A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Teó, Wera!

Kitartás!...Én átérzem.

Wera most ér haza a férjed éjfélenként? Nincs segítség???

Kép
andkata

Szóval....
Majdcsak elkezdődik az iskola....
Komolyan, közelharcot kell vívnom a lányokkal, hogy itt lehessek!
Hiába van két gépünk, mindegyik ott csücsül folyton... Ha pedig mégsem, akkor én nem érek rá. :x
Minden oké velünk, Emma még mindig csak szopizik, a súlya pedig szépen gyarapszik.
Éjszaka nem kel fel, csak hajnalban, 4-5 körül. Tehát tényleg egy szavam sem lehet.

Apával a gondjaink még megvannak, igazából nem tudom, mi okozza a bajt.
Valahogy elfelejtette, hogy nő is vagyok.
Pedig a kilóim szépen mennek le, már csak talán 5 van rajtam, de nem is ez a gond. Állítólag. Csakhogy akkor mi?

Fontosabbnak tartja, hogy a barátaival lehessen, mindamellett, hogy itthon is sokat időzik, csak a lényeg marad el. Hiába van velünk, mégsincs itt.
Valahogy ez rá a legjobb kifejezés.
De reménykedem, hátha sikerül mielőbb felrázni!

Amúgy minden oké, a nagylányom jövő héten költözik a kollégiumba, nem is tudom, mi lesz velem!
Nagyon fog hiányozni!

Remélem, ti is jól vagytok, sajna nem olvastam most vissza, csak gyorsan jöttem, mert Emma hamarosan ébred, és nem tudom, meddig maradhatok.
Amíg tudok, most pótolom az elmaradásomat!
Vigyázzatok magatokra!
Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Magdi...

Ez jó :D :D :D

Kép
andkata

Hogy van kicsi Liza?
És a Te lelked?

Kép
andkata

Marcsi!

Néha az én férjem is viselkedik így! Hajrá hogy megoldjátok!

Emma csodaszép! :)

Kép
andkata

Magdi, jó!

Wera, én aztán átérzem a helyzeted, én is mindent csinálok, hogy legyen tejcsi manónak, iszom a teákat, sört, vettem More Milket, fejek, pedig utálom, van is tej, erre ez a lusti nem akar dolgozni érte, úgyh fájó szívvel, de megy a táp. Aztán hátha jobb lesz még a helyzet.
És most is alszik is szépen, h kapott tápszert és végre teli a pocija.

Aki nagyon hajas babát szeretne, nevezze Emmának! Ld Marcsi Emmája és Wera Emmája! :D
Nagyon édes!

Kép
teó

Andkata!
Köszönöm!

Teó!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lizusnak még mindig fája a pocakja, de már nem annyit mint a papa mittom én milyen gyogyi előtt. Holnapután megyek a dr-hoz és megkérem, hogy írjon már valami más tápszert.......

Már nézelődik és néha elkap dolgokat (csörgő) ja és hatalmasakat nevet amire én beindulok és mégjobban bohóckodom neki. Röviden ennyi.

Szegény Wera :(
Marcsi, bízom benne, hogy mielőbb rendeződnek a dolgaitok.

Jaj pont most akartam írni, hogy 22kg ment le eddig rólam szülés óta -remélem Marcsi nem bántalak meg ezzel-
magdolnam

Köszi a bíztatást lányok,olyan jó h vagytok nekem.

Kata - igen, most 7 napig du-os a férjem. Reggel felkelhetne 1 kicsit előbb, de hát nem... Az a legrosszabb h nem tud lelkileg sem támogatni. Nem tudunk semmit megbeszélni, de folyton beszólogat. Ma azt vágta a fejemhez h biztos azért nem eszik a gyerek mert melege van. 25 fok volt a lakásban és 1 szál bodyban volt... igazából neki volt melege, mert akkor jött föl a boltból. Mellesleg nálam ez amúgyis érzékeny pont, ha valaki a baba öltöztetéséért csesztet mert anyósomék is folyton ezt csinálják! De ő ezt tudja. Szerintem én vagyok az anyja, majd én tudom h mikor van mele és mikor fázik. Nem ők fognak virrasztani fölötte ha beteg lesz! Jaj, kicsit elkaladoztam, bocsi! :oops: Csak kissé túlpörgettem magam :?

