A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Nekem azt mondta a doktornő,hogy a kamilla allergiás reakciót válthat ki.Sima felforralt,lehűtött víz.(én jana vízzel mostam nekik,azt kapják a táphoz is)Tobrex szemcseppet kaptunk rá,amit min 5 napig kell alkalmazni.2 nap alatt levitte,de azért csöpögtettem az előírt 5 napig.

Nem kioktatásnak írtam mielőtt megint vita lenne,nekem ezt mondták Pécsen is és itthon is.
Vendég

fanni beszarás milyen édesek a fiúcskák :D
csilla boldog 2 hetet :D
binyek jó az album ari a kiscsaládod :D
mire van az a prevenar oltás én is kérem majd,nekünk tök szar védőnőnk van :twisted:
nálunk úgy néz ki a szuper új tápszer milupa pregonin vagy mi a szar nem jött be zöldet kakilnak tőle úgyhogy ha visszajön a szabiról a gyerekorvos váltunk.
Amirám kincsen csak egy pózban hajlandó a sírást abbahagyni a kezemen lóg mint egy kismajom :D
hinna etetni kell pásztok :D

lanyané

Ki a gyerekdokit? Nem az Igor ugye?
A zöld kaki elég hétköznapi kisbabánál. Nekem azt mondták, nem kell vele foglalkozni. Most is előfordul néha.
Nekem is kevésbé szimpi védőnőm van.
Vendég

Én se tudom,hogy mire van az az oltás....

Nekünk is váladékozik a szemünk kicsit és duzzadt,piros a szemhéjunk.Ezt kezelni kell?

Nagyon szar éjszakánk volt,és a mai napunk is gatya....Ilyen még nem volt!Mi van a kis angyalkáimmal??? :(
Kezdek kicsit kikattanni,pedig még csak 3 hete nyomjuk...
Felváltva ébrentöltenek egy-egy alvásidőt két szopi között.Persze mire enni kéne,addigra olyan fáradtak,hogy csak 30-40-et hajlandóak szopi.Marcival nincs is gond,mert üvegből megeszi a többit,de Maja felé még közelíteni se lehet az üveggel,mert frászt kap tőle.

Csilla!
Hát ezt az összebújást gyorsan "lezavartátok"! :wink:
Én még mindig vérezgetek kicsit,ugyhogy nálunk tolódik.... :oops:

binyek

Lanyané
A zöld kaki a tápszertől van,teljesen normális.

Csilla
Nagyon édik a gyerkőcök.A begyulladt szem ezeknél a picúroknál azért van,mert még nincs kinyílva a könnycsatornájuk és nincs mi levezesse a váladékot,ezért felgyülemlik és begyullad.Nekünk is volt,én is kamillával mostam,de nem elég.Mi Brulamycin szemcseppet kaptunk,ebből napi 5* kellett 1 csepp és gyönyörűen rendbe hozta és szerencsére az átmosást is megúsztuk,kinyílt a könnycsatornájuk.A szemcseppet egyébként bármikor később is használhatod,csak hűtőben kell tárolni.

Fanni
Nagyon nagyon édik a kisfickók!Tegyél még képet!!!
Köszi a tippet recept ügyben.(egyébként legfőképp témaváltásnak gondoltam a nagy csetepaték után,és gondoltam hátha begyűjtök egy-két jó receptet,nem jött be :roll: )
A hozzátápi bejön a csajsziknak,Noa a barackot imádja,Száva pedig az almát :lol:
Vendég

Binyek
Én is megnéztem az oldalatokat,nekem nagyon tetszik :wink:

Vajon mi lehet Juciékkal?Bizti jól érzik magukat.Mit nem adnék,ha úszhatnék egy órácskát egy jéghideg medencében 8)

Szanet nagyon lelépett,meg Tünci is :?:
Vendég

Csakhogy témánál maradjunk,nekem szülés óta tegnap jött meg először :roll:
Vendég

Fanni,
Nagyon édik a srácok! :wink:

Csilla,
A te babóid is! :wink:

Lanyané,
Az enyémek is zöldet kakilnak. Mi Milupa Milumil HA Startot eszünk, egy hétig kipróbáltuk a BEBA-t, attól sötét zöld volt, akkor mondta a dokinő, hogy térjünk vissza a Milupára, mert attól előtte sárga volt, de azóta is maradt a zöld. Szóval szerintem mindegyiktől ilyen. :oops:
Még lehet hogy fogja mondani a védőnőd, nekem is csak azért mondta el az oltásokat, mert rákérdeztem, amúgy az első kötelező oltáskor szokott tájékoztatni a dokinő nálunk.

