A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Bébitaxi, jelentem, megvettem én is a Tescoban 990 :!: Ft-ért :lol: . Arra, hogy nyúzza, jó lesz :wink: ...le sem száll róla, amióta hazajöttünk, és Princess Bike matrica van hozzá :lol: :lol: .
Kép
dettyk

Regi, vuduzunk :wink: :lol: !! Olyan izé vagy, kilyukad az oldalunk egy hét alatt :twisted: ...
dettyk

Nnna, ami eszembe jut, meg ameddig olvastam, mert már hallom, hogy dumál a kiságyban... :roll:

Mmarica! Szuper bulit szerveztél!!! :)

Dettyk! A faros teszveszes! :) Imádom!!! :)
Szuperek a nyaralós képek, elhiszem, hogy jó volt!!! :)

hát már el is felejtettem, mit akartam még írni. :oops: Na, majd holnap folyt köv!
Puszi!

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Bence és Máté képek csúúúcs! :) Hogy kiszőkült ő is!!! :shock: Tolja ám a tesót! :lol:

Zéti nagyon kis helyes pasi!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

(Colombo-sat játszom...)

Ja! :lol: Heni! Anyukádat nem értem... :( Az enyém is néha kiakaszt, de szóra se érdemes! Hajrá Kistesó!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Így van, hajrá kistesó!

Mi már úgy várjuk, és sehol semmi :cry:
Vendég

Regi! TErmészetesen megy a vudu! +++++++++++++++++++

Dmaggie! Biza, már visszaszámolunk.... Hihetetlen....
Zsófi mellett olyan keveset tudok foglalkozni a Picivel, csak akkor, ha Zsozsi alszik, mert akkor általában én is pihenek, és olyankor mindig jelentkezik. Ő valahogy többet rúg, Zsófi inkább úszott.

Egyébként egy dologban idáig hasonlít a Nővérére: Ha a pocakomra teszem a kezem, akkor meg sem moccan. :lol:

Telitalálat az avatarod!!!!!! :D
(A lányok jól kikaptak Koreától... :? )

Ez most az újabb dili. Érdekes módon állandóan a feje búbját látom 8) :
Kép
És húz, mint atom, lépcsőzünk a kertben fel-le. Fel-le..... :lol:

Dettyk! Nagyon klassz az új járgány! Princess Bike :lol: Szerintem több nem is kell.

Drága Bertus! Boldogságos hófordulót!!!

Irina! Rágás. Nem is tudom. Egyszer csak jött. Először kiköpte a darabos főtt ételt (vagyis kivette a szájából, és nekem adta), majd egy idő után komótosan megrágta.
Mikor meg katonáztunk, az ment rögtön. de szerintem néha egészben nyeli le, annyira ízlik neki. :lol:

Panndi! Hogy tolja Zsófi a zsömlét! Meg kell zabálni! :D Jó, hogy írtad az állatkertet, tervezem, hogy menjünk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Akkor most ketten vannak Tesó-projekten? HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Szuperek a partys képek és a nyaralos képek is :D

Mi jól vagyunk Ildikének már kinn az 5. foga,sokat mozog.
És már meg eszik 1 virslit,persze eszik mást is.

Jövő hét vasárnap tartjuk a keresztelőt is már alig várom,
hogy a ruhát amit vettem rá adjam.

Mesi!
Bár arrol lemaradtam,hogy mit nyertél,de
Gratulálok hozzá!

Heni és akik még tesót szeretnétek Hajrá megy a drukk 1000-rel!
Kívánom,hogy minnél előbb sikerüljön.

Regi!
De titokzatos vagy, csak nem?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Dettyk!

Ugyanilyen babytaxit vettünk, csak "fiúsban"! :lol:

Voltunk profi fotósnál a múlt hónapban, íme egy kép ízelítőnek:
Kép [/b]

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Szép jó estét!

Vadvirág ikerlányainak, Pálmának és Laranak Nagyon sok boldog születésnapot!