Marcsi - drukk neked is apához! ++++ Emma csodaszép! :D :D :D Nem hullik a haja? Mert Nórinak nagyon! Biztos a hisztitől... :twisted: :lol:

Teo - szívből remélem h nektek megoldódik majd ez a rémálom-kaja-mizéria! Én már belefáradtam, lassan 2,5 hónapja... és nemhogy javula, még :evil:
Vendég

wera: ez tenyleg idegtepo lehet! en mar tuti zokognek vagy visitanekn az idegtol.nem csodalom ha feladod a harcot, de Nononak is jobb a tapszer mint egy "idegbeteg" anyuka(mar bocs!!!!!!!!!!!!!)

eves: nalunk is gond, de nem szegeny kislanyom miatt hanem miattam. more milk ide vagy oda alig van tej. reggel ok mert ejel nem szopik, csak en fejek egyszer, akkor abbol amibol nem evett le tudtam fejni 40et, de delutan, 2 ora nem eves utan megprobaltam direkt, a 2bol tudtam 20at fejni:(igy megkapta a lefejt 80at hisz cicibol lazan ehen halna.

en mar nem tudom mit csinaljak, nincs , nem lesz tobb :cry: tuti nem evett meg soha 40nel tobbet cicibol.....ah nem is gondolkodok rajta jobban mert csak nagyon szomoru leszek.

teo: weranak Noria van
Vendég

Nekem megint fölfelé jönnek a kilók... +5-nél jártam, most +8 van rajtam a versenysúlyomhoz képest! Szegény embert az ág is húzza... :twisted: :lol: :lol:
Vendég

[quote]e írta:n mar tuti zokognek vagy visitanekn az idegtol

Sajnos valóban ezt csinálom... tiszta zombi lettem

A kereszlányom Emma, tudod néha hozok róla is képet. Ő is durván hajasbaba. Jan.ban született, lehet h Te később csatlakoztál, azért nem emléxel rá
Vendég

Anyjuk! Ha Anna szépen szopizik, simán szaporodhat még a tejed! Hagyd h szívja akkor is ha már nem jön neki! Már ha hajlandó rágódni rajta... Nóri sajnos nem :(
Vendég

ahha mar ertem az Emma dolgot. :oops:
Vendég

miert van az h Anna almos megsem tud soha elaludni? komolyan egesz nao visit inkabb de nem alszik. ha ringatom akkor sem :twisted:
Vendég

Anyjuk - dettó!!!!Én gondoltam hagyom ordítani, hátha alszik egy nagyot, majd lesz ereje sokat enni. Ahhhhhaa! Végigordítottam a 2 órát a köv. evésig! :roll:
Vendég

Eztnemhiszemel! Akartam csinálni nektek 1 aktuális sírós képet, elővettem a gépet, megigazítottam rajta a ruhát, erre elkezdett vigyorogni. Kész vagyok!! :P :lol: :lol: Persze aztán folytatta... most megont próbálkozun az evéssel... szuper! :roll:
Vendég

1 kézzel nem megy az írás. Legalábbis helyesen :oops:
Vendég

en is szinte mindig egy kezes vagyok
de mindenben
mar elore felek mi lesz ha meghizik, mert most meg elvagyok ugy hogy a vallamon fogom eg ykezzel a masikkal meg ellatom az egesz haztartast. Igaz a hatam majd beszakad mar most is!
Vendég

Kata: kösziszépen az infót, majd felhívom őket.

Ma megint szar napunk van se enni nem eszik rendesen se elalzdni nem tud. Ha el is alszik nemsokra rá felébred.

Viki: tennél fel képet arról, hogy hogyan tekered be pokrócba, ha nagyon nyugtalan?

