A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vaklárma volt.
Bocs az összevisszaságért, a betegséges részt be sem fejeztem: szóval tegnap közölték velünk, hogy most Ádi másik füle hurutos, mindez 1 hetes antibiotikumkúra után :shock: úgyhogy szedjük tovább. Plusz a fütyije elöl teljesen kipirosodott és csak találgatás van, hogy mitől: húgyúti fertőzés, az antibiotikum szedésének eredménye vagy mi... de legalább nem fáj neki és tud pisilni tőle ( és a pisinek szagra semmi baja), de rém ronda vörös. :cry:
Sajna megint nem híztunk, 8800 gramm Ádó már vagy 5 hónapja...

Tuti már, hogy szeptembertől dolgozni fogok heti 1,5 napot, amit igazából nagyon várok már, bár nem tudom, hogy fogom bírni, hogy minden este éjszakáig dolgozni kell (mert mikor máskor ugye?). De nekem aztán semmi okom panaszra, mert itthon lehetek Ádival, nem kell bölcsibe adni.

Még szerettem volna a csodás babák mamikáinak írni (Lindus, Rugó, Bercó, Grétike, Linike, Emma, Szeli), de egyenként nincs rá módom. Timi, a bulitok elképesztően jó lehetett, és jól látom, hogy Rebekka egy színpadfélén táncolva énekel a többieknek? Nagy színésznő lesz, az tuti! ;-)

Anikó: Marcikának a legjobbakat kívánom!!!!

Vindolanda: ez melyik áruház, hadd panaszolom már be! :evil:

Mindjárt jövök képekkel.

Kép
Kép
irina

Végül is egy kép lett belőle:
Kép

Kép
Kép
irina

Vindolanda: igen, ebben lehet valami, pár napra sűrítik be a jónépet. De azért nem mindegy, hol, mert a fül-orr-gégészet tipikusan népvándorlási terület, ja és ott időpontozás sincs, mert beutaló sem kell... de eddig mindenhová időpontot kaptunk, mondjuk voltak helyenként 1,5 órás csúszások (!), de 3 óra... mindezt a triplán kereszthuzatos folyosón, majd bent a doktornő elmondja, hogy a fülbeteg gyerekem haját ne mossam, huzat ne érje, de hogy a kórháznak nem volt olyan szeglete, ahol huzatmentes helyen várni lehetett volna (a rendelőben is majd kivitte az embert a huzat...) :evil: Most komolyan kiborultam, pedig már igazán sokszor és sokféle helyén voltunk a kórháznak, de ilyen még sehol nem volt. Se huzat, se ennyi várakozás.
No, megyek a dolgomra, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Vindolanda: igen, ebben lehet valami, pár napra sűrítik be a jónépet. De azért nem mindegy, hol, mert a fül-orr-gégészet tipikusan népvándorlási terület, ja és ott időpontozás sincs, mert beutaló sem kell... de eddig mindenhová időpontot kaptunk, mondjuk voltak helyenként 1,5 órás csúszások (!), de 3 óra... mindezt a triplán kereszthuzatos folyosón, majd bent a doktornő elmondja, hogy a fülbeteg gyerekem haját ne mossam, huzat ne érje, de hogy a kórháznak nem volt olyan szeglete, ahol huzatmentes helyen várni lehetett volna (a rendelőben is majd kivitte az embert a huzat...) :evil: Most komolyan kiborultam, pedig már igazán sokszor és sokféle helyén voltunk a kórháznak, de ilyen még sehol nem volt. Se huzat, se ennyi várakozás.
No, megyek a dolgomra, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Valahogy nem vonz a vasalás... :oops: :lol: :lol:

Bercó egy órája alszik. Egy körül végre sikeerült elaltatnom, de azért még előtte sikerült eltörnie az orrszívót, hívhattam apát, hogy hozzon másikat :oops: :oops: . Én meg belehátráltam a porszívóba, fáj a bokám. Jó kis pukli lett. :P :P Ja, és lefejelte az ágy végét. Szóval jól telt a délelőtt. Szerencsére Dávid segített, így elkészültem az ebéddel is.

Egyet még el akartam mondani. Képzeljétek Bercó annyira hisztis, akaratos, hogy nem is tudom mihez hasonlítani. Igazi kis Akaratka. Valamellik nap például megdobálta az apukáját kölesgolyóval, :oops: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: mert nem akart neki megengedni valamit. Ha nem tetszik neki valami, akkor meg csapkod, verekszik. Hogy honnan tanulta??????? Fogalmam sincs.
:?
Marica, azta... Mi is mehetünk? Nagyon jól néznek ki a sütik. Sajnos ezek (is) a gyengéim.