Nagyon sok szép fotót láttam :lol: :lol: egyenként nem sorolom mert félek valakit kihagynék :roll: :lol:

Heni hajrá tesóprojekt. :lol: :lol: :lol:

Mesi igazad van, teljesen elfelejtettem :oops: :oops:
Holnap megyünk a várba cicával és azt a felsőt adom rá. Igérem fotózom és felteszem :roll:
Amúgy azóta szereztem be még ilyen tüneményes darabokat. Egy felsőt és egy mellényt.
Majd azokat is fotózom :wink: :lol:

Panndi üdv itthon, pihend ki a nyaralás fáradalmait az"unalmas" hétköznapokon :lol: :lol: :lol: Jók a képek

Marica nem semmi partit rendeztél a kicsi Linikének :lol:

Maggie -6 kilónál tartok.
Megállapítottam, hogy felszedni könnyebb mint leadni.
Nagyon nehezen megy :(

Viranka kérünk szépen élménybeszámolót éa képeket:lol:

Dettyk nagyon csini vagy :lol:

Timi jó felsőket vettél.

Regi drukkolok++++++++++++++

Hörcsög gratula az 5. foghoz :lol:
Grétikém ma kiélhette kutyás szenvedélyét 8) :lol:
A szomszédékkal grilleztünk és Cicusom egész du a Bubit nyúzta.
Én ilyen türelmes kutyát még szerintem nem láttam :shock:
Mindent eltűrt cicának, még a táljából is hagyta volna, hogy egyen csak én galád módon közbeléptem 8) :lol: :lol:
Olimpia:Ma a kézis lányokat nagyon sajnáltam, szegénykémeknek nem ment sehogy sem a játék.
De a vívás is elszomorított :(
Holnap jobb nap lesz. Kora reggel magyarország-kanada vizilabda :lol: :lol:

Talit szervezzünk mostanság?
Vagy várjuk meg inkább, hogy lemenjen a születésnapos hullám és csak októberben? Akkor már mehetünk a játszóházba is és így nem kell visszaélnünk Anitja főnökének jóindulatával.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Elköszönés lemaradt.

Jó éjszakát!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dominak és Zsófinak boldog hófordulót!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ildikének gratu az 5. fogacskához! :)
Zsozsó fejebúbja... :lol:

Szelin is kiakadtam, amikor nyaraltunk, egy szempillantás alatt felmászott a 3. lépcsőfokig, pedig akkor találkozott először lépcsővel... :shock: Tegnap kézenfogva gyakoroltuk lábon is! :)

Mert tegnap bográcsozni voltunk vendégségben, csak most Apa haverjaival. Nagyon jól éreztük magunkat. Ott volt két fiatal rohangálós kutyus is. Szelit jól lenyalta az egyik, de Szeli meg se ijedt. Inkább érdekelték őt a kutyusok, mindig ment (illetve próbált menni) utánuk. :lol:
Szeli ebéd után simán elaludt a hintaágyban, én mellette ringattam a hintát! :) Örültem neki, mert az egész kertet sütötte a nap... Nem tudom, hogy altattam volna a babakocsiban... :roll:
Azért örülök, hogy most már szinte bárhová el lehet vele menni! :D

nyöszi van...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Grétacica ébredés nélkül végigaludta az éjszakát.
Nagyon-nagyon régen csinált ilyet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem így marad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd este jövök.

Puszi mindenkinek.

ui: Regi én is imádom, hogy most már sokkal könnyebben ki tudunk mozdulni és ráadásul cica mindenhol jól érzi magát.
Na jó majdnem mindenhol (HP)

KépKép
Kép Kép
l.móni

LMóni! Ez szuper!!! :) Szorítok, hogy így maradjon!!!

Szeli meg tegnap a délutáni alvásból felébredt, bementem és láttam, hogy ki van takarózva, betakartam, és visszaaludt... :shock: :) Hát nála ilyen még sose volt. Általában egy pillanat alatt kipattan a szeme és utána már nem szokott tudni aludni, mert teljesen felébred! Utána még több mint egy órát csicsikált! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Tali szerintem elég esélytelen a szülinapozások közepette! :roll:

Én meg remélem, hogy nem fogok tudni elmenni októberben a talira! ;)
Amiatt, amit tegnap írtam! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi a köszöntést :)

Móni: tök jó volt akkor az éjszakátok!

Regi: Szeli is ügyes nagyon!

