A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Egy kicsi házban olyan szépen meg lehet oldani egy nagy nappalit konyhával egybenyitva. Az élet általában úgy is a konyhában zajlik, ha az elég nagy. Ezen kívül tényleg csak alvásra kell szoba,egy háló,egy gyerekszoba... :wink:

Kép
flóra 11

Ha hazajönnek a Balcsiről elkapom és megkérem segítsen valamit keresni, Vagy feladok egy hirdetést és mindenki rajta fog csámcsogni , hogy jé az ő lánya!

Kép
muzsuzska

Ami kicsi ház az vagy össze akar dőlni vagy putri...

Kép
muzsuzska

Hát tényleg őrület. De befürödtünk a szülőkkel is.
Egyébként az én apum is építész. :lol:

Kép
flóra 11

Rajzolni tudok ilyent, de abban nem lehet lakni! :D

Kép
muzsuzska

Olyat ne vegyél, mert a felújítás többe kerülne,mintha újat építenél és akkor is öreg ház marad.

Kép
flóra 11

Csak egyszer adnák a kezünkbe a varázsceruzát! Tudnánk vele mit kezdeni,igaz?

Kép
flóra 11

tudom Flóra ezért fáj a fejem! Lakás van rengeteg, de lehet hogy kezdetnek az lesz és ha pár éven belül akad valami akkor váltunk!
5 millió egy lakás kb 20 eladó van a környéken.

Kép
muzsuzska

Ajaj! Szóval ez egy ördögi kör! De legalább a saját részletünket fizetnénk!

Kép
muzsuzska

Nem tudom! Várok , fülelek,nézek....

Kép
muzsuzska

Húúú, olyan olcsó! Hány szobás? Én akkor nem gondolkodnék a helyetekben. Gondold meg, hogy a havi 25-ből már régen összegyűlt volna egy lakásra való.
Nálunk drágábbak a lakások. Az anyám most vett egy egyszobásat, a fél ház ára ráment. És mondom,emeletes ház volt nagy telekkel. 1 600 000 - ért vette. Ezt szorozd 8-al, annyi forint.

Kép
flóra 11

A liba most takarít felettem! Húzigálja a székeket a konyhába, és mint egy tank úgy dübörög egyik helységből a másikba! Menjek fel öljem meg? Öröm itt lakni! Egyre szarabb!

Kép
muzsuzska

A mi szomszédunkban ma ünnepelték a csajt, hogy megszült. Most mentek el a vendégek. Egyébként nem tudom,mi a fenét kell ilyen alkalomra vendégeket hívni. Nálunk ilyen nem volt. Mindenki otthon örült és kész.

Kép
flóra 11

Flóra havi 25ezerből 16 év alatt össze is gyűlik!

Kép
muzsuzska

16 éve laktok ott? És a pároddal mióta vagytok együtt?

Kép
flóra 11

Biztos írtad már, de bocsi, nem emlékszem. :oops:

Kép
flóra 11

Felénk is szoktak ünnepelni, tejfakasztó bulinak hívják! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Jaj Flóra azt írtam hogy 16 év alatt lehetne összegyüjteni a lakásra valót!
Én egy éve lakom itt, Királyfi kettő!

Kép
muzsuzska

Tudod elváltam, aztán jött királyfi .......... :D :D :D

Kép
muzsuzska

Igen, 16 év alatt.
Jó,most már értem a dörgést. Nem tudtam, hogy van. :)

Kép
flóra 11

Ezt a részét tudom, csak azt nem tudtam,mióta vagytok egyőtt Királyfival. :D

Kép
flóra 11

Azt hittem elmentél! Én lassan elmegyek fürödni és aludni . Reggel jövök!

Kép
muzsuzska

Képzeld a F. tényleg élvezi,hogy ketten vagyunk. Levetettem a pólómat, mert megdöglök a hőségtől. Meglátott melltartóban és máris incselkedik... :lol:

A szomszédból folyamatosan távoznak meg érkeznek a vendégek. Ki érti ezt.... :?

