A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

sziasztok,

most nincs idöm visszaolvasni, 2 napig csak csavarogtunk, tökjovolt. majd holnap mesélek. csak egy cikket akarok gyorsan mutatni:

http://zimonyi.freeblog.hu/archives/2007/06/25/Rotarix/

mit szoltok hozzá? kiváncsi vagyok a véleményetekre - mielött az enyémet is leirom.

szép estét mindenkinek, kezdődik a pancsiiiiiiiii :D

mia_snow

Na, akkor kezdem én.

Tény, hogy kib....tt drága a a vakcina, de én nem kockáztatok egy kórházba kerülést. Akikkel erről beszéltem és még nem volt rotás a gyerekük, azt mondták, hogy hülyeség beadatni. Viszont akiknek volt már rotás, mind azt mondta, hogy adassam be. Márpedig ők tudnak valamit.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

mia,kicsit későn olvastam ezt a cikket mert mi túl vagyunk a rotán :oops:
na akkor a penumot el sem olvasom..azt is beadattam :oops:

A POKOLBA VEZETŐ ÚT JÓSZÁNDÉKKAL VAN KIKÖVEZVE

ÉN JÓT AKARTAM EZÉRT ADATTAM BE MINDEN OLTÁST DÁVIDNAK...HA ESETLEG ÁRTOTTAM,AZT NAGYON SAJNÁLNÁM....DE MÉGEGYSZER MONDOM ÉN A LEGJOBBAT AKAROM A GYEREKEIMNEK
HÉKÁS:holnap meglátod a vonalzómat miért lesz nagy nap :lol:
Vendég

amúgy egy ismerősöm gyereke csak a kötelező oltásokat kapta meg és mindeggyik után bélösszecsúszást kapott 3 nap korház!!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:06-kor.
hékás

Boldog szülinapot Szilveszternek!!!!!!!!!!!!

Sikerűlt a meglepi teknősbéka????????????? Vagy más lett a végén???????
bluebox

Szia Hékás!

A problémánkat megoldottuk, köszönöm szépen a segítséget :P Mostmár tud a gépen is tv-ni a gyerek :wink: Azért volt nagyon fontos, mert a nővéremék elkérték a gyerek tv-jét 1 hétre én meg odaadtam nekik. Utána derűlt ki, hogy a gyerek kivette a tvkártyáját a gépből, és nincs meg hozzá se a doboz se a telepítőlemez. Szóval szívás volt, de meg kellett oldanunk :wink:
Köszi még1x :wink:
bluebox

KRISZTA
Te szűltél a MÁV kórházban??????
Mert ha igen, akkor lenne 1-2 kérdésem, ha nem bánod és van egy pici időd.
bluebox

jó reggelt!

Bari!Kicsi/nagy fiacskádnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Sajna én nem tudok felrakni "pocakos" fotót,mert nem férek el a képeken... :oops:
Vendég

Szia Csiri!

Írtam Neked pü-t :P
bluebox

Sziasztok!

A rotával kapcsolatban írok, én is beadattam a véleményem ugyanaz mint Barinak és Montánának!
Szerintem mindenről lehet jót és rosszat is találni!

Kép

Edina
edied78

Sziasztok!

Boldog születésnapot Szilveszter!

Csiri:ne viccelődj már!Képet akarunk!
Hékás:én nem vagyok egy sértődős típus,semmi baj.

Az oltásról a véleményem,hogy nagyon nehéz eldönteni,hogy mi a legjobb,de ha tehetem beadatom.Azért a doki véleményét meghallagatom minden esetben.