A Prevenar a pneumococcus baktériumok ellen van, tüdőgyulladást, középfülgyulladást, agyhártyagyulladást, vérmérgezést okozhatnak.
Ezen kívül beadatható még a meningococcus elleni oltás is, agyhártyagyulladás és vérmérgezés formájában jelentkezhet a betegség.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sotske,
Nekem megjött múlt szombaton! :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Mi is ezt a tápot esszük :wink:
Vendég

Zöld kaki nálunk is van(a szagáról ne is beszéljünk)Nem kell vele foglalkozni ha híznak,fejlődnek rendesen

Milyen típusú gyógyszer a Prevenar?

A Prevenar egy vakcina, egy szuszpenziós injekció, ami a Streptococcus pneumoniae (S. pneumoniae) baktérium részeit tartalmazza.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a Prevenar?
A Prevenart két hónap és öt év közötti csecsemők és gyermekek, S. pneumoniae által okozott betegségei. Ezek magukban foglalják a szepszist (vérmérgezés), a meningitiszt (az agy és a gerinc körüli membrán fertőzése), a pneumóniát (tüdőgyulladás), az otitis media-t (a középfül fertőzése) és a bacteraemiát (baktérium jelenléte a vérben).
A gyógyszer csak receptre kapható.

Hogyan kell alkalmazni a Prevenart?
Az alkalmazandó oltási rend a gyermek életkorától függ, és ennek a hivatalos ajánlásokon kell alapulnia.

A kettő-hat hónapos csecsemőknek három adagra van szükségük. Az első adagot rendszerint két hónapos korban adják be, az adagok beadása közötti legalább egy hónap szünettel. Egy negyedik adag (emlékeztető oltás) is ajánlott a második életévben. Alternatív megoldásként, amikor a Prevenar-t az „univerzális csecsemő immunizálási program” (amikor az összes csecsemőt közel azonos időben oltják be) keretében adják, két adagot lehet beadni legalább egy két hónapos szünet beiktatásával, ezt egy emlékeztető oltás követi 11 vagy 15 hónapos korban.

A hét-11 hónapos csecsemőknek két adagra van szükségük; az adagok beadása között legalább egy hónapnak kell eltelnie. Egy harmadik adag is ajánlott a második életévben.

A 12-23 hónapos gyermekeknek két adagra van szükségük; az adagok beadása között legalább két hónapnak kell eltelnie.

A 24 hónap és öt év közötti gyermekeknek csak egyetlen adagra van szüksége.
A vakcinát injekció formájában alkalmazzák, a csecsemők combjába vagy a kisgyermekek felkarjába beadva
Vendég

Csajok most először szülés óta?Én már a másodikon vagyok túl. :cry:

Binyek
Hidegfront van.Enyémek előtte 2 nappal kezdik a műsort
Vendég

Banika,
Nekem most először. Nem tudom mit gondoltam, de úgy meglepődtem, hogy csak na! :oops:

Én nem tudom, mi van az enyémekkel, de olyan jó kislányok. Tegnap este 21-kor ettek, kb. 22-kor el is aludtak, és nem ébredtek fel 7-ig! :shock: Már ott járkáltam a kiságyak körül, hogy mi van már. Délelőtt elmentünk sétálni, egy hangjuk nem volt, ettünk, és azóta is alszanak. :oops: Már enniük kéne, de csak nem ébrednek.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csilla! És milyen a szemük? Fehér vagy inkább zöldes a váladék. Nálunk Tomié váladékozott nagyon. Én először anyatejet cseppentettem bele, szépen rendbehozta, de 1-2 nap után újra visszatért. Aztán Oculoheel homeós szemcseppel próbálkoztunk. Eredmény ugyanaz, rendbejött, de később kiújult. Végül Heim Pál szemészete, ahol átmosták a könnycsatornát. Ott azt mondta az orvos, hogy a fehér váladékozás ált. nem problémás, a zöldessel többnyire náluk kötnek ki a babák. Én kikérném a gyerekorvos tanácsát, hogy érdemes-e próbálkozni, vagy inkább szemészet. Állítólag nem fájdalmas dolog az átmosás, csak a fej lefogását nem szeretik a babák, azért tiltakoznak nagyon.

Lanyáné! A Milupa Pregomin nem új tápszer. Eddig is létezett csak más néven: Pepti Juniorként. Mi ezt használjuk kb. 3 hónapja. Ők is zöldet kakilnak tőle, de úgy tudom, hogy ez más tápszerektől is előfordul. Ha egyébként szépen gyarapodnak és nincs más bajuk, akkor nem biztos, hogy rossz nekik az a tápszer. Viszont ez 300 Ft-ba kerül dobozonként. Én itt tudtam meg, hogy más 2000 Ft körülit használ. Nálunk már csak kb. 1,5 napig tart ki egy doboz. Persze nem ez az elsődleges szempont, de szerintem jó tudni.

Fanni! Mi járunk Dévény tornára. Tomi nagyon féloldalasan tartja a fejét. Valószínűleg még méhen belüli kényszertartásból adódik a probléma. Középvonaltól balra nem nagyon tudja fordítani a fejét, jobbra billenti is és hason sem tudja emiatt rendesen felemelni. Illetve ez volt a kiinduló állapot, most már sokat javult a helyzet, hála a tornának.

Kép

Kép
szofi74

Rebe
Az enyémek is ezt csinálják.Száva tegnap este 8-tól,reggel 6-ig aludt :shock: Pedig este meg sem ette az adagját,és előtte is úgy ébresztettük őket,hogy már fürdeni és enni kellene.
Noa bezzeg,megette a 170ml-t,de hajnali 2-kor már kérte az adagját.Most 2 napja ezt csinálja,pedig ő is simán kibírja minimum 4-ig :roll:
Vendég

Úgy látszik mindenki szemes :?
Jázminnak is kicsit piros. Reggel neki is volt egy kis csipa, most meg van egy piros folt az orra és a szeme között. A szeme nem piros. Csináljak vele valamit, vagy elmúlik, mert nem a szeme olyan, mint írtam... :oops:

Hú, mit akartam írni?....a fene, elfelejtettem...
Na mindegy.
Más. Azt hittem az előbb, hogy rasszista leszek! Egy roma asszony nyomta a csengőt mint állat, árulja a szottyos ágyneműit, Jázmin meg alszik!
Ha fölébredt volna, tuti beolvasok neki! Meg annak is, aki beengedi őket a házba. :evil:
Vendég

Akkor most megint ahány orvos annyi gyógymód :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem már 3X, és nagyon brutális volt, rengeteg és nagyon görcsöltem. :( Igaz a császár után nem nagyon vérezgettem. Na, azóta bepótoltam.

Kép

Kép
szofi74

Megyek.Apának intézem a meglepi szülinapi partyt 8)
Vendég

Binyek
Boldog Marcell napot!
Volt nagy buli?

Szofi
Nekem sokkal lazább,mint volt.Mondhatni meg sem érzem.
Vendég

Banika,dehogy veszem kioktatásnak,sőt,köszike mindenkinek :!: :!: :!:

Szofi,én is anyatejeztem,de nem vált be.Jázminnak ma reggel zöld volt :( Milánnak sárga :? Kedden jön gyerekdoki és konzultálunk,h. mi legyen :roll:

hu,csajok ebben a hat hétben is teherbe lehet esni,mert tegnap lehet nem volt tökéletes a megszakitás :oops: 8)

nálunk egyenlőre nyugisak a picurkák( rem. nem kiabálom el :) )

ja,Binyek én nem méregetem ,hogy mennyit esznek :oops: ,mert igény szerint adok nekik és hiába erőltetem rájuk ,ha nem akarják ugysem eszik meg.meg látom hogy egy etetésnél többet szopiznak mig a másiknál kevesebbet :shock: kétszer mérek tiszta sulyt egy héten,ha hiznak eleget akkor nem aggodok, hogy eszik meg a kiszabott adagot :oops:
s.csilla

Tontica :P
Ha majd lesz kis időd, frissíted a táblát?
Nálunk: július 4. 2770 mindkettő, Milán 47 cm, Márk 49 cm.
Köszi!

Én részemről iszom kamilla teát és a gyerekeknek is adtam valamelyik nap. Nem lett bajuk.
Szemük enyémeknek is piros, mármint a szemhéjuk, de nem gyulladt szerintem...

Binyek :P
Nem akarlak elkeseríteni, de nekünk is tök jók voltak a fiúk az 1. héten itthon, aztán valahogy folyton éhesek voltak, meg nyűgösek lettek, pedig előtte ment a 3 óránként kaja és egyből alcsi...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Mi is valahogy így alakulunk... :roll:

Csilla!
Én azért mérem őket, mert azért igyekszem betartani a három órát. Valamint ha nem tudom, hogy mennyit ettek akkor azt se tudom, hogy azért sírnak-e mert éhesek. Én így vagyok nyugodt...Kivéve amikor keveset esznek!

Banika!
Köszi a köszöntést a kisfiam nevében, de nem ezt a Marcell napot fogjuk tartani, hanem az ápr. 26. -ikait ,mert máj.1.-én Maja van, így egyszerre letudjuk a kettőt. Meg különben is, ez nagyon közel van a szülinaphoz. :wink:

binyek

Binyek,remélem nem bántottalak meg :oops: Nálunk egyenlőre ez vált be,mert kb 3 oránként ébrednek (Jázmint keltenem kell)de van ugy hogy 2 oránként.tudom nem vagyok következetes.később már lehet nem igy fog működni. bocsi,ha igy jött le :oops:
s.csilla

szofi hogyhogy nektek 300ft ez a tápszer :?: én 1 db-t 1400ft.ot fizetek :shock:
banika rebe köszi az oltás infót :D
előtte mi is a milupa milumil ha startot ettük attól szép sárga volt :oops: csak jázminkám olyanokat kakil mint a nyuszibogyó és még most is csak zöldet.amikám meg a z 5- kaki helyett most eggyszer kakil,én már nem tudom mi a jó,de szerintem a dokik is csak skkozgatnak hisz minden kisbaba szervezete más---
labasv mi a németh dokinénihez járunk(de gondolkodom,hogy kihorjam e őket a kalászi dokibácsihoz aki nekem is a gyerekorvosom volt)ja nálunk meg a szomszéd ablakotcserélt és a folyosón verték szét a régi ablakot,kimentem kezemben lóg amikám éppen altatom és elég csúnyán néztem :lol: abbahagyták aztán később kopogás-hogy bocsánat mikor fúrhatnak :wink: na mondom azéééééé :D
ja és ma fürdettem a csajokat a lényeg amikámmal nem tudtam foglalkozni mert jázmint fürdettem és 8-10perc ordítva sírás után csend és eleludt :D :shock: na lehet azért ezt meg fogom próbálni ha holnap is sír mert ha 10perc után elalszik neki is jobb.
kereken minkét csajom 1kg-ot hízott :D ki is nőttün az 50.méretű rucikat megmár úgylátom az 1es liberó is picit vágja a combijukat :D
gondolom mindenki imádja a gyerekeit,de le kell hogy írjam megzabálom a lánykáimat imádom a kis pocokmancikat :D :D :D
na szép álmokat mindenkinek :D mindjárt kajcsizás a cuniknak :D

lanyané

Lanyané
1400ft? mi 2000-et fizetünk és kb két és fél napig elég.Megkérdeztem én is a peptit amit Szofiék kapnak,nálunk csak emésztési zavaros gyerekeknek írják fel mert gyógytápszer.

