2004.01.02 09:51
Gondolkozom okos tanácsokon, de mindig arra lyukadok ki, hogy én biztos képtelen lennék ilyen szeretet-nélküliségben leélni az életemet (már ami a férjemet illeti), még a gyerekek miatt sem, hiszen az én boldogtalanságom rájuk is kihatna. Tudom, innen kívülről könnyű ilyen kijelentéseket tenni, de azt semmiképp ne hagyd, hogy te őrlődj fel ebben a helyzetben!!! Küldök sok ++++++++++++ energiát! 

A tágabb család más téma, őket nem válogathatja meg az ember lánya, de itt vannak kárpótlásul a barátok!
De ha más nem segít...

Pedig úgy volt, hogy a többiek hozzájuk mennek bulizni!
2004.01.02 10:04
2004.01.02 10:57
Ennek köszönhetően még szilveszter este összekészítettem a kórházi batyumat és tegnap kimostam a babarucikat, így már kicsit nyugodtabb vagyok.
Azóta megpróbálok a lehető legtöbbet pihizni(kötögetek, rendezgetem a babaruhákat
) A férjem nagy segítség ebben, mivel megpróbálja lefoglalni Zsanit, amennyire csak lehet. Úgy döntöttem, hogy 2 fajta ruhát készítek elő a babuci hazahozatalára: kislányos és kisfiús.
Ha megszületik akkor már tuti meglesz, melyikben hozzuk haza.
Elkel, mivel nekem ezek a dolgok majdnem teljesen újak, mivel Zsanival nem voltak ilyen tüneteim(max. a méhszájtágító-gél hatására), többek között ezért is lett a végén csaszi. De most remélem magától beindul!
Kismanónk rengeteget izeg-mozog, így gondolom jól érzi magát odabent. Sokak szerint a hasam már leszállt, de én ezt nem tudom megítélni, mivel Zsanival a köldökzsinór miatt sosem ment le a hasam.
Ha megszületett a Kistesó, akkor Tomi szabira jön és ő lesz vele, amíg hazajövünk a kórházból és persze naponta meglátogatnak bennünket.
Hát már én is majd megőrülök, bár csak a bordáimnál szenvedek ezzel, de tegnap kipróbáltam egy Johnson's babatestápolót, ami úgy tűnik sokat enyhít a bajomon. Persze tudom, megszünni csak a Kistesó megszületése után fog.
(37.!)Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|