Balcsin vagyok es meg egyben. (Bocsi nincs ekezetem)
Eloszor is nagy nagy gratula az elso kismamiknak!!!
Sugi, A.m., Holka!!! Minden jot es szepet kivanok nektek!!!
En mar borzasztoan szenvedek, alig alszom, mozogni is nehezemre esik, de a dokim nemhogy elobbre hozta volna a csaszit 2 nappal eltolta. Igy most Annacska szulinapja szeptember 3. 2-an kell befekudni es 3-an kiveszik. Persze ha addig kibirjuk. Vasarnap mar mi is ugyeleten voltunk. Du. 3-tol ugy bekemenyedett a hasam, hogy mozdulni sem tudtam, fel 9-kor felhivtam a dokibacsimat, aki azt mondta, hogy nezessem meg magunkat az ugyeletessel. Bementunk a korhazba, ahonnan majdnem elzavart az ugyeletes doki, hogy mit keresunk itt. Nem ilyenkor kell jonni, hanem amikor mar annyira faj, hogy alig birom ki es ha elfolyt a magzatviz. Nem kicsit akadtam ki! Mondtam neki, hogy en is sejtem, hogy nem szulunk, csak meg ilyet soha nem ereztem. A parom ha bent lett volna a vizsgaloba biztosan megveri. A szuleszno csinalt CTG-t ami mutatott mar joslo fajasokat, de ennyi. Megnyilva sem vagyok, bar en nem is leszek Tamasbol kiindulva. Igy hazamentunk es azota szenvedek. Mar nagyon varom a veget! Azota voltam UH-n is. Teljesen elkepedtem! Annacska mar most 3700 g!!!
Szoval igy allunk.
Nagyjabol visszaolvastam es orulok, hogy mindenki rendben van!
Lanta! Gondolom nagy volt a riadalom, de a lenyeg, hogy minden OK!
Roni! Nagy nagy gratula az eskuvohoz!!! Kerek majd kepeket!
Nekem mar 2 naponta kell mennem CTG/NST-re!
Vigyazzatok holnapig magatokra! Holnap hazamegyunk mar mi is, mert menni kell a dokibacsihoz du. Utana jelentkezem ha az otthoni gep is ugy akarja (mert mielott eljottunk nem engedett netezni, osszeszedett valami virust
Szeder! Gondolok rad! Ugyik legyetek!!!