Kép
flóra 11

Kép

Kép
muzsuzska

Most készíti a F. a holnapi kajáját. Mondta, hogy addig enyém a fürdőszoba,tehát nekem is mennemkell. Aztán átadom neki. :lol:

Kép
flóra 11

De most nem szabad rádióznotok! Nem ám bűnbe esni! Holnap lesz a vizsgálat?

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
flóra 11

Nem, nem szabad rádiózni. Holnap csak az eredmények lesznek a vérvételből,de holnap nem rendel a dokinő. Holnap telcsizik oda a F., hogy hétfőn vannak-e, ha igen, akkor hétfőn viszi a mintát. Remélem lesznek hétfőn és nem fölöslegbe böjtölünk.

Kép
flóra 11

Nos,mentem zuhanyni. Majd csinálunk mást rádiózás helyett. Azért incselkedni szabad. :wink:

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Helló, csajok! Jó reggelt!
Flóra, remélem, csak incselkedtetek! Nem pazaroljuk az időt! :D
Zsuzsi, örülök, hogy van egy kis szabadidőd! Remélem, találsz házat is! :D
Szilzi, megértem a le....om érzést, én is gyakran vagyok így. És hogy kellett csinálni, reggel a laborban megittad a löttyöt, vártál egy órát, vérvétel? Vagy hogy volt? Várom az eredményt!
Tancsu, megértem a te dühödet is, hogy feleslegesen vettétek meg a matracot 10 ezerért, felcipeltétek, kisikáltátok a kiságyat, erre nem jó bele. Újabb pénz az újabb kiságy. :evil: Nem lehet visszavinni a matracot?

KépKép
benó

Jaj, azt meg nem is meséltem, mik történtek tegnap, de majd mindjárt mesélek, most nem érek rá. :D

KépKép
benó

Jó reggelt sziasztok...:)

Jelentem a kedvem jobb...:)

Jövőhéten csütörtökön szállitják ki a kiságyat....:D

Újjabb 10ezer kiadás!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lassan elhiszem magamról hogy miliomos vagyok.... :wink: :wink: :wink:

Benó:a matracot biztos vissza tudnám vitetni,de akkor ebbe a kiságyba csak sima szivacsot tudnék vágatni.Azt pedig nem szeretném,mert a gerincének jobb ez a kókuszmatrac....
A másik,hogy ez a kiságy csak kölcsönben van itt,tehát valamikor úgyis vissza kell adnom.
Igy lesz saját és ha akarunk második babát,akkor már neki is meglesz majd ez a kiságy...:)

Kép

Kép[/
tancsu

A párom szedett le 80-as,90-es évek slágereit a netről....)
Annyira jók!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most ezzel viditom magam....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na, az történt, hogy én ugye, szerettem volna megismerkedni egy indiai nővel. És megtörtént! :D :D :D :D :D Ott ültek a lépcsőn, mi meg bámultuk őket apuval, hogy kiválasszuk az áldozatunkat. És kiszemeltünk egy kb. 30-35 éves csajt, tök szép egyébként, és odaültem mellé a lépcsőre, csak nézett és a társai is, és mondtam, hogy szeretnék vele megismerkedni, meg ilyen hülyeségeket, aztán később elkértem az e-mailjét is. Tök makogtam természetesen, ő meg nagyon szépen beszélt angolul, sebaj. :D :D
A Vivike meg egy kínai kislánnyal rajzolgatott, aranyosak voltak nagyon, de szinte semmit nem tudtak beszélni, mert mi nem beszéltünk kínaiul, ő se angolul, se magyarul, ennyit erről. Kézzel-lábbal. Adri nem bírt megtanítani (az igh.) kínaiul (kínai szakos), hiába jártam hozzá szakkörre (többé-kevésbé jártam, mert elvesztettem a fonalat). :D :D :D :D

KépKép
benó

Helló, Tancsu! Helyes, vidítsd is magad! Akkor végül is nem is baj, hogy így alakult. :wink:

Ja, én meg az előbb azért nem jöttem, mert írtam egy levelet az INDIAI ISMERŐSÖMNEK, állati jó, nem???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És remélem, addig fogok a nyakára járni, míg elhív Indiába! És akkor a Gy. nem tud mit mondani, menni kell! A pénzt meg majd összelopjuk rá, vagy kérünk a Tancsutól! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (Viccűtem ám.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.08.15 07:08-kor.

