A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Wera! Elment a címem! Köszike!

sz.andi

Andi - oksa, küldöm ahogy tudom!

Potyka - Titi császáros volt
Vendég

Nem tudom szegény Tigris miért nem bír végre felkecmeregni... remélem sikerül neki :lol:

Emlékszem a csaszira, de tervezett volt? Meg egyáltalán, igazából arra gondoltam nem ott van-e apa fejében vmi elakadás.

Köszi a kérdést, mi megvagyunk , bölcs fejjel csináltam magamnak egy durva torokgyulladást. Szerencsére lázatsul mindenestül túlkerültem ezen is. Most megígértem magamnak, hogy nem csinálok úgy, mintha terminátor lennék, akkor sem, ha megint úgy érzem. Khm. De már koszosnak látom a konyhaszekrényt.... Nehéz a saját kripliséggel szembenézni nap mint nap. És akkor mi még nem is megyünk sétálni, lerendezzük a kertben a sportprogramot. Danibaba kis mimóza, szelet nem szereti. A hőgutát meg én nem szeretem. De vannak jó kis faleveleink a közelben, ott elhűsölünk estefelé.
Iskola, jaj, meg ovi. Pont most mondják a csajok, hogy kellene ezt azt vásárolni. Úgyhogy megpróbálom összeiratni velük, aztán majd valahogy megoldjuk.

potyka

csajok, csak egy gyors kérdés. A 6 hetes kontroll miből áll? Gondolom van rendes hüvelyi vizsgálat is... ? Csak mert nekem holnap kéne mennem, de még mindig megvan... :( Remélem holnapra talán már nem lesz gáz... Csak hogy tudjam mire számítsak... :)
Ja, a kis zabagép már déli 12 előtt tart 520-nál... ?i lesz itt még estig... :)

KépKép
muffin

Muffin! Nekem volt rendes hüvelyi vizsgálat!

Kép
szly27

Mi van ma? Senki nincs.. :(

Nem volt így nehéz elsőnek lenni.

Muffin! Nekem is volt hüvelyi vizsgálat. Sztem Neked is lesz!

sz.andi

Sziasztok!
Látszik, hogy hétvége van, alig van valaki!
nekünk az éjszakánk jó volt megint. most napközben viszont még csak most aludt el először...ez nem is lenne baj, hogy ha nézelődéssel telt volna...de nem igy volt... hanem sírással telt :( Kezdem ugy érezni, hogy a hidegfrontra érzékeny. Tegnap még rövidnadrágban, és ujjatlan felsőben voltunk, ma már megint hideg van, és lóg az eső lába.... :(

d.dodó

Sziasztok!

Wera, fincsi lett a fánk! :wink:
Ma pedig gyümölcstortát csináltam Szonja tiszteletére, mivel ma vagyunk két hónaposak!

Anyjuk, én se találtam magamnak gatyót! Szerintem,ha úgy megy az ember,h venni akar valamit soha nem kap! :cry: 8)

Dodó, nálunk is a hidegfrontra érzékeny a lurkó! Nagyon sokat változott Laura. De még mindig tündéri! :D

Andi, Vikiről is tök jók a képek! Édes ahogy apukájával beszélget!

Bence sajnos két napja lázas, hőemelkedése van több mint valószinű, délután elviszük az ügyeletre. Szegény olyan kis elesett, úgy sajnálom! :cry:

Muffin, nekem is volt vizsgálat és rákszűrést is csinált!
bencuri

Sziasztok!
Íme,a kis csapat:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

tten vagyok újra! Gyors olvasás és is írára van időm, mert ez a csaj minden percemet lefoglalja és az elvétett szabad pillanatokban főzök mosok takarítok

A kiscsaj picit horkolt éjjel meg nyöszörgött jobbról, apa balról horkolt. NEm bírtam idegekkel és kimentem Liza szobájába, ott a földön megágyaztam és ott aludtam. Apa éjjel 3kor talált rám, mert sírt a baba és kinevetett A lány már éjjel 5-6 órát alszik egyszerre.