Nekünk még nincs meg a biztos módszer az elalváshoz mindig máshogy alszik el. Ami az előző alvásnál bejön a másiknál már nem. Ez nagyon fárasztó.
Ja és a legjobb, hogy ahogy leteszem a fejem valamelyik biztos felébred vagy csak álmában elkezd mocorogni, beszélni. Nehogy én is tudjak pihenni. Most is aludhattam volna legalább 1 órát, mert úgy jött volna ki az etetés és Olivér is alud, de mihelyst becsuktam a szemem Levente fel is ébred, pedig ilyenkor sokat szokott aludni és úgy kell felébreszetni enni. Most meg felébredt nem akart visszaaludni így megkínáltam kajával amiből megevett 70 körül. Ma már nem is számolom mennyit ezsik, mert ugysem tudok töbet belediktálni és már dokihoz sem akarom vinni többet. Úgy látszik egyik nap eszik a másik nap nem. Elfáradtam. Ráadásul se nappal se éjszaka nem tud elaludni magától és mindig 1-1,5-2 óra mire bealszik. Így soha nem tudok aludni csak 1-2 órát. Már olyan vagyok mint egy zombi.
Bocsi, hogy már megint csak panaszkodtam, de valakinek el kellett mondanom, mert a Tamásnak nem akarom többet, mert csak az agyára megyek a végén. Át kell vészelnem ezt az időszakot csak nem tudom, hogyan fog menni.

na megyek, mert Olivér hiányol.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: minden elismerésem!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Wera! Átérzem a helyzeted és nagyon sajnálom!Nálunk is hasonló a helyzet ,bár inkább Titiékéhez hasonlíthatnám!
Tegnap már majdnem felhívtam de még arra sem volt energiám,időm,hogy a számát kikeressem! :twisted:
Áron kb. 3 napja megint max. 60-at eszik, a 4 féle tápszerből egyet sem hajlandó lenyelni!!! :twisted:
Beteszed a szájába a cuit 2-őt szív,síkit,feszít,2-öt szív,síkít,feszít!
Valami borzalom!
Én már nem látok ki a fejemből!
Másfél napja nem volt kakija sem!
Ma kapott kamillateát,azt meg a vizet úgy ahogy megissza!
A legjobb az volt,hogy már a lefejt tejet sem fogadta el,sőt addigra úgy beturbózta magát,hogy már a cicin is üvöltött!!!
Ma felhívtam a védőnőt,átbeszéltük a lehetőségeket aminek az lett a vége,hogy EZ A GYEREK EGY REJTÉLY!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó nem?
Elrongyoltam a DM-be és vettem ezt a hiper szuper MAM cumisüveget,hát ne tudjátok meg Áron egy hang nélkül megevett 80-an tápot!
Elrohantam vettem még1-et.
Lefejtem 200 tejet és a köv etetésre megevett a MAM-ból 100-at!
És 2X úgy befosott,hogy csak csuda!
Szóval én most nagyon örülök,de már előre félek mi lesz ha felkel!
:twisted:
Komolyan mondom 3 emberes a kiscsávó!
Már du. elakartam vinni a dr-hez,hogy tutira valami baja van!
Ma reggel 30-at evett!
Borzasztó!

Apa! Most jól viselkedik,mindennap viszi 2X sétálni,fürdeti,játszik vele!
Remélem így is marad!
Egyoik este nekem is beszólt egyébbként mikor nem tudott kakilni a baba és küzdöttem az etetéssel,hogy miért nem főzők neki teát,mikor kb. 3-szorra megkérdezte akkor már sírva fakadtam,hogy nem tudok egyszerre teát főzni,etetni meg vígasztalni is!!!
Nagyon sajnálom,hogy egyedül vagy,nekem még így is nagyon nehéz!

Ma a haverunk
30. meglepi szülibulija lesz,nagy party készül,de én nemtudom hogy fogok elmenni!
:cry:
Anyu mondta menjek majd ellesz vele,de azért nincs szívem itthagyni! :wink:
Majd egy kicsit azért megpróbálok átnézni!
Előbb mondtam Apának milyen jó neki,mehet nagyot bulizni,cigi,pia!!!!!!!!
Hú most nagyon bevállalnám!!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Anyjuk és még aki már mindent megpróbált és mégsincs elég tejcsi! Írassatok magatoknak nődokival, vagy házidokival Motíliumot. Ez egy gyógyszer gyomorpanaszokra. Viszont van egy mellékhatása: még annál is, aki nem szoptat, akár férfi is lehet, mellváladékozás lehet a mellékhatás. Na mármost ez szoptató anyáknál, több tejcsit eredményez. Azzal kell vigyázni, vagy inkább kitapasztalni, hogy bánjta-e a baba hasát, mert van olyan baba aki nem bírja, fáj tőle a pocak.
Én Rolival elkezdtem rendesen szedni (semmilyen gondot nem okozott sem nekem, se Rolinak), kb napi két szemet és rengeteg tejem lett. Reggelre majd szétdurrant mindkét mellem, két deciket fejtem és még Roli is jóllakott. Csakhogy megszokta a szervezetem és ez a nagy tejáradat kb egy hétig tartott. Aztán hiába szüneteltettem és kezdtem újra, nem volt ilyen látványos hatása. Szóval most úgy szedem, hogy néha ha úgy érzem, hogy kevesebb van, beveszek egy szemet. Van hogy egész héten egyet sem, de van hogy kettőt is. Így működik nekem.

