A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kriszta!
Czeizellel?miért?

Monti!
a szűkítő kivételén én is gondolkoztam,de Zoé feje tuti leesne akkor,mert annak támasztja... :lol:
Vendég

Mindig irigykedve olvasom, hogy kinek mekkora súlyú babája van....

Mercike (majd lemérem ha felkel), de most 5 kiló, és 60 centin felül van már bőven! (hetek óta nem jó rá a 62-es rugi)

Andi: sajnálom az idegbecsípődést!!!!!
Mi csak anyatejesek vagyunk!

Na megyek, mert szól a lányom!!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:00-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:00-kor.
hékás

:idea:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:16-kor.
Vendég

sZIASZTOK!!
eGYRE JOBBAN ALSZUNK. rEMÉLEM HAMAROSAN ÁT ALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT.MONDJUK JO ALVO VOLT MINDIG. tEGNAP 21 ORAKKOR LERAKTAM,ÉS KELT 3 KOR,AZTÁN 7KOR,ÉS 10 KOR.MEG MOST ALSZIK MÁR 20 PERCE. MAJD KÉSŐBB JÖVÖK. :lol:

Kata&Milán

oszman777

ANDOCA! mI FELESBE VAGYUNK,FELE TÁPSZER FELE TEJCSI. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntőket Marcell nevében is!!! És én is kívánnék a TÖBBI MARCELLNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT!

Andóca: én is küldtem privit, de mi is tápszeresek vagyunk amúgy.
És én is sajnálom a becsípődésedet! Mihamarabbi jobbulást kívánok!!!
Kitti pedig gyönyőrű kislány!

Csiri: Zoé is nagyon cuki a kis fodros ruciban :wink: :wink:

Kriszta: köszi a konyha dícséretet! De a ti házatok sem kutya! Nagyon tuti elfogadnám. Sajnos nekünk csak egy szint jutott ekkora házból :roll:

Szilvi: Ne aggódj szerintem az Én kisfiam a legpicurabb a csapatban, mert mi korban már előrébb vagyunk, viszont Marcus a múlt héten mérték 5,13kg és 56 cm. (kezdő súly: 2,64kg, és 47cm), de nem aggódom emiatt mivel mi sem vagyunk nagydarabok, így ő hozzánk képest pont jó szerintem :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

ancsika82

Oszmann: Láttam a bébiétel mennyiséget amit vásároltál! Hát nem semmi :wink: :wink: :lol: :lol:
Tegnap a védőnő nekem épp azt javasolta, hogy ne halmozzak fel olyan sokat először belőle, mivel eleinte sokat kell úgyis pazarolni, mert egy egész adagot nem fog tudni megenni belőle és 24h után ki kell dobni a maradékot. De persze ezt nem azért írtam mert bele akarok szólni a dologba!!! De gondolom tuti árban volt és azért vetted, meg a szavatossága is biztos sokáig eltart :!: :?:

ancsika82

Jut eszembe cigi! Sokan cigiztetek a terhesség előtt? És van aki már rágyújott azóta? Sajna én is bagóztam de még mielőtt terhes lettem volna 1,5 hónapja nem gyújottam rá. Mondjuk még azóta sem, pedig néha gondolok rá! De lehet teljesen le is kéne szoknom róla ha már itt a lehetőség :roll: :roll: :roll:

ancsika82

Nahát hogy nekem mindig akkor sikerül fellépnem mikor senki sincs :cry: :cry: :cry: :cry:

ancsika82

én itt vagyok, csak egyenlőre olvasó üzemmódban, mert próbálom altatni Kittit!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ancsika: Én is dohányoztam mielőtt teherbe estem volna :cry: 2007. október óta nem gyujtottam rá :P Hazudnék, h a azt mondanám, hogy nem gondolok rá, de próbálok véglegesen leszokni. Egyenlőre nem esik nehezemre, pedig itthon mindenki dohányzik, persze szigorúan csakis a kertben!
bluebox

Kristóf élvezkedik!!!!!!!!!!!!! Már 1 órája nincs rajta pelenka :P Azóta folyamatosan vigyorog és dumál :wink:
bluebox