Jaj, már én is akartam írni a pocakosoknak, hogy nem akarom hallani, hogy ilyenek, meg olyanok. Igenis nagyon csinosak! és pont. :lol: :lol: Én próbáltam felfedezni a "bálnaságot", de nagyon nem sikeredett. Nagyon szép kismamik vagytok!!!!!
Emesének meg még nem is gratuláltam a mocorgáshoz! Jaj, de jó most Neked! Én is szülnék még szívesen. :oops:

Regi!
De jó kis nap lehetett! A gyerekek valahogyan ösztönösen vonzódnak az állatokhoz, egyből barátságot kötnek. :lol: Szelike imádta a szabadságot, azt látom. A nagy családlátogatáskor Bercó is megsimogatott mindenféle állatot, csak én balga, itthon hagytam a fényképezőgépet, így nem tudtam fotózni.

Heni! Jobbulást Péterkének! Egy kis tuning szerintem soha sem árt, a gy.orvos biztosan tud ajánlani valamit. Én általában vele tárgyalom ki ezt a kérdést.

Móni! Köszi a tudósítást! :wink: :lol: :lol: Ez a bírkózó volt? Reggel mondta a Kedves, hogy milyen ügyes. Nálunk ő a legfőbb sportfigyelő, sokszor ehhez kell igazítani az életet. De nem bánom, mert ez az egyetlen kedvtelése van, kell Neki is a kikapcsolódás. Annyi teher van szegényen, jól jön az a kis agymosás. :lol:
eddig tartott, felébredt. :evil:
dmaggie

kesz az utso sutike Kép

Kép

Kép
mmarica

Vindolanda: nekem sikerült vásárolni, apa nem talált semmit magának.
Ilyesmi rucikat vettem:
Kép Kép

Heni: biztos, hogy nem Péterke a gyenge, csak most összejött minden. Nálunk télen volt így.

Irina: kórház: :evil: :evil: :evil:
A rágás nem a fogszámtól függ. Rebeka annó fogak nélkül ügyesen rágott, már 6 hónaposan, VikDan meg 4 foggal csak 10 hónaposan. Apró zsemlefalatkákat adtam neki, akkor érzett rá a rágásra. Most már nincs gond vele.
Rebeka a bulin a teraszon énekelt, az volt a színpad. De az haláli volt!!! Még cukrot is dobált a kis közönségének! :D
Ádi nagyon ügyes!

Dmaggie: hiszti az nálunk is rendesen van. Esküszöm hisztisebb mint Rebeka volt régen... :roll:

Mmarica: jaj, ne csináld, mindjárt éhen pusztulok!!! :D

Rakok még pár képet a buliról kedvcsinálónak... :lol: :

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
timi26

Vindolanda, Timi26! Ez a babakocsival nem bemenni... :evil: Egyébként ha a Metro ilyen, én nem vinném oda a pénzemet. Jó tudom, ott kártyás ( vagy milyen a rendszer), de mi bajuk lesz egy babakocsitól? :roll:

Ádó! Gratulálok az önálló felüléshez! Ez igazán nagy dolog!!!

Regi! Szelinád gyönyörűséges, nagyon klassz helyen voltatok!!!

Megint mennem kell... Nem alszik...

Két napja taknyos, orrszívó, meg Cebion csepp, de szerencsére még hőemelkedése sincs.

Kép
Kép
Kép
gremese

Marica, micsoda sütik! 8)

Lemaradt: Timi26: alig ismerem meg Vikdanit a képeken, olyan nagyott nőtt és micsoda kispasi lett! :D

Maggie: akaratosságért nálunk sem kell a szomszédba menni... fel kell kötni a gatyónkat...

Fütyihez/Puncihoz nyúlkálás: ezt találtam: http://poronty.blog.hu/2007/06/26/kuki_vagy_futyi (a kommentek között van utalás V-re)

Kép
Kép
irina

Gremese: a Metróba nemhogy babakocsit, de 10 éven aluli gyereket sem engednek be!
Zsozsónak jobbulást!!!

Kép
Kép
timi26

Timi, ez aztán a party... Ruha-fronton meg nagyon ügyes voltál :wink:

Amúgy életem párja nálunk soha nem tud vásárolni. Egy egész délelőtt alatt sem talál magának semmit egy nagyobb áruházban sem. A múltkor egy órát hezitált három szandál között (közben én megújítottam a nyári alkalmi ruhatáramat kompletten Rugóval a kezemben), és végül nem vett semmit. :D Nem tudott dönteni.

Ja, és olyan elvei is vannak, hogy bizonyos helyeken nem próbál fel ruhákat (persze valahogy nem konfekció-méret a lelkem). Hiába könyörgök neki.