Kép
szly27

Wera: Anna akar egesz nap szopogatna a cicit, cumit nem fogad el ugysem, csak hat engem remiszt el mindig a adolog, mikor leulok fejni es jon 3 csepp. Ilyenkor duhosen bevagom a mosogatoba a fejot, hogy ezert kar volt osszemaszatolni :twisted:
Egyik vedono szerint jo lenne merni mennyit tud enni Anna cicibol , sajat vedonom szerint ne, mer tulstresszelnem magam a merleg mutatoja miatt. Tan igaz, tan jobb ez igy hpgy ne, tudom hogy a 90 helyett mennyit eszik igazibol. Inkabb logjon cicin napi 2szer 3szor tobet mint a "normalis"
Vendég

Titi! Látom közben te is megjöttél!
Te miből eteted Levit?
És mit mondtak erre a kifeszítésekre miért csinálhatja?
Nagyon nehéz lehet neked is 2 gyerekkel!
Én még így sem bírom,annyi dolgom lenne és utálom,hogy semmit nemtudok megcsinálni!
Pár szabad percemben fejek és sterilizálok!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Majdcsak jobb lesz egyszer!

Mert ugye jobb lesz?????????????
Mondjátok hogy IGEN!!!!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Ami! Én nem sterilizálok mindig. 2-3 etetésenként csak.

Hogy jobb lesz-e? Nemtom én már totál bediliztem.

Te megőrültél h nem akarsz elmenni mulatni? :shock: Hát ha nekem valaki azt mondaná ittmarad az ordító gyerekemmel, én hanyatt-homlok rohannék! :lol: Úgy látszik én egy szívtelen anya vagyok... :oops: De tényleg! Menj el nyugodtan, Anyukád biztos jól ellesz Áronnal!
Vendég

Szilvi
! Neked voltak tejproblémáid Rolinál és most tudsz napi fél litert leadni? Akkor van remény...majd a másodiknál nekem is csak több lesz.

-Ami! az első három hónap mindenkinek nehéz! kinek jobban, kinek kevésbé! Persze tegnap mikor egész nap üvöltött a lányom jobban átéreztem a helyzeted, eszembe is jutottál, hogy Áron gyakran csinálja ezt...Hidd el jobb lesz!

Wera
! Kitartás!

Egészségesek a gyerekeink és ez a legfontosabb!

Kép
andkata

Sziasztok!
Megjöttünk a védőből! Laura adatai: 4030g és 53cm és 36-os fejkörfogat.
Mondtam a védőnőnek, hogy eddig már megvolt a 3 óránkénti rend az etetések között, de 3 napja megint tiszta nyügi, egész nap csak kézben lenne, és 1 1/2 - 2 óránként cicizni akar. Azt mondta, ez teljesen normális, és adjam is neki amikor kéri, mert most az 5. -7. hét között van egy nagyobb fejlődési ugrás a szervezetében. És az ha többet van cicin, az segít többet termelni, de csak 3-4 óránként váltsak másik cicire. Szóval ha 1 órán belül akar enni, akkor ugyanazt a cicit adjam. És mondta, hogy most tuti többet akar lenni majd kézben, mellkas közelben, mondta is hogy erre jó megoldás a kendő.
Azt mondta olyan 1 hét alatt rendeződik ez...aztán 3 hósan lesz megint egy ilyen fejlődési ugrás.

Marcsi!
Nagyon szép Emma baba.

d.dodó

Így van Ami! menj bulizni!

Kép
andkata

Köszi csajok,pedig pont az előbb úgy gondoltam,hogy át sem megyek,minek???
Nem ihatok és nem mehetek velük tovább bulizni!
Na még alszom rá egyet,most gyorsan lefekszem,de gondolom 5 perc múlva fennt lesz!
ja és a másik kérdés MIT VEGYEK FEL????????
Apa rövidnadrágját vagy a terhesnadrágok egyikét??? :twisted: :twisted: :twisted:
Na mindegy!