Használ vki hipp-es tápot?Tapasztalat?
Vendég

Csilla!
Nem bántódtam meg,nem vagyok én olyan mimóza! :wink: :lol:

De jó,hogy én egyelőre ingyen etetem a törpjeimet!Nem kis összegeket költötök kajára,csajok,nem mondom! :roll:

Kérem segítsen valaki, aki okosabb és tapasztaltabb nálunk!!!
Amikor nem alszanak el a gyerekek szopi után közvetlenül, akkor másflél-két órát elvannak egyedül a kiságyban, de el nem alszanak az istenért se. A vége fele már sirdogálva próbálnak elaludni, szemük csukva, mozgásuk lelassulva. Ha hagyom őket, akkor egy idő után bepörgetik magukat a sírásba. Ha simogatom őket ugyanúgy ordítanak. Ha kiveszem őket mielött berágnak, akkor a kezemben gyorsan elalszanak, csak letenni nemtudom, mert rögtön kinyitják a szemüket.
Hogy tudnék nekik segíteni elaludni??? Mondjatok valamit könyörgöm!!!!!!

binyek

Lanyané! Az igen !1 kg 1 honap alatt,gratula!Ügyesek vagytok!! :lol:

Binyek tegnap olvastam,hogy 3 hetesen már nem alszanak vissza rögtön szopi után 1-1,5 orát is ébren vannak.Akkor rám is ez vár :?
Ma hajnalra Milán velünk aludt ,mert annyit nyüglődött.Jázminba meg alig tudtam "ráerőszakolni "egy kis szopit.Lehet a a front az oka :roll: Most alszanak mint a kis angyalkák.

ja,és Milánnak egyre durvább a szeme.Nagyon váladékozik(fehér).Jázminnak eddig bejött a kamilla.
s.csilla

Jó reggelt!

Binyek
Sajnos passzolok,enyémek eleinte ettek aludtak.Mondjuk ezt valószínűleg az intenzíves nevelésnek köszönhettem.Azért itthon gyorsan elromlottak :lol: :lol: :lol:

Hallotatok ti már arról,hogy koraszülöttekkel 1 évig táppénzen lehet az ember?Ami ugye annyi mint a tgyás,csak nem 168 nap hanem 1 év!!!!

Több a táppénz,mint a TGYÁS!

Akár tízezer forintos nagyságrendű különbség is lehet a szülést követő időszakra járó ellátások összegei között. A koraszülött gondozása idején - születési súlytól függetlenül - az első életévben ún. gyermekápolási táppénz jár, amit az Országos Egészségbiztositási Pénztár folyósít. Ennek összege a szülő korábbi fizetésének 70 %-a, hasonlóan a TGYÁS-éhoz (terhességi-gyermekágyi segély), de nem csak 24 hétig jár, hanem akár egy teljes évig is igényelhető. Ezt a 1997. évi LXXXIII. tv. a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól mondja ki. Eddig a 44§ c) pontja alapján adtak táppénzt a kórházi időszakra, de a 46§ (1) b) pontja alapján jár 1 éves korig.

Előfogom keríteni a tb-s ismerősöm,hogy ez jelenleg is életben van-e.
Mi a sz....ért nem lehet normálisan tájékoztatni az embert a lehetőségeiről????
Vendég

banika,de szofi azt mondja amit mi veszünk 1400ért az a peptinek az új csomagolása meg neve ő pedig 300ért kapja,igen ez ilyen emésztési zavarokra van :D
hippes táprol semmi :D
binyek ezt a problémát a mai napig fejtegetem próbáld meg ha elaludt nem a kiságyába tenni hanem a nagyágyba magadmellé nekem az bejött néha.
megyünk kalászra mamáékhoz levegőzni pusza mindenkinek

lanyané

Binyek :P
Nálunk is úgy volt, de elmúlt. Még új nekik ez a világ és biztonságra vágynak. Nem sokkal vagyunk előtted, de ez a gyerekek életében rengeteg idő. Meg kell szokják a szüleiket, az ágyukat, a cicit, a környezetet, a ruhát, a pelust, mindent.

