A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem bírtam ki a rohadt tesztel reggelig! 5óra pisi visszatartás után megcsináltam! Ez olyan negatív, a fene vigye el!

Netem se volt 4től idáig, most értem utol királyfit hogy verjem szét a gépet vagy ne, de segített telon keresztül , pár kábelt kellett átdugdosnom!

Majd szét durrantam az idegtől!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
muzsuzska

Mérgemben felhúztam az új cipőt és fel-le sétáltam benne. Be kell törnöm , hogy ne a lábam törje fel!

Akkor holnap ha cig....ny gyerekek potyognak az égből akkor is megyek dokihoz!

Kép
muzsuzska

Flóra, úgy megcsörgetnélek, de félek hogy esetleg alszol, mivel a múlt éjjel (se) nem sokat aludtál!

Kép
muzsuzska

Akkor játszom a gépen, ha jönnél csörgess meg itt vagyok fél 11ig!

Kép
muzsuzska

Megyek zuhanyozni! Jó éjszakát!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Látod,most kerültem ide. Csörgethettél volna,de sajna nem nagyon lett volna időm jönni.Rengeteg a dolgom.Maradt bőven holnapra, vagyis mára is. Délután kicsit pihiztem, a F. mellém dőlt. Elaludtunk. Én 10 perccel hamarabb ébredtem,mint ő. Mikor felkelt rámordított,hogy miért hagytam őt elaludni,bankba meg üzletbe akart menni. :evil:

Mondtam,hogy velem ne kiabáljon. Én ha felakarok kelni beállítom a csörgést és ennyi. Ne engem hibáztasson. :evil:

Kép
flóra 11

Elrohant, csak este nyolc után jött haza. Mert ugye megint megsértődött és a bank után elment a saját lakására aludni. Én közben lefestettem a fürdőszobát egyszínűre,zöldre,aztán csináltam bele fehérrel pacnikat, majd hagytam száradni. Közben megtisztítottam egy nagy tál almát. Tisztítás közben diktáltam a Norbinak a szöveget,ő meg gépelt nekem. :D Tehát folyt a munka.

Kép
flóra 11

Nyolckor a fiam elment a Tescoba, én pedig folytattam a festést. Ja, akkor a F.kilenckor jött haza.

Mire hazajött, addigra már takarítottam javában a festés után, megnézhette volna a falat, az már kész volt. De csakbeállt az ajtóba,pislogott,mint aki most ébredt. Kérdeztem tőle,hogy aludt-e.Mondta,hogy igen. Ezzel elvonult,evett rizst,mást nem mer,mert a gyomra még mindig nem jó. Aztán megint lefeküdt. 10-re elkészültem a takarítással is.

Kép
flóra 11

Akkor hívtam a fiúkat is,meg mindenkit,hoyg nézzék meg. Odajött a F. is, de nem szólt semmit. MOndom neki, hogy ez az összes megjegyzésed? Erre azt mondja, hogy nem is kritizál és nem is dicsér.
Azt hittem,nem hallok jól! Mondom, még szép, hogy nem kritizálsz ennyi munka után. Talán még örüljek is,hogy nem kapok lecseszést. Ez a jutalmam. :evil:

Nagyon dühös voltam. :evil:

Kép
flóra 11

Kiderült,hogy dühös rám,mert délután elaludt. Rám fogta,azt mondta,hogy a kedvemért feküdt mellém. Én nem hívtam őt, erre azt mondja,hogy úgy néztem rá..... Ez őrület! Komolyan mondom,ez a pasas csak alibit keres, hogy hogyan fogja rám a saját bakijait. Nagy nehezen lenyugtattam őt,hogy ne viselkedjen úgy,minta a világ omlott volna össze,mert nem jutott el az üzletbe. A bankot elintézte és ez a lényeg. Az üzlet meg nem költözik sehová.
Úgy kellett kicsikarni belőle,hogy dícsérjen meg. :evil:
Aztán kicsit enyhült, mondtam, hogy ne legyen mufurc. Adtam neki a gyomrára gyógyit, azóta alszik.

