A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Taz Lillának boldog hófordulót!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Anikó, gyors jobbulást kívánok Nektek és gyógypuszik mennek!!!

Szülinap: mi egy hangszerre gondoltunk Rugónap ajándékként, partit nem hiszem, hogy tartunk. Szereti a zenét, meg ugye gitározik is :) , és mi is zenélünk/zenéltünk.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Maggie! Nagyon szép család vagytok! Jobbulást!!!

Mesi! Már én is kezdek "rendes" kajákat adni Szelinek, bár tejet natúr nem fogok adni meg tejfölt, de nem esek kétségbe, ha azzal készült az étel.

Egyébként tudja valaki, hogy miért nem szabad tojásfehérjét adni a babáknak??? Anyu mondott valamit, de nem emlékszem pontosan, de valami tápanyagok felszívódást akadályozza, vagy mi??? De lehet, hogy hülyeséget írok... :oops:
Jó lenne tudni pontosan! Én még nem adtam.

Hát, ahogy írjátok, lehet, hogy Szelinek is csak egyszerűen lecsökkent az étvágya, és hát én is úgy vagyok vele, ha nem vagyok igazán éhes, csak azt eszem meg, amit nagyon szeretek... :roll:

Ma megyünk vidékre (egy közeli községbe) unokatesómékhoz. Van ott egy parasztházuk, a nyarat ott szokták tölteni. Van ott homokozó is, Szeli biztosan élvezni fogja! :)

Marcikának gyógyulást kívánok!!!

1. szülinapi ajándék: Én gondolkozom ágyneműn (de lehet, hogy még a hálózsák lesz a megfelelő), vagy valamilyen logikai játék (ami 1-1,5 éves kortól jó), fa játék, képes könyv (keménylapos), akár őszi ruha, cipő... én ilyeneken agyalok.

Kép

Kép
regcsiken14

Nekünk lesz családi összejövetel Szeli 1. szülinapján, hadd játszon a másodunokatesókkal! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lanyok

olyan reg voltam, mert hazautaztunk a hetvegere: anya azt mondta, h a hetvegen szabin vagyunk, mert o rendezi egeasz nap liniket :)
voltunk eskuvon - hajnal 3ig birtam, elotte szinhazban + beultunk beszelgetni hajnal 2ig, vasarnap delutanra teljesen kidoltem.

most meg minden erommel keszulok a szombatra, tudjatok Linike 1 eves pentkeen - hihetetlen! mar par napja 3-4 lepest megy egyedul, de sztem meg messze van az onallo jarastol. amit tud: tapsol, integet, hol a laba, tiktak, kiseger, belababa, julikakababa, tv, melyik a legkondi es melyik a tv taviranyitoja 8) /erre nem vgyok buszke, csak erdekes/, hol a kistesoja - amit miota kisbabat varunk minden nap folemeli a polomat es megpuszilja vagy eppen pufoli attol fuggoen milyen kedve van stb. ami pedig megdobbentett, h mar ilyenkor milyen tudatuk van, h ha olyat fog meg, amit nem szabad es elvesszuk, akkor sir es nem felejti el fogja a kezunket es oda kell vele setalni, ahova latta, h eldugtuk/leraktuk, es ha nem kapja meg bmeddig tud sirni erte - jo kis csatak vannak ... de gondolom ezt mindenki tapasztalja oroszlan/akaratos gyermekevel!

kaja: hat a kis mindenevo Linike hihetetlen valogatos lett, kb fele annyit eszik, mint evett, de mivel nem fogy ezert meg probalok nem aggodni! delig alszik, 180 ml tapi, ut 1 ora mulva 2 doboz p.danone+kolesgolyo 3-6szem v babakeksz v babapiskota, 3kor 1 banán, v nektarin v szilva stb v uveges gyumi, 6kor fozelek v amit foztunk kaja, este lefekves elott 180ml tapi. en nem vagyok hive a nasinak, csak akkor adom, ha aznap nagyon keveset evett, v ha utkozben nagyon balhezik - inni vizet iszik!

nna most jo sok voltam ...

Kép

Kép
mmarica

s akkor par kep a majdnem 1 eves Karolincsirol Kép Kép Kép

Kép

Kép
mmarica

Marica, micsoda lábszárak.... :lol:

Most nincs időm hosszabban írni, majd később jelentkezem.

Kép
vindolanda

Timi26!

Szuper partyja lehetett Rebekának, nagyon jók a képek!!!!!
A bébitaxit szerinted meddig használják a gyerkőcök?

Linike!

Nagyon szép kislány vagy!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Marica
gyönyörű leányzó ez a Linike!!!!!
és hogy egy elmés fordulattal éljek: röpül az idő....

