Most sajna nincs időm visszaolvasni, de mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
Az idei utolsó táblázat:
Panó
2003.12.31 15:26

2003.12.31 18:11
2003.12.31 23:01
2004.01.01 22:02
én is megvoltam vele elégedve, de mi elköltöztünk és nem akarok zűrös helyen szülni, így nem akartam visszamenni. Szt.Imrében Fülöp dokit ajánlották nekem, remélem nem csalódok, eddig elég szimpatikus. Mész majd előadásokra? Mehetnénk együtt!
Nagyon büszke vagyok rá!
2004.01.02 01:35

2004.01.02 10:11
Boldog új évet
Nálatok sem lesz
2004.01.02 10:36
! velünk szerencsére minden rendben növögetünk, most pedig sajnos mi is elkaptuk a náthát, mondjuk láz nmincs, de sajan az orrát egyfolytában szívnunk kell (habár ezt ő jobban viseli, mint mi)!

2004.01.02 15:19
2004.01.02 15:59
az én férjem is sokat dolgozik (most is, egész hétvégén is), alig látjuk egymást, így nem nagyon veszi észre, hogy más állapotban lennék... Bár rám mindig jól hat a terheség, akkor könnyebben elviselhető vagyok
(nyugodt, kiegyensúlyozott, nem veszekszek).
Nagyon édesen figyelt. Egyáltalán mondja valaki még a gyerekeknek a "gólya hozza" mesét?
2004.01.02 20:38
2004.01.03 12:03

, s remélem így is marad

2004.01.03 12:11
2004.01.03 12:53
2004.01.03 13:32
A férjecském Németországban dolgozik és kint kellett maradnia felügyelni a munkásokra, nehogy balhé legyen. A baj az, hogy nagyon ritkán van itthon és ezt elég nehezen viselem.
Van valaki aki a 10. hét betöltése után jobban lett? Mocorog bennem a kisördög, nehogy azért legyen, mert a babával történt valami.
(Tudom, lökött kismama aggodalmak, de hát mit csináljak!)A pocim is szurkál, de nem kellemetlen, éppen csak "érzem".Talán attól, hogy nő a méhem.
2004.01.03 17:08
2004.01.03 20:25
2004.01.03 22:44
Bár nem akarok sztahanov lenni...
2004.01.03 23:12
a hét+nap majd lehet, hogy változik, de majd csak febr. elején tudom megmondani, akkor megyek majd a 12. heti UH-ra. Látjátok, én megyek a legkésőbb dokihoz!!! Pedig szívem szerint már hétfőn szaladnék... azaz, fogok is, úgy néz ki, megint előjött a gombásodásom
Elég rég óta küzdök ezzel, a terhességet a kisfiammal is így kezdtem... Már szilveszter napján éreztem, de nem akartam a dokit hívni, gondoltam szilveszter van, meg újév, aztán 2-án pénteken telefonáltam, akkor ment haza az ügyeletből, legközelebb hétfőn lesz csak a kórházban
Remélem, nem lesz baj a babónak ettől a fránya hülyeségtől
2004.01.04 00:09
2004.01.04 01:11
)de az unnepek alatti ide-oda maszkalasba ugy elfaradt, hogy mostmar visszamentunk ejjel 1-re. Ez is valami. Nalunk meg mindig nem allt be a kereslet-kinalat, mert nappal 3-4 orankent eszik, este ez besurusodik 1-2 orara es utana jon a nagy alvas, ami 6-7 ora. Viszont nekem reggelre ugy bedurrannak a melleim, hogyha megnyomom spriccel a tej es nem tudom elallitani.

2004.01.04 01:16
Több rend ruhát kinőttünk, már a nyolcvanasok felé kacsingatunk.Egyébként csak szopizik. Hihetelenül okos, egyáltalán, hihetetlen, hogy van...pont ma egy éve tudtam meg némi tortúra után, hogy jön. Imádom! 2004.01.04 07:46
Én inkább az orvoshoz ragaszkodom aki csinálja, és ő most már egy 3D-s UH rendelőben van. 2004.01.04 09:16
),de par napja o is allitja,hogy nott.
Kinek mi a tapasztalata ezzel?
Haaaat,mar mi is nehezen birjuk
13+2 leszek mikor legkozelebb dokihoz megyek,talan akkor megszannak minket...
Mar en is ugy varom,de nekem legalabb meg egy honap... 2004.01.04 12:00

