Allergia: én is szenvedek, hasonló tünetek, orrfolyás, tüsszögés, nyálkahártya-viszketés. (még mindig jobb mint két éve, akkor asztmás tüneteim voltak, két hétig fulladtam

) Most egy másik homeopátiát szopogattam és addig nem akartam a coryzaliát, de ezt abbahagyom és nekem szerintem jó lesz rá a coryzalia, a megfázásra jó volt.
Érdekes, hogy ami egy embernek jó az a többinek nem, pl itt mondenki a camomillát adja fogzásra a gyerekének (már aki nem nurofenezi napi rendszerességgel...

), mi is kipróbáltuk a nagy szenvedések idején és Znek nem használt. (bár neki a nurofen sem, a panadol sem, meg volt még egy harmadik is amire nem is emlékszek, végül cataflamot írtka fel neki de azt már nem váltottam ki...)
Tarifa: 3 hetente járok dokihoz, egy alkalom 2000, minden alkalommal van uh, de tulajdonképpen semmi más nem történik, megnézi uh-val, beírja a kiskönyvet (ha beírja) és ennyi. Szülni a fiánál szültem, fel volt kérve, 40000 adtam neki, de mondjuk személy szerint én ezt keveselltem, adtam volna többet is ha van elkülönítve több zsé a célra, mert nekem akkor be kellett feküdnöm hamarabb, egy csomót kellett intézkednie, és ő csinált mindent, az indítást, a burokrepesztést, végig ott volt a szülésnél (!!!) félóránként bejött megkérezni hogy vagyok, egyébként akkor este nem dolgozott és semmi más dolga nem is volt a szülészeten, csak én, és végül ráadásul nem is szültem hanem ő császározott meg, szóval szerintem egy százast is megérdemelt volna mert ennyit még nem hallottam dokit tüsténkedni szülésnél. Meg kapott mellé egy szép üveg aszút.
Az apjának, akihez gondozásra járok nemrég volt a névnapja, és neki is adtam egy szép üveg aszút akkor. Örült neki, úgy láttam. Szerintem a bor olyan ajándék amit ha ő maga sosem nyit ki, lehet egy ünnepség a családban amikor előkerülhet, vagy akár tovább is adhatja. Meg nálunk mivel borvidék elfogadott dolog bort ajándékozni, mindennapos ilyen helyzetekben.
Azt viszont tudom, hogy az egyik miskolci kórházban a főfőfőorvos tarifája 6000 per vizsgálat (ebben nem tudom van-e uh) és 60 a szülés. Hát itt vidéken ez így megy. Jaj és nálunk a városban egységesen az összes nőgyógyász 2000ért vizsgál, 4000 a citológia.
Lányok, ha holnap kimentek a városba légyszi nagyon vigyázzatok magatokra!!!

Annyi veszély leselkedik a tömegben!!!