Jó reggelt!
gyorsan eltelt a hétvégénk!És jó sokat babáztam...szombat délután Zsoltim unokahugáék jötek fel, egy éves lesz októberben a pici fiuk, sokat volt nálam, játszottunk, jóó volt!Aztán még aznap este elmentünk a barátainkhoz, ők egy háromgyerekes család, a legkiseb 4 éves, szintén kisfiú, ő pici kora óta nagyon ragaszkodik hozzám,ha találkozunk, úgyhogy elfoglaltam magam! Tegnap, vasárnap velük túráztunk, úgyhogy Kristóf szintén velem volt sokat.Aztán tegnap délután összefutott a nagyobb família egyikük hétvégéi nyaralójában,Bogácson, ott is 3 kisgyerek volt, egy 8 éves nagyfiú, egy 4 éves kislány és egy picike 1 éves kisfiú...úgyhogy kibabáztam magam a hétvégén!
Tegnap nagyon jó volt az erdőben, jó idő is volt, mert pár fokkal hűvösebb volt ott, mint amúgy máshol.Sokat beszélgettünk, jó kis izomlázam is van.
Ja,lépzeljétek megcsípett egy darázs pólón keresztül.De tudjátok hogy hol?
A mellbimbómtól 1 cmre...
Cat, úgy látom,minden rendben veletek, csucsu, sajnálom,hogy megjött, de új hónap,új remények, ugye?
Gabiról tud valaki valamit?Pici?no meg a többiek?
Ma nem tudom, mennyit leszek, nekünk már be kell járni a suliba, 9től ma alakuló ülés lesz, délután meg megyünk be a városba lakásbiztosítást kötni.