Lányok, mindenkinek megjött már? Mert nekem még semmi :shock:
magdolnam

Magdi, nekem se jött meg. Sőt Bencével még szoptattam 10 hónapos koráig semmi nem volt! :lol: Nekem nem is hiányzott! 8)
bencuri

Magdi :D :D :D
bencuri

magdi!
Nekem sem jött még meg, de egyenlőre nem is hiányzik! De amugy attól lehet még peteérés.....de van akinek szoptatás alatt meg sem jön.

d.dodó

Magdi!

Nekem sem jött még meg és remélem jópár hónapig még nem is fog! Most vagyok túl 10 hónap betétezésen, a hátam közepére sem kívánom még.

Babák tündériek! Viki nagyon édesen gőgicsél apának!

Vercsi és Kristi is nagyon cuki, Vercsi látszik mennyire vigyáz Domira.

Kislányom megjavult! :-) Ahogy vége lett ennek a nagy melegnek, mintha kicserélték volna. Délelőtt alszik, délután alszik, csak késő délután van fent egy darabig. De fürdés után megint alvás!

Kép
szly27

Szly! Jázminnak biztos segített a lehűlés. Viki is jobban van, mint tegnap. Tegnap elég nyűgös volt.

Este fürdés után olyan nehéz belediktálni a kaját. A cicit is meg a tápszert is. Tök mindegy melyikkel próbálkozom. Csak sír és kész. Ha az ölemben van, akkor megnyugszik, de mihelyst leteszem elkezd sírni, kaját meg nem kéri. Mikor végre megnyugszik, akkor eszik. Tegnap este pl. 50-et!! tudtam beadni neki. Mondom király, majd mire elalszom addigra felébred. De 4-kor kelt fel! Evett, aludt tovább 7-ig. Kíváncsi leszek ma éjjel hogy fog aludni! Apa ügyel, reggel megy egyenesen megy a mentőre. Csak este jön haza.

Azt mondta, befizet egy masszázsra! Már alig várom!!

Megyek sütök palacsintát! Megkívántam :wink:

sz.andi

A vonalzómon az egérke mi alapján megy tovább? Én azt hittem, hogy alul a számok a hónapokat jelzik. De még nem értük el a 3 hónapos kort! Én nem értem...

sz.andi

Andi! Az esti szopi nekünk is elég nyűgös. Nem is mérem már, mert csak idegesítene, tuti keveset eszik, de elalszik vele 3-ig is úgyhogy nem izgat.

Kép
szly27

nem akar vki 3-6 lgos liberot, vagy 80 van még pampersért vagy babylovért? ezt kaptuk, nekem nem jön be...

potyka

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:07-kor.
20150601134430

Szly, Andi! Állítólag az esti tej sokkal táplálóbb, mint pl. a reggeli, ezért nem baj, hogy kevesebbet esznek. Zsolti is kevesebbet eszik este, mint máskor.

Kép
Kép
patr

Patr! Az lehet, de estére már nekem kb. 20 tejem van. Este az uccsó evés az tápszer. És abból evett 50-.et. Sz@ar ügy! De kezdek vele megbarátkozni.

sz.andi

Sziasztok!

Képzeljétek Levente az esti 7 órási 100 tápszer után negyed 1-kor ébredt és megint erőszakolni kellett bele a kaját majd fél 3 volt mire elaludt és ébredt 4-kor akkor semmit nem evett csak pár korty teát és megint nagyon sokára aludt el, majd 7 körül kelt és megint nem evett semmit egyszerűen üvöltött amikor adni akartam neki a kaját. Teát ivott pár kortyot és kaját semmi, de látszott rajta, hogy éhes. Így felhívtam az ügyeletet, hogy mi a fenét csináljak, mire behívtak és megint kaptunk beutalót a kórházba, ha nem javulna a helyzet. Ott a dokinál kezdeti harc és kapálózás után megevett 90-et 10-kor és (keresztelőre mentünk, utánna étterembe) 14,30-kor megint kis harc után 110-et. Ma ennyi eddig a termés. Tamás levitte a gyerekeket sétálni, de elég későn így nem tudtam lefeküdni aludni (pedig elég ramaty éjszakám volt sokat nem aludtam), mert mindjárt jönnek fel és fürdés utánna harc és kaja, aztán hosszadalmas altatás. Már előre kivagyok.
Miért nem javul már a helyzet???( költői kérdés!)
Már nekem is kijárna egy kis pihi.

