A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ní sen ti háo má? Na, nagy nehezen eszembe jutott, ez bezzeg tegnap nem jutott eszembe. Ez a: Hogy vagy? A válasz: Hájk höi, ni ná? Kösz, jól, és te?

KépKép
benó

Én nem csodálkozom azon,hogy locsolják az utakat. Két okból szokták,tisztítják, meg a hőségben hűtik, hogy olvadjon meg az aszfalt. Csak azért nem hiszem, hogy ez most locsolás volt,mert akkor minek locsoltak volna hajnalban, amikor még nem forró az út. Mégis eső lehetett. Jó mélyen aludtam, vagy csendesen esett. :D

Kép
flóra 11

Volt, hogy elvállaltam angol tanítást, egy középiskolás lányt felkészítettem a pótvizsgára és átment :!: :!: :!: , tök rövid idő volt rá és ezért nagyon büszke voltam magamra. Inkább az írás és a nyelvtan (igeidők stb.) megy, azt szeretem is, a beszéd az kész makogás, nem is tudom, hogy lett meg. :roll: Most már persze az írás sem megy annyira, kellene hozzá segítség. Persze az Adri szokott és tud is segíteni (meg hát a suli tele van angol tanárokkal), mert ő a kínait az angolról tanulta, neki felsőfokúja van angolból, nem pittyputty. :lol: :lol: :lol: És még volt egy lány, aki azt mondta (kb. 2 évvel ezelőtt történt ez), hogy semmit nem tud, és tanítsam, egy 29 éves lány, és járt hozzám nagyon sokáig, de már nem bírtam, mert kb. ugyanarra a szintre jutott, mint én, és képtelen voltam már tanítani. De szerencsére ő jött azzal, hogy a főnöke elküldi (fizeti) egy nyelvtanfolyamra. :D

KépKép
benó

Egyébként alacsonyabb szinten élvezem az angol tanítását, egyszer már be is adtam a jelentkezésemet angol szakra, de nem mentem el végül, mert ismerem magam, nem lenne elég önbizalmam és nem merném tanítani. Ebben biztos vagyok. És nem is jutnak el olyan magas szintre, csak leégés és önbizalomrombolás lenne a vége.

KépKép
benó

Kapcsold gyorsan RTL kLUBOt!

Kép
flóra 11

Ezzel az alacsonyabb szinttel azt akarom mondani, hogy általános iskolásokat pl. szívesen korrepetálnék, de nem a saját lakásukon, mert az horror. (Egyszer voltam magyarból.) Volt egy nagy szégyenem is, az az volt, hogy egy fiúcskát kellett (ált. isk.) nyelvtanból korrepetálni, de olyan bénaság volt, a leckét kellett megcsinálni vele meg ilyenek, próbálni a fejébe verni a bemagolandó tananyagot, és nem haladt a nyomorult gyerek egy centit se. Aztán mondták, hogy inkább ne járjak, nem használ semmit. De nem voltak mérgesek, és én sem, mert igazuk volt, csak nem esett jól, hogy nem tudtam segíteni.

KépKép
benó

Ez ott volt nálatok Battán. Onnan közvetítenek ma. :D

Kép
flóra 11

Úgyhogy nyelvtant én nem tanítanék otthon korrepetálásképpen, hiába az a szakom.

Sajnos, nem találtam meg, Flóra, szerintem nincs ilyen adónk. Mi volt benne?

KépKép
benó

Na, ez jó, hogy be tudtál kukkantani. :D

KépKép
benó

Cupp lányok...

Állitólag a magyart nagyon nehéz megtanulni!!!!
Ez igaz is,nekem 31 év is kevés volt hozzá néha...... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nincs RTL Klubotok? Nem hiszem.

Battáról közvetítenek egész héten. Most éppen kínaiak vagy ilyesmik doboltak, meg táncoltak.

Kép
flóra 11

Lassan készülődöm, Flóra, bemegyek még a suliba, beszélni az ig.-val, aztán megyek anyuékhoz. Ma mit főzöl?

KépKép
benó

Helló, Tancsu! Hát, ja, én is tudok olyanokat mondani.... :lol: :lol: :lol: A gyerekek már többször fel is írták az aranyköpéseimet (pl. "az emberek, azon belül a lovak").

KépKép
benó

Helló Tancsu!