KépKép
benó

Tök jó, már 7-en tagok vagyunk a klubban! :D :D :D :D Megismerhetitek azokat is, akikről írni szoktam. :D :D :D :D (Andi, Tündi, majd az Adrinak is szólok, a kínaisnak.)

KépKép
benó

Sziasztok!

Jöttem hozzátok. Hozom a reggelimet. :wink:

Kép
flóra 11

Rákerestem a Facebook-on, ami olyan, mint az iwiw, az indiai csajra, de csak annyit tudok róla, hogy Pooja (úgy kell mondani, tegnap megtudtam, hogy Pudzsá), és erre egy óriási sztárral kezdődik a Pooják sora, és ráadásul hasonlít is rá! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Na, ezt kapjátok ki! :lol: :lol: :lol: (Tudom, szerintetek mind ugyanúgy néz ki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:) Meg kell tudnom az igazságot..... Ez a küldetésem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, ma is fogom látni és akkor megkérdezem, hogy rajta van-e a Facebook-on.

KépKép
benó

Helló, Flóra!
Nem is rossz ötlet ez a reggeli. Ha lenne itthon valami.... (pl. sajtot a múltkor mind megettem.)

KépKép
benó

Valami csak akad, nem? Paprika, paradicsom, vajaskenyérrel, vagy lekvár,vagy pástétom...

Kép
flóra 11

Benó, tudsz angolul?

Kép
flóra 11

www.shilpagya.com
Innen jöttek az indiaiak.

KépKép
benó

Hát, csak úgy magyarosan. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Aha,látom tudsz. Kínaiul mi a fenének tanulnál? Megjósolták ugyan, hogy a sárga nép fog uralkodni a földön,mint ahogy terjeszkednek is szép számmal már Európában is. Erre készülsz már. :lol: Én le...om őket. Ha itt élnek tanulják meg ők a nyelvünket. :!: Ne hablatyoljanak itt mindent kínaiul,meg esetleg angolul. emberi nyelven tessék beszélni,magyarul. Nahát! :lol:

Kép
flóra 11

Van középfokúm, de miután megkapja az ember a bizonyítványt, nem ér semmit, ha nem használja. :wink:

KépKép
benó

Képzeljéte, itt esett az eső, de nem tudom mikor. Aludtam. De talán hajnalban eshetett. Most már süt a nap, de jó a levegő. De lehet, hogy csak megöntözték az utakat? :shock:

Kép
flóra 11

Van nálunk egy kínai kajálda, ott nagyon kedves kínai nő és férfi van, őket nagyon szeretjük, sokszor megyünk oda hozzájuk kajálni, és akkor dumálunk is, MAGYARUL, mert tudnak magyarul, persze nehezen beszélik, de tudnak, ez becsülendő. :D Nekem csak azért tetszik, mert az Adri olyan jól nyomja, egyszer bejött egy kínai ember a sulinkba, és az Adrit le se lehetett lőni, úgy szeret kínaiul beszélni, csak nyomta neki tök fölöslegesen, csak azért, hogy dumálhasson. Meg máshol is beszélt már kínaiul, meg tolmácskodott is sokat nekik régebben, de elég szenyák voltak, azt mondja. Nagyon nem szeretnék természetesen tudni, csak néhány dolgot: Hol laksz? Hogy hívnak? Stb. De még ennyit se tudok. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Az lehet, olyan nálunk is szokott lenni, én is mindig csodálkozom. :D

KépKép
benó

Hát akkor használd!Na várj csak, majd én is megtanulok, aztán angolul cseverészünk! :lol:

Kép
flóra 11

Meg hogy az Adri örüljön. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?