A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

én sokallom ezeket az árakat...de nagyon.van ott egy kis kockás kislány ruha,olyan volt az auchanban minden szinben 400ft.
poló 250 és nagyon jól néznek ki!!!
(kár hogy egerben nincs)
Vendég

ezek a 200-as cuccok,de a 700-asak már "elmenős" ruhák,csak azokat a gatyókat nem találom most :oops:

Kép Kép
Vendég

Csiri:tudom,hogy péntektől,de nálunk már múlt pénteken ki voltak téve! :shock:
Ott nem láttam fiúsat.Amúgy tényleg jó ára van!

Kép
melike

Sziasztok!

Oszman!!! Dorina két hete ezt csinálja: 5-10 perc szopi, majd abbahagyja és sírás. Ilyenkor bántják a szelek.

Védőnő ma eltiltott a mérlegtől, mert teljesen rákattantam, és Dorci most kevesebbet eszik és hízik, de így is jó még, én meg túldrámázom.

Jövő héten megyünk 3 napra Balcsira, ezen is folyton agonizálok... Tiszta hülye vagyok.

Drukkoljatok, holnap kaunk oltást. :cry:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Köszi Mindenkinek a dícséreteket!

Csiri: Köszi a fotót! Jól látszik minden. Egyedül azt sajnálom a Tescoban, hogy fiuknak kék szinü cuccon kivül másfélét nem is lehet kapni, ja de kék csíkosat :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bari: azok a nacik és pólók tényleg szuperok, kár hogy felénk nincs auchan :roll: :roll: :roll: (pedig pont ilyenfajta gatyót kerestem már mindenhol - persze sikertelenül)

ancsika82

Sziasztok!

Bocsi, eltűntem, jött a barinőm + kicsi lánya, ELZA :P Júliusban múlt 1 éves. Tünemény a leányzó :P
Kérdésetekre a válaszom: 750 Ft-ba kerűlt a kisszék, és itt nálunk egy picike boltban lehet kapni, több színben és a minta a tetején is más :P
bluebox

Szia Ancsika!

Tényleg jól eltűntél :wink: Szupi a konyhátok, de én már a fürdőre vagyok nagyon kíváncsi, a piapacsaidra :wink: Biztos tök tuti :wink: Szóval siess pakolni és fotózni :P Kicsi kincsed haláli :wink:
bluebox

Csodák csodájára ma volt nálunk a védőnő!!!!
Tényleg a Humana tápszer a legdrágább? Azt mondta hogy van ennél olcsóbb is. Mi 1920Ft-t fizetünk receptesen érte! Meg persze elmondta ő is, hogy tápszereseknek 3 hó után kezdik csak a hozzátáplálást. Pedig ha tudná, hogy már ettünk mást is :? :? :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

ancsika82

Bari: Dávid tüneményes, roppant mosolygós egészséges csudapofa kölyök. Ne haragúdj, de téged atom palira vesz ez a csávó, amikor SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR!!!!!!!!!!! :wink:
bluebox

Ancsi: mi is HUMANA-t eszünk :wink:
bluebox

Bogi: jó nyaralást! Melyik részére jöttök a Balcsinak?

Blue: Köszi neked is a dicséretért! És majd hozom a fotot remélem mihamarabb!

ancsika82

Bogi drukkolok az oltásra!
nyugi én már kb 2 napja álmatlanul forgolódok a jövő heti oltás miatt...és csak az cseng a fülembe ahogy a védőnő mondta,hogy a pneumo oltás csillapíthatatlan sírást,és lázat okoz....

ancsika amit én most adok tápot az 790ft(nutrilon)
eddig bebát adtam2000ért de megutálta..ettől meg nem tud kakilni!
szóval ki tudja melyiknél fogunk megállapodni.
ez viszont nem HA.Tehát allergizálhat :x

blue a mai ordításra már szinte számítok mert ma nem kakilt!!
Vendég

Amúgy tisztára úgy állította be a védőnő mintha átvertek volna a humanaval, hogy ne te hulye fizess csak :roll: :roll: :roll: :roll:
Na mos megyek mert Marcus sikít a fülembe mert éhes :roll: :roll: :roll:

ancsika82

Kép

Nézzétek mit vettem ma??? Ugye tiszta HÜLYE vagyok.???? :o :lol:

