L.Móni, a Ma van a szülinapom enyém gyerekeknél is nagy kedvenc, Bence már kívülről fújja

. Gréta cica nem semmi, kis szélvész

.
Bébitaxi, nekünk még nincs, talán szülinapi ajándék lesz. Bencéé hasonló volt, mint Emmácskáé, talán nagyobbkicsit, de amiket eddig láttam, olyan nyegle vackok voltak, hogy nem vettem meg...keresem az igazit. A lényeg, hogy rá tudjon ülni, lábbal hajtani, és legyen hátul kapaszkodó része, ami járássegítőként szuper.
Rebeka bulija nagyon jó volt, minden tiszteletem Timié, hogy ílyen klasszul összehozta

. Bencének az tetszett a legjobban, hogy Rebeka mikrofonba énekelt, és közben cukrokat dobált a gyerekeknek, mint egy sztár

!
Vindolanda, nagyon jók a képek

! Szépek vagytok!
Regi, szánom-bánom, de engem az olimpia hidegen hagy, és ez a sportesemény apát sem izgatja annyira, mint a foci

.
Tejtermék, én is Könnyű és finom meggyes és barackos joghurttal etetem Pankát, leszoktam a babajoghurtról. Semmi baja tőle.
Granda, köszi

.
1500 km?! Én a 250-től is paráztam, és totál kifárasztott

.
Utólag is boldog fordulót Nektek

!
Panka is elaludt a hordozóban, de ő nem ilyen édesen, apa hátára gömbölyödve, hanem bele a hordozóba, nagyon hülye és kényelmetlen pózt vett fel, de fél órát aludt, és nagyon jókedvűen ébredt

.
Maggie, szuperek a képek

! Irtó helye sfiaid vannak!!!
Aniko80, kórház

. Én vagy bébitaxit veszek neki, vagy nagyon semmit...bár hosszúujjú rucikra szükség lesz, de ezt fogom kérni a rokonoktól

.
Egyébként kerti-partit tervezek, az elmaradt névnapokat is bepótolandó

.
Mmarica, csak nyeldeklek a sok finomság láttán! Linike gyönyörűűűűű nagylány!!!!
Kaqk, nagyon szép helyen laktok, a ház külseje szerintem annyira tipikus

, tisztára, mint a filmekben

. És a kiscsaj...nagyon édes

!!
Regi, látszik, Szeli milyen jól érezte magát a tanyán, nagyon jók a képek

!! Én is ilyen kis farmersortot akaroook

!!
Büdös vén banyák

, bár én még kevésbé nyomdafestéket tűrően is szoktam őket nevezni

...
Heni81, ne aggódj, legalább az oviban nem lesz gondod a báráyhimlővel. Be lehet ellene oltatni, de túlzásnak tartom, szerintem át kell essenek rajta

.
Vámpíros filmeket nem nézek, mert utána ha egyedül vagyok éjjel itthon, összecsinálom magam a sötétben

...
Mesi, gratula a nyereményhez, nagyon ügyi vagy

!!
Ancsi, jó, hogy néha jössz, gyönyörűek a lányok

!!
No, most kell mennem, felébredt, de nem is csodálom, 2,5 órát aludt

.