Kép
melike

Bari: a nagyfiadnak Boldog Szülinapot kívánok!!!!
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:00-kor.
Vendég

Kriszta: küldtem pü-t :wink:
bluebox

sziasztok!
ma sűrű napom van szilveszternek rendezük be az akvaterráriumot(majd lefotózom)

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET MINDENKINEK PUSZI
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:06-kor.
hékás

na akkor:
haskép:
Kép
Zoé próbálkozik:
Kép
Vendég

bari: boldog szülinapot a fiadnak. :)

oltás: na az én véleményem a cikkröl csak annyi hogy sztem ez is egy szélsöséges vélemény. én nem hiszem hogy ártalmas lenne, akkor nem lehetne forgalomban. viszont az a része sztem megállja a helyét, hogy mástol is lehet hányos hasmenéses betegsége a gyereknek, és hogy nem maga a virus veszélyes hanem a betegséggel járó kiszáradás, ami szintén mástól is elöfordulhat. ha annyira nélkülözhetetlen lenne, sztem kötelezö lenne, mint pl a pneumora az is lesz nemsokára.

basszus, itt mindenki tök csini, csak nekem marsdt puding hasam. komolyan néha eszembe jut hogy nem véletlen hogy a zuram minden nap estig dolgozik. :(

mia_snow

Csajok!

Nem nekem kell megnéznem az autót!Apának! :lol:

Csiri:nincs poci.Zoé ügyeskedik. :lol:

Bari:kép?

Kép
melike

[quote="hékás"]. írta:hékás.. De a 7-s busz alacsony padlós...

mióta? vagy a fekete 7es? hu de rég jártam a városbsn :)

mia_snow

csiri nagyon csini :lol: :lol:
zoé hurkái :shock: nem semmi...írígy vagyok!!!
dávid ugyan evvel a súllyal miért rendelkezik fogpiszkáló karokkal?

melike d.u.,megüljük a szülinapot és utánna nyomatom a képeket.
már itthon van teki béka :? :? :? :? :?
Vendég

mia ne szerénykedj rakjad a képet!!
Vendég

Sziasztok!

Bari: A nagynak nagyon boldogat!!!

Pocak? Hát én lassan elfogyok, de még a hasam közel sem kocka :D Lesz nekem még valaha olyanom?

Első emlék: Óvodás nekem is. Volt egy szerelmem (ő nem tudott róla, hogy az) és alvás helyett inkább beszélgettünk a nagyok dolgairól :) Csók meg ilyesmi :lol:

Első szex: 19 voltam és én is nagyon megbántam. Egy nagy nulla volt az a teljesítmény és csak a saját örömével foglalkozott a srác. Ráadásul barátnője volt (potom 20 évvel idősebb volt nála) és hitegetett, hogy elhagyja csak még ezt vagy az meg kell várnia. Szóval nagyon naív voltam, de szerencsére nem tartott sokáig...

Első nagy berugás: Osztálykirándulás középsuliban balcsin, tanár nélkül. A tulaj meghívott minket a borospincéjébe. Kb. 6db 3dl pohárnyit ittam meg, aminek következtében elég hamar padlóra kerültem és még másnap is ott voltam :lol: Azóta nagyon ritkán borozok vagy pezsgőzök, inkább a sör lett a kedvenc ;)

Ja és a kajcsi: mi még teljesen anyatejesek vagyunk. Ha már Bari bevállalta a barackot, akkor én is megkóstoltatom Bencével... Ennél hasfájósabb tuti nem lesz 1 kiskanálnyi baracktól :D

Vettem nyálkendőt Bencének, asszem így hívják. Madarasteszkós és volt vagy 500ft. Nálatok bevált? Állandóan az öklét nyomja a gyerek a szájába és egyre többet nyáladzik... Már elkereszteltem kiskutyámnak :D

Kép

Kép
bettica

Bettica:érdekes,mert Máté is a kezét "eszi" egyfolytában.Pedig ez még tuti nem fogzás.

Úgy birom,hogy egyforma dolgokat csinálnak a gyerekeink.Azért is szeretek itt lenni,mert a hozzász.ból tudom,hogy teljesen "normálisan" viselkedik a gyerekem. :lol: :lol:

Kép
melike

Ja! Nem is írtam,hogy telefonáltam az Államkincstárhoz tegnap.Az egri számra.Átirányítottak egy salgótarjáni számra,mert átküldték a papírjaimat oda.Egy lassú felfogású nő 5 perc után kinyögte,hogy nem látja feldolgozva a papíromat! :shock:
Kikeltem kicsit magamból és közöltem,hogy több,mint 1 hónapja elküldtem a pótlást és két és fél hónapos a gyerekem és még nem kaptam pénzt!
Azt mondja:felírom a kolleganőnek,hogy sürgős és csütörtökön fel fog hívni. :evil:
Hihetetlen...