Kép

Kata&Milán

oszman777

Egyett már meg is kostoltam.
Sütőtök,csirkehussal.
Fini volt. Gyerek koromba imádtam a sütőtökös babyételt,és igy ugy gondoltam megkostolom már. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata: mit csinálsz, ha Milánnak nem jön be a sütőtök-csirkehússal?????? Megeszed nasinak :wink:
bluebox

Képzeljétek, jön ma hozzánk a VÉDŐNÉNI :shock: :shock: :shock:
bluebox

Mindenkinek ilyen jó alvókája van, csak Kristóf keltett engem hajnalban????? Már a kerti sétán is túlvagyunk :wink: Most megint alszik a járókában. Nagyon bejött neki :wink:
bluebox

Csiri Te is alszol?????????? :shock: :shock: Pedig Benned bíztam, na meg Zoéban :wink: :wink: :P :P :D
bluebox

Szia Blue!

Kép
melike

Nem tudom mi lelte a drágámat,de most ismét csak egyszer (fél 5kor) kelt éjszaka!Most olyan nyugis. :lol:

Kép
melike

Szia Melike!

Isten tartsa meg szokásait :wink:
bluebox

És elaludt. :lol:
Megyünk fél 10 körül a városba.
Nálunk még nincs az a hőség.
Felétek?

Kép
melike

Úgy tűnik most fogyott el teljesen a tejem. :cry:
Tegnap már csak 2x10et tudtam lefejni.
A tápszerrel meg úgy jártunk,hogy kedden mentem volna a dokihoz felíratni és nem volt,mert szabin van!Olyan ideges lettem,mert már csak reggelig tartott volna ki.A helyettesítő doki meg máshol másképp rendel.
Na,kiváltottam recept nélkül és 700ft.-tal drágább volt. :x

Kép
melike

Minden ma ünneplő MARCELL babának boldog névnapot kívánok!

Kép
melike

Én is nagyon boldog névnapot kívánok a Marcell babáknak!

Melike: ugyanígy jártam én is mint Te! :cry: :?
bluebox

Holnap lesz egy hónapja,hogy elküldtem az anyaságihoz a pótlást és még nem kaptam lóvét! :evil:
Telefonáltam most és azt mondja 13 és16 között hívjam újra,mert akkor lesz ügyfélfogadás.Nagyon kíváncsi leszek mit mondd.Kezdek ideges lenni.

Kép
melike

Hol vannak a többiek?Most ráérek még pár percre. :lol:

Kép
melike

én itt vagyok!
akkor kezdem azzal,hogy köszöntöm én is a marcelleket

melike:nem akarok beleszólni de én ilyen kicsi mennyiségű tejet inkább hagynék elapadni....mint ahogy hagytam is magamnak!
ezért már tényleg nem éri meg fejni,vigyázni a kajával,piával,cigivel :lol: :lol: :P :P

érdekes mennyi táposunk van :shock: :shock: :shock:

valaki össze birja írni,csak úgy érdekesség képpen
Vendég

Bari:nem is fogok vele sz..akodni,de nagyon sajnálom!
Igaz így sokkal könnyebben mozgunk,csavargunk,de azért az anyatejtől nincs jobb.
Anya megnyugtatott,hogy ne idegesítsem magam ezen,mert (mi hárman vagyunk tesók)egyikőnknél sem volt sokkal tovább teje.
Sajna! :cry:

Kép
melike

Jó reggelt!

Melike: sajnálom, amit a tejjel kapcsolatban írtál. Homeos bogyót erre nem próbáltál/próbálnál meg?????
Az anyaságihoz a pótlást én is feladtam, de nekem 2 hét múlva már a számlán volt a pénz. (most hétfőn kaptam meg)

Marcelleknek én is Boldog Névnapot kívánok!!!

Bari: vártam az ígért videót!
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:20-kor.
Vendég

Szia Kriszta!!!!!!!!!!! :P

Mesélj valamit Nekünk!!!!!!!!!!! Veletek mindig történik valami :wink:
bluebox

melike:mi ketten vagyunk testvérek,nekem ugye 3 gyerekem van így 5-en ittunk kb 3 liter anyatejet összesen életünkben...nálunk tradició :( :(

szilvi a videó el is készült föl is let téve de olyan sötét lett,hogy nem látni,csak halani
Vendég

két barátnőm szült,egyik két hete,a másik hétfőn,és két barátnőm terhes egyik okotóberre a másik decemberre várja.. :lol: :lol:
nekem aztán lesz hol babáznom :lol: ha esetleg itthon nem lenne elég :?
Vendég

MARCELL-EK (és Maximiliánok,merthogy az is ma van,de 1et sem ismerek :lol: ) sok bódógságos névnapot!mégvagy 100-at!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Marcelleknek Boldog Névnapot kívánok!!!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri: te a fülbevalót hogy kezelted Zoénak?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Fénykép Andóca?????????????
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:21-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:21-kor.
Vendég

én szívesek nézek bármilyen fajta fényképeket!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Fülbevalós fényképünk Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="andóca"]C írta:andócasiri: te a fülbevalót hogy kezelted Zoénak?