Kép
granda

Timi26: micsoda buli!!! ügyi vagy!!!
Maggie: szupik a fotók, látszik jól éreztétek magatokat
Mmarica: Lincsike nagyon édes, majdnemegyévesnagylány! Nagyon csini, és az a csuri!!!!wowo

Ajándék: ne is mondjátok, Emmának meg ugye egynap lesz a keresztelő, szülinap. mindenki kérdezi mit vegyen..2x-esen! mi sem igen veszünk semmit.

KépKép
kaqk
Debrecen

Én már alig várom az első szülinapos képeket....Mindenkiét.... :P :P :P :P

Kép
granda

bébitaxi: a mienk olyan hogy tudja tolni ő is, egy rudat is bele lehet tenni és mi is tudjuk tolni nem kell lehajolni, ja és van rajta lábtartó.
Nos ezeket le lehet szerelniés lábbalhajtós autó lesz belőle.
Emma már úgy használja, bár még 1-2 cm jól jönne hogy teljesen leérjen a lába, de hátrafele már tudja hajtani magát, most tanulja előre.

Olyan stabilan megy egyedül hogy néha szalad.
hát azért sokkal könnyebb dolgom van hogy már megy egyedül!

Esik az eső! :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Anikó: Lehet kapni kisebbet, amin most leér a lába, de vikszonylag hamar kinövi, meg nagyobbat, amit egész sokáig tud használni.
Én a kisebbet vettem, hogy már most is tudja használni (fél nap alatt rájött hogyan kell lábbal hajtani), ha meg kinövi várja Rebeka régi motorja (amit egyébként anno használtan vettem pár száz forintért, de még mindig tökéletesen műkszik).
De ha jó szétnézel, nem egy ökör összeg, már 2-3000 Ft-tól lehet kapni, szóval lehet venni most kisebbet, később meg nagyobbat, hagy élvezze az a gyerek!

Kép
Kép
timi26

áAkkor képek.
a városról pár: Kép Kép Kép

Házról: Kép Kép Kép Kép [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.8597.jpg[/img]

a csodás járgányunk.
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

kaqk, nagyon jó helyetek lehet :P

És gondolom, a zöld gyeppel kevesebb problémátok van, mint nekünk itt Debrecen környékén :wink:

Kép
vindolanda

a konyhám lemaradt.:
Kép

és egy pár Emmáról:
Kép
A új szobám kulcsai..ki is próbálom gyorsan.
Kép
Kép
A kedvenc játékom mostanában, olyan jó kipakolni belőle, meg gurítgatni
Kép
takarítani is szeretek..nagyon
Kép
Így telefonálok a nagyiknak
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarlak titeket!
Van egy felesleges, bontatlan (3X28db) Cerazette nevű fog. gátlóm, amit 5500ft-ért eladnék!
Kiváltottam, de nincs rá szükségem.
Akit érdekel írjon privát üzit. Köszi!
További szép napot!

sz.andi

Sziasztok, csak gyors bekukk :wink:

Nálunk minden OK :-)

Apa szabin van, igy minden időt együtt töltünk.

Szuperek a képek!!!!

Linike csodálatos!
Kaqk irigyellek!!!!
Timi ugyesen megszervezted a bulit!!!!
REgi ne aggódj, nálunk is a mi kajánk az inkább menő, és a kóla meg chips :shock:

Csajok szeretném már abbahagyni a szopit Péterkével, gyakorlatilag már 2hónapja csak reggel szopizik, meg utánna simán bevág 250 ml tápszert. Nem igényli ő már a cicit, de a cicik folyamatosan termelnek.
Hogy fog igy elapadni a tejci????ha feszül mindig fejjek ki egy kicsit?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Anikó Marcinak mennek a gyógypuszik.
Az jó, hogy most meg voltál elégedve a kórházzal, ritka ilyennel találkozni.

Regi na milyen volt a napotok? Hogy tetszett Szelinek a tanya?

Maggie nagyon jók a képek.
A kedvencem az ahol a 3 fiaddal vagy :lol: :lol:
Sugárzik rólatok a szeretet és a boldogság.

Marica Linike nagyon cuki a kis csutijával, :lol: :lol:

Kaqk nagyon szép a ház ahol laktok.
Emma meg csudaédi.
Jól látom az ott valamilyen üzlet?