, sehogy sem jutottam odáig, hogy irjak, szerencsére olvasgatni volt időm
A Karácsony nálunk is nagyon jól telt, az is jó, hogy itthon van a férjem. Először azt gondoltam, hogy majd tudok pihenni, hát ez nem jött össze! Hiába vagyunk itthon ketten is Zsoltikával, nagyon leköt minket. Mostanában alig van olyan, hogy eljátszadozik a kiságyában vagy a játszószőnyegén. Mondjuk én megértem
, de hogy mi lesz a jövő héttől, amikor csak én leszek itthon vele, azt nem tudom.
Napközben azonban csak séta közben van alvás, de néha akkor sem, valamelyik nap annyira bömbölt, hogy néhány perces babakocsikázás után haza kellett jönnünk
Még egy képet felteszek az új játszószőnyegről, amit a nagyitól kapott Zsoltika Karácsonyra. Barbi, ha jól látom, ugyanolyan a szőnyegünk, mint Fanni babáé
2004.01.04 12:16
Bár én Fannit mostmár nem hagyhatom "szabadon" a földön, ahogy Ti Zsoltikát
Aki mellesleg tündéri
Az újban tökjól elvan
Egy téglával a jobb első ablakot
Hogy vágnám le a kezét....
Jól indul az év...
2004.01.04 13:16
Miért nem jöttök haza korábban, nagyon sokba kerül? (Tudom, hogy a repülőjegy elképesztően drága.
)
Képzeld, az én Gabimnak pont ott van az orránál erecske, ahol Nórinak is.
Viszont az én Gabim utálja az orrszívást.
Sajnálom, hogy nem sikerült sokat pihenned, próbáld meg most bepótolni!
Tényleg olyan jó figyelgetni őket, napról napra okosabbak és ügyesebbek!
Egy ideje Gabi sem játszik el annyira jól egyedül, sőt ő képes behergelni magát, ha egyedül hagyjuk csörgővel vagy a babygymjével, pedig régebben olyan jól és sokáig elszórakozott velük.
Kíváncsi vagyok, hogy ez mikor változik meg. Gabi sem alszik nappal egyáltalán (bár most épp igen, ami eléggé meg is lep), de szerencsére éjjel ő is rendesen alszik úgy 10-től 9-ig, de ő 4 szopival.
Zsoltika nagyon édes a játszószőnyegén!
A járóka szép színes, Fanni nagyon cuki benne!
A kiscsaj már nevet is néha, de beszélni főként akkor szokott, amikor panaszkodnivalója van.
Felteszek két képet, ezeken az is látszik, hogy alig van haja.

2004.01.04 14:12
)
Az én férjem is kint dolgozott, mikor Dorkával terhes voltam, nagyon-nagyon rossz volt. Ha tudjátok írányítani, akkor a lehető legkevesebbet legyél egyedül, azaz a férjed nélkül, az érzelmi hullámvölgyeknél nagyon jó, ha van, aki helyre tud tenni!
pedig kislányra vagyok én is beállva.
Uh miatt neked külön drukkolok, de nyugodj meg, ott fog integetni!
2004.01.04 14:15
Anyukám vett magának mostanában egy nadrágot meg egy felsőt, ami ugye nem kismamákra van szabva, de még aznap elkunyiztam tőle, annyira tetszett, és teljesen passzol rám. Úgyhogy szerintem az elején csak a puffadástól látjátok nagyobbnak a pocit, de ha már a baba lesz, akkor azt észre fogjátok venni! 2004.01.04 14:45
2004.01.04 15:11
A férjem nagymamája is 84 már, de néha több energiája van mint nekem! Már feni a kötőtűit, tervezi miket köt majd a legújabb dédunokájának.
Ha a 16 hét korai akkor későbbre tesszük. Nem elsősorban miattam, hanem az apajelölt miatt szeretném, mert sajnos ő mindig lemarad a rutin UH-ról.
-hanem az én rosszullétem. A dokitól nem is kérdeztem, de konkrétan nem tiltott el.
Használd a meggyőzés erejét, hátha találsz olyan nevet, ami apának még ennél is jobban tetszik!
2004.01.04 17:11
2004.01.04 17:48
Van egy kis időm, mert Bence épp délutáni álmát alussza. A lakás még mindig szalad, pedig tegnap óta egyfolytában pakolok, rendezgetem Bence ezer játékát, mert hát ő is rengeteget kapott a Jézuskától
és persze egyfolytában megy a mosógép, a vasalnivalóra már gondolni sem merek
Ez van ha az ember 9 napra elutazik itthonról
Nem is gondoltam volna hogy már ennyire sokat felfog belőle. 24én délután hármasban karácsonyoztunk (Bencét az ajándék aznap nem nagyon hatotta meg, most már annál inkább élvezi), este pedig anyukámékhoz mentünk, együtt volt az egész család. Nagyon boldog voltam, mert úgy volt hogy csak másnap megyünk, de aztán mégis úgy döntöttünk hogy még 24én hazamegyünk. Volt is nagy öröm otthon!
Kapott még egy kis macit, amiben golyócskák vannak, nagyon klasszul ki lehet tapintani, készségfejlesztő játék.
) autóba való zenélős játékot+biztonsági övre csatolható csörgőket, egy csomó plüssjátékot, verseskönyvet, mamuszt, bébihengert és még sok-sok mindent
Úgyhogy tegnap óta próbálok valami rendet csinálni a polcon, hogy minden odaférjen