Örüljünk,hogy mi beszélünk egy ilyen szép nyelvet. :wink:

Mindig azt mondják,hogy a magyar nehéz. Hát akkor a szláv nyelvek? Na és a német? Azokban még nemek is vannak, meg négyféle múlt meg ilyen hülyeségek. Meg rengeteg eset. Bár tudjátok (Benó biztos), hogy a magyarban hány eset van? Rengeteg, de mi automatikusan használjuk, és nyelvtanon nem is tanuljuk az eseteket. Szlovákon viszont külön tananyag a ragozás. Sorolni kell,melyik esetben milyen ragot kap a szó. Utálom!

Kép
flóra 11

Jó étvágyat Flóra a reggelihez!!!

Én lusta vagyok most késziteni kajcsit,egyenlőre eltüntettem egy pohár tejszinhabos vaniliapudingot.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Ma csak magunknak főzökés csak gyorsat,mert gépelni fogok ma is. Talán paprikás krumpli lesz.

Én is mondok hülyéket. Egyszer mentem be az osztálybaés a gyerekek ugye úgy köszönnek,hogy felállnak. Mindig mondom nekik,hogy üljetek le. Erre azt mondtam,feküdjetek le. :lol:

Kép
flóra 11

Az nagyon fincsi. A fiaim szokták ezt reggelizni. :D

Kép
flóra 11

Jó étvágyat nektek! Én még csak szüttyögök. :lol:

KépKép
benó

Akkor jó, Flóra, ha te is mondasz ilyeneket! :D :D :D :D :D Az tök jó, néha ilyen hülyéket mondani! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Dehogy,Te most egészségesen fogysz. És tisztulsz,mint a tévében. Ez most a téma. Fogyunk és tisztulunk.

Kép
flóra 11

Beszélnek valami nagyon jó fogyi módszerről,de nem árulják el,hogy mi az. :evil:

Kép
flóra 11

Tancsu, mit szólsz, milyen gyorsan megszereztem az indiai ismeretséget? Pedig nem vagyok ám ennyire rámenős. :lol:

KépKép
benó

Benó

Azügy érdekében mindenre képes vagy ám!!!!.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Biztos, ami biztos én legyűrtem 10 karika szalámit, paradicsomot, paprikát, egy darab camembertet és 3 szeletke puffasztott rizskenyeret. :lol:
Most jön a kapucsínó.

Kép
flóra 11

Mit titokzatoskodnak? :evil:
Na, szedem lassan a sátorfámat. Nekem még maradt egy kis kaja tegnapról is, meg anyu így is morgott, hogy miért nem vittem tőlük a Gy.-nak kaját, úgyhogy ma hozok onnan még a leveskéhez és a krumplis cukkinihez, ami igazán nem férfias kaja. :oops: De neki a kedvence a gyümölcsleves (na jó, a cukkinis bizbasz biztos nem az). :lol:

KépKép
benó

Nézegetem a munkahelyi képeket...:)
Ha minden jól megy és nem szülök meg,akkor vasárnap megyek kirándulni...:D

Már nagyon hiányzik az erdő,a kollégák...

Kép

Kép[/
tancsu

Hát, ha a jószerencsére bíztam volna a dolgot, sose ismerek meg senkit. :wink:

KépKép
benó

Nekem még van itthon egy fél fazék gyümileves,töltöttpaprika és lecsó...:)

holnap zöldbablevest ls krumplisnokedlit csinálok a hétvégére....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helyes, egyél csak! :D
Tancsu, ti szoktatok menni a kollégákkal túrázni? De jó nektek! Mi csak olykor megyünk el együtt, de akkor is érződik a feszültség, a kimértség, hogy azért nehogy azt gondold, hogy izé, hogy én ilyen meg olyan vagyok, nem vagyok ám ilyen laza stb. stb. Nem engedik el magukat, na, és így másnak se nagyon lehet (pl. nekem).

KépKép
benó

Krumplis nokedni hogy készül? Aztán tényleg megyek.

KépKép
benó

Na, csajok. Most hallom,hogy jött az anyósom,az exanyósom.Tudjátok,szemközt lakik az exem, ők most elmentek Balcsira, anyós meg jött kitakarítani a fiacskája lakását. Jobb lesz, ha ma úgy teszek, hogy nem is létezem. Nincs kedvem őt hallgatni. Ha csak ketten vagyunk,mindig kioktat, hogy törődnöm kellene a fiacskájával,takarítanom,meg mosogatnom,vasalnom kellene nála. Nem tudom,kinek néz engem. Bejárónőnek?
Mindig azt mondom, hogy ha akkor nem becsülte meg az exem,hogy ezt megtettem neki,akkor most miért csinálnám? Semmi közöm hozzá!