A miénk kevésbé, négyszer hánytam, nagyon rosszul voltam :( MOst már jobb :)
Vendég

Panndi! Mitől??? Jobbulást!!! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Nem tudom, de elég gáz volt, ha felemeltem a fejem, már hányingerem lett. Fujjfujjj, nem volt jó. Reggel Zsófi elvittem tanácsadásra, szerintem a séta jót tett :lol:

9290 gramm :lol:
Vendég

Szép napot :)

Regi :)
mennek a +++++++++++ biztos sikerülni fog,tudod boszitopik :)
Szelibaba nagyon édes :)

Panndi!
szép helyen lehettetek :) szerintem jövőre Sopron és környéke lesz az uticél :)

Móni!
Gréti nagyon ügyi kiscsaj csókolgasd meg helyettem az egész éjszakát átalvásának örömére :)

Ágica!
fű de gáz az anyósod :( épp ma reggel beszélgettünk nagyival,h. én tuti nem jönnék ki anyóssal,bármennyire szerettem,de kikészítettük volna egymást :oops:

Marica!
jók a képek :) hogy vagy?biztos minden rendben lesz genetikán,híreket várjuk .)

Anikó80!
s mi baja volt Marcinak? nagyon jó a közös képetek:)

Dettyk!
csini vagy és tök édesek aképek .)

Timi!
lejött a képekről h. nagyon jó volt a hangulat :) VikDan csudahelyes kispasi :)

Nyaralás:
nagyon jó volt,bár egyik nap azt mondtam csomagolunk és jövünk :oops: mind2 gyerekbe belebújt a kisördög és egés nap balhéztak :? A szállás is jó volt,bár keleti oldalon volt aszoba,dögmeleg volt,Bálint volt h. felkelt f5kor és én meg zombi,mert Apával hajnalig dvd-tünk,söröztünk :oops: Strandon mindösszesen 1*voltunk,állandóan az állatkertben lógtunk :)
Nyíregyháza gyönyörű kisváros,kellemesen csalódtam,tele szőkőkúttal,terekkel :)
Állatpark:szerintem sokkal emberközelibb és szebb mint a pesti 8) tölgyerdőben van és fantasztikus :) mivel a hotel Dzsungelben laktunk,így annyiszor mehettünk ahányszor akartunk,mert az ott lakóknak ez benne van az árban :) kihasználtuk :) de a képeken úgyis látni fogjátok :) mikor kiselefánt kergeti a kecskét és játszanak, a kakasok,tyúkok ,pávák ott sétálnak körülötted,a majmokat akár meg is simogathatnád a teknősök a lábad mellett hűsölnek, a szurikátákhoz bemászhatnál és közben a gyerekeim szemén látom a boldogságot,akkor mondtam azt h. megérte eljönni :9 Igaz pihi nem igazán volt,de kikappcsolodtunk :)
Bálintért a személyzet oda-vissza volt, állandóan mosolygott kacagott rájuk,pillanatok alatt megtanulta hogy lehet villámgyorsan felmászni az emeletre :)
szóval tök jó volt :)
Míra az állatkertben mehetett egy bónusz kört egy játékon(mini vidámparkféleség is van) mert a bácsinak folyamatosan dumált :) A mellettünk lévő szálló (szerintem) tul,nőjével összehaverodott állandóan kapott gyömbért amit nem fizethettünk ki :) mikor jöttünk el még puszit is kapott :) gyerekem szinte fényen élt,ha evett akkor is a ketchup-ot ette a krumplit nem :lol: Bálint meg folyamatosan zabált :) szegénykém műkajákon élt,de hazajöttünk főztem neki és boldogan evett :)

S a képek(kicsit sok lesz bocs :oops: )
1 nap a játszótér felfedezése
Kép
Kép
Kép
2.nap
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
3 nap a Múzemfaluban is :)
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép ez hisztifa volt :)
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
a galambokról annyira tetszik :)
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
csőrőspohárból Bálint nem hajlandó inni :)
Kép
Kép Kép
csihuhu vonattal :)
Kép

s eldugultam :)

KépKép
viranka

Panndi, jól látom, hogy hófordulótok van??? Hát akkor boldog 11. betöltött hónapot!!!

Na, mi is mázsáláson voltunk, 74 cm és 8460 gramm. Persze a havi 20 deka nincs meg :D

Ha elalszik Rugó, majd rakok fel fotókat, már egy hete nem tettem. Most azonban még a konyhaszekrényt pakolgatja...

Szép napot, V:

Kép
vindolanda

Viranka, az a kendő Bálintnak nagyon csábos :D

Mi is el akarunk majd állatkertbe menni lassan.
Tényleg mentem.

