A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na,de most elvonulok. Gépelnem kell ezerrel,mert még csak a felénél sem tartok. Mindig valami mást csináltam. És valahogy a hétvégén jön a pasi megnézni,hol tartok. Lehet, hogy már holnap. :shock:

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Túlétem a vérvételt, bár kettő helyett négyszer szúrtak meg! :cry: Állítólag aki nem terhes, annak ilyen vizsgálat kell! Az a szirupos lötty..., hát kihagynám az életemből! Kilehet bírni, de nagyon gáz!
A legrosszabb az egészben, hogy csak kismamikat láttam. :( Kissebb-nagyobb méretben :lol: :lol: Nagyon aranyosak voltak! :D Mint a Tancsuék! :D

Örülök, hogy jól vagy Tancsu! :D Timi kismami, pihengess, most ez a dolgod! :wink:

Kép
szilzi

Flóra, hááát Flóriánnal nem könnyű az élet, de ne izgulj, lehet, hogy valami front van, mert az A. is "bolond". :lol: Sajnálom, hogy nem tudja értékelni, hogy Te milyen jó is vagy! Illetve szerintem tudja, csak kimutatni nehéz neki, mint az A-nak. Senkivel sem könnyű, ha ez vigasztal, engem szokott! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Zsuzska, menj és adass magadnak szurit! :( Nagyon gáz, hogy már két hete szarul vagy! Én már lehet, hogy ölnék, hisz én magamat is nehezen viseltem el! :evil:

Benó, nálad aztán tényleg pörög az élet! :D Olyan jó, hogy ilyen pozitív vagy! :D Én most nem vagyok az! :( Most olyan lesz...om hangulatom van, már hétfő óta! De nem vagyok elkeseredve! Egyszerűen nem érdekel semmi! Így, hogy az új kolléganő is felmondott, megint annyit fogunk dolgozni, hogy épp, hogy lesz egy kis szabadidőnk. Mire megint találunk valakit, betanul.... Nincs kedvem semmihez! Teszem amit mondanak a dokik, bejárok dolgozni és rohanok haza Füredre amikor csak tehetem! :wink:

Kép
szilzi

Szia Szilzi!

Igen,köszi, vigasztal. Na meg a tudat,hogy mi a F.-nal már annyira összeforrottunk, mert az az igazság, hogy az ilyen jellegű problémák ritkán vannak. Most talán torlódnak, de egyébként rendes, aranyos, meg kedves és szeretjük egymást. Szerintem mindketten tudjuk,hogy egymásra találtunk és külön már nem megy. :D Csak ugye,néha vannak hullámok. De a hullámvasutat is ezért szeretjük, nem? :lol:

Kép
flóra 11

Na, ez az oldal lett ennyire lassú, vagy a gépemmel van megint baj, nem tudom,szerintem mind a kettő, de az idegbajba kerget.

Telefonáltak nekem kettő előtt 20 perccel, hogy mehetek dolgozni, oda,ahol a múltkor is voltam. Sürgősen kellett nekik valaki. De gyorsan végiggondoltam, hogy most ketten vagyunk a F-nal, este megjön és nincs itt senki,pedig most szükségünk van arra, hogy ketten legyünk,így nem vállaltam el.

Meg egyébként is gépelnem kelle(ene). :(

Kép
flóra 11

Szilzi, biztos nem volt kellemes, de már túl vagy rajta és legalább többet fognak tudni,legalább foglalkoznak veld és kezlnek is majd. Ne aggódj, jó kezkben vagytok,érzem. Lesz babátok. Hamarabb, mint gondolnád.