Kép
flóra 11

Ez csúcs!!!Most kerültem vissza az előbbi hsz-em óta az oldalra. Jó,mi?

Ja,a festésés gépelés közben sütöttem két tepsi pudingos,almás sütit is. Tényleg sokat dolgoztam ma. Ezért voltam nagyon dühös,mert csak egy jó szót vártam volna. :cry:

De egyébként nem vesztünk össze,nehogy azt higyjétek. Csak a F. sokat kell még nevelnem. :roll:

Elköszönök,jó éjt mindenkinek. Szerintem megint lesz félóra,míg ez elmegy és én visszajutnék az oldalra, Tehát nem várom ki.

Pá...

Pussz... :wink:

Kép
flóra 11

Helló lányok!

Ma még senki? Remélem valaki benéz,hogy ne legyek egyedül.

Szép napot mindenkinek. Ez az utolsó szabadnapom. :cry:

Kép
flóra 11

Hoztam magamnak ide reggelit. :)

Kép
flóra 11

Benó jelentkezett. Mindenkit üdvözöl. Sajnos megjött neki. :(

Benó,nagyon sajnáljuk. :(

Kép
flóra 11

Szép napot!

Flóra, nagyon szorgos vagy! Hát nem tudom sikerül e valaha F. megnevelni! Az ő lakásán kényelmesebb ágy van mint nálad, hogy állandóan oda megy aludni?

Kép
muzsuzska

A tegnap este felzabált pattogatott kukoricától éjjel szülési görcseim volta, ezért reggel sikerült tovább aludnom. Ezt nem értem a disznóknak se fáj a hasuk a kukoricától! :evil:

Kép
muzsuzska

Sajnálom Benó! Nekem se mutat semmit a teszt! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
muzsuzska

El kell mennünk postára csekkezni, majd bankba pénz felvenni, majd bevásárolni, és én délután dokihoz!

Kép
muzsuzska

Csináltam bundáskenyeret, megszórtam fokhagymával és tejföllel, ezt reggeliztük. Közben nézzük a kézi labdát, zuhanyoztunk és hajat mostunk!

Kép
muzsuzska

Tancsu, merre vagy? Jobban vagy?

Kép
muzsuzska

Ilyen lett a fürdőszoba fala:

Kép

Kép
flóra 11

Érdekes! :D

Kép
muzsuzska

Csiga lassú a babanet!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Csak kivártam valakit! :D

Zsuzsi,annyira sajnálom a tesztet. De akkor mi a fenétől nem jön már megint meg?

Egyébként nekem sem jött meg. Pedig már három napja nincs bigyóm.

Kép
flóra 11

Érzel valami megjön érzést!
Flóra én már semmit se tudok!!!!!!!

Kép
muzsuzska

És iyen:

Kép

Kép

Kép
flóra 11

Meg ilyen:

Kép

Kép

Kép
flóra 11

Hú! Nagyon klassz! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nem érzek semmit. A cicik még fájnak,de már nem annyira. Reggel olyan égetőérzés van a gyomromban,de ez lehet a pajzsmirigyes bigyótól,amit éhgyomorra veszek be.

Kép
flóra 11

A nagyfiamnak nem tetszik,nem tudom miért. A középső azt mondta, dzsungeles,a kicsi,hogy zöld. Nem szereti a zöldet,mert az Fradis és utálja a Fradit. :lol:

Kép
flóra 11

Még az érzéseink is egyformák! ma megkérem a dokit nézzen meg uh-án. Megkérdezem hogy ha gyógyszerrel meghozzuk az után lehet stimulálni?

Kép
muzsuzska

Szegény! Ha rózsaszín lett volna akkor se tetszett volna nekik! Különben is 4 fiú van a családodban, mi van ha mindegyiknek más tetszik?