Ma vettem cicának (ne nézzetek kérlek hülyének :oops: ) egy téli kabátot.
Akkor pakolták ki a C&A-ban és egyszerűen nem tudtam ott hagyni.
Rózsaszín, igazi csajos darab.
Apa elég furcsán nézett rám a hőségriadó kellős közepén :roll: 8) :lol:
Amúgy szörnyen nyűgös éjszakánk és napunk volt :?
Az éjjel 5* ébredt és panaszkodott!!! Nem sírt, hanem próbálta elmondani, hogy mi a baj de én nem értettem.
A mai nap meg du elfelejtett aludni. A szopiba már beleájult azóta már 2* felsírt :(
Enni nem kér, elfordította fejét a cicitől és most is panaszkodik :(
Kíváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni Urtica Urens CH9 a tej elapadását segíti.
És igen. Egy kicsit mindig fej ki, de csak pár milit.
Ha beszélsz a nőgyógyászodak Ő esetleg felírja neked a bromocriptin(lehet rosszul írtam) nevű gyógyszert ami szintén az apadást segíti.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie jobbulást a kis-nagy fiadnak.
Mennek a ++++++

Bocsi a sok helyesírási hibáért az előző hozzászólásomban.

Jó éjszakát.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!
Gyors bejelentkezés.
Botondova JÓL van. :lol: Napok óta lázmentes. Hőemelkedése sincs. Ma voltunk kontroll vérvételen. A vérsüllyedés még egy picit magasabb, de a CRP és a fehérvérsejtszám a helyén. :lol:
Doktornéni szerint bátran menjünk nyaralni, csak ne legyen a gyerek sokat a napon.
Így péntek éjjel indulunk Horvátországba, Brac szigetre. Kb 850 km autóval. Nappal nem merném megpróbálni az utzazást, mert Botond nem az az egyhelybenjólelvan típus. :wink:
Egy egész patikát bekészítettem, max agyműtre nem készültem fel a családnak. :wink: :lol:

Jelentem a pocim egyre nagyobb. :lol: Jól látható jelei vannak az új jövevény lakóhelyének. Már csak az xxles ruhák jönnek rám. :shock: Nem szívesen megyek így strandolni, de majd a tenger elmossa a rossz érzéseim. :wink:

Ha nem jelenteznék addig, akkor mindenkinek sok puszit küldök, és mindenképpen jövök aug 25-e körül.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi26!

Köszi! Akkor veszek egyet, igaz, hogy van két személyes biciklije, de az kinti. :oops:

I.Móni!

Nem lehet, hogy Grétinek melege van?
Ügyesen vásároltál, egyáltalán nem nézlek hülyének, én is vettem már Marcinak télre rucikat.

Kaqk!

Tök jó a házatok!!!!!

Képzeljétek, Marcit akkora trauma érte a kórházban, hogy fél mindenkitől, nem marad meg senkivel sem, állandóan a nyakamat öleli. Tegnap a doktornő úgy tudta megvizsgálni, hogy Marci ölelte a nyakamat és úgy lehetett csak meghallgatni.
Ma anyukámnál sem maradt.
A pelenkázás kész rémálom, fél nagyon, azt hiszi baja lesz, hogy lefogják, meg fájni fog neki, nagyon ordít végig!!!
Sok türelem kell, hogy elfelejtse a kórházat. Most nem egyszerű egyikünknek sem. Sajnálom szegényt!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Halihó!

No, nem szeretnék nagyon lemaradni, így gyorsan jelentkezem. :lol: Bár iszonyat nap van a hátam mögött. A fiúk javulgatnak, de én..... Remélem ez volt a csúcs, ezután már jobb lesz a helyzet. Köszönjük a gyógyikat, biztosan ezek hatottak. :wink:
A Kedvesnek meg ma volt az első munkanapja. :cry:

Granda, de jó, hogy jelentkeztél. Szépségesek vagytok. (azért a képeket megnéztam ám :oops: )

Timi, egy rendezvényszervezőt is megszégyeníthetnél. Micsoda bulit csaptál össze....... Őrületes!!!! A gyerekek meg... Nem is nagyon találok szavakat. VikDan nagyon megférfiasodott, a királylány meg hozza a formáját.

Anikó! Még olvasni is borzasztó, küldöm a +++++++++ gyógyit. :lol:

Marica! Végre, Te Drága. Már vonalzója is van a kistesónak is. Szupi. Linike meg igazi kis hölgy lett. Tüneményes. Bizony, már kezditek is az ünneplést. Én is pont azon gondolkodtam, mint Granda, hogy milyen jó lesz majd a szülinapos fényképeket nézegetni.

Kaqk! Teljesen meggyógyultál már? Igazán szép kis otthont találtatok magatoknak. Bercónak is megmutattam Emma képeit, háááát nagyon vigyorgott neki. Ebből még lehet valami..... :lol: :wink:

Móni! Köszi, nekem is az a kedvencem, meg a Kedvesnek is. Most éppen mi figyelünk a mobiljából is :lol: Egyébként a fiúk egész idő alatt állandóan hülyéskedtek, viccelődtek, igazi kikapcsolódás volt. A vízben meg amit leműveltek. Szerencsére a panzió udvarán is volt medence, így jól elszórakoztak addig is, amíg a partra tudtunk menni. Kis vízicsikónak hívtam őket. Engem például állandóan le akartak nyomni a víz alá, de megúsztam. :lol:

Egyébként én is így szoktam vásárolni. :oops: :lol: Szerintem teljesen normális dolog.