Kata! Igazad van,tényleg eza legfontosabb!

Wera! én sem sterilizálok minden etetésnél,de olyan hamar összejön és mikor ordít persze az összes cumi(van neki5) a földre kerül!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig már vettem cumitartót is csak nem mindig csatolom rá!

Na megyek rápihenek az estére,így vagy úgy de fennt kell lennem!!!

Még benézek!

Pussz mindenkinek
és kitartás!!!

Kép

Kép
ibm

Jaj, csajok! Kitartás!! Tudom, könnyű mondani, de valahogy csak átvészelitek! Nekünk is szar volt a tegnap este, meg a tegnap előtti. Nem tudom miért, de sírt. Nem akarta abbahagyni. Tegnap pl. evés nélkül aludt el. 2-kor kelt, fél óra múlva visszaaludt, de fél 5-kor megint ébren volt. Nagyon görcsölt a hasa és csak nyögött. Én meg már annyira álmos voltam. Elkezdtem sírni. Apa megsajnált és átvette tőlem, pedig ment dolgozni reggel.
Tegnapelőtt dettó ezt csinálta.

Az a szörnyű, hogy már nekem is alig van tejcsike. Csinálhatok én bármit. Már éjszaka is alig van. Legalább éjszaka akartak szétdurranni a cickóim, de most... Egyre több tápszer kell neki. De lassan az én türelmem is elfogy és a szoptatást feladom. Csinálhatok én bármit, fejés, tea, szopis leves, sör, stb. semmit nem ér. Ez van. Annak örülök, hogy legalább eddig tudtam szoptatni. Azért már csak 2 és fél hónapos!

És képzeljétek! A kis huncut nem eszi meg a tápszert, ha langyos, vagy melegebb. Neki pont olyannak kell lennie, hogy a csuklómra csöppentek akkor meg sem érzem, hogy odacsöppent. De a vizet sem issza meg. Teljesen szoba hőmérsékletűt kell csinálnom. Na azt eszi, még a szájából nem is csorog!

Vettem neki édeskömény instant teát. Remélem jó lesz az. Hipp-es. Eddig tetszik neki!

Megjött a rezgő szék! Hát... Először rettentően izgatott lett, kapálózott ezerrel meg vigyorgott. De el kellett menni a gyógyszertárba görcsoldóért, mire hazaértünk (max. negyed óra volt) már nem volt jó neki benne. Kitépem a hajam, ha nem fog neki tetszeni, én meg kifizettem drága pénzé... Mondjuk jó lesz, ha nagyobb lesz, annyi.
Annyira álmos volt szegénykém, és a székben nem tudott elaludni. Csak nyafizott! Letettem az ágyra, pelenka, szundikendő, belefúrta az arcát, szájában a cumi és rögtön elaludt! Egyem meg! Egy tünemény!

Délelőtt is az volt! Sírt az ölemben, nem tudtam megnyugtatni, gondoltam lehet álmos. Letettem, ugyan az, szundik. pelus és rögtön el is aludt!

Jó lenne, ha mindig így aludna el. De nem panaszkodom, nagyon örülök, hogy ilyen jó alvókája van.

sz.andi

Titi:Miért van az elismerésed? :oops: Lemaradtam valamiről?

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:01-kor.
Vendég

EDDIG PINGVINEK TÁRSASÁGA VOLTUNK MOST ZOMBIK LESZÜNK :lol: :lol:
Vendég

Kis pocok becsapott 30 ml tejcsit, aztán 40 tápot, aztán még megkínáltam cicivel, úgy látszik, tényleg evés közben jön meg az étvágy, mert bedöntött még 30 tejcsit is, az össz. 100!!!! És most szunyál a teraszon!

Kata, ez a zombi dolog nagyon találó! Tegnap elsétáltunk cukiba, mire én beküzdöttem magam babakocsival, addig jól beelőzött egy kis társaság, úgyh leültem, h kivárjam, míg kérnek, bár ne tettem volna, velem szemben 1 óriási tükör volt! :( :shock: Katasztróálisan néztem ki, de tényleg! El is kenődtem. Nálam súly csak nő, mivel mo9st pótolom a terh. cukor miatti diétát és rengeteget nasizok. De az arcom is tökre el van változva.
6 hét letelt én is tervezek vmi tornát majd, pl baba-mama torna dvd-m már megvan.

