Nagyon aranyos vagy, cseppet sem veszem tolakodásnak, hogy a bajokról kérdezel..)))
Tudod, én kb. annyit tudok, mitõl lehetnek ezek,
amennyit Te.
Sajna egyik dokim sem vette még a fáradságot, hogy
alaposabban megvizsgálják az okokat.
Csak a statisztikát hajtogatják, hogy mennyi nõvel elõfordul ilyen, a következõ babánkat minden gond nélkül hordhatom ki...
Csak hát itt a feltételes mód szerepel, és én nem szeretnék 5-6, vagy esetleg több kisbabát elveszíteni, azért, hogy végre odafigyeljenek rám.
A védõnõm sajna "megvigasztalt": az orvosok két vetéléssel nem igazán foglalkoznak....
Tehát most harcolhatok, hogy vizsgáljanak ki, zárjanak ki mindenféle lehetséges problémát (hormonzavar, petesejt-betegségek, összeférhetetlenség, stb.) és aztán mondják rá,
hogy véletlen volt.
Addig nem hiszem el.
Most azt tudom csak csinálni, hogy "kipróbálok" egy másik orvost is, hátha találok egy olyan embert, akit nem csak a számsorok, adatsorok érdekelnek, hanem a valódi, húsvér anya és a gyermeke is, aki egy kis odafigyeléssel talán meg is születhetne..
Hiszem, van ilyen orvos, csak eddig nem találtam rá.
(vagy lapos a pénztárcám???)
Pussz,
Ancsi

pedig eddig összesen egyszer adtam neki 5000 Ft.-ot a mütét utáni visszarendelt vizsgálaton (én sem vagyok eleresztve anyagailag). Ha érdekel, megadom a számát. Egyébként Bp-i vagy?