Ja, és ha újságot lát, annak folyamatosan nyomja
Szopinál, ha az elején nem jön rögtön a tej, akkor összeszorítja a cicimen az ínyét, és húzgálja. Ez nekem nagyon fáj, rá is szoktam szólni, de meg sem hallja. Ha nem fáj annyira, néha nagyon vicces is tud lenni, olyankor mindig nevetnék, de nem merem, mert a végén azt hiszi hogy ez jó játék. A szopi végén, mikor már nem kér több tejcsit, csak szopizna még, szintén ezt csinálja. Na nálunk olyankor van vége a szopizásnak...
Hihetetlen. Kíváncsi vagyok hogy mennyi most a súlya, mert itthon már nincs mérlegünk. Majd 13án kiderül, akkor megyünk ugyanis a 4hós oltásra

Annyira csapkodott hogy csak úgy rúgta ki a vizet
Ezt tegnap itthon is kipróbáltuk a nagykádban, az is bejött neki

2004.01.04 20:26

2004.01.04 20:54
2004.01.04 22:14
.
. Erecske nálunk is van, mint nálatok és Meménél. Bár nem annyira látszik mindig. Gabi hasonlít Robóra, ő is bedühödik, ha a játék nem úgy alakul, ahogy ő szerette volna. remélem kinövi majd.Gabi nagyon édes , tényleg mennyivel kevesebb hajacskája van. Nálunk is sok kihulott, de már szépen nől az új hajszál.
)Jó lenne ha hazajöttök veletek is találkozni, bízom benne, hogy sikerül összehozni majd.Ádi nagyon édes, mekkorát nőt
. Hatalmas.
. Nálunk is vannak erecskék az orrnáná.
. Oltáshoz szorítok, hogy rendben legyen!!
.
.
. Anyukádéknál voltatok végig? Nálatok a szülők között nincs féltékenykedés ilyenkor, ha szüleidnél több időt vagytok. Nálunk anyósék jegyzik ám...
. Szép ajándékokat kaott benci, de ami legszebb az ő maga. Annyira szép fiú
. Rengeteget nőtt ő is. Milyen dudni már
. Szépen behozta a lemaradást , gratulálok hozzá.
, el kéne altatni.... 2004.01.04 22:32
2004.01.05 00:16
ruhák
Nagyon ari Gabi mosolya
2004.01.05 08:19
Szuper!
Minden jót kívánok!!! A legjobbakat, őszintén!
Még nem tölt benne sok időt, de tetszik neki
A váza nem egészen vas...mert elég könnyű, öszintén szólva fogalmam sincs. Stabilnak stabil.
Kivi vagyok
2004.01.05 09:04
teljesen jól vagyunk ma töltöm be a 7 hetet és már alíg várom hogy a 12 nél tartsak.
nekem még mindíg olyan a hasam mint a lufi nemtudom felhúzni a gatyón a cipzárt
nembaj nem is erőltetem.
haladok,haladok de olyan rossz hogy én vagyok az utolsó a táblicskuban.2004.01.05 09:21
harisnya +2 gatya
doki nekem se mondott semmit hogy mit nem szabad. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|