Lanyané :P
Én is imádom a kisfiaimat :lol:

Banika :P
Ha ez így van, lécci írd már meg. De sajnos nem hiszem...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek: amig meg szoptattam nagyon bejott hogy lefekudtem a nagyagyba oldalra, mellem tettem a gyereket es alomba szoptattam. Alex az elejen sokat aludt velem de csak az elso ket honapban aztan beraktam az agyba es szepen fokozatosan megtanult ott is elaludni. Annaval voltak gondjaink az elejen mert nem akart agyban aludni en kemeny voltam, beraktam a mozeskosarkajaba a szobaba ra az ajtot es hamar megtanulta hogy nincs mese aludni kell. Ez kegyetlen dolognak tunik de tenyleg nem kellett sokat szenvedni Veluk max. 2-3 napig tartott az atallas.

KépKép
KépKép
tontica

Halihó!

Megjöttünk, szuper volt, bár döcögősen indult.
Lili még két napig lázas volt, aztán kiütéses (voltunk ott dokinál, szerinte allergia, szerintem víruskiütés)
Kellett két nap míg visszaálltak az itthoni rendre, mert addig nem nagyon aludtak napközben :shock: kedd este mondtam is az uramnak, hogy reggel pakolunk, aztán irány haza :lol: de jó, hogy maradtunk.
Csajok imádták az egészet, főleg Dorka, nagy vizicsibe lesz. Szerdától már Liló is élvezte.
Majd még jövök mesélek, meg vissza is olvasok, csak bejelentkeztem, hogy megvagyunk.

Puszi!

Judit

jucicuki

Judit :P
Fő, hogy végül azért jól sikerült :wink:

De nagy csend van ma :shock: Mármint a topikon. Nálam ma mindkét gyerkőc egész nap hüppög. Nemtom mi van :(

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

"pár" kép:

Kép Apával

Kép Még mindig apával

Kép Arra tényleg mély?

Kép búcsúbuli

Kép Még mindig búcsúbuli

Kép homok

Kép hullámmedence

Kép Így mulatunk - úgy mulatunk

Kép itt vagyok

Kép Kecskemét

Kép kiterülve

Kép kiterülve 2 -avagy fárasztó a víz

Kép közös játék

Kép

Kép nagynéni és a kacsa

Kép ne ússz túl messzire

Kép rágcsálók

Kép tópart

Kép Zinua

Kép Zinua - Abony magánzoo

jucicuki

Juci
tök jók a képek 8)
Vendég

Judit :-)
1 évesek már ilyen jól elvannak?
Nagyon jók a képek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mindenki???????????????
Vendég

Fanni, nagyon kis édesek voltak. Én is meglepődtem, hogy mennyi mindent lehet már velük együtt csinálni. Olyan büszke vagyok rájuk :lol:

jucicuki

Jucicuki: nagggggggggggyon jok a kepek, latszik hogy nagyon jol ereztetek Magatokat! En enyem piciket meg nem mertem levinni a tengerpartra inkabb majd jovore, felek hogy megfaznanak.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, én is féltem, első nap szegények tíz perc után ki lettek rángatva, megtörölve, átöltöztetve szárazba. Aztán én is lazultam kicsit, nem lett semmi bajuk. Hála az égnek. És tényleg nagyon élvezték.
Olyan nagylányok már :?

Judit

jucicuki

Juci jók a képek nagyon! Reggel benn volt Zinua a Reggeliben :) olyan édes, én is megdögönyöztem volna :)

milyen hosszúak a lányok?én a képeken hosszúnak látom őket! :)
de most már nem beteg senki, nem? :)

zsuzska80
Szombathely

mondjuk a videokon már nem annyira :shock: :shock: :shock:

nekem a kívül belül tetszik a legjobban :)

zsuzska80
Szombathely

Juci!
Gyönyörűek a csajok!Nagyon szép pofijuk van,büszke lehetsz rájuk! :wink:

El kell meséljem a tegnapi sztorynkat!
Megszoptattam a törpikéket,megvártam,hogy mindkettő elaludjon,utána elmentem tusolni,fazonigazítás.A nagylányomat elpateroltam itthonről egy harci csellel egy órára és szóltam a páromnak,hogy talán megpróbálhatnánk elvenni a szüzességem... :oops: :oops:
Igen ám,csak akkor jutott eszembe,hogy nem szedem a fogamzásgátlót! :roll:
Nekiálltam feltúrni a lakást,mert emlékeztem,hogy volt valahol egy doboz óvszer.
Elment tíz perc a keresgéléssel... :(
Végre nekiláttunk,kicsit feszélyezve éreztem magam a ronda hasbőröm és a fájó,érzékeny mellbimbóim miatt,amire vissza kellett húzzam a melltartóm,mert úgy fájt,ahogy összeért a testünk,hogy nem tudtam elengedni magam...Katasztrófa! :evil:
Szóval éppen ott tartottunk,hogy alakult dolog,amikor Marcell el kezdett nagyon sírni!!! :x :x :x
Eddig még SOHA nem kelt fel egyik se hamarabb... :roll:
Szóval ennyi volt az első akciónk!Marcika a legjobb fogamzásgátló! :lol:

binyek

Juci!
Meg vagy elégedve a babakocsitokkal?Mert a miénk kicsit szűkösnek bizonyul...Most még elférnek benne,de bajban leszünk pár hónap múlva... :roll: Leírnád a nevét,hogy rá tudjak keresni a neten!Köszi

binyek

Sotske,
Mikor lesz a meglepi party? Vagy már meg is volt? :wink:

Lanyané,
Szerintem nem baj, hogy már csak egyszer kakil Amira! Az enyémeknek is többször volt az elején, most már csak egyszer, max. kétszer. Én kérdeztem a védőnőt, azt mondta ezzel semmi gond.

Binyek,
Sajna nem tudok segíteni elalvás ügyben, nálunk ilyen nem volt. :oops:

Banika,
Én ezt még nem hallottam! :shock:

Tonti,
Néztem a táblát, ha majd frissítesz, akkor egy kis pontosítás (nem mintha számítana valamit :lol: ): a szülés 38+2-nél volt, császárral.

Juci,
Fantasztikusak a képek! :D A csajok nagyon aranyosak. Jó látni, hogy ilyen jól elvoltak, pozitív példa a jövő nyári nyaralásunkhoz.
Megkérdezhetem hogy a mintás pelenkát amivel a csajok vannak letakarva, hol vetted? Nagyon tetszik. :oops:

Ez a hétvégén készült, én és a nagyjányaim :D
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Binyek :wink: :wink:

Teszek én is néhány új fotót :oops:

Új kismamik merre vagytok????

Gyere segítek!Támasszuk együttKép :lol:

Szólt valaki?(Száva)Kép

Húúúú,de jó lenne elérni!(Noa)Kép

Mosolygós NoaKép

Még álmomban is mosolygok(Száva) Kép

Varga lányok csavarogni indulnak(Száva) Kép

Noa Kép

Mi van?(Száva) Kép
Vendég

Rebe
Nagyon szépek vagytok így együtt :lol:

A meglepi party szeptember végén vagy október elején lesz.Attól függ,apjuknak mikor nem kell esküvőt fotóznia :wink:
Vendég

Zsuzska, régen voltak mérve, szeptember harmadikán megyünk a védőbe, majd akkor szólok, hogy mérjék meg őket. Szerintem inkább alacsonyak :oops: 74-es rucikat hordunk.

Rebe, szépek vagytok! Pelust Tescoban is lehet kapni. Van mintás pelus és mintás kifogó is.

Eszti szépek a csajok!

Binyek, nem semmi story :lol: :lol: :lol:
Bébé comfort Twin club a kocsink. Én szeretem, lányok is bírják, jókat alszanak is benne, nem annyira téliesíthető, de bundazsákban voltak a lányok tavaly és még be lettek jól takarva, egyszer sem fáztak meg.

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?