Kép
vindolanda

[b]Heni![/b]
hajrá tesóprojekt :) bárányhimlős Bálintom 5 hósan volt,túlélte, s annyiból jó h. óviban már nem kapja el :)
Anyukádat nem értem :shock: majd ha lesz kistesó akkor meg büszkélkedni fog majd mind2 vel :) de nem úgy volt h. 5 év lesz vagy nem is lesz tesó?mintha egyszer azt írtad volna neked azt jósolta vki h. 1 gyerekesd lesz(nekem is ez állt horoszkópomban :) )

Granda!
biztos jó lesz :) S a férjed még mindig Google-ban tervezi az utatokat?

hí a csajszi mék :) pusszancs :)

KépKép
viranka

Hello Lányok,

jelentem élünk és virulunk. :lol: Mondjuk ez némi túlzás, mert pár napja benyaltam vmi f.sza vírust és 3 napja 30 perces intervallumokban megyek WC-re. Borzasztó, már alig van jártányi erőm, úgy legyengültem. Persze az aggaszt leginkább, h nehogy kisdrága elkapja, úgyhogy 5 percenként suvickolós kézmosás, de persze úgysem tudok nem érintkezni vele. Neki is folyik a nózija, de ez foggyanús, remélem dokinéni holnap ezt vissza is igazolja.
Pár napot Veszprémben voltunk, onnan mászkáltunk erre-arra, fürcsiztünk a Balatonban is, Lizi sikított az izgalomtól, annyira odáig volt a víztől. Alig bírtuk kihalászni, és persze rögtön mutatott a vízre, h "TTTÁ", vagyis vissza, de rögtön. Sajnos rájöttem, h ő az egyetlen baba a földön, aki nem hajlandó sem babakocsiban, sem sátorban, sem pedig autóban aludni, ezért eléggé fel kellett darabolni a napjainkat, h kisasszonynak megfelelő időközönként ágyikót biztosítsunk. Vele aztán tutira nem tudtunk volna külföldre menni, de (sajnos) nem mintha tervbe lett volna véve. Talán majd 1 év múlva. :wink:
Amitől behalok mostanában: iszonyat bújós lett, mászik a nyakamba fél percenként és nyüszizve simogat. És a nagyija megtanította neki a szeretgetést: odamegy az állatkáihoz rájuk hajtja a fejét, megöleli és megszeretgeti őket, v minket. Totál olvadok ilyenkor.

Vissza sajna nem tudtam olvasni, de a képeket megnéztem, tündériek a kicsik!

Boldog hófordulót minden kismanónank és persze

Isten éltesse Linikét, Pálmát és Larát első szülinapjukon!
Kép
silka
silka

Silka, jobbulást... Az altatás a kocsiban nálunk úgy nézett ki, hogy a megfelelő helyen (kamionok között, szántóföldek árnyékos részein, bekötőutakon) kiugrottam a kocsiból altatni, és mikor már csukódott le a szeme (néha 20 percet járkáltam vele szlovák meg román kamionok között :D ), akkor intettem a többieknek, beugrottunk a kocsiba, és tűz... Aludni Rugó is elég ritkán alszik el kocsiban... Az egy hét alatt max. 2-3 alkalommal sikerült. Kivételt ez alól a hajnali indulások képeznek, akkor (olyan 4-5 óra körül) még vissza tud magától aludni.
Én őszintén azon is csodálkoztam, hogy Velencében a hajón tök egyedül elaludt, mert az sem megy neki ám...

És akkor pár kép gyorsan...

Kép

Kép

Kép

Kép

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Viranka hidd el én sem értem sokszor őt:-(

Hát meggondoltuk magunkat, főleg az miatt is, hogy a páromnak normális munkája akadt ( nem dolgozik már éjjel nappal) meg hogy magunkra maradunk, anyósék elhúznak, aztán nyugott környezetben bevállalom.
Ja és jósoltattam még egyszer, és most 1 fiú 1 lányt mutat:-) Örülnék, ha párban lennének!

Heni
KépKép
heni81

Viranka szuper lehetett a nyaralás:-) legalább is a képek alapján!

Vindolanda édes Rugó!

Silka gyógyulj meg!

LMóni reméljük igy marad!

Anikó szuper a fotó!

Emese Feje búbja:-) Én meg lassan csak a riszálódó fenekét, ahogy éppen nagy sebességgel mászik:-)

Kocsiban alvás nálunk 10ből 10

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok! :D

Talán sikerül egy kicsit olvasnom.