Kép
muzsuzska

Én nemértem az én dokimat. Ha Clostit akar adni, akkor azt a ciklus első max. 3. napjától kell szedni. Akkor miért nem írt nekem fel rögtön? Azt mondja,a menzi után menjek. Addigra már későlesz elkezdeni!

Kép
flóra 11

Megyek hajat szárítani! Aztán irány a város! Rohadtúl nincs kedvem!

Kép
muzsuzska

ÁÁÁ, lényegtelen. Nekem tetszik és kész. Akinek nem tetszik, az menjen máshová zuhanyozni! :twisted:

Kép
flóra 11

Nem Flóra!!!!!!!!!! A ciklusod első napja a vérzés első napja, onnantól számitva kell szedni a clostit! Nekem a 2. napon kell kezdeni! De hol van a vérzés?? :twisted:

Kép
muzsuzska

Van aki az 5. napon kezdi.

Kép
muzsuzska

A F.elmnt munkába. Még mindig fáj a gyomra. Szerintem ez nem gyomorrontás,hanem vírus. De azt mondta,minek menjen orvpshoz. Hátaz ő gyomra, nem nekem fáj. :?

Kép
flóra 11

Le kell lépnem! Pusszancs!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Igen, én is így mondom. De ha én menzi után megyek dokihoz, akkor már késő. Ezért vagyok dühös.

Kép
flóra 11

Kár, hogy el kell menned. De nekem is mennem kell. A két kisebb fiú megy strandolni, kaját kell nekik készítenem.

A nagyfiam elment BP-re. Ott alszik valami ismerősénél és marad a holnapi programokra.

Kép
flóra 11

Tancsu,kíváncsi vagyok, mivel jössz meg az nst-ről.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

A mai napom katasztrófa!!!

Nst nem jó 50 perc alatt nem mozgott szinte semmit.
Hivták az ügyeletes dokit is,aztán irány át soron kivül uh,áramlás nem jó a köldökzsinórban!!!
Fél3-ra menek a saját dokimhoz,Ő eldönti mi legyen.
Azért bent is adtak egy újjabb nst és uh időpontot,de azt az osztályra,holnao délelőtt 11.40-re...
Persze ma a dokim dönthet azonnali befektetés vagy inditás mellett is....:(
Szoritsatok nekünk ma!!!!!!

Este 10-től hajnali 1-ig sirtam a fájdalomtól,nem görcs volt, hanem folyamamtos feszités,mejd kiszakadt a hasam és a derekam is...:(:(:(

Amint tudok jövök...

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, sajnálom, hogy fájdalmaid vannak. De kérlek ne keseredj el. Végülis,ha be is indítják,akkor sincs semmi baj. Hiszen már időben vagy. Talán már Gergő is ki akar bújni, ezért a fájdalmaid is,lehet, hogy valamit folyamatosan nyom.

És a méhszájad? Nyitódsz már?

Kép
flóra 11

Megyek a bankba és a Katihoz. Egyedül hagytak,mindenki elment, hát megyek én is.

Pá...

Kép
flóra 11

Tancsu, drága kitartás, már nem sok van vissza! Ha megindítja a szülést előbb túl leszel rajta! Sajnálom a fájdalmat, ha lehetne átvállalnék belőle! :oops:
Ha beülnél egy kád vízbe, nem segítene?

Kép
muzsuzska

panaszkodj a dokinak, indítsa meg, nehogy baja legyen Gergőnek!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Még nem indultam el, gonoltm még egy bekukk. :wink:

Kép
flóra 11

Szerintem is meg kell szülnöd Tancsu. Gergő bizti azért nem mocorog már, mert készül a szülésre. Szülés előtt sose mozognak a babák.

Kép
flóra 11

Mi már megjártuk a várost! :D :D :D Most pihi! Aztán doki, de megjönérzésem van! Párom mondja hogy már 3 hete ezt érzem !

tancsu a finisben, remélem elinditják a szülést, hogy Gergőnek se legyen baja és Tancsu is túllegyen már rajta mert így már szenvedés! Ugye??????

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?