Ez a sterilizálás is érdekes dolog, kórházi védőnő azt mondta, cs 1-2 hétig kell. Mondjuk azért még én is csinálom, mert azt kicsit korainak találtam.

Kép
teó

Erre mit lehet mondani:Kristóf fiam bekakált a bugyiba :twisted: Nem hígat,keményet :evil: Most szóljatok hozzá!!Kissé kiakadtam tőle! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

Andi!
Emma szereti a pihenőszékét... nekünk ilyen van:
Kép Kép
Most is ebben csücsül. Ez is rezeg, és van rajta játszóhíd is. Ha más már nem, nekünk ez mindig bejön. Remélem, Viki is megszereti!
Vendég

asszem visszaviszem Nórát a kórházba h elromlott! vagy nincs rá cseregarancia??????? :twisted: :twisted: :twisted:

Ami - fellelkesedve az ötleteden összesedtem utsó erőmet meg az ordító bugragyereket, elvonszoltam magunkat a dm-be és vettem egy mamm c.üveget. De hát ennek is ordít. Frankón tehetetlennek érzem magam.

Csajok! Help! ha megmarad a bekevert táp, azt meddig lehet tárolni és hogyan? Lehet egyáltalán??? semmi infó nincs a dobozon
Vendég

kike - ez a kistesó miatt van, mástól is hallottam már ilyet! Mivel a picit sokat babusgatod, ő is olyan akar lenni, ezért picit visszalépnek a korban. Persze bosszantó, azt elhiszem! :roll:

Andi - jó neked h Viki értékeli a szundikendőt. Nórinak 3 is van (mindet kaptuk) de tökre észre se veszi. Inkább szétmarja az arcát :? .

Teo - én is jártam így a tükörrel. Még jó h itthon csak egy van, az is a fürdőben, ahol nincs ablak. Így ha nem kapcsolok villanyt elkerülhetem a borzalmat :twisted:

Marcsi - tündéri ez a kiscsaj! És szupre a pihizőszéke is! :wink:

Vkata - nagyon szép az új vonalzód! :D

ÉLJEN A ZIZI ZOMBIK TÁRSASÁGAAAAAAAA!!
Úgy érzem én vagyok a főzizi!

Ami - remélem elmész szórakozni! :wink: Én is úúúúúúgy mennék!

Már csak 5-öt kell aludni és megyünk le anyukámékhoz! Számolom vissza a perceket!!!!!!!!! 8)
Vendég

Az nem kifejezés hogy bosszantó!

Sajnálom hogy ilyen gondban vagy a kis Bugrival. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Wera! :cry:
ügyes vagy,sajnálom,hogy nem jött be!
most mit evett,mennyit?
áron 80 tejet és most altatom,elég nyűgös!
apát elvittem a buliba,megnéztem a díszítést,nagyon jó lett,páran már ott voltak,nem megyek mér vissza inkébb alszom has tudok
a köszöntés már úgyis megvolt......... :cry:
majd jövőre
táp:12 órát lehet hűtőben és mikróban melegítem,kórhzban így mondték,de a milupát nem hagytam mert ketté vált ahogy állni hagytam,elég szarul nézett ki

Kép

Kép
ibm

köszi! 60 tápot evett 1 óra alatt, óriási üvöltések közepette. azóta megfürdettem, most cicin vsn. persze 2 perc alatt bealudt de ahogy letettem... hát, úgyis tudod... :cry:
rocs vagyok. és éhen haltam. bárcsak már vasárnap lenne... :evil:

jó pihit mindenkinek
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:18-kor.
20150601134430

Marcsika!

Pont olyat rendeltem én is. Hát érdeklődő, remélem beválik, és fogja szeretni. Ha nem, akkor jó lesz, ha már nagyobb lesz abból etetni meg majd játszik vele.