Ancsi: én cigiztem terhesség elött (vagyis addig amíg nem lett pozitiv a teszt). Én nagyon vártam, hogy megszülessen, és rágyújthassak, de a mai napig sem tettem meg, és úgy vagyok vele, ha már eddig kibírtam akkor talán nem is kellene soha többet!!!!
Aztán vannak olyan gondolataim is, hogy rágyújtok majd ha társaságban vagyunk vagy valami. Tizen valahány év után nem egyszerű eldönteni. Engem az is zavar, hogy Apa úgy áll hozzá, hogy azalapján már csak azért is meg kellene tennem!!!! (annyira tiltja, hogy az nem igaz - nem mintha nem lenne igaza. Én is érzem, hogy milyen "büdös" az akinek cigi szaga van)
Hát ezen dilemmázom én is egy ideje, de szerintem tartom mostani jó szokásom és nem gyújtok rá (hamár eddig kibírtam) 8) :roll: 8)
bszilvi25

Íme a nagy meztelenkedés :wink:

Kép
bluebox

De édi ez a kis kukacos! Nagyon jó dolga van!

ancsika82

Késő délután megyünk egyet csavarogni. Megnézzük a rucikat, meg nézek valami ajándékot ennek a lurkónak! Már tisztára izgulok :oops: olyan rég voltam valamerre. (Kb. 2 napja :lol: :lol: :lol: ) De nem tehetek róla imádok vásárolni. :oops: :oops: :roll:

ancsika82

Helló!

Sétáltunk egy jót,aztán ettünk és most elaludt kb.15 perce.

Mi most már tápszeresek vagyunk teljesen.

Tündéri fülbevalós baba Kitti!

Én is pont mostanában mondtam Apának,hogy vegyük ki a fejszűkítőt a hordozóból,mert már arra teszem a fejét akkora.

Én cigiztem kb.16 éves korom óta (persz akkor még csak keveset)addig amíg a páromat meg nem ismertem (8 éve).Ő és a családja nem cigizik és szépen én is leszoktam 3-4 hónap alatt.Nem is kívánom egyáltalán.Pedig társaságban,buliban egy dobozzal is elszívtam.

Kép
melike

Én is szeretek bármilyen képet nézegetni!
És ha nem baj rakok fel a konyhámról és a fürdőről egy tavalyi képet,mikor a felújítás végén jártunk. Kép Kép

Kép
melike

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:41-kor.
pironya

Márti: nagyon édi Kristóf!

köszi szépen a dicséreteket.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:17-kor.
Vendég

Márti: nagyon édi Kristóf!

köszi szépen a dicséreteket.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike:Szupi a konyhátok, klassz benn a mozaikcsempe!
És a fürdő is tök jó, hasonló a mienk is a mostani! Szintén kék-fehér! Úgy látom mindenkinek bejön a sarokkád. Én is alig várom kipróbálhassam majd a mienkét az új fürdőben!

Szeretek képeket nézegetni én is bármilyen mennyiségben és bármi érdekel!!!

ancsika82

Szia Piri!

Végre te is itt vagy!!!! Gyere sűrűbben!

Andi

Vagy ez a videó volt:

http://www.youtube.com/watch?v=60qwng_u ... re=related

Vagy ez:

http://www.youtube.com/watch?v=E2jSMPv1pew

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ez jóóó még a végén kiderül majdnem mindenki cigizett :? :oops: :oops: :evil: :evil: :evil:

ancsika82

Köszi Ancsika!A konyhámat imádom!A fürdőt már nem kékre csinálnám most.

Kép
melike

hú de jól termeltetek :lol: :lol: :lol:
most sajna nincs időm visszaolvasni!
csak szőrmentén :oops:
én cigiztem de amikor kétcsikosat teszteltem akkor letettem,mióta az a kis tej sincs visszaszoktam,és napi egy csomaggal szívok!!
hosszú halványkék szofit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
táposok vagyunk!!
szépek a babák és a konyhák!!
Vendég

ja és én három gyerekes anya létemre magamnak is veszek ruhákat!!! :wink:
Vendég

...........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:41-kor.
pironya

Pár kép Mátéról.Apával reggel,egyedül reggel és most így aludt. Kép Kép Kép

Kép
melike

Szevasztok!

na visszaolvastam!

Andóca!
lehet,hogy írtad,decsak átfutottam...HOGY VISELTE KITTI A FÜLBELÖVÉST?

