A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

jó hát a vörösbor az kell a vérképzéshez, a lelki nyugalomhoz, ami fontos a szoptatáshoz. :D

amúgy a rumot bírom a legjobban, de taccsot is még csak attól dobtam ki, de csak mert sok volt. azért 1 üveg bacardi egyedül... :roll: jesszus azért voltak durva idők. most belenéztem régi bulis fényképekbe... jajj de vékony voltam. mondjuk sok buli, sok pia, 2 pasi... :twisted: szerencse hogy azóta megjavultam. kevésbé szerencse hogy meg is híztam. :lol:

képzeljétek, azért nem voltam egyébként már vagy 1 hete, mert az anyosom kicsinált idegileg. 110/95 (nemtom mércsak az alsó érték ment fel) volt a vérnyomásom folyamatosan, amint megláttam, még durvább lehetett mert éreztem hogy kiszakad a szívem. :roll: most elutazott egy hétre a lányához, és érdekes módon minden okés.

mia_snow

mi beszéltünk arról a zurammal, hogy az anyja egy olyan feleséget képzelt mellé, akit tud irányítani. mármint nem ő, hanem az anyósom. aki mindenben egyetért, és lehet vele jókat pletykálni. hát velem melléfogott, ami a szívemen az a számon, nem tudok színészkedni, nem tudok jópofit vágni a dolgokhoz. ez az ő baja. hát... besz.pta velem, ez van. szerencsére viszont A. eléggé kiáll mellettem, és simán megmondja az anyjának hogy fogja vissza magát. 8)

mia_snow

Lányok!
akkor hamár nosztalgiázunk...Nektek hány éves korotokból van meg az első emléketek?
Vendég

csiri, milyen tipusu emlékre gondolsz? :D

mia_snow

Mia!
Tök jó,hogy így kiáll melletted a zurad.... :wink: Mellettem is kállna tuti,ha itthon lenne valamikor... :roll:

na nekem az első emlékkép/foszlány az olyan 3-4 éves koromból való...anyumat műtötték és apummal voltunk otthon és tesóm fejére borítottam a főzeléket és kaptam 1 jó nagy lebaszást... :lol:
Vendég

[quote="mia_snow"]c írta:mia_snowsiri, milyen tipusu emlékre gondolsz? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
16,5 és nem akkor ittam az Éva vermutot...ez utána volt... :lol:
Vendég

csiri nekem 6 ha jó a szövegértésem és nem az első szexről beszélgetünk :lol: :lol:

monti az oltással kapcsolatban igazad lehet!!!

márti,ez nem indok a lelépésre,én simán elolvastam kétszer amit irtál és csak a végén vettem észre,hogy ugyan az :oops:

linket mindjárt elolvasom
Vendég

jaaaa szex...akkor 15,5 :lol:
Vendég

NEM SZEXRE GONDOLTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA TESSÉK!PIA,CIGI...ÉS A SZEX....(bár azt is megválaszoltam) :lol:
Vendég

A 18-as karikát lassan ki kell rakni a topikunk elejére... 8)
Vendég

Én is 3-4 lehettem és az oviból hazafelé mindig elkérte a húgom az uzsonnámat.

De a szexes téma jobb. :oops:

Kép
melike

:arrow:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:11-kor.
Vendég

5 évesen, amikor úgy csempésztek be anyukámhoz és öcsémhez a kórházba, mentünk látogatni. illetve félórával előtte a lépcsőházban legurultam egy félemeletet. azóta van lépcsőparám egyébként. :oops:

vannak ilyen foszlányok bölcsis-ovis koromból, de még felidézni sem tudom, mert olyasmi hogy pl anyu levetkőztet a bölcsibe és beszéljük hogy baba a jelem.

szex?? 16 múltam... 10 hónapi udvarlás után engedtem a csábításnak. kár volt. illetve nem, mert már igen korán megtudtam hogy milyen a szar szex, mit nem akarok többé. :lol:

mia_snow

Mia:hány éves volt az a kitartó pasi?

Én (nem szégyellem) 18! voltam,de nem bántam meg,mert nagy szerelem volt... :oops:

Kép
melike

Azért kérdeztem a "gyerekkori+" emlékeket,hogy mikortól fog Zoé a hülye anyjára emlékezni,addig lemehetek totál bolondba akkor,ugyse fog rá emlékezni... :lol:

De a szex téma is lehet...én a volt férjemmel voltam elöször és utána "folyamatosan szültem..." :lol: :oops:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:11-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:12-kor.
Vendég

Csiri:szerintem az még odébb van a gyerkőcöknek,úgyhogy még van időd. :o

Egyéjszakás kalandok???

