Jobb reggelt mindenkinek!
Kemény éjszakán vagyunk túl...
Kedden megvolt az első orvosi vizsgálat, amit a kis drágám végigordított. Még jó hogy vittem útravalótejcsit vígasztalásnak.
Mérlegelés is volt: 4140g. Nem akarták elhinni! 3 hét alatt 600g-ot hízott!
Tegnap egy jó nagyot sétáltunk, szerencsére nem volt olyan meleg.
Képzeljétek! Tegnap Apa kérésére tojásleves volt, még sose csináltam, de jól esett. Ettem egy jó nagy tányérral kb fél háromkor...ééééés azóta a cicizések mellett kétszer színig (szó szerint) telefejtem a cumisüveget!
Azt hiszem ezentúl minden nap tojásleves lesz a menü!
Hasratétel. Nem túlzottan szereti, de ha olyanja van, akkor elvan úgy egy darabig. Mikor először raktam hasra, úgy bealudt, 4 órát hunyt egyszerre! Meg egyik nap a hasamra fektetve szintén elaludt.
Ébredés. Nyújtózik ám akkorákat!

Meg morog hozzá. És mikor már azt hiszem most fog ordítani, egyszer csak visszaalszik. Aztán legközelebb arra riadok, hogy tényleg ordít és amíg valami csöpögőset a szájába nem dugok, addig el sem hallgat.
Néha én is úgy érzem, hogy nem bírom tovább. Aztán ha valahogy végre megnyugszik, akkor úgy elfog a szeretet, hogy minden rosszat elfelejtek.
De azért mondtam éjjel Apának, hogy ha egyszer még egy ilyet akarnék, nyugodtan vágjon fejbe egy lapáttal!
Apa szombaton olyan dolgot készül elkövetni, ami nem fog tetszeni, már most nem tetszik. Szülinapja lesz, 30-adik. És el akar menni bulizni! Igazából jogos, de így megint nem együtt leszünk. És én is készülök meglepivel. Lesz torta is meg minden.
Szóval rosszul esik. De annyit segít. Dolgozik, aztán itthon is szinte mindent Ő csinál és még éjjel is babázik ha kell, egy rossz szavam nem lehet.
Úgyhogy azt hiszem bármennyire is rosszul esik, nem fogok morogni, ennyi neki is jár, csak remélem haza fog találni...
Muffin! Örülök, hogy Eliot ilyen jó kisfiú!
Jót nevettem a ziziden! Még jó hogy nem tejet vettél, hazaérve már aludttej lett volna!