És a méreteit meg nem tudja megjegyezni. Engem hívogat telefonon, hogy akkor most hányas az inge meg a nacija... :roll:

Hát igen... De hát így szeretem :oops:

Mesi, szerintem a babakocsival kapcsolatban attól félnek, hogy beleteszünk bizonyos dolgokat. Bár azt a kapuk úgyis jeleznék, lehet :roll:

Irina, köszi a linket. Nálunk állandó program lett a rudi-fogdosás kacarászással fűszerezve. Engem mondjuk nem zavar, egyelőre örülök, hogy neki is jó :lol:

Kép
vindolanda

Ja, de ha nagyobb lenne és nyilvános helyen csinálná, nyilván más lesz a helyzet :wink: Majd meglátjuk, mi lesz.

Kép
vindolanda

És a Metróba meg egy egész ötödikes osztállyal kellene bemenni vásárolni. :wink: Ellenőrizzék egyenként.

Most már tényleg megyek, Rugó is felkelt.

Kép
vindolanda

Heni! Nekem ugye "abba kellett hagyni" a szopit.
A defektes cicim már alig működött, a jó cicim még termelt, de nem annyit. Mikor egyik napról a másikra abbahagytuk, a jó cicim feltöltődött (túltöltődött).
Kb. 3x kellett fejnem belőle (kb. 10 miliket, nem többet, éppen annyit, hogy ne repedjen szét), majd gyönyörűen beállt, azaz megállt pár nap alatt a tejtermelést.
Egyébként ha megynomom, a mai napig van mindkét ciciben valami tejecske.

A fényképek nagyon jók, nagyon szeretem nézegetni az összes babát, és mamát!!!

Vindolanda! Ha ezt később csinálja, az már közszemérem sértés! :shock: :lol:

Képzeljétek, az Eurosporton 2 hete Röpi World Tour ment, és minden meccshez volt két kérdés, amit e-mail-ben kellett megválaszolni.
Én válaszoltam kettőre, és nyertem!!!!!!! :D :D :D
Ma megkaptam a csomagot, egy MIKASA :D :D :D strandröpit, és egy limitált szériás swatch órát.
Én annyira örülök, hogy van egy ilyen labdám! Egy röpis tudja, ez mit jelent! :D

Sense! Dobj egy nyaralás előtti pocakfotót! E nélkül nem mehetsz el!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok köszi mégegyszer a köszöntéseket és az jótanácsokat.

Még egy kérdésem lenne:

Péterkének kicsit alul megtapadt a fütyije, most akkor mi a teendő???
Nem lehet bekenni valamivel, hátha még leválik?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!!!

Húúú,jó rég jártam erre!!! :oops: :oops:
Vagyis amikor csak tudok olvaslak titeket,csak irni nincs időm,energiám...stb!!! :oops: :oops:
Sajnos nem tudlak titeket követni folyamatosan,ezért a témákhoz sem igen tudnék hozzászolni!! :oops:

Újdonsült /vagy már annyira nem is újdonsült/ kismamiknak nagy-nagy szeretettel gratulálok!!! :D :D
További szép,problémamentes terhességet kivánok!! :D

Nagyon nagyott nőttek a babák és nagyon szép kislányok,helyes kispasik lettek!!! :D

Mi egy hete jöttünk haza anyuméktól...2 hónapig ott voltunk,de szép lett a lakásunk!!! :D :wink:

Mollika kb.2 hete hagyta abba a szopit magától :( :( ,viszont azóta alszik éjszaka!!! :D :D kopp-kopp-kopp
Most várjuk a 6.fogunkat és kb.egy hónapja jött ki az első!!! :lol: :lol:
Próbálgat már önálloan menni,hol sikerül-hol nem!! 8)
Szinte állandóan enne,sose elég a kajából!!! :lol: :lol:
Mostanában rajta van az "anya nem látlak-sirok" dolog,meg ha lát akkor is elég nyüszi!! :? :?
Sokkal elevenebb,mondhatni rosszabb,mint Meli volt!!! :twisted: :twisted:
Feláll az etetőszékbe,babakocsiba-nem akadály,hogy be van kötve,mindent megakar enni,akaratos,hisztis kis csaj!! :twisted: :twisted:
Meli sose volt ilyen,viszont Molli sokkal bújósabb!! :D :D

Melikével ezerrel készülünk az oviba...vagy inkább csak én,mert ő azt mondta nem akar menni!!! :( :(
Hát kemény menet lesz,de ha minden kötél szakad,akkor legfeljebb marad még itthon egy évet!!Amit szivem szerint nem is bánnék,de az eszem azt diktálja,hogy már gyerekek közt a helye!! :roll: :roll:
A szivem megszakad ha arra gondolok,hogy nem velem lesz és "idegenek" vigyáznak rá!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
De remélem belejövünk mindketten!! :)

Bocsánat,hogy csak magunkról irtam... :oops: :oops: :oops:

Puszi mindenkinek és irigykedek a talik miatt!!! :D :wink:

Dobok pár képet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Heni, erre nem tudok válaszolni. Én még nem húzogattam Rugónak semmit. Lehet, kellett volna? Vagy ez így magától is érződik? És milyen az, ha le van tapadva? :roll: :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok Le kell írnom azt hogy iwiw-en bejelölni titeket nem kis dolog.(De próbálkozom.)
Remélem mindenki jól van. Nálunk az éjszakák szörnyűek és nagyon fárasztóak. Sokat fennt vagyunk meleg van nagyon. Nappal alig eszik éjjel viszont éhes. Szopi elmaradt. Most meg még a menszeszem is meg van. :cry: :cry: :cry:
De mától minden király lesz. Esznek és alszanak a babócák majd szépen
Fütyi téma: Nekem a fogdosásra azt mondta a dokinéni hogy felfedezzi. Nem szabad most még megakadályozni mert akkor olyan mintha valami játékot elvennénk tőle. Igen ám de néha szinte nekem fáj és felhúzza a kődökéig. Brutális.

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Jövök majd,csak apa szabin,zajlik az élet! :)
Próbálok visszaolvasni.

Kata

Kép
kékvirág

Jó reggelt!

Nolkának boldog hófordulót! :)

Mostanában (kb. 4 napja) szenvedünk az esti elalvásokkal. Szeli vagy nem tud elaludni este 10-ig (pedig van, hogy csak 2x alszik napközben), vagy elalszik 8-kor (szokás szerint), és fél 10 - 10 körül felébred, hogy ő kialudta magát... :shock:
Lehet, hogy nem tudja feldolgozni, hogy jár :?: , vagy nem tudom, de remélem, csak átmeneti! Egyébként nem sír, semmi baja, csak pörög nagyon... :)

Tegnap evett főtt sárgarépát, fehérrépát, karfiolt, husit a levesből. :) Úgyhogy ez a kulcs, ki kell hagynunk a tízórait. Uzsira meg kap gyümölcsöt vagy tejterméket! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Linikének boldog 1. születésnapot!!! :D

Na, szegény Péterke! :( Remélem, hamar gyógyul a bárányhimlőből! De nézd a jó oldalát Heni, legalább hamarabb túlvagytok rajta! ;)

LMóni! Igen, van kemecéjük is, mert az unokatestvérem kerámiákat készít! :) Volt már több kiállítása, és hadd dicsekedjek :oops:, egyszer rendelt tőle egy halászlé készletet Koós János! :) Szerintem nagyon ügyes, én sajna semmi ilyet nem örököltem... :roll:

Irina! Szeli már két foggal is „rágott”! (Most 5 foga van.) Csak úgy jött neki. Szerintem valamelyik baba hamarabb ráérez, a többi csak később, nem hiszem, hogy ezt lehetne befolyásolni. Próbálkozni kell, és egyre ügyesebb lesz! :)
Jobbulást Ádónak!!! Nagyon ügyes azzal a labdával! :)
Szeli se nagyon hízik mostanában, már hónapok óta ugyanazt a méretet hordja!
Kórház: :evil:

Ja! Első szülinapra mi még gondolkozunk egy benti hintán is! Nekem is volt, és imádtam!!! :) Ugyanoda lesz téve! ;)

Maggie! Szeli be szokta feszíteni magát, és behomorít a hátával, és fekszik le a földre... :shock: Kezdődik... :lol:
Ilyenkor egyébként otthagyom, és pár másodperc alatt, max fél perc múlva abbahagyja (egyelőre ;)).

Timi26! Igaz, hogy a rucikat mutattad, de én Téged dicsérlek! ;) Nagyon jól nézel ki!!! Már nem is kell tovább fogynod! :) (Na, azért a rucik is jók ám!)

Mmaricaaaaa! Jaj, ez a kókuszos!!! :?

Mesi! Gratulálok a nyereményedhez! :D

Ancsi! Lehet, hogy hamar megszereti az ovit Meli! :) Majd meglátjátok!
Nagyon édes kiscsajaid vannak! :) Féltékenységgel hogy álltok? Megoldódott???

Kép

Kép
regcsiken14

Drága Karilona nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neked Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Noelnek és Beninek boldog hófordulót!

Regi csak kiderül Szelinél mi volt a gond :lol:
Elég neki a napi 4 étkezés :lol:
Unokatestvéred nagyon ügyes.
Megkaptam a csomagot de tényleg ráért volna a következő taliig. Köszönöm

Ancsi de jó olvasni rólatok :lol:
Üdv újra köztünk.
A lányok nagyon édesek.

Mesi gratulálok a nyereményedhez :lol:

Maggie igen a birkózó szerezte az ezüstöt, Fodor Zoltán :lol:
Azóta Cseh Laci szerzett még egyet :lol: :lol:
Imádom az Olimpiát és bármilyen sporteseményt :lol: :lol:
Csak mostanában nem igazán van időm nézni.
Vajon miért :roll: 8) :lol: :?:
Hogy vagytok? javult Bercó? Mit mondott tegnap du a doki?

