Sziasztok!
Mia! Marcell is szokott ilyet csinálni, pedig még csak cumisüveget sem kapott sosem. Én a következőket csinálom: megbüfiztetem, vissza a cicire. Ha tovább csinálja, átrakom a másik cicire. Legtöbbször a másikat elfogadja, hogy miért, nem tudom.

(Pasik!

) Ha ez sem segít, egyszerűen hagyom őt és a következő etetést legfeljebb egy fél órával hamarabbra hozom. Volt olyan, hogy egész nap ilyen hektikusan evett, aztán éjszaka olyan szépen szopizott, mint egy kisangyal. Tehát lehet, hogy a túl sok inger zavarja őket. Ha pótlást adsz, szerintem ne cumisüvegből add, mert ha rájön, hogy nem csak vizet meg teát lehet cumiból kapni, hanem tejet is, végén tényleg teljesen leszokik a ciciről.
Bari! Szerintem se parázz előre az oltástól. Marcell már a másodikat kapta és nem volt se nyűgös, se sírós. Viszont ha te ott tipródsz mellette kezedet tördelve, attól lehet nyűgös és sírós is. De ezt már többször is leírtuk.

Nekem néha az az érzésem, hogy Dávid nagyon is jó fiú és csak a te elvárásaidnak akar megfelelni.

Csak még rosszul értelmezi a jeleket. Azon izgulsz, hogy oltás után sírós lesz, Dávid ezt úgy értelmezi, hogy oltás után sírósnak kell lenni, tehát az lesz. Száz szónak is egy a vége: NYUGI!!!!
Szilvi! Szerintem nem a BCG befolyásolja Mercike hangulatát. Marcinak is nagyon csúnya volt, amikor kifakadt egész nap folyt a genny belőle, de észre sem vette. Fejfájás? Te szegény!
Pironya! Szerintem is valami hasznosat kérjél Csonginak, amit ti még nem vettetek meg. Az etetőszék jó ötlet, de kérhettek pihenőszéket is, járókát, babahintát, utazóágyat stb. Menj el a Brendonba, nézz körül! Biztos találsz olyat, ami jó lenne, de te nem adnál ki érte pénzt.
Én is megosztom fiatalkori ballépésem tárgyát: Jagermeister.

Azóta is ha megérzem az illatát, rögtön rosszul vagyok.