Azt mondta a doki az ügyeleten, hogy tápszerváltásnál szokott ilyen lenni, hogy fáj tőle a hasa. Kicsit várni kell míg megszokja.
Ma megint fogom neki adni az eszpurmisant hátha segít. Tegnap mind a kétszer amikor evett JÓÍZŰEN az új tápiból utánna sokat bukott és fájt is a hasa, pedig fele annyi levegőt nem nyelt mint a másikkal. (ezt nem értem :shock: :shock: :shock: )

Na megyek előkészítem a dolgokat.

Nagyon édesek a lurkók!!!
Andi: irigyellek a masszázs miatt! :wink: (Rám is rám férne.)

Nekem is van 2-es liberóm fél csomag kb.: 45 db ha valakinek kell!!!

Potyka: nem értettem a kilós dolgot, meg az együtt szülést??? (bocsi, biztos a zombiságom miatt!!!)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hat nekunk pokoli ejjszakank volt tan hala a teliholdnak, holdfogyatkozasnak na meg a napkozbeni sok alvasnak fel 9tol fel 2ig altattam etettem, es majd osszeestem, plussz a turelmem is elszallt, egy teljes 3 oras szakaszt kihagyott, es utana ugyan ugy kelt mintha aludt volna 10tol :twisted: :evil:

ma margit szigeztunk, igy aludt de is 2 orat, du majdnem 3mat.most szokasahoz hiven nyuglodik.

hat ugyan ma kezdtem csak el a more milket de ha lehet kevesebb tej van mint eddig:( az elso 2 percben jon, ezerrel a vizes fajta, ma felre is nyelt Anna tole, aztan semmi:(hiaba fejek :twisted: :evil: szerencsere a kis dragam sokszor elvan azzal hogy szopogatja, de hat ugye attol nem hizik, igy elmaradhatatlan a tapi :cry: de szerencsere eddig nincs gond annak az evesevel- kopp kopp.
igazibol amit a szajaba teszunk, azt eszi meg:)
mondom is neki mar most keszik minket a vagyonunkbol :P
Vendég

Vagyok, vagyok, de csak a szokásos módon :oops: Olvasok, mint a villám, abban a pár percben, amikor tehetem, de írásra nagyon ritkán marad időm.

Hm... Megvagyunk.
Csabinak egész jó kis napirendje van már. Éjjel többnyire 2X ébred - éjfél és három körül - reggel pedig 6-7 között kelünk fel. Délelőtt alszik egy nagyot - kb. 2órát, délután is kb. ugyane., és kora este - azaz most - megint egyet, de ez már rövidebb - fél óra, max. 1óra. Ja, és 8-kor fürdés, és fél 10 körül elalvás.
Ez elég viccesen néz ki. Én törökülésben szoptatom Csabit, Lilu közben a kiságyban fekszik - Csabiéban, aminek le van szerelve az oldalrácsa -, férjem szemben velem tartja a mesekönyvet, amiből Lilunak olvasok fel :lol:

Fáradt vagyok, főleg kislányom miatt. Nagyon megviseli még a tesó-dolog. De Ági (Szkagi) sokat segített már priviben. Remélem, megoldódnak a gondjaink, mert most még elég rázósnak érzem :(

Mindenki hiányzik, mindenkire sokat gondolok. Képet is teszek majd, ha időm engedi. Egész véletlenül most mennem kell. Éhes a kis drága...

Véda
Vendég

Sziasztok!

Csináltam magunkról egy kis videót, ha kedvetek nézzétek meg. :)

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/e ... m-gyerek-X fTu6ZTgB7OyDJO

Kép
linda24

KATÁK!

segitsetek légyszi! Bencének fehérje van a vizeletébe, de elküldtek minket laborra! azt mondják több mint valószinú hugyuti fertőzés?!
nem megy le a láza? szerintetek? vagy mi lehet még?
tiszta ideg vagyok!

előre is köszi
bencuri

-------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:08-kor.
20150601134430

Köszi, Viki! De olyan rossz mikor az ember tehetelen és nem tud segíteni! :cry:
bencuri

Linda:Jó a videó :D ,bár ez alapján nem azt adta be,hanem beírtam a keresőbe fent.