Irina Ádi nagyon édes :lol: :lol:
Sajnálom az újabb antibiotikum kúrát :( és a kórházi, ismételt rossz tapasztalatot :(

Cicusom felébredt és megyünk zöldségért

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

koszonjuk a koszonteseket!
Mégiscsak jottem, mert ti erzitek at leginkabb velunk azt az oromet, ami most van! Kislinikem 1 ora 23 perce szuletett meg :) meg szunyokal, de mar elkeszitettuk az ajandekokT, FENYKEPEZO, KAMERA KESZEN ALL :)

olyan boldog vagyok, hogy o van nekem!

dobok meg 2 verset ...

Megszülettél
Augusztusi napon, egy meleg nyár reggelén,
A napra gondolok, mikor megszülettél!
Azon a napon fénylett a messzeség,
Egy csodálatos álom életre kélt.
Jöttél új életként, fényes csillagként,
Az életed, s hogy létezel, a legszebb ajándék!
Napok, hónapok, évek telhetnek,
Múlnak drága gyermekévek.
Elképzellek mosolygós kislányként,
Csillogó, kék szemmel.
Elképzellek, sírva, szaladva,
Egy kiságyban oly drágán aludva.
Álmaid, azóta születnek minden napon,
Álmok, melyek az életben fontosak nagyon!
Ez álom lehet bármi,
Mi tiéd, s mire szíved vágyik!
S ha álmod tiszta, s nemes,
Életed végtelenül boldog lehet.
Életem értelmeként gyermekem született,
Ki hozott már, s hoz is még, sok-sok örömet!
Ám mióta ismerlek, benne vagy szívemben,
S benne vagy életemben,
Köszönöm Neked, hogy életed része lettem!
A napra, mikor megismertelek,
Míg csak élek, mindig emlékezek,
S ezen a napon azt kívánom,
Örökké folytatódjon csodálatos álmod!

Egy éves lettél
Kívánom, Drága kis csillagom,
Kísérjen öröm és boldogság utadon.
Annyiszor nevess, ahányszor rád nézek,
Adjon sok szeretet Neked az élet.
Vidáman nőj fel, légy egy kis angyal,
Mosolyoddal hozz, csacsogj ajkaddal.

Mondd ki az első szót, tedd meg az első lépést,
Ha tudok megválaszolok, mindent kérdést.
Átölellek Téged, Rádmosolygok kedvesen,
Köszönöm, hogy az Anyukád lettem.

1 kis szöszi ördög, Anyukája vagyok,
S az 1 kis ördög teszi, széppé a napot.
Drága kicsi Lányom, azt kívánjuk Neked,
Boldogan és egészségben éld az életed.
Deák Erika

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok

Liniknének Boldog Szülinapot!!!!!

mmarica: Nagyon szépek a versek.Rendesen bekönnyezett a szemem. :oops:

Mesi: Nem tudom mikor megyünk újra mert vendégségben voltunk és eszembe jutottál hogy te is ott laksz abban a kerületben. :wink:

Kép

Kép
agica1126

Isten éltesse a kis Lincsifincsimincsit első szülinapja alkalmából!!!!!

[quote="mmarica"]A írta:mmarica nővérem nevében írok, ma megszületett Karolina Minka 57 cm-rel és 3.94 kg-mal. Íme egy kép a gyönyörűségről. :) Marica köszöni szépen, jól van.

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog hófordulót Nolkának!!

El sem hiszem, hogy egy évesek lassan a babáink! Úúúúgy rohan az idő....

Ágica! No, ha mégis erre jártok, csak szólj bátran! :D

Zsozsó egyre jobban van, már nem annyira folyik az orra. Én is köhögök... De az is múlóban.

Zsófi napról napra új dolgokat produkál.
Pl. megtörli a száját a konyharuhával, ha kérem. :D
az iszit az asztalra teszi, ha mondom neki :D
ágyról fel-le :D Itt jegyzem meg, hogy Gréti produkcióján ámultam. :shock: Csak így fel az asztalra... Annyira aranyos!!!! :D
lmóni! Megígérted, hogy Cicát a matyóban hozod a jógakp-os talira... :roll:

Én most ajit nézek Zsófinak. :?:
Két torta lesz, egy gyümis túró, meg egy sacher - mindkettőt Anyu készíti.
A túrós lesz a trancsír-torta. :wink:

Uppsz, ébredés van... :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Gremese: ez nagyon jó! A babák első fotói szülinapra!!!