Sima kamillás vattával kb napont 3-4szer és mindig megforgattuk kicsit,hogy be ne varasodjon nagyon!1 hét és begyógyul!!!Muti meg!!!

Kriszta!
Tök jó a házatok!!!Énis-énis-énis AKAROK ILYET!!!

Én csak az erkélyünkről tudok feltenni fotót,benne a kis műanyag zőőőőőőőőd székünkkel,rajta a hordozó és benne Zoé...háttérben a gyékény... :lol: 8)
Kép
Vendég

jaj, és ne tudjátok meg milyen szar éjszakám volt: 2:15-2:45-ig szopi, utána alvás. Azaz csak aludtam volna, mert amint lefeküdtem elkezdtem szédülni. Bírtam kb. 1/4 órát, aztán kijöttem a nappaliba, bekapcsoltam a tv-t és elaludtam rajta. Aludtam majdnem 6-ig, ekkor megint Kitti ébresztett. 10 perc szopi után (nem mozogtam semmit) úgy beállt a lapockám és a csuklyásizmom, hogy azt hittem, hogy ott maradok. Nagy nehezen letettem a gyereket, aztán mentem be a páromhoz, hogy masszírozzon már meg, mert mozdulni sem bírok. Persze ugye idegbecsipődés valószínű, ugye nagyon nem tudott segíteni. Szegény gyerek meg nem tudta mi bajom van, de nagyon édi volt, mert türelmesen várta, hogy visszajöjjek hozzá (általában sír, ha félbeszakítom a szopit és még éhes), biztos sejtette, hogy valami gáz van. Hát tornáztatom a nyakamat, de elég érdekesen, óvatosan tudom csak a gyereket emelni. Basszus, ennek is most kellett jönnie!

Na bocsi, ha sok voltam.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ha elkülditek priviben, hogy ki anyatejes és ki tápszeres, akkor összegyűjtöm! Csak ha van rá igény.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket Marcell nevében is. :lol: :lol: Tőlem szép névnapi ajándékot kap: viszem a második oltásra ma. :cry: :cry:

Tápszer/szopi felméréshez: mi csak tisztán szopi. Gyümiket sem kezdtük még el. Kíváncsi vagyok mennyi most a súlya. Két hósan volt 6000 gr, két és fél hónaposan 6500 gr. :roll: Durva lenne ha három hónaposan 7 kiló lenne. :roll: Azon gondolkodtam, hogy nálunk fogyókúra céljából kellene elkezdeni a gyümiket. Utána meg azt gondolom, hogy biztos meg van ennek a maga oka, hogy miért szopik ennyit, nem kellene beleavatkoznom. Na, majd ma megkérdezem a dokinénit. Fénykép még mindig nincs, nem kaptuk még vissza a fényképezőgépet.

A babák nagyon szépek! Nekem főleg a fürcsis képek tetszenek. Majd én is csinálok. Nekünk is olyan bababeülőnk van, mint Schopinéknak, de Marcus úgy szereti, ha jó sok vizet engedek hozzá.

Tescóban én is voltam vásárolni, vettem egy csomó rucit. Megvettem Marcus első farmernaciját is. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Andóca!
kitti valami halálos!Olyan jót mosolyogtam!Kicsit félrehúzza a száját,mintha boxolni akarna...és közbe azt gondolná,hogy "na jóvan,ez az utsó kép,fotózzál,de mégegy és behúzok!!!!"
És milyen kis helyes pofija van! :wink:
Vendég

:idea:
Vendég

Jééé, Csiri! Pont ilyen hordozónk van nekünk is. Csak Marcinak már ki kellett venni a szűkítő betétet belőle, mert nem fért bele. :roll:

Kitti tényleg úgy néz, ahogy írtad. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?