Kép
melike

hát milyen témák vannak!!!!!

pia
: sorolhatnám (jó kis emlékekkel), de nem teszem. Volt vodka, pálinka, jagermeister, unicum next, és vbk. Hát? nem is vagyok büszke magamra!!!

sex: nálam is 15 évesen megtörtént. részben megbántam, részben nem.

első emlék: nálam olyan 4 éves korom körül van. Anyám terhes volt az öcsémmel, és az Örs vezér téri aluljáróban sétáltam vele. (biztos a mamától hazafelé, mert ő ott lakik)
bszilvi25

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:12-kor.
Vendég

[quote="jkriszta"]E írta:jkrisztasetleg egy topictali????

De csak is gyerkőcök nélkül!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

De ahogy elnézem,addig keresni kell valami italgyártó céget szponzornak... :wink: De mindenképp ipari mennyiségre kell vele "leszerződni"...
Mi meg adunk cserébe nekik babafotókat!!!Bizti örünének... :lol:
Vendég

szerintem is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

És leszerződtetnénk a Fásy mulatót...postás józsit,bunyós pityut... :roll:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:13-kor.
Vendég

:arrow: :arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:13-kor.
Vendég

első élmény: szerintem kb 4 éves lehettem. Anyunak nagyon korán kellett bevinnie az oviba. Szinte még az ovónő sem volt bent. Csak leültettek egy hatalmas terembe és vártam, hogy jöjjenek a gyerekek. De nem akartak jönni. Ekkor elindultam felfedezni az ovit, de csak a fürdőszobáig jutottam. Ott találtam rá "kispajtásaimra" csótányokra. Akkor még nem tudtam, hogy azok mik, nem láttam még olyat. A pvc fel volt szakadva és olyat játszottam, hogy amikor bemásztak alá, én kinyomkodtam őket. mármint megnyomtam a pvc-t és kipattantak a csótik. Jaja nagyon gusztustalanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom őket a rohadt dögöket!!!!!!!!!!!!!!!!! Na színvonalas gyerek voltam mi????????????????????? :wink:

Első szex: az első gyerekem apjával volt 16 évesen. Nem bántam volt, nagyon kedves volt és gyengéd. Mindenkinek csak ilyen első élményt kívánhatok :wink:

Kriszta: bocsánat, tényleg kérdeztem, és akartam is írni, hogy nem tudom, mert nálunk a 3. hós oltástól mérik a gyerkőcöket. Szóval sajna nem tudom, de a 68-as rugikat próbálgatjuk már, és már jó ránk :wink:

Apósomék Üllőn laknak, csak eddig nem írtam.
bluebox

Kezdtek belelendülni a témába!
Annyira jó lenne találkozni,de nagyon nem egyszerű!

Kép
melike

Bekapok valamit(kaja! :oops: ),mert Máté elaludt.

Kép
melike

[quote="melike"]B írta:melikeekapok valamit(kaja! :oops: ),mert Máté elaludt.

Azért biztos ami biztos zárójelbe odaírtad,hogy kaja... :lol:
Vendég

hamarosan jövök. de szét röhögtem már magam,miközbe milán büfizik a válamon,közbe olvasok-

Kata&Milán

oszman777

na a topiktali engem is érdekelne!!
nálunk sajnos nem lehet mert egy őserdőben lakunk a zsémbes vénemberrel aki az apám.az őserő a kert ...apám csinálta buja növényzet!

első szex..szindi apjával!! :lol: gimis szerelem volt aztán hamar válás lett
Vendég

melike a zárójeles kaja nekem is tetszik :P
Vendég

Ettem.

Nagyon szeretnék már egy hordozó kengurut,nézegetem is a tesz-veszen.Jók vannak,jó áron.
Most is pl. lemennék a boltba,ami itt van 3 percre,de azért cipeljem le a babakocsit meg fel ebben a hőségben?!

Kép
melike

na eröltessük egy kicsit ezt a tali témát...mi az ami mindenki számára megközelíthető?
ki az aki tud hoszabb távon vezetni stb!én pl nem merek a városon átmenni :oops:
Vendég

Bari:nekem nem a kaja tetszene...

Kép
melike

Vicc volt!Nem vagyok "ilyen"!

Kép
melike

Na,beszéljünk róla!Hátha összejön.
Nekem van jogsim,de nem vezetek,tehát csak apával lehetséges.
Persze nem a világ végére.

Kép
melike

[quote="melike"]V írta:melikeicc volt!Nem vagyok "ilyen"!

te kis prűd...azért valahogy csak lett Máté... :wink:
Vendég

De nem úgy,hogy bekaptam valamit! :lol:

Kép
melike

[quote="melike"]D írta:melikee nem úgy,hogy bekaptam valamit! :lol:

Akarsz róla beszélni? :lol:
Vendég

Beszélnék én 3-4 itóka után asziszem...