Kép
melike

Bari dehogy rakok képet... raktam szülés után 2 héttel, na szerintem a helyzet ugyanolyan, vagy még rosszabb. :(

Milán is felfedezte a kezét, tömi a szájába. de képzeljétek, 2 napja álomkóros. ma még csak 2,5 órát volt ébren. tudom más örülne neki de én inkább aggódom. :?

mia_snow

Mia:nekem az oltás után volt így.Az érthető volt mégis fura volt.

Kép
melike

Ki hova megy holnap?

Kép
melike

Hol vagytok?

Kép
melike

Kép

Kérdésem lenne mindenkihez--------------- :lol: :lol: :lol: :lol:
---Aki tápszeres,milyen tápszert ad a gyereknek?? És az mennyibe kerül??
Azért kérdezem mert a MILUPA HA STARtot vettem eddig,2011ft-ért,kicsitt sokalom az árát és mondtam a dokinőnek irjon fel olcsobbat. Felirta most a hUMANA HA1,mert az 1000ft-al olcsobb. Nahát tudjátok mennyi volt 1770ft,nem sookkal olcsobb. :roll:
Tudom bari ti valami 795ft-osat isztok. Az jo??? Ugye nem hipoalergén??? Ez mindkettő az.

mia!!!! Nekem is hasam van még,és engem is kismamának néznek általában,nAGYON GÁZZZZZZZZZ :twisted: :twisted: :twisted:
Leadni a kurva nehéz.Nekem soha,de soha nem volt ekkora hasam.

hékás!!! Szabin vagy??? Ezt irod,te dolgozol??????
bettica!!! Muti a nyálkendőt!!!!!!!! :lol: :lol:
csiri!!! Nagyon kis husi Zoé,tünemény. :lol:
bari!!!! Boldog szülinapot a fiadnak. :D

Ma megkaptuk az oltást. Egy icike picikét sirtfel,de az se volt vészes.
Képzeljétek!!! Milánnak a multkor kitudodott hogy szivzöreje van.Most a körzetis elküldött a kardiologiára sziv uh-ra. Nem vészes csak azért mert ha ott is kimutatják a szivzörejt akkor Milán a 18000ft-os védőoltást INGYEN kapja meg.
Ami agyhártya,füll stb megbetegedésekre.
Beteg gyerekek,stb 5 dolog van ami miatt ingyen kaphatja a gyerek az injeciot. És közte van a szivzörej is. A dokinőnk meg olyan rendes hogy egy kicsitt felfujja ezt a szivzörejt,és igy megkapjuk ingyen ezeket az oltásokat.

én még ezt nem hallottam itt tőletek,ez teljesen meglepett engem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

érdekes dávid is ezerrel nyamnyogja az ökleit...főleg amikor a konzervet eszi,minden kanál után benyomja az ölét...utána úgy nézünk ki mint a varacskosdisznó...de tetszik nagyon :lol:

ma öszibaraclét ivott,na kicsit lazított is a kakin :oops:

továbbra is köszöni szilveszter a köszöntéseket,arik vagytok
Vendég

nutrilon RA tápot eszik,filléres mert kétszer annyi van benne majdnem mint a ha-s tápokban és kevesebb mint fele annyiba kerül.
tehát kb negyed annyiba kerül!
és nem HA,minek,ha úgy is konzervel etetem...az sem HA
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:07-kor.
hékás

50 ÉVE LISZTLEVESSEL ETETTÉK A BABÁKAT(RÁNTOTT LEVES),AZ SEM HA :? ÉS KÖSZÖNI JÓL VAN AZ A GENERÁCIÓ :lol:
Vendég

melike!ez nagyon durva hogy még nem kaptál pénzt. :twisted: :twisted: :twisted:
mi már milán születése után 3 héttel mindent megkaptunk,és azota is mindig.
ki merre megy holnap,
esetleg valaki jön ide debrecenbe,aug.20.-ai banzájra,

bocsi de fél kezes vagyok,milán a válamon.