Heni! Én régebben még a hideg borogatást is hallottam. De a homeos is biztosan jó lesz.

Rólunk néhány dolgot: Babóca újabban szinte semmit nem eszik, szerintem fénnyel táplálkozik vagy mi. De legalább végre nem kell félnem attól, hogy megfullad. Nagyon szépen sikerült megtanulnia, hogy hogyan használja a kis fogacskáit. Hétfőn, ha már a dokibánál voltunk, meg is mértük: 10,83 kg és 78 centi. Végre már nem hízott olyan sokat. Az éjszakai alvás még mindig katasztrófa, a nappali már talán kezd visszaállni a régi kerékvágásba. Négykézláb borzasztó gyorsan közlekedik, mindenhol feláll, oldalazva lépeget, próbálgatja az egyedüli állást. Ma már egészen sokáig állt kapaszkodás nélkül, apával csak lestünk. Mindezt természetesen fülig érő mosollyal. :lol:

No, nem szaporítom tovább, megyek, hátha az éjszaka hoz valamilyen megváltást és holnap már sokkal jobban leszek.
Szép éjszakát Mindenkinek!
[/b]
dmaggie

Sziasztok, csak gyors bejelentkezésre futja most tőlem alvás előtt...

Sense: az éjjeli utazás tényleg célravezetőbb, az biztos! Nálunk még a városnézéseknél is az jött be, hogy hajnalban indultunk, reggel nyolcra odaértünk (közben Rugó visszaaludt), ott jól kifáradt, így hazafelé megint alvás volt. Gratulálok a pocakosodáshoz és jó nyaralást.

Maggie, jobbulást. Túl sokat hízik Berci ... áááá... én meg pont azon imádkozom mindig, hogy legalább a havi 20 deka meg legyen, de persze soha nem akar összejönni. Jövő héten is mehetünk mázsálásra, már nagyon kíváncsi vagyok.

És közben figyelem a szoptatás végéhez kapcsolódó hozzászólásokat, mert én is most kezdem a ritkítást. Mi még eléggé komoly tempóban nyomjuk :wink:

Szép álmokat, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bocs, hogy zavarlak titeket, egy másik topokba írogat, de..

Képzeljétek a kismama-bérletet csak azok kaphatják meg akik gyes-t, vagy gyet-et kapnak.. :shock: A GYEDESEK NEEM!!!

A BKV-t felhívtam ott azt mondták tegyenek minél többen panaszt a honlapjukon látható elérhetőségeken mert akkor lehet valami változás..

Ekkora szemétséget!!!

Szóval ha akartok tenni valamit és nektek is szükségetek lenne kismama-bérletre, akkor légyszi jelezzétek a BKV-nak!!! Köszi!!!

Kép
dytt

Lányok, amilyen ritkán jövök, olyan röviden írok!

MIndig várom, hogy legyen rendesen időm, két percre nem akarok idekukkantani, mert sok az elmaradásom, de csak várok, várok, és ilyen ide sose jön el...Szóval rájöttem, hogy csak akkor fogok tudni "rendesen"visszakapcsolódni, ha megint oviidő lesz, így a három picur mellett ez nem megy.

De akartam, hogy tudjátok, sokat vagytok az eszembe, hogy kivel mi lehet, meg alig várom, hogy megint rendszeresen jöhessek, vagyis nem vagytok elfelejtve ám!

Szóval csak egy életjel erejéig jöttem ismét....középsőm rángatja most is a kezem, alig tudok írni.

Egyébként hála istennek jól vagyunk, minden rendben nálunk,Zitukám vidám, duci, és bejárja, mármint "benégykézlábazza" az egész lakást.

Puszi mindenkinek, remélem jól vannak a babucik, a kismamáknak még egy puszi pluszban!

Kép

KépKépKép
bongyi

Péterkének boldog hófordulót! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Péterkének boldog hófordulót

Regi beszámoló a tegnapi napról?

Maggie örülök, hogy jobban vannak a gyerekek.
Párodnak meg jó munkát. Szegénykém, nagyon sz@r lehet visszamenni ilyen hosszú szabi után dolgozni.

Anikó remélem Marci hamar elfelejti a rossz élményeket a kórházról és visszaáll minden a régi kerékvágásba.

Sense pocakfotót kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy Botondova rendbe jött a nyaralásra.
Jó nyaralást nektek.