Mmarica, szuper kis bulit rendeztél Lincsikének, nagyon jók a képek! :D Remélem ma hozol nekünk pocaklakó fotót! :wink:

Anikó, örülök, hogy Marcika jól van, nagyon szép a fotó! Kérjük a többit is!

Kaqk, Nagyon ügyes kiscsajod van! Milyen volt a játszóház?

Panndi , Nektek is ++++ kistesóhoz! Annyira cuki Zsófi, boldog hófordulót neki! És persze Dominak is!

Heni, nem értem anyukád, mindenesetre hajrá kistesó! :D Azt hiszem megállt a vonalzód :roll:

Maggie: Szupi az avatar, olyan szépek vagytok! :D

Dettyk, klassz a bébitaxi! :) Mátét nem nagyon érdekli a bébitaxi, :( viszont minden más igen :twisted: :lol: :lol:

Regi: Igen, tényleg nagyon kiszőkült és olyan kis fürtös a haja. Lépcsőmászás és mindenre felmászás az nagyon megy Máténak is, de lejönni … Hiába mutogatjuk neki, fejjel előre akar mindig lejönni :? Vuduvuduvudu++++++++

Irina, rágással kapcsolatban akartam írni, hogy Máténak még a harmadik fog sincs kint teljes nagyságában, de az utóbbi napokban már hajlandó volt picit darabosabbat is enni, eddig állandóan öklendezett. Pl. Ma a banánt már nem turmixoltam, hanem villával törtem szét és gyönyörűen megette, úgyhogy haladunk lassan, de biztosan. :) Állandóan próbálkozni kell. 8)

Hörcsög, éljen az ötödik fog! Aztán sok képet kérünk ám a keresztelőről. :wink:

Móni, már épp kérdezni akartam, hogy milyenek voltak az utóbbi éjszakák, de jó, hogy végigaludta :lol: :lol: :lol:

Felébredt. :arrow:

KépKépKépKép
meryke

Viranka!

Nagyon jók a képek! Biztosan nagyon jól éreztétek magatokat! Mi jövő hétvégén megyünk Nyíregyházára az állatkertbe szerinted egy napba mi fér még bele? Hova érdemes elmenni. A strand szerintem más sok lenne...

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó80: nagyon SZUPI a kép kettőtökről.

Panndi: hajá baba projekt. Nem azért volt hányinger???

Viranka: a képek...hát csodásak., Fotós vagy egyébként???
Boldog hófordulót a most ünneplőknek!!! ( meg a tegnap ünneplőknek )

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Boldog Hófordulót Zsófinak és Dominak!

Viranka!
Csúcs szuperek a képek,
főleg a galambos sorozat :lol:

Regi!
már nagyon kíváncsi vagyok! :D :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

egy kép a pöttyös Petiről:
Kép

Heni
KépKép
heni81

ja meg vettünk a Tescoban gazdaságos járássegitőt: ( ez a mi szülinapi ajándékunk igy előre)
Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, a pöttyös fotó nagyon tuti :D

Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a járássegítő és hogy vált be eddig?

V.

Kép
vindolanda

Vindolanda 5ezer valamennyi volt. Tologatjuk, de még közösen, mert Péterke ha valamit nem érez még stabilnak nem áll mellette, rögtön leül.
Viszont vannak rajta az elején készségfejlesztő játékok, azokkal jól elfoglalja magát:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok lányok!

Ezer éve, de ilyen a nyár. Tekergünk minden felé. Ma érkeztünk a Balatonról, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.

Puszi minden ünnepeltnek!

Ja és megakadt a szemem rajta. Heni nekünk is ilyen járássegítőnk van :) mamáéktól kapta Lilla :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Regi,Emese!Édesek vagytok,hogy gondoltatok ránk,meg se érdemeljük,sajnos nagyon ritkán tudok jönni,mindig ezer melóm van itthon...

Annyira szuper nyaralós képeket tettetek fel!!!Mi is indulunk holnap,már nagyon várom,remélem jól érezzük majd magunkat!
Bertust mivel még önállóan nem tud menni(csak ha mindkét kezét fogjuk,de akkor meg nem is megy hanem inkább szalad
:roll: )ezért folyamatosan cipelnem kell :? Vagy vezetnem,de az se sokkal könnyebb,a lényeg,hogy foglalkozzak vele,de egy perc nyugtom sincs mert ha leteszem a kiságyba mint az őrült annyira sír,hogy vegyük őt azonnal ki...
Hát nem egy egyszerü eset az én csajom!