Kép
flóra 11

Igazad van, semmi közöd hozzá. A nyanya meg kopjon le. :evil:

KépKép
benó

Takarítson, ráér, nyugdíjas. Mindig nyavalyog, hogy azért,mert a fiúk járnak át az apjukhoz,esznek is ott, meg rumliznak is,szerinte természetes lenne, ha összerakodnék utánuk.Én meg azt mondom,ha ott vannak, az apjuk felelértük. Amit megenged nekik, azt csinálják. Miért nem nevelte őket rendre? Itthon nem engedem el őket annyira.

Kép
flóra 11

Bocs, hogy ilyen csúnyán írtam, Flóra.
Biztos jó fej akar lenni apuka, hogy megengedi nekik a rumlit.

Na, puszi, nem várom meg a nokedlit, mert sose indulok el. Puszi mindenkinek.

KépKép
benó

Tancsu,tök jó kajáid vannak.

Benó,jó neked,hogy anyukád ad kaját. Nálunk minden az én nyakamba szakad. Képzeljétek, mennyi férvival vagyok körülvéve. :(

Semmi segítség. Pedig a F. míg egyedül lakott, addig főzött magának. De itt nem.

Kép
flóra 11

Nem a kollégákkal szoktunk menni túrázni,hanem már az egy túra,amig kimegyek a volt munkahelyemre,fel a hegyek közé...:):):)

A krumlisnokedli ugyanaz mint a krumplistészta,csak bővebb lével hagyom a krumplit,nokedlit szaggatok hozzá és azzal keverem össze tészta helyett....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Igazad van Benó.Nem kell mentegetőzni.

Kép
flóra 11

Durva az exanyósod!!!!!!

Gyertyát esetleg nem kell tartanod az exed feje felett????????

Kép

Kép[/
tancsu

Várj Tancsu, nem értem. A krumplid kockára vágod? Megfőzöd a kruplit és bennehagyod a vízben? És ebbe szaggatod a nokedlit?

Kép
flóra 11

Nem tudom őt megérteni Tancsu. Teljesen szolgálólánynak néz. Van az exemnek elég "barátnője". Azokat miért nem kötelezi,hogy takarítsanak nála? Azokat az exem fel sem meri hozni,ő jár el hozzájuk. Persze az is benne van,hogy nem szoktatja a nőket ide, nehogy esetleg összetalálkozzanak nála. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.08.15 08:48-kor.

Kép
flóra 11

Nem....

Csinálok paprikáskrumplit,de bővebb lével,zaftosabban és kicsit füszeresebben....
Külön szaggatok ki nokedlit és azt keverem hozzá a paprikáskrumplihoz...

Kép

Kép[/
tancsu

Ja,értem. Tehát olyasmi,mint a granatírmars, csak nem tésztával, hanem nokedlivel. Nálunk így hívják a paprikás, krupmlis tésztát.

Kép
flóra 11

Igen,olyasmi,csak ezt szaftosabb,jobban szereti a párom is...:)

Kép

Kép[/
tancsu

A paprikás krumplit én is bő lével szeretem,szoktam bele pottyantani tojást is,ez a buggyantott tojás. A fiúk is úgy szeretik,ha van leveés villával megtörik a kruplit, bele a lébe. így sűrű lesz. Kicsi korukban villásreggelinek nevezték el. Mert villával törik a krumplit. :lol:

Kép
flóra 11

A F. mindig megkritizálja az én paprikáskruplimat,mert az anyja állítólag ezt tök szárazra csinálja és köretnek adja hús mellé. Ő ezt az egytálételt nem ismeri. Szerintem az anyja csak a főtt kruplira szór paprikát. Mindig az a baja vele, hogy miért szaftos. Pedig ez ilyen,így finom.

Kép
flóra 11

Tancsu,Gergő egyelőre veletek lesz egy szobában? Milyen színű az ágyikója,amit rendeltél?

Kép
flóra 11

Tancsu, Te is elmentél? Azt hittem,csak Benó megy el.

Kép
flóra 11

Vagyok

Kép

Kép[/
tancsu

Az első évben szeretném ha velünk lenne,aztán majd szépen kialakitunk neki egy gserekszobát...:)

A kiságy kép alapján világos bükk szin szerü,de leirásban állitólag valamilyen fenyő...

Borovifenyő...

Kép

Kép[/
tancsu

Tegnap ám nem puskáztuk el a dolgot. Remélem, telefonál ma a F.,hogy hétfőn dolgoznak-eaz urológián.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?