A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megfőzhetnél nálamis. Semmi kedvem semmihez. Azt hiszem először még megpróbálok kicsit szundizni,aztán csak használható leszek. :lol: Egyelőre a billentyűket is alig látom.

Kép
flóra 11

Örülök, hogy csaviztatok kicsit F.nal. Aludj egyet, aztán friss és üde leszel.

Kép
muzsuzska

Hát persze,a tiltott gyümölcs. :lol: Máskor ez a pár nap fel sem tűnik. Elszalad gond nélkül.Most?!?! :lol:

Kép
flóra 11

Már csak a harmato hiányzott a felsorlásodból. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Flóra küldök én neked ebédet! Faxon vagy fénypostával? :D

Kép
muzsuzska

Kíváncsi lennék,milyen idő van BP-én és a Balcsin. Majd később smsezek a fiúknak.

Kép
flóra 11

Mi hiányzott a felsorolásból? :D

Kép
muzsuzska

Menj rá a viharvadasz.hu oldalra és ott élőképben megnézheted bármelyik kamerát!

Kép
muzsuzska

Nagyon megéheztem. Azt hiszem hozok magamnak reggelit és iszom kávét, hátha attól is feléledek. Bár az a bajom,hogy nem aludtam túl sokat éjjel.

Kép
flóra 11

Mindenhol szél fúj és erőlkődik a napocska! Megnéztem a kamerákat.
Mi már reggeliztünk és már a második kávénál tartunk.

Kép
muzsuzska

A harmatos. Az hiányzott a felsorolásból. Friss, üde és harmatos leszek. :lol: de harmatos most nem leszek,mert most tilos engem locsolni. :( Na,ugye,már megint ezen jár az eszem! :?

Kép
flóra 11

Oksa,megnézem majd a viharvadászt. Szerintem is ilyen idő van máshol is. Szegény Tancsu,biztosan megint nem aludt a vihar miatt. Hozzátok meg bizti ma ér el ez az ökör idő. Siófok hány km tőletek?

Kép
flóra 11

140km -re van tőlünk!

Kép
muzsuzska

Mivel smst nem kaptunk gondolom Tancsu még hordozza Gergőt! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Megnézegettem az időjárást. Jelenleg nincs vihar úgy látom.

Kép
flóra 11

Helló, visszaolvasok. :D

KépKép
benó

Jó reggelt Benó!!!!!!

Kép
muzsuzska

Tancsu biztos egészben van. Ez egy olyan erős nő. Elhatározta, hogy átköltözik, berendezkedik és aztán szül, hogy Gergőt már oda vigye haza, és ehhez tartja magát. :lol:

Kép
flóra 11

Szia Benó! Felébredt a Csipkerózsikánk! :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Elvonult olvasni! Pedig csak egy oldal van! :D

Kép
muzsuzska

Flóra van még a hormon tabidból? Vagy beszedted már?

Kép
muzsuzska

Hoztam reggelit.

Kép
flóra 11

Még két nap van hátra a maival együtt.

Kép
flóra 11

Bocsánat, nem. Ez az utolsó nap. Most látom,hogy bekaptam a bogyit.

Kép
flóra 11

Akkor kedd szerda piri várható! De jó neked!

Kép
muzsuzska

Na, visszaolvastam, alaposan, azért tartott ennyi ideig. :lol:

Szilzi, akkor lehet, hogy nem vagy PCOS-s?
Nagyon örülök, hogy meg tudtad csinálni a rántást, az nekem is mindig olyan misztikus dolognak tűnt, mint a habarás és társai. :lol: És a kuglófnak még inkább örülök! Szuper, szuper! Elkápráztatod vele majd az egész családot, én biztos vagyok benne! Ha van, tegyél bele vágott mandulát (tudod, ilyen kis lapokban van, nem tudom, hogy hívják). Mikor mentek Füredre? Ma? Pont én is a Balatonnál leszek 20-án a gyerekekkel!

Flóra, elhiszem, hogy irigykedtél, én is irigykedtem volna, nekem is néha összeszorul a gyomrom a Hunortól is, most már egyre kevésbé, de azért néha igen. Meg ugye, a Summerfesten csak kisgyerekeket hoznak szinte arcfestésre meg hennára, és mindig lehet nézni, hogy ennek is van már, meg annak is, és tudjátok, a 3/4-ét ha máshogy nem, látásból ismerjük.

KépKép
benó

Benó,a Szilvi már elmagyarázta, hogy PCOS-e van, de állandóan azzal zaklatod szegényt,hogy akkor mégsincs neki. Pont azt magyarázta,hogy az van neki. De ki fogják őt kezelni, három hónap múlva.

Kép
flóra 11

Benó! Piri???

Kép
muzsuzska

A pálinka se baj, néha én is megiszom egy-két pohár bort, főleg, ha ilyen gondolataim támadnak, mint neked tegnap. Fájt a szívem érted, hogy ezekre gondoltál, űzd el ezeket a csúnya gondolatokat! Azzal lehet, szerintem, hogy külső szemlélőként tekintesz rájuk, és mint ha mondjuk új kutyát vettek volna. :D Hm?

Zsuzsi, nagyon fini az a süti, ilyet már én is csináltam, és ezzel is lehet dicséretet aratni, tehát a többieknek is ajánlom én is! Jó lesz, ha el tudsz menni majd az orvoshoz, mert ez borzasztó lehet, még ráhúzol még egy hónapot, vagy mi lesz? :shock: :shock:

Jó korán felkeltetek mind a ketten! Ma én kivételesen aludtam 3/4 9-ig, mivel a Gy. jó korán elment az íjászversenyre, egyébként hozzátok ment, Zsuzsi, Pécsvárad mellé. De nem mennek be hozzátok, mert egy kocsival mennek és nem ő vezet, és sokan vannak, biztos nem lehetne egyeztetni.

