ez komoly, hogy szeptembertől támogatott lesz-én is most adattam be a 2. rotát...40 ruppó
mi nagyon nyügik vagyunk ma, alig aludt még most alszik 5 perce, de úgy hogy közben gagyog, meg néha jár keze lába.szoval ez sem lesz hosszú
1. szex 17 évesen- jó szar volt, utána sem voltam vele többet
1 éjszakás (vagyis nappalos)kaland is volt az sem volt valami nagy durranás, inkább jó nagy égés az ő részéről-már a "készülődés alatt" elment a gumiba- elég gáz volt

aztán folytattuk mintha mi sem történt volna-hát vele sem találkoztam többet...nagyon hülyének nézhettek, mert a vonaton hazafelé néha úgy rámjött a röhögés, hogy nem tudtam volna visszatartani, örültem, ha csendben tudtam magamban kacagni-persze széles mosollyal úgy hogy rángatózott közben a vállam.
Ő volt az akkori pasimnak a pénzbehajtója(banki hitel miatt).....
CSak az akkori pasim épp börtönben volt...Aztán jött egy örök pesszimista, sosem szerettem, máig is bánom az elvesztegetett 3 évemet.MIkor kiszabadult a börtönös pasim, újra akartuk kezdeni, egy ideig vaciláltam -hát kettő volt istenem van ilyen...mindenki mondta, hogy hagyjam ezt a kettőt, majd jön egy harmadik.
Aztán a 3. volt tényleg az igazi...
ezen kívül egy szerény kedves kislány voltam és vagyok is mindenkivel
most aztán ti is meséljetek ám, nemám ki leszek tagadva erkölcstelen előéletem miatt