Anikó nem hiszem, hogy a meleg miatt. Az este is csak egy újatlan badyka volt rajta.
Ma is 5* ébredt :( Ráadásul 4-kor Ő úgy érezte, hogy eleget aludt :shock: és alig bírtam visszaaltatni :?
1 órát szenvedtünk, de hál istennek én győztem, aludt még 2 órát,
Én meg néztem az olimpiát. 8)
Ma lesz egy aranymeccs(bírkózás 84 kg)
A vizilabdásaink megverték a spanyolokat (8-5)
Gyurta Dani 5. lett.
Igali Diánának sajnos nem sikerült a címvédés.
Na itt ébredt fel Gréti
:lol: 8)
Tehát ő pihent én meg hulla vagyok :(
Naná, hogy ráadásul extra nyűgös.
Igazi "Belgás"
Nehéz napunk lesz nyilván :roll:
Na megyek iszom még egy kávét.

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Móni, jó kávézást :D Én is nézem ám az olimpiát 8) Majd a birkózást is figyelem 11 után.

Ja, és ezt már pár napja meg akartam osztani veletek!

Kép

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Halihó!

Borzasztó, borzasztó. Ma hajnalban ismét majdnem befulladt Bercó. Gyorsan beüzemeltük a hidegpárásítót. Ismét ugatva köhög, nehezen veszi a levegőt. Már majdnem elindultunk a dokibához, de bealudt. Így marad a du. Biztosan elkapta Dávidtól ezt a fránya vírust. Ráadásul apa is kezd szipogni. Mi lesz itt? :twisted:

Legalább én egy kicsit jobban vagyok. Bírom majd a gyűródést.

Vindolanda: Bercó most másfél hónap alatt hízott kb. 20 dekát, eddig min. havonta 40-50 volt. :lol: Jó nehéz, tegnap este a Kedves meg is jegyezte, hogy milyen izmosak a karjaim. :lol: Mondtam neki, hogy növesztem a gyerekemelgetőizmomat. :wink: :lol:
Bercó is a fény mellett leginkább engem eszik, jó sokszor. Fogalmam sincs, hogy mikor fog ez változni, de én nem is siettetem, mert én is élvezem a dolgot. Bár a strandon szoptatni nem mindig volt leányálom. :oops:

Anikó! Csak később olvastalak az este. Marcikának tényleg időre van szüksége. Nyugi, meg fog oldódni a dolog. Szegénykém, nagyon sajnálom.

Sense: De jó hírek, szép nyaralást Nektek. Nálunk is rémálom volt az utazás. Gyakorlatilag öt percnél tovább nem tudtam Bercót az ülésben tartani, végig rajtam ugrált, aludt, szopizott. Én is arra gondoltam, hogy legközelebb éjszaka utazunk majd. Éljen a pocilakó!

Péterkét ölelem, minden jót kívánok Neki!

Mónikám! Tudom, miről beszélsz. Én már több, mint másfél éve nem aludtam három óránál többet egyhuzamban. Szegény Cica. Most éppen frontok is jönnek, lehet, hogy azt érzi?

Bongyi! Jó volt hallani Rólatok. Nekem nagyon hiányzol!!!!

Mennem kell, felsírt Manóka. :cry:
dmaggie

Mmarica! Karolina hercegnő továbbra is gyönyörű!!! :)

Kaqk! Szuper az új otthonotok és a kocsitok! Emma pedig nagyon ügyes! :)

Sense! A tengernél nem fog érdekelni, hogy milyen ruha megy Rád és milyen nem! :) Pláne pocakosan! Ne izéljetek máááár! (Mesi! Te se!)
Jó nyaralást Nektek!!! Várunk majd a fotókkal vissza, és az élménybeszámolóval! :)

Anikó! Szerintem Marcinál el fog múlni ez a félelem. Sok volt neki biztos az idegen, és még ráadásul a betegség miatt is gyámoltalanabb volt szegény! Türelem! :)

Maggie! Gratulálok Bercinek, hogy ilyen ügyesen használja a fogacskáit! :)

Bongyi! Elnézzük, na egye fene, hogy a 3 pici mellett nem jössz, de szeptembertől VÁRUNK NAGYON!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

koszonom a dicsereteket

vindolanda: az a kep durva

nnnna akkor kezdem a szulinapikeszulodos kepeket! Kép Kép

meg lesz 1 fajta sutike

Kép

Kép
mmarica

Mivel holnap a csak a szulinapra akarok koncentralni, igy majd csak hetvegen jovok a nagy party utan.

kisllinike szulinapjara:

Amikor felsírtál
Felsírtál, s könnycsepp hullt mennyből a földre,
a hónapok csendjét kis lényed megtörte.
Mamád, ki méhében néked otthont adott,
az élettől egy csodaszép kisleányt kapott.
Mint legdrágább kincsét, magához ölelt,
elfáradt, de ily szép terhet még nem viselt.
Testével érezte, ahogy kis szíved dobban,
s annyira szeretett, hogy nem lehet jobban.
Hálás tekintetét az égnek felemelte,
s legszebb gondolatit mind feléd terelte.
Arcod köré fonta két puha tenyerét,
s néked adta keble mindösszes kenyerét.
Sötét volt, csak a békés csend figyelt,
s léted minden kérdésre megfelelt.
Egyszerre lélegzett most anya és lánya,
s érezte, élte már nem volt hiába.  
Bernát János

Kép

Kép
mmarica

Tegnapi nap szuper volt a tanyán! Szeli nagyon jól érezte magát. Reggel itthon aludt egyet, utána indultunk.
...na de inkább képekben:
(sok lesz ;))

Megérkeztünk:
Kép

Első közeli találkozás egy kutyussal:
Kép

Nagyon ügyesen járt a fűben és a kövön is! :)

Kép

Játék a kisasztalnál:
Kép

Nagyon tetszett a homokozó:
Kép

Nem kapott tízórait ;), úgyhogy felfalta a levesemből az összes zöldbabot és sárgarépát + még egy kistányérnyit :shock: (pedig jó sűrű volt a leves, mint a főzelék) Ja, és megevett egy fél túrós palacsintát. Ennyit a "finnyáskodásról"... :roll:

Kép

Uzsonnára szilvát evett :):
Kép

A hintaágyon :lol:

Kép

Pancsoltunk a medencében:

Kép
Kép

Ebéd után a babakocsit tologattam, de csak pár percig kellett szerencsére, aludt benne 3/4 órát! :) És hazafelé beájult a kocsiban tíz percre (hamar hazaértünk). Ezek után csak 10-kor volt hajlandó este ágybabújni... :shock: Biztos a sok új élmény! :D
Szóval nekünk kész nyaralás volt, ami a falusiaknak/családi házasoknak minden nap megadatik! ;) Szuper volt!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Vindolanda! :evil: Sajnos sok helyen nem szeretik a babakocsit.

Én pl. csak egy boltban tudok bevásárolni, mert a többibe be se férnék.
Vasárnap a vásárban rámszóltak az idős nénik (írhattam volna másképp is, de nem akartam tiszteletlen lenni...), hogy miért jövök ide babakocsival. Nem akartam neki elmagyarázni, hogy hova a bánatba tudnám tenni a gyerekemet, ha egyszer a nagyanyja elutazott, az apja meg ... nem is tudom, hol volt... na, mindegy. Aztán persze nem akart arrébb menni, de a másik oldalon elengednek, próbálom magam áttuszkolni a babakocsival, erre még lép előre, persze, hogy rátoltam a babakocsit a lábára... hát így járt... Nem kell nyomulni, és akkor nincs ilyen probléma... :evil: Persze én bocsánatot kértem, de ő csak dünnyögött tovább.

Na, kimérgelődtem magam! ;)

Ezt hol fotóztad egyébként?

Szegény Grétike! Mi lehet vele??? :(
Jaj, és Bercónak is ez a köhögés... :(

Mmarica! Húúú, micsoda linzerek! Nyami! :)
Szép a versike is!

Kép

Kép
regcsiken14

Regina: ezt a családbarát Olaszországban fotóztam :D Nénike: hát igen, néha megérdemelnek ezt-azt. Persze tisztelet a kivételnek.

Látom összeöltöztetek Szelinával (farmergatyás szerelés) :D Biztos jó lehetett a tegnapi nap :P

Amúgy én a Szelina nevet (vagy valami hasonlót) először az örökbecsű Underworld c. vámpíros filmben hallottam először, ahol a főszereplő vámpírlányt hívták így. Bár ott mintha a második magánhangzó "e" lett volna, de akkor is tetszett a név.

Amúgy Rugó sem tudja türtőztetni magát, ha állatokat lát. Szegény Neo kutyának állandóan a farkát huzigálná, meg a fülét fogdosná. Az meg szegény, olyan, mint egy nagy birka, csak nyalogatja Rugi talpát, ha nem figyelünk. Szóval nagy a szerelem köztük.
És a szomszéd macskák is nagy sikert aratnak mindig.

Marica: hú, mennyi süti :shock:

Na, rohanok vissza tételt kidolgozni. :(
De azért benézek mindig, ahogy szoktam.

Kép
vindolanda

Ja, és Maggie, kitartást és jobbulást!!!
Sokan betegek most, úgy látom. :cry:

Kép
vindolanda

Nem baj, csípem a vámpírokat! :twisted: :lol:
Azt mondják, hogy a Verdákban hívják így az egyik autót, de szerintem az Sally... :roll:

Főztem Szelinek húslevest zöldséggel. Akkor így, hogy nem kap tízórait, remélem, itthon is enni fogja!!! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Anikó: gondolom, hogy mennyire megviselhette szegény Marcikát a kórházasdi...Türelem, nemsokára elfelejti és újra a régi lesz!