Sajnálom a szopi,meg az alvás gondokat.Mindenkinek kitartás,és fel a fejjel-lesz még rosszabb is-csak másmilyen
:lol: :lol: De tényleg-kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond!
Komolyan,majd minden megoldódik-idővel-addig is kitartás. :wink:

Bencének mielőbbi gyógyulást!!

Nővérem Kislánya is épp beteg-benyelte a hasmenéses vírust,magas lázzal együtt :?
Így most nekik is elég pocsékok az éjszakájuk,tegnap óta :?

Gyorsan mindenki rakja le Csemetéjé,vagy többet aludni,és menjetek pihenni ti is.

Nekem éjszaka többször rémálmom volt,és sokszor felriadtam,lehet hogy a telihold miatt-még jó hogy nem változtam át :lol: :lol:
Reggel meg azt álmodtam hogy Kicsi Domim meg ennyi idősen már megy :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Egész nap anyósék telkén, ezért csak most...
Jó kis napunk volt, ma minimál tápszert kellett adni!!! Egyre többet tudok lefejni, na jó, azért nem annyit mint Te Viki...:)
A leány nem egy nagy alvó, mondjuk előző éjszaka 9-4.30-ig aludt, de utána már egyszerűen nem tudtam visszaaltatni...
Ötletek? A babakocsis tologatás sem jött be, úgyhogy apa nagy örömére landoltunk 6-kor a nagyágyban :) Onnan két óra közös szopi, alvás, szerintem nekem ez csinálja a tejcsit ( még ha nem is olyan sokat). Na meg a brutál sok fejés...Anyjuk kitartás, Nekem most kezdett látszani valami eredménye a sok küzködésnek.

Bencuri!

Figyelj, ha fehérje van, de fehérvérsejt nincs, akkor nem tuti a hugyúti fertőzés. Egy egyszerű vírusfertőzéstől is lehet fehérje a vizeletben, ha fehérvérsejt van az nagyobb baj...Vörösvértest?
Drukkolok, hogy ne legyen nagyobb baj!
Majd írj!

Véda
! Úgy örülök Nektek! Juhéé, már nagyon hiányoztál!
Hajrá Lillushoz!

Potyka, Neked is örülünk. Remélem már rendben a torokgyulladás...

Kike és Andi
! Olyan édes képek! Ha hagy a leány, holnap én is rakok újakat, de nem igérem, délelőtt általában üvöltösek vagyunk...

Kép
andkata

Kata, köszi nem tudom a többi van-e benne, mert az ügyelet csak valami papiros megoldással nézték a vizeletét! és azért javalták, h menjünk el laborra! és pont holnaptól van szabin a gyerekorvosunk 3 hétig!
Remélem mást nem találnak, ha meglesz az eredmény jelenkezek!és lehet, h még jövök kérdezni!
mégegyszer köszi!

Megyek én is aludni, ugy néz ki mindketten alszanak elégé kivagyok!
bencuri

Kike köszi hogy szóltál,megpróbálom mégegyszer,ez már hátha azt adja be. :)

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/e ... TgB7OyDJOx

Kép
linda24

--------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:08-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Én hulla vagyok! A kicsi fiam Szombat hajnaltól mostanáig összesen 6 órát aludt! Most végre alszik és Én nem tudok mert fejnem kell! :evil:

Ráadásul szarakodik a tejcsi is így tápozunk és kijött az aranyerem is!

Bencuri! Jobbulást Bencének!

A babák nagyon cukik!

Linda! Jó lett a videó! :D

Viki! Gratula a tápszer mentességhez! :wink:
Vendég

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:09-kor.
20150601134430

Viki! A férjem egyik ismerőse azt mondja, hogy szerinte most nagyon beindult nála az idegrendszer fejlődése és ezért ilyen aktív!
Amúgy eszik rendesen és a kedve is jó csak nem akar aludni! Tegnap volt mérlegelés: 5110gramm a kis terroristám! 1 hét alatt 24 deka gyarapodás! :D
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:09-kor.
20150601134430

Szabinak úgy jár keze lába mint aki speedezett! :lol:
Vendég

...............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:10-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:10-kor.
20150601134430

Szabi kioperálja magát mindenből ami nincs begombolva!