Tancsu, remélem, minden oké veled és a kis bébikével! :D :D :D :D
És Timi, remélem, nálatok is minden rendben, és pihengetsz rendesen! :D :D :D

KépKép
benó

Szombat délelőtt miért van mindig ilyen gagyi műsor a tévében? Nem tudtok valamilyen lakberendezői műsorról? Most csak az ötletházat tudom. De lehet bárhonnan, más csatornán is.

Kép
flóra 11

Jól van, na. Én csak reménykedem. :wink: De akkor mi van az inzulinnal?

KépKép
benó

Flóra, párom is morog a tv miatt, semmi sincs benne!

Kép
muzsuzska

Szilvi nem cukorbeteg!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, neked is ilyen pár napra rá megjött a Duphaston után?

Kép
flóra 11

A cukorbetegség is lehetett volna egy a sok tünet közül.Ez még nem jelentkezett a Szilvinél és reméljük nem is fog. Ettől még sajna a PCOS ott van nála a többi tünettel.

Kép
flóra 11

Én nem tudok sajnos lakberendezői műsort.

Piri még nincs, még van 6 napom, addig megjöhet.

Képzeljétek, valamelyik nap az egyik volt középiskolás osztálytársam írt egy e-mailt, hogy nem eszik húst és babát szeretne, és hogy én mit eszem, mert tudja, hogy én is szeretnék babát stb. Neki is szeptemberre lesz meg az inzulineredménye, amit persze én már egyáltalán nem értek, csak úgy írom. És ari a csaj, azóta minden nap ír, és ráadásul ide költöztek a szomszédba, majd egyszer talizunk is, csak most pakolásznak rettentően.

Emlékeztek, én azt akartam erre a hétvégére, hogy elmegyünk valahová a Gy.-val, és kikapcsolom a telefont stb., aztán addig bénáztam, hogy akkor menjünk vagy ne, mert ugye, a tesómnak is kell segíteni, hogy a Gy. úgy döntött, ő akkor elmegy íjászni, és meg maradok ma a tesómnak segíteni, holnap pedig elmegyünk kettecskén a telekre, főzünk bográcsban, utána pedig (tegnap vettem jegyet :D ) elmegyünk a helyi műv. házba, ahol Táncpanoráma nevű előadás lesz, és az indiaiak kezdik a táncokat. Aztán hétfőn meg már tábor, úgyhogy jövő héten nem nagyon láttok engem.

KépKép
benó

Igen, előszőr bedagadt a lábam, teljesen bevizesedtem, aztán majd szét durrantam és 2-3 napra megjött. De csak 2napig véreztem! Ez volt az utólsó pirim Július 1én.

Kép
muzsuzska

Hát a lábam nekem is dagadt. Nem tudtam,mitől. Tehát ez is hormon. Akkor ez biztos visszatartja a vizet. Attól nagyobb a hasam is. Mert az is olyan puffadt lett.

Kép
flóra 11

Nem vagy babás, Zsuzsi? :roll:

Oké, értem, akkor nagyon örülök, hogy legalább ez a tünet nem jelentkezett nála. A másikat meg kikúrálják 3 hónap múlva. Renben van, értettem és kösz a magyarázatot. :mrgreen:

KépKép
benó

Akkor Benó ha valami történik majd küldünk sms-t hogy nem maradj le semmi fontos dologról!

Kép
muzsuzska

Elvileg nem lehetek, de gyakorlatilag semmi sem kizárt! Nem reménykedem, képzeld mit veszítene az injekció gyártója ha nem kapnám meg! :D

Kép
muzsuzska

Én is rászedtem tegnap a komáékat, hogy holnap este menjünk ki a Vág partra tábortüzezni. Sütünk szalonnát meg hasonlót és szórakozunk. Nyáron ki szoktunk menni. Az idén még nem voltunk.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, ha babás lennél, akkor valami tüneteid lennének. Érzel valamit?

Kép
flóra 11

Hétfő reggel öltönyvásárlás közben veszek egy tesztet és kedd reggel megcsinálom, utána meg délután elhúzok dokihoz!

Kép
muzsuzska

Az a legbiztosabb,a teszt. Jól teszed.

Én is öltönyt akarok venni a Péter fiamnak. De talán szeptemberre hagyom. Most kifogytam a pénzből.

Kép
flóra 11

Van hányinger, állandó éhségérzet, magyarul zabálhatnék. Múlt héten a melóhelyen párszor majdnem hánytam bizonyos szagoktól. De ezt mind okozhatja a hormonzavar is! Cicik duzzadtak....

Kép
muzsuzska

Öltönyt még egyszerű lesz venni, de hogy magamnak milyen ruhát találok az rejtély! Ráadásul cipőnk sincs!

Kép
muzsuzska

Köszi, hogy gondoltál rám, hogy küldötök sms-t! :D :D :D :D
Le van tojva a gyógyszergyártó! :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
benó

Na megyek , mert még semmit se tettem arrébb! :oops:

Kép
muzsuzska

Akkor tényleg teszt.

Tavasszal én is így voltam, nem is akartam elhinni, hogy nem vagyok terhes. Aztán a hormonok okoztak minden tünetet. :evil:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?