Ancsi: gyönyörűek a lányok!!!
Ovi: az első pár hónap biztos nagyon rossz lesz (magamból kiindulva), aztán természetessé válik neki is , neked is! Rebeka már alig várja, hogy szeptember legyen és mehessen kis barátai közé...anya már nem elég neki... :roll:

Regi: jaj, nagyon ari vagy, Már kezdek magammal kibékülni, de a hasammal még mindig nem vagyok kibékülve. Valószínű az csak tornával megy le...csak nem bírom rávenni magam... :oops:

Mmarica: gyönyörűek a versek!!! Alig várom az első szülinapis képeket!!! Jó sokat csináljatok!!!

Kép
Kép
timi26

Húú, oldalt kezdtem! ilyen mostanában nem fordult elő!!! :shock:

Kép
Kép
timi26

Timi26! Majd én kikeresem az első fotókat, és babahíreket! Olyan jó nosztalgiázni. :wink: :D

Nyugi! A kilók ebben a melegben szépen leolvadnak! :shock: :lol:

Szegény Zsozsónak csomókban áll a haja az izzasságtól.

Ovi: Ne is mondjátok! Én nem fogom tudni elengedni! :oops: :oops: :oops:
Szerintem úgy leszek, mint anyu velünk anno.
Mi a kerítésen beül sírtunk, Ő kívül... :cry:

Ja, még valami. Fent anyunál szeret Zsófi sétálni. Ilyenkor odamegy Anyuhoz, megfogja a kezét, húzza ezerrel az ajtóhoz, és közben mondja, hogy TÁ (séta). :lol:

Ancsi! Jaj, nagyon szépek a lányok! Főleg Meli!!! :oops:

Ma f10-kor voltunk a teraszon, hogy legyünk egyáltalán levegőn.
És egész nap szobafogság...
Hőség- és UV riadó van. Nem is lehet kint megmaradni.
Bár du. jön a lehülés viharral.

Éssss.... Már a 20. hétben vagyok. Ez már a fele! :D
(Zsófival 18,5 hétnél voltam a felénél).

Kép
Kép
Kép
gremese

lmóni! Én is nagy olimpia-fan vagyok! Orrba-szájba megy! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, míg itt írtam, Zsófi kirámolta a konyhai szemetest... :shock: :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

csak gyorsan, most aludt el, a vendegek is pihiznek

mesi: hupp huppp sirdogalok kossssziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
mmarica

Mmarica: Nagyon boldogsagos evfordulot kivanunk! Egy kis csoda amink van. mar egy eve itt vannak velunk...el sem hiszem.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, Isten éltesse Benit és Nolkát utólag
és rengeteg boldogságot kívánok [color=blue]LINCSIKÉNEK
1. születésnapja alkalmából!!!
[/color]

Lányok, nézzétek a National Geographic adót ma 18 órától, a Bámulatos babatudást!
Erről fog szólni:
"A műsorban egyebek mellett tanúi lehetünk az első lélegzetvételnek - mely, mint látni fogjuk, önmagában is egy rendkívül összetett folyamat, valóságos csoda -; közvetlen közelről végigkísérjük a tüdők működésbe lépését; meglessük a szív első lágy összehúzódásait és későbbi robbanásszerű növekedését; és figyelemmel kísérjük a csontozatban végbemenő nem kevésbé drámai sebességű változásokat. S az első lélegzetvételtől az első lépésig vezető lenyűgöző tanulási és fejlődési folyamatok legjava csak ezután következik."

Pusz, mennem kell.

Kép
Kép
irina

Marica: boldog első szülinapot Linikének! Remélem, jól sikerült a party :D

Mesi: Boldog félidőt! A szoptatásról jut eszembe, hogy én még itt azzal variálok, hogy hogyan ritkítsam, Te meg nemsokára újrakezded :wink:

Meleg - hát ez most durva, a lakásban van 29 fok. Kimenni meg nem is lehet szinte... Rugó olyan kis izzadós, de csak a feje. :D Ezt nem tőlem örökölte, mert rólam még egy csepp víz nem folyt le életemben, olyan vagyok, mint a pergamen. :) Odabújik hozzám, és mindig összevizez :D

Móni, Mesi - szegény kézis lányok... De majd a következő körben hátha jobban megy nekik.

Na, most léptem is :arrow:
V.

Kép
vindolanda

Sziasztok Mamikák!
Csak részolvasásban vagyok... Nolka foglalkoztat rendesen, mindenhol feláll, pakol, kinyit-becsuk, mindent felderít-felkutat. Főleg a műszaki cuccokat imádja kapcsolgatni, van egy régi "kompjúter", annak a flopiját kiveszi-betolja...

Köszönjük a 11hós köszöntéseket.

Mi pedig sok-sok puszit küldünk az 1 éves Linikének!!!
Kép

Marica! Fantasztikusak a sütik!:shock:
Már alig várom a képeket!