Nagyon édi Lacinkó! Jó sétálást! :D
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Babákok még mindig édesek! :D

Hát elég hajmeresztő éjszakánk volt... :(
Lényegében csak kétszer kelt, de mire elaltattam, utánna fél óra múlva ugye megint éhes volt, mert letelt a 3 óra. Végül már mikor majdnem bőgtem, Apa megszánt és berakta a gyerekülésbe, na így 5óta alszik. Legalábbis nagyjából. Szegénynek folyton szuszis az orra és ezzel a vacak szipkával nem tudom kiszivattyúzni, így folyton sípol, röfög és tuti ettől olyan nyűgös. Ötlet?

Ma óvatosan elkezdem megint a laktoherb teát. Van egy olyan érzésem, hogy fogy a tejem! :shock:
Nem mérem minden kajánál, csak esténként a pucér súlyát, és négy napja nem sokat híztunk(40g). Szóval nem hinném hogy azért mert többet eszik.
Nagy izzadságook árán már csak 10-at tudok lefejni este, nemrég még ment a 260 is!

Ma jön öcsém, megyünk a MÁK-ba a papírokkal, meg melóba a TGYÁS miatt. Remélem jó kisfiú lesz és végigalussza az utat. Meg azt is remélem, hogy az Államkincstárban hamar végzünk.

Tegnap sikrült csinálni egy pár jó képet, majd jövök este és dobok néhányat, most megyek és lefejem az útravalót! :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Szívás előtt fújjátok be Sterimar-ral, ez fellazítja. Nekünk bejött ;)
20150601134430

Sziasztok!
Hát nekünk szerencsére meglett az eredménye a tegnap szinte egész napos nemalvásnak. Szerencsére fürdés előtt pont aludt 1 órácskát, igy fürdéskor jókedvű volt.
Aztán 9-kor bealudt. 12-kor kelt szopizni, és onnantól kezdve reggel fél 6-ig!!!!! aludt egyhuzamban! :shock: Akkor meg már ugy kelt hogy tömte az öklét a szájába, mert éhes volt. Épp most aludt el ujra. Mert 6-tól volt az aktív időszaka, mikor nézelődött, vigyorgott, gagyorászott.

d.dodó

Ja és azt felejtem el mindíg írni, hogy "mitől" indult meg nálunk a szülés! Előző este iszonyat megkívántam a mustárt! De nem volt otthon semmi olyasmi (virsli, kolbász vagy valami) amihez azt lehet enni. hát Apus csinált nekem két szelet szárazszalámis kenyeret vékonyan megkenve mustárral! Nagggyon jól esett! Szóval a mustárt is felvehetjük a lépcső palacsinta közé! :lol:

És még a tegnapi nagy sztorit elmesélem!
Peluscsere, jó nagy puki pucéron, nem nagyon foglalkoztam vele, mert szegény drágám folyton pukizik, de valami belső sugalatt hatására kicsit oldaltálltam, hát jól tettem! Olyan fosást! :shock:
Kilőtt vagy két és fél méterre! A küszöbnél volt a vége! :shock:
Na meg a bokám is olyan lett!
Nagy röhögésemre Apa is felébrett. Mondta, hogy még pár méter és elér a fürdőszobáig! Mi már gyúrunk a szobatisztaságra! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Egy- megérett a meggy
Kettő- csipke bokor vessző
Három.....
Négy..
....
Nyolc- leszakadt a polc:
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap este. Egy kicsit majdnem infarktust kaptam. Itt voltam mellette!

sz.andi

Andi! Ez nem semmi! Még szerencs, hogy nem esett rá senkire!
Vendég

Hú Andi! Ez "jól" néz ki! :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, de az mi meló lesz, míg az összekeveredett és eltört kazetta tokokat összehozzuk a bele illő kazikkal. Papír kiesett meg...ááááá.
Gyönyörű!

sz.andi

sz.andi!
Hát ez a polc jól megadta magát. Nem csodálom, hogy megijedtél, mikor leesett.....iszonyat hangja lehetett.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?