Kép
melike

:!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:14-kor.
Vendég

[quote="melike"]M írta:melikeia:hány éves volt az a kitartó pasi?...

21. de a mai eszemmel már tudom, hogy kizárt hogy kitartó lett volna. :lol:

mia_snow

Hát csajok!!!! nagyon pezsegtek. :lol: :lol: :lol:

Márti!!! nagyon tetszett a kis (puci)kép. De biztosan kurva melegük van a pelusba,szegények. :x :x

Andoca!!Ugye te jelöltél az iwiwen?? hogy találtál rám??

Bari!!! 170ml evett Dávid???????? Milán soha nem evett ennyit,a plafon 120ml. De most ebbe a melegbe 90ml eszik.

ANYÓS téma!! UTÁLNI FOGTOK!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nekem kurva jo anyosom van. És imád nagyon,én is őt.Fasza csaj.7év alatt sosem csalodtam még benne.Ha a párommal vitázunk sosem ad igazat a páromnak,kiáll mellettem.Mert igazam van.
Sőt! Már laktunk is velük 3évet,akkor sem volt bajunk egymással.
Most az ő lakásába lakunk,ők meg épitkeztek.
Már 1éve,hogy elköltöztek.
Ja és normálisabb mint a saját Anyám. Na itt hagytam abba.

Mia!!! Szopi. Mi is igy jártunk,de irtam is. Folyamatosan ez van.De nekünk durvább. 5 perc szopi,és orditás. Szinte semmit nem eszik. Majd feladom,lefejem,vagy tápszer.
Milyen az a fagyitej????????? :shock: :shock:

Melike!!!térd???? Nekem miota Milán van azota fáj a térdem. Ahogy felállok vele,nap mint nap szopcsi után. A suly. egyre szarabb lesz. Pedig én is tornáznék lábra.

Bari!!! neked csak városon belül szól a jogsid??? Város táblán kivül???? :lol: :lol:

Sex! 16 évesen.

Körkérdés!!! azt vettem észre hogy Milán mosmár egyre
ilyedékeny.Ti ezt nem vettétek észre? pld:hapcizok,fujom az orrom.
Nagyon tud sirni.

Ja és akkor az etetőszék.
Kép Kép

Ja! Jut eszembe!!! Bari!!! Én is gyümölcsöt adnék neki barackot,nem pedig babyételt.

De kedden megyünk oltásra és rákérdezek ezekre a dolgokra.

Kata&Milán

oszman777

kigyúrt felsőtest :lol:
Kép
Vendég

Mentem enni, hu nagyon fini sütni valo kolbászt süt a párom,én meg itt gépelek. Grill mustárral. uhhhh,nyam-nyam :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

kata egyszerre küldtük el!!
nagyon jó kis etetőszéketek van,és már milyen jól elvan benne!!

jogsi:dunakeszin lakunk,újpestre ,vácra,gödre,fótra elvezetek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bari!!!
nem szabad még űltetni a gyereket etetőszékbe,csak a foto miatt volt.
:D :D :D
Jogsi!csak vicc volt bari,
Milán tegnap volt 2 hónapos. :) :) :) :)

Laptetőőőőőőőő

Kata&Milán

oszman777

Az Apja űltette bele,én még nem mertem volna. Majd 6-7 hónaposan. El is csomagoltam az etetőszéket dobozába.

Kata&Milán

oszman777

oszman: nagyon jo az etetöszék! :D

fagyitej = amit régebben lefejtem és lefagyasztottam, most felengedem. egy darabig nem fog kelleni tápszer, ha esetleg pótolni kén. tele van a hűtő tejjel. :lol:

Milán megint beburkolt 90et ciciből.... :roll: marhanagy eredmény, a reggeli kajája 250-300 között szokott lenni, a többi (11kor, 2kor, 5kor és 7kor) 120-150 között. most meg ilyen semmise, azt is katasztrofálisan. és ma alig alszik. lehet hogy tényleg a front?

én zöldbablevest csinálok és tepsis krumplit. már jönnek az illatok. :)

topictali: én a világ végére is, de csak apával... én nem vezetek, de nekünk a távolság nem akadály. 4 hét múlva kb 3000 km-t utazunk majd autóval. 8)

Bari: mémondod mindig hogy vékony a fiad????
amugy meg ha meglesz az a hid ott felétek (északi hidra gondolok mittomén mi a neve) akkor hozzánk is eljöhecc a város érintése nélkül. ;)

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?