Megkésve kicsit de szeretnék Lincsinek,Pálmának és Larának nagyon boldog ELSŐ szülinapot kívánni!!!! Kép

Péterkének és Zsófinak boldog hófordulót!!! Kép

Heni akkor hajrá kistesó!!!És persze mindenkinek aki szeretne drukkolok!!!!

Regi neked meg megy a VUDU!!!!!!!!!

Móni!Éljen Grétike,remélem minden éjszakátok ilyen lesz!!!(bárcsak a miénk is ilyen lenne)

Sajnos most csak ennyire tellett,ne haragudjatok!

Óriási ölelés mindenkinek!!!

Jó éjszakát!!!

KépKép
juba

Jó reggelt!

Nagyon BOLDOG 1. SZÜLINAPOT ZÉTIKÉNEK!!!

És nagyon boldog hófordulót Pankának, Szelinek és Ádinak!!!

Ismét el vagyok havazva, de jövök amint tudok!

Puszi

Kép
Kép
timi26

Drága lányok,
Isten éltesse Zétit 1. szülinapja alkalmából és utólag a hófordulós Bertust, ill. Pankát, Szelit, Zsófit, Ádámot, Domit!!!

Betegeskedőknek jobbulást!!!

A fényképek egyszerűen csodásak (babák, mamák, szülinapi buli, nyaralási helyszínek!).

Viranka, abszolút kedvet csináltál nekünk a Hotel Dzsungelhez, szerintem mielőbb elmegyünk (a fényképek meg zseniálisak, mint mindig).

Ez kimaradt a múltkor: Ágica és Heni (anyós és anya téma): nincs jobb ötletem, mint a "meghallgattalak, aztán azt csinálom, amit jónak látok" örökbecsűje, más kérdés, hogy az ember majd felrobban a méregtől/fáj a szíve, ha a gyerekével kapcsolatban, rajta keresztül kritizálják. Őszintén együttérzek Veletek!
Én 32 évig azt hallgattam, hogy szülni az egy mekkora fájdalom, milyen nehéz, én nem ezt szeretném továbbadni a lányomnak, ha majd lesz, mert nem ez volt a legfontosabb élményem Ádi születésével kapcsolatban. Olyan nálunk is elhangzott, de ezt anno írtam is nektek, hogy "nem lehet, hogy azért beteges, mert nem takarítasz eleget?" - mindezt úgy "kaptam meg", hogy nyilvánvalóan látható volt, hogy takarítok. Néha úgy érzem magam, mintha 1500-at írnánk, nemsokára Mohács, és az életem a babonák mentén szerveződik... Most voltak itt idősebb rokonok, akik amúgy édesek, de hát ők is megszakértették pl. a mozgásfejlődés témát, hogyaszongya: "ez a gyerek már mászna, ha nem vennétek folyton fel"-- nem veszi fel folyton senki, a nagyszülők egy kicsit elkényeztetik ugyan, de mi nem. És hát biztos a nem felvétel meggyógyítja a hipotóniát, majd legközelebb el is mesélem Dévény Anna néninek, hogy inkább csak nézzék a kezeléseken a babákat, hátha maguktól jobban lesznek. 8) Áh, szerintem az én karmám az, hogy megtanuljam érzelmileg leválasztani magam helyzetekről...

Heni, hajrá a babához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juba, jó hallani rólatok! :-) Fényképet tennél fel Bertusról?

Köszönöm szépen a rengeteg jótanácsot a rágással kapcsolatban!!! Haladunk szerintem, bár Ádikámban ott az alapvető törekvés arra, hogy amit csak lehet lenyeljen, bármilyen nagy is, és aztán jön a fuldoklás. De pl. simán megeszi a 11 hónaposoknak készült darabos bébiételt, a bulátát jól rágja, de egyelőre ennyi. Gyakoroljuk a kanalazást, majd mindjárt rakok fel képet, hogy látszódjon, milyen áron. ;-)

Tegnap megvolt a fütyifelrántás, ez elég nehéz ügy. Picit vérzett, és most ápolgatni kell. Hát mi csak óvatosan húzkodtuk eddig, mondhatnám, semmit nem ért, mert alig mertünk csinálni valamit. Ha vkit érdekel, a dokink szerint addig, amíg -- idézem -- márványsajtszerű fehér váladék van, semmi gond, az normális, ha elszíneződött váladék, akkor már begyűltek a dolgok. Szerencsére Ádinál az előbbi volt, de a fütyije pirosodott, valszeg elgombásodott az antibiotumos kezelés miatt (amit a fülére kapott). Sajna nem tudni, mitől sírt most is este, mert jön a foga (a 3. már áttört), a füle is lehet még és most a fütyi... úgy sajnáltam szegénykémet...