Vindolanda: dúúrva kép! Nálunk úgy tudom, hogy csak a Metró áruházból vannak kitiltva a gyerekek...még csak a Rebeka volt, apával felváltva mentünk be karácsonyi ajándékokt nézni... :shock:

Sense: jó nyaralást nektek!!! És ne foglalkozz a strandon, hogy nézel ki! Érezd magad jól!!!! :D

Dmaggie: jaj, szegények! Mielőbbi jobbulást nektek!!!

Mmarica: húú, micsoda sütik! Nagyon ügyi vagy!
És a vers is nagyon szép!!!
a holnap nem jössz, akkor hagy kívánjak most Linikének nagyon boldog első szülinapot!!!!!!

Péterkének pedig boldog hófordulót!

Regi: de jó volt nektek tegnap!!! Nagyon jók a képek!!!

I.Móni: sajnálom, hogy ilyenek az éjszaláitok... :( kitartás, biztos, hogy ez fog változni!

Ma kivételesen egész nap itthon vagyunk! Már kitakarítottam, még tésztát kell főznöm az ebédhez, aztén kész vagyok!
Rebekának nemsokára jön a kis barátnője, úgyhogy jól ellesz...

Kép
Kép
timi26

Vámpírok... Ne is mondd, Gábor nem tudja magát türtőztetni, ha kijön egy vámpíros film :lol: Hogy én már mennyi B-kategóriás, zombis, vámpíros meg vérfarkasos filmet megnéztem :shock: Persze, mielőtt Rugó megszületett, jóval többre futotta.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy a helyén kezelve én nagyon szeretem a populáris filmeket, néha kimondottan jól esik egy ilyen borzalmat megnézni 8)

Na, vissza a jegyzetekhez :arrow:

Kép
vindolanda

Timi, sikerült tegnap ruhákat venni magatoknak? Hogy nekem néha egy vásárlás milyen üdítő tud lenni... 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket és a tippeket is a tejcivel.

Ha látnátok, hogy mit művel reggel a tejáscumisüveggel, sőt dobálja magát hisztisen jobbról balra, de be kell szépen fejezni a szopit.

Regi nagyon szuper lehetett a tanyán:-) szupik a képek, láccik rajtuk, hogy jól éreztétek magatokat! :-)

Marica biztosan szupi lesz a party, várjuk a képeket!
Már az új házban laktok???

Olimpia láz nálunk szerencsére nincs

:oops:

Ja és lényeget nem is mondom, képzeljétek Péterke bárnyhimlős :shock: na én már totál kivagyok akadva, hogy minden létező nyavaját összeszed. Valószinű nagyon gyenge a kis szervezete, valami immunerősitő kellene neki? Ötletek? Szerintem a vitamin kevés.

Babakocsi téma :evil:

Móni nincs fogzás a háttérben? Nálunk a tegnap előtt éjszaka volt gáz, és reggelre kibújt a 7. fogacska. Ja és nyitott ablak mellett alszunk, mert a száraz meleg levegő is gáz.

Anikó jobbulást nektek!

Sense jó nyaralást!

Heni
KépKép
heni81

Betegségek: Rugó egyik unokatestvérét (három van amúgy) két hete vitték el az immunológiára, mert állandóan beteg volt, minden egyes betegséget elkapott szinte, amit csak lehetett. Végül valamilyen immunerősítő gyógyszert kapott, és azt mondták nekik, hogy rajtuk múlik, mi lesz a leányzóból (értsd: allergia, asztma stb. ). Hajlama van rá.

De félre ne értsd, ő már négy éves, és születése óta betegeskedik szinte (ekcémás, állandóan arcüreggyulladása van, gyakran lázas stb.) És a gyermekorvos utalta be persze.

Lehet, hogy Péterkének ez most csak így összejött, és nincs is semmi baja.

Na, most már tényleg eldugulok.
V.

Kép
vindolanda

Vindolanda lehet hogy véletlen, hogy most igy egymás után ennyi minden, aztán lehet megint kutya baja nem lesz, mert 8 hós koráig még csak náthás sem volt.

De amúgy azt mondták, hogy hogy a szőke fehér tészta gyerekek jobban betegesek:-(

Heni
KépKép
heni81

Ezüst lett!!!!
Az is nagyon szép.
Főleg, hogy a Fodor Zoltán az 5. helyet nézte ki magának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni jobbulást Petikének.
Ezt megcáfolom! Szőke voltam, vagyok és fehér bőrű és nem voltam beteges.
A suliból is csak akkor hiányoztam betegség miatt amikor sós kávét ittam.
Hánytam tőle anyu meg nagyon megijedt és elvitt az orvoshoz :lol: :lol: :lol:
Három napig nem mentem suliba :lol: :lol: :lol:

Regi elhiszem, hogy tetszett Szelinek.
A képeket nézve szuper helyen voltatok.
Még kemencéjük is van, jól látom?