Nagyon jók a szülinapos képek Timi! Látszik, jó hangulat volt :lol:

Regi! Csudaédes Szelike, fedezi fel Ő is a világot :lol: ... A tízórait mi is kihagyjuk, inkább a főzeléket egye meg délben. Én arra figyelek, hogy 1 nap nagyjából mindent kapjon (gyümi, zöldség, fehérje, tejtermék, gabona) Persze a tejtermék van még mindig túlsúlyban, szerintem ez így normális. Viszont nem aggódom, ha kimarad egy étkezés, a következőnél bepótolja.

Maggie! Nolka is ha jön a fogacska keveset eszik.

Anikó! Szépek a Lánykáid! 1 hónap alatt 6 fog? Óóó...:shock:

Bébitaxi: Irina! Szerintem az nagyon jó ami eleinte megtámasztja a kis testét, hogy ne essen oldalra - nekünk ilyen van (teszveszes, 6e volt):
Kép Kép
Ezt meg csak úgy Nektek... :wink: Kép

Beteg Babócáknak jobbulást, Rosszalvó Babuciknak jóalvást, Kismamiknak könnyű napokat!!!

puszika!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok,

Istenke éltesse Lincsikét!

Benit és Nonlkát is!

Jaj hogy megy az idő és mindenki ezerrel készül az 1. szülinapra, mi is :shock: , most vettünk tányérokat, gyertyák, jaj de jó lesz.

Móni, abbahagytuk az esti szopit, viszont a reggeli nagyon megy, este nem tudtam beleimádkozni, ígyhát elmaradt.

Beszéd, mi mondjuk, hogy Hinta, vau ez a kutyánk, sőt ha kint ugat Nico kutyán, mutogat és mondja vau, megzabálom éééés ma 4 lépést tett egyedül.

Annyi mindent megértenek, hihetetlen, Robesz idehozza nekem a kisautóját és a hápi kacsaját, megzabálom.

Upsz felébredtünk a nagy melegben, jövök még remélem

Kép
Kép
nektarin

Halihó!

Csak egy gyors üdvözlésre néztem be, később megpróbálok jönni.

Ölelem a hófordulós Nolkát és Benit!
De ez a nap a Linikéé! Tündérlány, legyen nagyon szépséges a második éved is! Nagy-nagy puszit küldök!

Pusszancs:
dmaggie

Muszáj még egyet! :oops:
Anitja , ez a közös kép..... Annyira meghitt, szeretetteljes. Elolvadtam.
dmaggie

Marica Linikédnek nagyon boldog 1. szülinapot!

Nem irok ma semmit, mert nagyon összevesztem ma anyuval :evil: t :twisted: totál a lelkembe taposott a saját anyám :cry: :cry: :cry:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Egy elveszet bárány jelentkezik!

Isten éltesse az elmúlt napok és a mostani hófordulósait és a Szülinaposokat

És persze Nagyon Boldog 1. Szülinapot Linikének!

Kép

Majd holnap írok részletesebben.

a talis képeket átküldtem a gmail-ra.
Valaki legyen szives rakja be a mappába nekem nem sikerült.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni, sajnálom :(

Anitja, Nolka nagyon mobil :D

Az étvággyal nálunk is gondok vannak mostanában, ugyanis Rugó nem eszik annyit, mint korábban. Próbálkoztam nasi-tilalommal, ez valamelyest javított a helyzeten.

De leginkább a déli szoptatás helyén lévő kajálással van a gond. Igazából nem tudom, hogy most a megszokott táplálkozási formáját hiányolja-e :roll: El sem tudom képzelni amúgy, hogy egy szoptatás helyett neki mennyi gyümölcsöt vagy tejbegrízt vagy akármit kellene megennie. De ha éhes lenne, azt hallanám szerintem, mert elég hangosan szokta a nemtetszését kifejezni a drágám. (Bár a kölesgolyók dobálásától még messze vagyunk :lol:)

De a fogai is jövögetnek, a szemfogai már nagyon dudurodnak felül, és éjszaka is többször sírva kelt.
Remélem a mai éjszaka jobb lesz.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Drága Linike és Marica:
nagyon boldog 1. születésnapot kívánok és még rengetek ilyen csodás évet Nektek.

Mi jól vagyunk, időm nem sok. :(
De olvasok.

Timi:
jó cuccokat vettél és szupi lehett a buli is. Ügyes vagy.

Regi:
jók a képek. hát azért a családi ház sem fenékig tejfel ám.
én mennék vissza lakásba. :oops:

Heni:
fel a fejjel, holnapra talán másképp látjátok a dolgokat.

Ancsi:
mi is készülünk az ovira, Marci nagyon várja már.

Anita:
nagyon jó a közös képetek.

Mesi:
hajráá félidő. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Jó reggelt!

Tegnap elfelejtettem... :oops:
Nokának és Beninek nagyon boldog hófordulót!!!

Isten éltesse Larát és Pálmát első szülinapjuk alkalmából!!!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt, Lányok!