Kata&Milán

oszman777

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Bari!!!
Rákérdeztem hogy adhatok-e Milánnak,almát vagy barackot,és azt mondta még ne. Majd 3,5 hónapos korába csak. Mert a kis gomruknak nagyon megterhelő lenne,és ugyis csak átfut rajtuk. Majdnem hogy ahogy megeszi ugy jön ki.
Pedig én is adtam volna már neki.
De igy nem.
Azért kell HA ,mert a párom is nagyon allergiás,és jobb ha ezt eszi Milán,nehogy baja legyen. Elövigyázattosság.

Egyébként 61cm,és 5850grm

Kata&Milán

oszman777

CSAJOK!!!!

Mért van az ha lekicsinyitek egy képet,pld,ami itt van Milánrol a nevem alatt,elvesziti a mInőségét.
Mert ide jol le kellett kicsinyiteni,és nagyitanám fel és homályos nagyon. Hot szar lett. :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:07-kor.
hékás

xxx
hékás

Brigi: családit még én sem kaptam meg, és úgy adtam fel ahogy Te. Mivel valaki írta a 6-8 hetet, még "annyira" nem aggódom.

olyan képünk nekünk is van mint Csirinek: Kép
bszilvi25

Kép Kép Kép Kép
Vendég

most jöttünk be megvolt a "nagy buli"
hát magamról a kép véletlen került föl... :twisted:
és a cigi meg a cumi is gyönyörű együtt az asztalon :oops:
na mindegy, ezek vagyunk :oops:
jó éjt
Vendég

gyúrós kép kell? :D
Kép
készült 2008.07.28. frissek még a fényképezőgépben vannak.

kicsinyítős témához: én mindig azt az opciot választom hgoy "mentés másként" és más nevet adok a lekicsinyített képnek. így az eredeti megmarad, és fel tudom használni a jó minőségű nagy képet is. :)

múltkor képzeljétek mi pénzáradatot kaptunk. hétföi nap jött a biztositotol pénz (amikor becsapott a villám és kinyirta a számitogépet, mi megcsináltattuk és fizetett a bizti), kedden jött a zuram adóvisszatérítése, szerdán az adóvisszatérítés késedelmi kamata (apeh magától ilyet... nemsemmi :D) csütörtökön jött a cégtöl jutalmam asszem (42ezer), pénteken meg a 2,5 havi tgyás. a postásnö már mondta is hogy szombaton nem dolgozik, nem hoz pénzt, mondtam jóvan. erre szombaton jött az sms hogy a bankszámlámra megérkezett a 2 havi csp. aztán röhögtünk hgoy na jó, vasárnapra már TÉNYLEG nem jöhet pénz, erre lett a 6os lottón egy 3asunk. :lol:

elég jó kis hét volt. kár hogy szinte egy fillér sincs már belőle. :roll:

mia_snow

Sziasztok!

Bari: tetszik az akvárium :P Tetszett Szilveszternek is?

A babák nagyon ügyesek, nagyok, szépek, aranyosak..... :wink:

Sajnos én is megkaptam már az összes lóvét :wink: :cry: Már nincs mit várnom :wink:

Nekünk is van hasonló képünk :wink:

Kép
bluebox

Bari:jó a torta meg a fiad is cuki ahogy olyan maszatos! :lol:

Mia:én is bevállalnék egy ilyen hetet!

Amúgy a pénzek megküldésére 30! napjuk van hivatalosan!

Kép
melike

márti:jó akép!Édes Kristóf rajta .
Meg persze mindegyik baba!

Kép
melike

Bari az a cigi jááááááááj ... én az egész familiámat probálom leszoktatni de nem megy. undoritobüdös. fujj.

de a tortából kérek. MOST! amúgy jóképek ;)

mia_snow

Jó éjt!

Holnap horgászunk.Este jövök.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?