Marica jó sok süti és még lesz másmilyen is + a torta :shock:
A vers gyönyörű

Maggie szegénykém, jobbulást az egész családnak.
Mennek továbbra is a ++++++++++++++++++++++++++

Lányok, olyan aranyosak vagytok, hogy próbáltok segíteni kitalálni mi a gond.
Én is gondoltam a fogára, már bekentem az inyét :roll:
Most elaludt a kezemben.
Megyek gyorsan elindítom a mosást és rendbe teszem a konyhát.
Hátha nem ébred fel addig.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindolanda én nem tudom megnézni a vámpíros filmeket :oops:
A mai napig félek tőlük :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló, drága lányok,
esélyem sincs mindenkinek a hozzászólására reagálni (elnézést érte!), azért próbálkozom ezzel-azzal! :-)

Először is Isten éltesse az ünneplős babócákat és mamikákat, valamint köszönet a szuper babás, családos, nyaralós és házas képekért! Odavoltam mindtől (a babákon, babás-mamás képeken kívül a Velence-képért, Vindolanda, az egyik kedvenc helyem! ;-))

Drágák voltatok, hogy velünk örültetek Ádi felülésének, köszönjük!!!

Maggie: gyorsan gyógyulj meg!!!

Móni: remélem, Gréticicus jól van, nem kerülgeti a betegség!

Köszönöm szépen a bébitaxis és a tejre vonatkozó tanácsokat, képeket!
ÚJABB KÖRKÉRDÉSEM: KEVÉS FOGÚ (MAX. 4) BABÁK MAMIKÁI: HOGYAN VETTÉTEK RÁ A BABÁT A RÁGÁSRA?
Mi most ott tartunk, hogy Ádi a bulátát elrágicsálja valahogy, de semmi mást nem, időnként a bulátát sem, hanem egyben bekapja, amitől engem a szívbaj kerülget. A pici gyümölcsdarabokat lesöpri, szétpasszírozza a kezével, egyet ma bevett a szájába és esküszöm, vagy 20 percig SZOPOGATTA, még véletlenül sem rágta. Hogyan vegyem rá a rágásra (amúgy a világon mindent a kajákon kívül bekap és megrág)? Mert kap már darabos ezt-azt, amiben puhára főttek a dolgok, de azokat szimplán lenyeli, nem rágja. Szóval bármilyen ötletnek örülnék!

Betegség: sajna még nem vagyunk teljesen jól. Tegnap a Heim Pál Fülészetén 3 (!!!) órát vártunk a bejutásra (sokakkal együtt) úgy, hogy a rendelési idő kezdte után fél órával értünk oda! De az még semmi, hogy kb. egyéves gyerekkel várni, de voltak ott háromgyerekes anyukák egyedül, mely 3 gyerekből az egyik még pár hetes-hónapos csecsemő volt! Őket sem hívta be senki előbb, amit felháborítónak tartok. Nem az orvosokkal van bajom, hanem ezzel a szervezéssel, hogy miért nem mondják meg az embereknek, hogy ne szerdán jöjjenek (minket is kontrollra hívtak vissza, nem magunktól estünk be aznap), vagy a regisztrációkor miért nem szól valaki, hogy "anyuka, 40-en vannak Önök előtt, biztos maradnak?" Eszem megállt, komolyan. :evil:

1. szülinap: nálunk Ádi biztosan kap bébitaxit, ilyesmije még nincs, én hintalovat is szeretnék neki ajándékozni, mert nekem nagy élmény volt anno. És persze elmegyünk végre hármasban az állatkertbe.:-) Tortát olyat kap, amit ő is ehet (csak gyümi lesz benne).

Ádiról még annyit, hogy elképesztő dolgai vannak, kézilabdás módra hajítgatja a lasztit felénk (mindjárt teszek fel róla képet), villanyokat kapcsolgat fel-le, magától hintázik a nagyhintaszékben.
Jaj, ébredésszerűség van, jövök még!

Kép
Kép
irina

Na, már megint itt vagyok... Ezt nem állom meg szó nélkül.

Irina, nekünk a csípő ultrahangon csinálták azt, hogy a kért időpontokat egy adott csoportba gyűjtötték össze (kb. 20 pár hónapos babát), ahol úgy tolakodtak velük előre...

Mikor csak úgy beestünk (azt mondták, akkor nincs már hely, de mégis elmentünk), akkor meg lézengett két baba (Rugóval együtt) a váróban...

Na, ott gondolkoztunk el :evil:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?