Kép
flóra 11

Igenis "Pozitív mami"! :lol: :lol: Remélem, hogy igazad lesz! :D

Kép
szilzi

Ez az oldal ilyen dög lassú Flóra :evil:

Ne is menj dolgozni, kell ez a pár nap nyugalom Nektek is! Ilyen kettesben töltött pár nap nélkül szerintem nem működne a dolog! :wink: Örülj, hogy van lehetőségetek, annyit nem tudnának most fizetni, hogy megérje neked. Szerintem :wink:

Kép
szilzi

Én is így gondoltam. Bár most rádiózás nem lehet, na de mást is lehet csinálni, meg egyébként ha áttennénk más dátumra a vizsgáltot....
De ezt majd meglátjuk. :wink:

Viszont munkát már találtam a F. részére, ha nem is rögtön csinálja meg, de lesz dolga. Egy szennyestartót méretre kell vágni, a régit pedig kidobom. A közös munka is lehet szórakoztató. :lol:

Kép
flóra 11

Hát lányok,most számoltam utána, hogy még 17 oldalt kellleírnom ahhoz, hogy a felénél legyek. Ez az életben nem lesz legépelve.... :cry:

Kép
flóra 11

Neki ugrasz és meglesz az! :wink: Nem lesznek otthon a fiúk, Flórián dolgozik, most akkor ne foglalkozz mással! Ügyes vagy Te és MI ezt már tudjuk! :D

Én épp új kolléganőt keresek! Kínkeserves! Hát még majd a betanítása! :( Nincs kedvem hozzá!!!! :evil:

Kép
szilzi

Lányok, a szomszédlány megszült. Császárral, 3900g és 53cm a kisfia. Jól vannak. :D

Kép
flóra 11

Gratula a szomszédlánynak! :D :D :D :D

Kép
szilzi

Nem voltam orvosnál! Úgy döntöttem, hogy olyan izzasztó meleg van, hogy mire sorra kerültem volna vizsgálatra addigra a punci sülve lett volna tálalva! Majd kedden megyek!

Kép
muzsuzska

Aludtam. 6napig nem kell mennem dolgozni! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Átadom a gépet, idáig szerelés volt és most ki kell próbálni milyen az új videókártya. :D
este leszek, ha nem alszom el megint!

Kép
muzsuzska

Na a mai naptól elegem van!!!!!!!!!!!!!!

Felciheljük a kiságyat,lesikálom,összerakjuk és a tegnap vett 10ezres matrac nem megy bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most mérgemben megrendeltem az első k**** kiságyat a Brendonban,jövőhét csütörtökön hozzák ki,ingyenes a házhozszállitás..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Annyira elegem van már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na inkább most eltünök....legszivesebben tombolnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, ne mérgelődj! Nyugi! Ennek így kellett lennie! Gergő csak és kizárólag ebben a kiságyban fog aludni! :wink:

Örülök Zsuzsi, hogy újra hat napig nem kell dolgoznod :D Dokit majd letudod jövő héten, hátha addig magától is megjön! :wink:

Én lassan megyek haza, majd holnap jövök!

Pussz Mindenkinek!

Kép
szilzi

Szilzi. Jó pihit estére. Holnap várunk.

Zsuzsi, dög meleg van itt is. De jó,hogy most hat napig otthon vagy! Mintha egy hetes szabadságod lenne. :wink:

Tancsu,nézd a dolog jó oldalát. Igaz, bhogy most ez így pénzbe került, de sokáig használhatja Gergő,szép új ágyikója lesz és még a következő baba is használhatja majd. :wink:

Kép
flóra 11

Volt itthon a F. Most elment megint a szüleihez uborkát szedni meg a roncs autóból kiszerelni az elsőkét ülést,mert az ott parkol és van vevő a két ülésre. Lassan adogatjuk el azt az autót, amit annak idején alkatrésznek vettünk.

Mikor ment el, akkor mondta, hogy mit csinálhatnék meg addig, míg nincs itt. Mondtam neki, hogy most semmi mást nem csinálok, csak gépelek, mert szeretnék azzal haladni, jön a pasi megnézni. Hát nem tetszett neki, hogy nem azt csinálom,amit ő akar. Most olyan semleges a hangulata.