Jövök még, ha tudok.

Kép
Kép
irina

Akartam ajánlani, ha valaki közigazgatásban keres munkát, végre egy remek portál, amin minden össze van gyűjtve:
https://kozigallas.gov.hu/

És akkor az ún. kanalazás:
Kép

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Hát sajnos most éjszaka megint 2* ébredt és nagyon nyugtalanul aludt :(
Azért remélem még fog ismétlődni a tegnapi átaludt éjszaka :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Zétinek Boldog 1. Szülinapot!
Kép

Boldog hófordulót Pankának,Ádinak,Szelinek

És egy üzenet Vadvirágtól:
Őszintén örülök hogy ilyen szuper összetartó a csapat ennyi idő után is - ez tényleg nagyszerű dolog.
Szoktam ám gondolni mindannyiotokra...
Puszilok mindenkit!

Írtam neki az iwiwen és azért írta.

Betegecskék hogy vannak?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ui: A "közigazgatás" megtévesztő lehet, de az összes meghirdetett közalkalmazotti állás (takarítótól az igazgatóig) is szerepel ezen a honlapon, nem csak a köztisztviselőiek.

Kép
Kép
irina

Sziasztok lányok... gyorsan próbálok írni kicsit, Rugó még alszik.

Anyós-anya téma: hát igen, bár én egy meglehetősen türelmes ember vagyok, azért sikerült már összeakaszkodnom velük...

Anyós: hát, Gábornak nincs testvére, a szülei házassága pedig elég rossz. És ahonnan származik, a faluban, ott nagy háromszintes házat építettek, hogy Gábor majd ott fog éldegélni a lehetőleg helybéli feleségével... Együtt vagy 3-4 generáció... És erre utánam jött Debrecenbe, és itt is maradtunk :wink:
Előzetes elvárások: a családjukban egy helybeli leányra számítottak, lehetőleg magas, abban a faluban elismert státusszal és földdel. És hát az én szüleim elváltak, testvérek hárman vagyunk (két bátyám van), és ráadásul nem vagyok megkeresztelve, és soha nem volt földünk sem (édesanyám könyvtáros, a felmenői munkások voltak).

Úgy hogy kaptam az elején hideget-meleget ott, ráadásul én meg is szoktam mondani, ha valami nem tetszik. Pl. mikor kijelentették, hogy nekik nem lesz pogány unokájuk, hát akkor is sikerült szépen összevesznünk. De most, hogy Rugó van, rendeződni látszanak a dolgok, szóval most néha már jobban érzem magamat náluk, mint anyáéknál.

Viszont a leendő testvértől nagyon tartanak :D Leginkább anyagi indokok miatt, másrészt meg náluk visszamenőleg is mindig csak egy gyermek volt a családban. Úgy hogy mondogatják is nagy bőszen.

Anya: Hát anya is elég nehéz eset tud lenni néha... Három gyereket felnevelt tisztességgel-becsülettel, és kimondottan jól, de azt nem tudja elfogadni, ha valamiról más az elképzelésem, vagy valamit máshogyan csinálok... Az elején szinte árgus szemekkel figyelt, hogy miben tud kiokosítani...És bele is szólt mindenbe. Komolyabb vitám volt vele a szoptatási pozícióktól kezdve a kekszbevezetésig szinte mindennel kapcsolatban... És hát a főzés... Már azt is nehezen emésztette meg, hogy én nem főzök, de a bébiételekbe kellett vagy 3-4 hónap, mire belenyugodott. :D

Hát igen, én inkább örülök, hogy elég messze (150-160 km) lakunk mind a kettő családtól. Így egy idő után vágyakozunk haza, de 3-4 nap után már alig várjuk, hogy elinduljunk vissza, és mindig megfogadjuk, hogy most egy darabig nem megyünk :D
De szerintem ez így is van rendben.