Jóccakát mindenkinek!

sz.andi

[......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:19-kor.
20150601134430

szép reggelt!!!!!!!!!!

mi is hasonlo gondokkal küzdünk mint jo néhányan itt a topicbol...

wera:léna is ezt csinálta,de nekem nem volt igazán tejci a ciciben.
néha csinálja még most is evés közben

nekünk még mindig fáj a pocink-tegnap este nem tudom mi volt-
de a másik 3 is csinálta a fesztivált meg léna is adta a müsört
nem birtam kimentem a teraszra és ott bögtem és mondtam apának most meg tudom érteni azt a nöt aki lelép a gyerekek mellöl....................

aki benne van bizti tudja-már amelyötöknek több babája van
sokszor ugy érzem összecsapnak a fejem felett a hullámok-és egy kicsi válszt el hogy elmerüljek.
néha azt gondolom hogy talán azért nincs türelemem mert öreg vagyok...........
nem tudom........

a barátnöm folyton azzal jön hogy szülés utáni depim van

szerintem nem

tegnap szoltam a cégnél hogy vissza megyek dolgozni-
ebbe bele zakkanok ha igy megy...
nem tudom hogy fogjuk megoldani a babyt mert apa nem akarja odaani még az anyjának sem,de ö se akar kevesebbet dolgozni
csak jön a hátulrol mellbe szöveggel hogy minek mész vissza
én jol keresek meg a cégednek nincs sokáig jövöje bla bla blabla.................

pedig én vissza akarok menni dolgozni
igy beszéltük meg mikor bevállatam lénát,hogy mellettem fog állni és segit mindenben
most meg ugy érzem mintha be akarna zárni
valamelyik nap nagyon kibuktam ismét.............

és kérdeztem töle ö mit adott fel ezért a babáért?
mert én feladtam a munkám a szabadságom,a függetlenségem.
szinte mindent ami fontos volt .
és ö??????
semmit a munkája megmaradt a bulik megmaradtak a haverok is
gondol egyet és megy pont mint léna elött.
nekem mi maradt??
annyi hogy a másikakra még idöm sincs és nem jutok el sehova mindennel el vagyok havaza

az iskola kezdésröl ne is beszéljünk.................

szoval lehet hogy tényleg bediliztem
de muszálj volt leirni

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!
Babám a múltkori három óránkénti kelés után,most éjszaka egyben lealudt 8 órát,és fél 7-kor is úgy vettem ki álmában hogy egyen,mert annyira fájt már a cicim.

Este fél nyolckor volt vacsi,már fürdés előtt nyűgi volt,álmos volt szegényem,aztán evett,és utána úgy bealudt a cicin,de mikor leraktam fel is ébredt,fél órát halkan sirdogált,inkább a fáradságtól-aztán bealudt 8 órára.

Ronix:sajnálom hogy neked is gondjaid vannak. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Úgy látom minden pasi megőrült! Az enyém csak a munkáját akarja otthagyni, nem számít, hogy nincs másik! :? És úgy tűnik egy darabig nem is lesz olyan, amihez fűlene a foga. Na meg nem minimálbéres lenne.

Ronix! Ha nem akarja másra bízni, maradjon vele ő otthon egy kicsit. Aztán majd gondolom belemegy a mamába, hogy ő is vigyázhat rá egy kicsit. Egyébként te napi 8 órában dolgoznál? Mert gondolom nem.

Kike! Grat. Dominak, nagyon ügyes kisfiú. Én még csak reménykedem ebben és örülök, ha 3 hónaposan elérjük. Most 9-től aludt 2-ig, utána fél 7-ig, és most is alszik.

Kép
szly27

Nekünk se mindig ilyen jó az éjszakánk-egyszer ilyen,egyszer olyan.

Ki vitte ma oviba a gyerekeit??Mert mi igen :lol: :lol: :lol:
Mikor visszajöttek Apáék,akkor ugrott be-hoppá 20-a van :lol: :lol:
Ugye ő se dolgozik-leálláson van,így nem tartja számon hogy hányadika van,meg én sem! :D :lol: :P

Kép
Kép
Kép
kike

szly
nem nyolc orában --nekem kötetlen a munkaidöm,én osztom be dolgozhatok hétvégén valamennyit
csak sok elönye van amit most nem élvezhetek pl:
cég telo,cég auto benzinnel,
és nem utolso sorban a pénz
ugye igy sem kapok rosszul más ezért a pénzért szinte másfél honapot dolgozik
de az mégis csak más
RÁADÁSUL IMÁDOM AZT AMIT CSINÁLOK IMÁDOM A MUNKÁMAT
jo a csapat jok a kollegák és már nagyon-nagyon hiányzik
hiszen márciusban el kelllett jönnöm tp-re
nem akartam de muszálj volt

Képimg][/url]
Kép
ronix