Na, de tényleg gépelek tovább. Majd közben benézek. :wink:

Kép
flóra 11

Lányok,ma este senki? Zsuzsi, ezek szerint elaludtál. Nem baj,pihend ki magad.

Pussz....

Kép
flóra 11

Vagyok!

Kép
muzsuzska

Dög meleg van! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Tancsu, van úgy hogy valaki a szőnyeghez vesz házat! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Kép

Flóra hol vagy?

Kép
muzsuzska

Sehol senki! Kép

Kép
muzsuzska

Itt vagyok.

Kép
flóra 11

Remélem még benézel.

Kicsit foglalkoztam a F-nal. Most elég tűrhető a kedve. Fagyiztunk, volt a fagyasztóban,meg kávéztunk kicsit az erkélyen. Én invitáltam őt.
Most meg gyönyörködünk a függönyben, állandóan mondogatom,hogy milyen szép. :lol:

Kép
flóra 11

Szia!

Kép
muzsuzska

Gondoltam, hogy F.-ozol ezért nem csörgetelek! :D

Kép
muzsuzska

Itt ülök a gép előtt és eladó házat keresek, nem sok sikerrel!

Kép
muzsuzska

Áááá,helló!

Kép
flóra 11

Csak nem házat akartok venni? Bár már írtad, hogy eleged van a környékből, házmesterből...

Kép
flóra 11

Meg a dög meleg panelból meg mindenből....

Kép
muzsuzska

Párat már néztünk, e a helyzet siralmas

Kép
muzsuzska

A meleg minket sem került el. :lol: Legalább a fiúknak jó idejük van a Balcsin. Holnapra még melegebbet mondtak. De estére már lehülést.

Kép
flóra 11

Jó nekik, anyum is a Balatonban locsozik irigykedem is!

Kép
muzsuzska

Ott helyben akartok venni? Gondolom igen.

Kép
flóra 11

Locsizik akart lenni! :oops:

Kép
muzsuzska

Értettem. :lol: Ezt a lakást eladjátok? Ez hány szobás?

Kép
flóra 11

Igen de azt hiszem túl igényes vagyok! 12millióért van böhöm nagy 3-4 szobás tetőteres, de én kicsit akarok nagyobb udvarral és jó állapotút!
Az elmúlt 20-30 évben mindenki sokszobás emeletes palotát épített. Kicsi nincs! :evil:

Kép
muzsuzska

Ez a lakás nem a miénk, és havi 25ezret fizetünk. Úgy vagyok hogy fizethetnénk a sajátunk részleteit is. Megvehetnénk ezt is de ez amikor vették drága volt és mi annyit nem adunk érte, mert azóta sokkal lejjebb mentek az ingatlan árak!

Kép
muzsuzska

Nekem is a kicsi,tetős, kertes házak tetszenek. Ügyesen be lehet őket rendezni. utálom az emeletes házakat,a lépcsőzgetést, a rengeteg takarítást benne. Ilyenben nőttem fel. Múltkor ezt adták el a szüleim, azóta már le lett bontva. Az új tulaj lebontotta.

Kép
flóra 11

A pénz a legkevesebb! :D :D :D
Hitel van!

Kép
muzsuzska

Most 25000 plussz a rezsi nektek ez havonta?

Kép
flóra 11

Igen.

Kép
muzsuzska

Mondhatni úgy is albérletben lakunk!

Kép
muzsuzska

Őrület! És ez cégi lakás? Akkor tényleg menjetek máshová. Adnak hitelt. Építkezni nem akartok? Kulcsra? Vagy úgy sok? Ma már nem annyira. Nálunk egy ház is annyiba kerül, mint a lakás. Csak ugye még a telek...

Kép
flóra 11

A szégyen az hogy apám építész és a város egyik legnagyobb építőipari cége az övé! Nekem meg egy odúm sincs!

Minden telefonáláskor álnevet kell használjak ne tudják ki vagyok. Jó mi?

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?