CIGITÉMA:Én szívtam rendesen!!!úgy megnyugtatott..25 éves koromig még azt is utáltam,ha valaki rágyujtott a társaságban...na aztán rászoktam,gondoltam jobb mintha nyugtatót szednék...(magánéleti válság)..aztán úgymaradtam...volt,hogy rekedtre szívtam magam...aztán miest megtudtam,hogy érkezik Zoé,abban a pillanatban letettem,meg rosszul is voltam töle...a múlthéten ismét felhúztam magam...(szülés utáni depi) és rágyújtottam...2 slukk után éreztem,hogy mindjárt kirakom az ebédet...úgyhogy szerintem én LESZOKTAM ÖRÖKRE!!!

BLUE!
Kristófnak tényleg jó dolga van!!! :wink:

Melike!
Szép a lak és helyes a család! :wink:

szia Pironya!!!!
Vendég

Kriszta ez az Üllői házatok?
bluebox

melike nagyon helyes pasiaid vannak :wink: :lol:
csiri:jó neked!!ha tényleg leszoktál...de azért ha jövő nyáron eger felé veszem az irányt,meglátogatlak egy üveg édes martinival akkor csak elszívsz velem egy cigit?? :lol: :P :lol: :P 8)
Vendég

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:42-kor.
pironya

SZIASZTOK!

megkaptuk a szurit, csak egy kicsi elpityeredés volt. aztán utána egész nap nyüglődés. volt hogy olyan fájdalmas sírásba kezdett, hogy nem tudtam hogy nyugtatgassam. lehet hogy a lába is fájt?mert azt is huzigálta, s mindig akkor sírt, mikor felhúzta.

súly:5200 gramm hossz 60,5 cm-szép magas lányzó lesz.

pár kép Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
eyi

piri helló te is ittvagy csók neked!! :lol:

mármint te leszel keresztanyuka??
Vendég

eiy:nagyon szép a kis manöken :wink:
Vendég

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:42-kor.
pironya

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:43-kor.
pironya

jaaaa akkor hozzanak aranyláncot kis karlánccal :wink:
Vendég

[quote="lia0415"]m írta:lia0415elike nagyon helyes pasiaid vannak :wink: :lol:
csiri:jó neked!!ha tényleg leszoktál...de azért ha jövő nyáron eger felé veszem az irányt,meglátogatlak egy üveg édes martinival akkor csak elszívsz velem egy cigit?? :lol: :P :lol: :P 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát..... :roll: :roll: :roll:
Könyörgöm,csak ne martinival....Egyszer kb 16 éves koromban,amikor nagyon vagány és nagylány akartam lenni,azzal kezdtem az alkesz pályafutásomat...úgy berugtam,hogy a dizsibe se jutottam le... :oops:
Vendég

eyi!
Mirabellnek gratula a "magasságáért".. :wink:

bari!
Szövegértés:1...kérlek holnapra írasd alá a szüleiddel.. :wink:

Pironya!
Esetleg kiskorona aranyból? :roll: halvány lilám nincs mit kérhetnél...pelenkát?fú azt inkább keresztelőre ne..vagy mégis?
halvány lilám sincs továbbra se...
Vendég

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:43-kor.
pironya

Már olyan régen dicsekedtem

tehetnéd sűrűbben is! :wink:
Nagyon édes ahogy mosolyog az utsó képen!
Vendég

na tegnap és ma is laptető...tiszta deja vu...(dezsavű lenne,de nem bizti,hogy jól írtam..) :roll:
Vendég

Sziasztok!

Szia Piri!!!!!!!!!!!

Csongor egy tünemény!!!!!!!!!!!!!!!!

Mira csodálatos leányzó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keresztelőre meglepi????????????? :shock: :shock: :shock: fogalmam sincs, de gondolkodom rajta. Nem tudom hogy későbbre szeretnéd (amikor Csongor már nagyobbacska), vagy hogy most használható legyen?????
bluebox

PIRONYA: eddig ezt találtam, ha van időd nézegesd meg.

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=6783
bluebox

piri nagyon ari a kis krapek, jöhetnél gyakrabban is.keresztelőre mi egy csomó nagyobb ruhát kaptunk, meg két fülbevalót is.egyiket kerimamitól, másikat apai nagymamitól. s képzeljétek, ugyanolyan volt mind a kettő. amit anyósomtól kaptunk kicseréltük másikra. sógornőm találta ki, hogy a nagymamának kell a fülbevalót venni, ki hallott már ilyet?

ezt kapta keriéktől:Kép

erre cseréltük ki a másikat:
Kép

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?