Larának és Pálmának nagyon boldog 1. születésnapot kívánok!!! Hú, mennyi szülinapos lesz itt pillanatokon belül!

Heni: sajnálom a drága Petikét, remélem, könnyen viseli a bárányhimlőt. Tudom, hogy Téged kikészít a sok betegség, én is immunerősítőről akarok a dokinkkal beszélni, ha jön legközelebb, mert mi is minden nyavalyát összeszedünk (attól tartok, hogy minden fogzásnál ez lesz, most épp megint középfülgyulladás...). Viszont teljesen változó, hogy melyik baba milyen lesz később, én valami elképesztően beteges kisgyerek voltam ált. iskoláig, utána meg semmi bajom nem volt a 20-as éveim végéig (most sincsenek akkora gondok azért ;-)). Az egyik bnőm kislányának 1 éves koráig náthája sem volt, azóta állandó bélhurut kínozza. Hajlam...

Ancsi: hát valami szépségesek vagytok!!!

Anitja: tényleg gyönyörűek vagytok azon a közös képen!

Gremese: Zsozsó hogy van?

OLIMPIA: Nem vagyok egy nagy sportember, de az olimpia az más, nagyon örülök az ezüstöknek, bronzoknak, utálom azt a mentalitást, hogy csak az arany számít (meg azokat a nagyképű számítgatásokat, hogy "8 arany lesz", ugyan már). Ma már egészen mást jelent az olimpia, nagyon nehéz rekordokat dönteni. Azt mondjuk nagyon bírom, hogy Cseh Laci edzője Phelbset csak "földönkívüli"-nek hívja... 8)

Kép
Kép
irina

Heni, remélem, kibékültök anyukáddal mielőbb. (Sajnos néha nekem össze KELL vesznem az enyémmel, mert máskülönben képtelen észrevenni, hogy átlépte a határt -- és hát át szokta... és azért KELL veszekedni, mert sajnos más nem ugorja át az ingerküszöböt...)

Kép
Kép
irina

Boldog szülinapot Pálmának és Larának!!!!!!

[quote="linato"]S írta:linatoziasztok!

Vadvirág kislányai 2.30-kor látták meg a napvilágot!
Pálma 2300gramm 58 cm, Lara 2600gramm 58 cm.
Mindketten érettek, egészségesek és gyönyörűségesek. Anyukájuk is jól van.

Kép
Kép
Kép
gremese

Képet nem találtam, mert a babanetes albuma Vadvirágnak már nem publikus.
De azért emlékszünk rájuk! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Remélem nincs nagy gond... :roll: Ha el akarod mondani, ott a g-mail. :)

Anitja! Husi-Nolka nagyon ügyes! Hogy felzárkózott a mozgásfejlődésben! :)

Olimpia: Az a "baj", hogy a népek - többek között - világrekordokat akarnak látni, nem "csak" aranyérmet.
Négyévente pedig nem alakul úgy az evolúció, hogy Phelps-ek, meg Phelps plusz-ok szülessenek.
Ez nem normális.
Dopping nélkül szinte nincs világrekord.
Sajnos a mai modern doppingszerek nagy részét (még) nem lehet kimutatni.
És én nem hiszem el, hogy ez a Phelps tisztán versenyez.
Nem normális, hogy délelőtt beszed egy aranyat, majd egy órával később már elődöntőt úszik 100 pillangón....
Állandóan vízben van - mert ugye nem rögtön döntőket úszik, hanem válogatókat -, és már vagy 7 aranynál tart, 6 világrekorddal...

A "sportdiplomáciáról" meg ne is beszéljünk... :evil: Emiatt nem nyerhetnek versenyzők... És a bírók meg jól felesküdtek... :evil: Áhhh... :evil:

Ma szabadnapom van, Apa Zsófival megy Anyósékhoz, én meg pihenek.
Irina, köszönöm kérdésed, Zsozsó csak picit taknyos, most már én is csak kicsit, de még mindig van hőemelkedésem. Kistesó meg kapja rendesen az ellenanyagot. :wink:

A ma reggelem (is) olyan jó volt, mikor felébredtem, Zsozsó mászott rám, "rugdosott", és pár perc múlva éreztem Kistesót is.
Kívül-belül dögönyöztek. :lol:

Vindolanda: Igen-igen... Én nemsokára újrakezdem a szopit. :D
Én sosem mértem, és sosem tudtam, hogy mennyit "kell" szopiznia vagy ennie egy babának. Volt olyan, hogy 280 ml (!) tejcit szopizott, volt hogy csak 100-at, most meg kihagyja néha az egyik étkezést, és keveset eszik, vagy éppen benyom egy három fogásos ebédet.
A tegnapi ebédje pl: sóska főtt krumplival, málnás danonino, majd egy sörperec. :shock: :lol:
A tegnap előtti ebédje: 3 kanál főzi... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?