ÓÓÓÓ akartam még írni tovább a kisregényt, de Rugó felkelt...

Juba, jó utat.
V.

Kép
vindolanda

Még két dolog:

Móni: sajnálom, talán ma megint átalussza Cicus az éjszakát! :-)

Akit a letapadás, fitymatéma érdekel, egy jó cikket találtam:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name= ... cle&sid=20
És ránk ez illett, gondolom, ezért nyúlt hozzá a doki:
"Egy gyufaszálnyi vastagságú, erőteljes ívű vizeletsugár esetén beavatkozás nem szükséges. Kivételt képeznek azon esetek, amikor a fityma alatt nagymennyiségű faggyú szaporodik fel. Ilyenkor - a fenyegető gyulladás megelőzésére - letapadás esetén a fityma leválasztását, szűkület esetén műtétet végzünk."

Puszi!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Zétinek boldog 1. születésnapot!!! :)

Kép

Pankának és Ádámnak boldog hófordulót!!! :)

Annyit elárulok, hogy tegnap eladtam a lakásomat, úgyhogy valahová már biztosan megyünk!!! :D és azt is megsúgom, hogy nem családi ház lesz egyelőre...

Szeli éjjel 3-kor felsírt, de nagyon keservesen. :( A fogára gyanakszom. Kivettem a kiságyból Szelit, sikeresen megvigasztaltam, de kiment az álom a szeméből, úgyhogy "családi program" volt egy órán keresztül, vígan játszott. Aztán visszaaludt, de fél 6-kor megint felsírt szegénykém. Bekentem neki, 7-kor visszaaludt, még húzza a lóbőrt. Nézegettem, mintha a jobb felső szemfognál duzzadt lenne az íny, de nem vagyok benne biztos. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina nagyon édes Ádó a kanállal :lol: :lol:
Remélem gyorsan rendbe jön a fütyije.

Viranka gyönyörűek a képek.
Valld be, hogy felbérelt titeket a Dzsungel hotel reklám céllal. :lol: :lol: :lol:
A fotók igazi kedvcsinálók :wink: :lol: :lol:

Panndi lehet, hogy eredményes volt a nyaralás :wink: :?: és még pár hétig lesz hányingered :?:

Vinolanda nagyon jók a képek. Igazi rosszcsont arca van Rugónak :lol: :lol: A legjobb értelemben.

Heni pöttyös Peti nagyon cuki.

Én ezt néztem ki cicának szülinapra:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=3044
Igaz, hogy nagyobb gyerekeknek írja, de pl az én 4 éves keresztlányom ezt már nem tudná használni. Alapból kicsi lenne neki. Cica mérete most :lol: :lol: :lol: iIletve még egy kismotort fog kapni szerintem. Na meg persze az ágy.

Fleur üdv itthon :lol: :lol:
Hiányoztál ám.
Örülök, hogy összejött a balatoni kirándulás :lol:

Silka jobbulást++++++++++

Tegnap voltunk a Mesterségek ünnepén. Nagyon jó volt :lol: Van minden nap bábelőadás a gyerekeknek, Grétike nagyon élvezte. Különösen tetszett neki a korongozás. Ha hagyjuk még Ő maga is kipróbálta volna.
Ami nagyon zavaró volt az az, hogy igaz Magyarország legnagyobb turisztikai látványossága a Budai vár de NINCS SEMMI LEHETŐSÉG A KISGYERMEK TISZTÁBA TÉTELÉRE, NE ADJ ISTEN MEGSZOPTATÁSÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A könyvtárban voltak olyan szívesek beengedni a biztonsági őrök egy kis terembe, hogy meg tudjam oldani.
Mikor az információs ablaknál érdeklődtem úgy néztek rám mintha hülye lennék :evil:
2008-ban Budapesten.
Szegeden a Vadasparkban egy pici kis szobát biztosítanak de itt ezt nem lehet megoldani :evil:
Áááááááááááá nem dühöngök.

Mesi, Vinolanda nézitek a kézi meccset? Nagyon jó! Remélem végig így játszanak.

Na puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi, gratulálok az üzlethez :D

Irina, Te mindig olyan kis hasznos linkeket küldesz, szerintem ezt is megnézem majd :D

Zétinek boldog szülinapot!

V.[/b]

Kép
vindolanda

Zétike nagyon sok boldog születésnapot Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?